- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zephy
csendes tag
válasz
LucasGrant #23621 üzenetére
Oké, túlélem ha smart van benne de a 3D-t már teljesen feleslegesnek találom a hálóba.
Ez az LG 47-esben még jól is néz ki.
Az alap kérdésre (hogyan állapítsam meg 1-1 modellről, hogy valós 100Hz-re képes-e) esetleg van valami tipped? -
w333
félisten
válasz
LucasGrant #17121 üzenetére
Igen ... igazad van, de akkor miért ilyen vastag ?
És ha tényleg Edge led, akkor nem értem hogy miért nem felhősödik
-
hrvp
aktív tag
válasz
LucasGrant #17109 üzenetére
Én láttam előben és egy Sony W7-hez képest nagyon vastag, 2014-ben amikor a parasztvakításra többet adnak, mint mondjuk a képminőségre, nem hinném, hogy egy Samsung akkora öngólt lőne, hogy ha nincs technológiai korlát akkor ne próbálná meg vékonyabb lenni...
-
FAQtyA
tag
válasz
LucasGrant #16604 üzenetére
Akkor sajnos olyat is kell vennem
-
Tomi0703
addikt
válasz
LucasGrant #16445 üzenetére
Ezek már kicsit nagyon túlcsúsznak a kereten sajna. Úgy indultam, hogy 60k a max, de láttam, hogy már 66k körül kapni fullhd-t is. Ennyi pénzért akkor nincs jobb az 5610-nél?
-
Bermi
aktív tag
válasz
LucasGrant #16367 üzenetére
köszönöm, hasznos infó.
-
nightshadow
veterán
válasz
LucasGrant #16279 üzenetére
Pl. konkrétan melyik készüléknél?
-
nismoka
addikt
válasz
LucasGrant #15982 üzenetére
Itt egy példa arra hogy egy "olcsó" 4k-s tv lehet rosszabb mint egy hasonló árú FHD... [link]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LucasGrant #15975 üzenetére
Most meghazudtoltad azt amit előbb állítottál.
-
nismoka
addikt
válasz
LucasGrant #15975 üzenetére
Akkor csak ott lyukadtál ki amit mondtam, hogy jobb egy komolyabb FHD mint egy alapabb 4K...
-
nismoka
addikt
válasz
LucasGrant #15971 üzenetére
4K oled 1 misi? Melyik az?
-
nismoka
addikt
válasz
LucasGrant #15965 üzenetére
Ja csak pld egy fél milkás alap 4k tv-nek összességében rosszabb a képe mint egy hasonló áru Full HD-nek, 4k ide vagy oda...
Egyenlőre az igazán jó 4k tv az 1 millánál indul. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
LucasGrant #15965 üzenetére
Ja brutálisan megéri, főleg hogy szinte semmi tartalom nincs rá. Mire élvezhetően is tudod használni, azaz lesznek rá normálisan tartalmak, akkor már jóval olcsóbbak lesznek, illetve sokkal fejeltebbek.
-
Soos95
tag
válasz
LucasGrant #15772 üzenetére
Köszi a segítséget, lehet meg tudom toldani a keretet, és 160-ért már van LB671V.
Más gyártóknál (gondolok itt Samsung, Sony, stb..) van konkurenciája, vagy ebben az árszegmensben az LG-k a legjobbak? -
tonero
csendes tag
válasz
LucasGrant #15728 üzenetére
Hogy lehet az,hogy a Philips 40pfl3008h az Orion?Akkor szerintem ez se jobb a Vivax tol.
-
blakey
titán
válasz
LucasGrant #15728 üzenetére
Tudom LG barátom, de attól még jobb, mint a VAX.
-
Klara_
őstag
válasz
LucasGrant #15596 üzenetére
Ok, koszonom.
-
Lacko84
aktív tag
válasz
LucasGrant #15480 üzenetére
Esetleg abba nem tudnál segíteni hogy a Time Machine-t miért nem tudom beállítani? Külső merevlemez rádugva a tv-re,az időt beállítottam kiválasztom hogy műholdas és onnan nem enged a következőre nyomni...... Mit csinálok rosszul?
-
Lacko84
aktív tag
válasz
LucasGrant #15480 üzenetére
Köszönöm a segítségedet így már működik!
Esetleg tudnátok ajánlani hasznos alkalmazásokat tv-re?
-
kriszti@n
tag
válasz
LucasGrant #15477 üzenetére
Több mint 3 éve volt LG tv-m és az még nem támogatta a dts-t.privátban átküldöm,hogy hol tudom annyiért venni.
-
kriszti@n
tag
válasz
LucasGrant #15452 üzenetére
köszi.47"-ban belefér az LB671V mert 195ért kapnám.az Lg-nek még mindig van "baja" a DTS-sel?
-
viharkabat
aktív tag
válasz
LucasGrant #15466 üzenetére
De nagy átlagban az IPS jobban tükröződik, illetve annál a két típusnál amit a kolléga leírt, ez lehet a különbség oka, nem?
-
apszi
őstag
válasz
LucasGrant #15452 üzenetére
Szolgáltatások terén "sajnos" jobb az LG
Te Lucas. Mit tudsz, van érdemi különbség, gondolok kép minőségére a 2014-es 671V vagy 730V között?
-
borbas666
aktív tag
válasz
LucasGrant #15403 üzenetére
Köszi. Tegnap megvettük, a képe tényleg nagyon jó az árához képest.
-
EnoMan
csendes tag
válasz
LucasGrant #15411 üzenetére
az igen
made in p.r.c.
-
Rick4
félisten
válasz
LucasGrant #15403 üzenetére
50Hz-es Blaupunktom van, és folyamatos a mozgás, focimeccsek alatt is, még a szélén lévő reklámtáblák is hibátlanok, durván rángatott kamerával is. Akkor ez most hogy van?
-
haslam
csendes tag
válasz
LucasGrant #15371 üzenetére
-
haslam
csendes tag
válasz
LucasGrant #15367 üzenetére
az mit jelent, hogy 100hz volt. idő után már nem képes rá? ha 3 éves az már rejthet hibákat vagy milyen hátránya lehet? köszi
-
membrandj
nagyúr
válasz
LucasGrant #15185 üzenetére
Köszi! Kicsit elvesztem az elnevezésekben.. Régen évente kijött 1 széria kb, most meg LA,LB 700,800 stb.
-
polgi803
őstag
válasz
LucasGrant #15141 üzenetére
Köszönöm és van esetleg ajánlott ilyen cucc,vagy igazából mind jó ami ezeket tudja?Na befejezem az offot.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LucasGrant #15087 üzenetére
Nekem most VA paneles Sony 55W829B van, ezelőtt IPS Pana TX-L55ET60 volt, betekintési szögben tényleg jobb az IPS, de másban nekem a VA jobb... Tényleg jobb a fekete, és kontrasztosabb is, színekben nem vettem észre sok különbséget.
-
STC Speed
őstag
válasz
LucasGrant #14791 üzenetére
Köszi
-
SG3rg0
őstag
válasz
LucasGrant #14710 üzenetére
Köszönöm ez jó lesz!
-
Gicz
addikt
válasz
LucasGrant #14271 üzenetére
a sony passzív 3D tv-i LG IPS panelesek voltak tavaly is. és ez is passzív. de ha mégsem az, akkor az szerencse.
-
@matthew@
őstag
válasz
LucasGrant #14266 üzenetére
Értem, és akkor ennél a készüléknél ilyen előfordulhat, vagy mennyire jó? Érdemes ennyi pénzért megvenni, vagy inkább nem. Az 50Hz az most amúgy kevés vagy elég?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LucasGrant #14258 üzenetére
Egymás mellett nézted a két TV-n a sima TV adást? Mert én igen, és látványosabban rosszabb volt....
-
tixem
addikt
válasz
LucasGrant #14107 üzenetére
-
nightshadow
veterán
válasz
LucasGrant #13968 üzenetére
a Samsung 32F5000 be nem is Samsung, hanem Sharp panel van.
Our UE32F5000AKXXU review sample uses Samsung’s own S-PVA LCD panel which is superior in many ways to the AUO-supplied A-MVA panel we saw on the UE42F5500. Let’s start with black level measurements: the SPVA-equipped UE-32F5000 came in at 0.042 cd/m2 (on both a 4×4 ANSI checkerboard pattern and full-field black with a pause icon to defeat the auto-dimming), which is slightly deeper than the 0.061 cd/m2 we got from the 42F5500′s AMVA panel. forrás: [link]
-
tixem
addikt
válasz
LucasGrant #13880 üzenetére
Köszönöm, akkor 575 lesz
-
nismoka
addikt
válasz
LucasGrant #13762 üzenetére
Ha passziánszal játszanak akkor nem érdekes az igaz... Bár az egér mutató ott is késik rendesen 80-100-as input lagnál. Ami még tolerálható az max 40-50ms egy gamernek.
-
badrian250
tag
válasz
LucasGrant #13762 üzenetére
Nem vagyok nagy gamer, ha játszom, akkor is inkább 'autós játékokkal', nem vagyok megszállott, vagy ilyesmi
. Csak olvastam régebbről, hogy a Samsungoknak nagy az input lagja, és határeset játékra, ezért gondoltam, h probléma lehet.
A videót megnézném, ha elküldöd, előre is köszi!
Ha már az F6500ról beszélünk, azt lenne érdemesebb venni, vagy F6400-at? Látom, hogy 3 év gari van rá, meg 400Hz névleges van írva. Van más is, amiben jobb? Szebb a képe, ilyesmi? Input lagja mekkora (nem találtam)?
BlacKSouL, az F6400 is 2 magos már
-
badrian250
tag
válasz
LucasGrant #13744 üzenetére
Az, hogy 50 Hz-et tud, miből veszem, észre? Mit kell figyelnem a képen? Nem annyira folyamatos?
Bocs a hülye kérdésért, de nem ástam bele magam ennyire. A 60 fps-es videók csak 50-en lennének megjelenítve?Van a családban ue32f6400, annak szép képe van, de azt olvastam, hogy nagy az input lag, ezért nem tudom, hogy játékoknál mennyire zavaró. Sajna nem tudom kipróbálni xbox-szal, mert a tv után akarok venni.
-
libus
őstag
válasz
LucasGrant #13735 üzenetére
5000ft/hó lenne 20 hónapig az Lg 32LA6130-as. Azaz 100k.
Az LA620S 110k. Jobb választás a 620s?
Most mondja a kollégám, hogy a Trumotion nála ki van kapcsolva, mert nagyon mű vele a kép.
A smart viszont nekem nem kell Tv-be. -
törölt tag
válasz
LucasGrant #13691 üzenetére
+ a 690S magic remote-ja tanítható távirányító, bármelyik távirányítódat helyettesítheti, ha betanítod
-
mosquetoo
tag
válasz
LucasGrant #13684 üzenetére
Sziasztok pár tv között gondolkodom és nem tudok dönteni.
Lényeg (panel típust félretéve és a 3d-t is)
Rengeteg film nézésre , focira és pc re lesz használva a tv.
Ezeket néztem:
-Samsung ue40f6400
-Samsung ue40f6500
-Lg 42La660S
-Lg 42La690SEzek közül a kakukktojás talán a 690S ami ugye más ársávban mozog.
Kérdés meg éri e a többivel szemben a felárat , vagy ugyan ezen célokra megfelel a másik három is?
Kicsit jobban vonzódom a 42 es lg hez mert hát az csak nagyobb.
Esetleg valamit tudnátok segíteni mire tegyem a voksom ? -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
LucasGrant #13668 üzenetére
Köszi.
Még egy kérdés, most ezzel a 42la620s-sel szemezek, ez tudna mindent és nem kellene hozzá vennem semmit. Szerinted 42la620s vagy 42LN575S+wifi?
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz
LucasGrant #13607 üzenetére
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz
LucasGrant #13507 üzenetére
Köszi, időközben kicsit változott a helyzet, már 40"ost SMARTot néznék, FullHD-val, wifivel.
Mi a baj a Hyundai tévékkel? Miért van 20-30k két kb ugyanannyit tudó más márkájú modell közt?
Ezeket nézegettem, 110-120k lenne rá max.
Vagy ha tudsz ajánlani megbízhatót ami belefér a keretbe, azt megköszönném!
-
albiosz
őstag
válasz
LucasGrant #13573 üzenetére
és ez mire terjed/mire nem terjed ki?
-
törölt tag
válasz
LucasGrant #13527 üzenetére
245k most a 47LA740S
-
Joke21
aktív tag
válasz
LucasGrant #13510 üzenetére
Igen, azt elírtam.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
LucasGrant #13057 üzenetére
Amúgy érdemes lefrissíteni majd a firmware-t rajta vagy nem kell foglalkozni vele?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
LucasGrant #13054 üzenetére
Igen de csak 2 bevágás van hátul ahova egyáltalán oda is tudsz férni. 3.-at csak alulról lehetne.
Lehet ott van a bibi, hogy én a tv hátlapjára már rácsavartam és úgy akartam a talpat rögzíteni. Na meg is lesem ha hazaértem. Valszeg itt bénáztam el akkor.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LucasGrant #12996 üzenetére
275-be sikerült megegyeznem szállítással...5 hónapos, még kicsivel több mint 4.5 év gari van rá.
Mire kell amúgy oda figyelni vásárláskor? Gondolom pixelhiba, csíkozás, egyéb?
-
honlaca
csendes tag
válasz
LucasGrant #12979 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Nézek róluk majd teszteket, de van valami konkrétum, hogy miben jobbak (alapvetően a képminőség érdekel, nem az ilyen-olyan funkciók) vagy szubjektív vélemény volt? -
törölt tag
válasz
LucasGrant #12945 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Andris84
csendes tag
válasz
LucasGrant #12923 üzenetére
A 2D érdekel leginkább 3D nem hoz lázba, mint ahogy a smart része sem.
-
makaveli666
senior tag
válasz
LucasGrant #12886 üzenetére
Igen én is Lg-t mondanám neki, de Lg tv-t nem akar az öreg ^^. Nem tudom meggyőzni, viszont találtam egy ilyet. Ez engem sokkal jobban meggyőzött, mint a samsung... erre vélemény?
-
TeeJay
félisten
válasz
LucasGrant #12866 üzenetére
köszönöm
akárhogy guglizok nem találok olyan leírásokat hogy a 2014-es LG és Samsung TV-k milyen részletes technikai adatokkal rendelkeznek, még csak azt sem lehet kideríteni melyik milyen panel stb...
a gyártó weboldalán meg max annyit látok hogy 200Hz vagy 400 vagy hasonlók
hol lehet jobban utána olvasni az LG / Samsung idei TV-k tulajdonságainak? -
dorika87
őstag
válasz
LucasGrant #12825 üzenetére
Uh... Sorry, sajnos nem lg hivatalos honlapot néztem, (pedig azt kellett volna( de ezek szerint az egyik bolt jól elírta
mondjuk ez nem meglepő
Viszont a full hd miatt szerintem jobb választás lenne neki az LN5400, mert árban ugyanott vannak.
-
aram01
nagyúr
válasz
LucasGrant #12750 üzenetére
alapból a lejátszóra van rákötve a külső vinyó
indítom a filmet,m tv írja hogy 3d-t érzékel, erre ezt a két lehetőséget ajánlja fel: mellé vagy felé/alá, egyik sem jó akármit nyomok
Lehet kirakom a kuka mellé a cuccokat -
aram01
nagyúr
válasz
LucasGrant #12738 üzenetére
olyat ajánl fel hogy egymás mellé, vagy egy felé rakja a képeket
a lejátszóm is 3d-s -
nightshadow
veterán
válasz
LucasGrant #12724 üzenetére
Én a szemenek hiszek és nem a teszteknek
Amiről vitatkozunk, azok mért adatok: interpolálás, mozgóképfelbontás, kontraszt, fekete szint, stb. Ez a "én a szememnek hiszek" érvelésed kb. olyan, mintha a színvak a zöld kocsit lilának látja, és nem hiszi el, hogy az zöld. Ezek mind olyan dolgok, amiket objektíven meg lehet állapítani, nem hit kérdése. Az meg, hogy felrovod nekem, hogy egy szakmai topicban teszteket, mért adatokat linkelek, és arra hivatkozom, az elég furcsa. Egyébként neked pl. nem különös, hogy nincsen pl. az LA620-ról olyan teszt, ami a te állításodat bizonyítaná, hogy 100Hz-es? Mert nekem pl. a helyedben az lenne. Mindegy, én elmondtam az érveimet, az állításaimat tesztekkel próbáltam alátámasztani, én a részemről lezárom ezt a parttalan vitát, mert úgy se tudjuk egymást meggyőzni, az olvasók meg majd levonják a megfelelő konzekvenciát. Egyébként is kb. 1 hónap alatt kifutnak ezek a vitatott modellek, és akkor meg már mindegy is. Úgyhogy peace, my friend
.
-
nismoka
addikt
válasz
LucasGrant #12719 üzenetére
Hmm, pld a Sony impulse módja gyakorlatilag BFI, olyankor nem megy a köztes képkocka kiszámitás mégis folyamatosabbnak tűnik a mozgás, persze nem annyira mint interpolálva és pont ezért jó amelett hogy csökkenti az elmosódást. Persze LG-nél nem ilyen jól dolgozik..
-
nightshadow
veterán
válasz
LucasGrant #12719 üzenetére
és még írhatnám... stb. stb.
Én is, ezért maradok a teszteknél, így sokkal rövidebb: [link]
-
nightshadow
veterán
válasz
LucasGrant #12715 üzenetére
És azt is gyönyörűen leírtuk neked, részletesen, többször is, én is, mások is, tesztekkel alátámasztva, hogy a Trumotion nem egyenlő a 100Hz-el. Senki nem vitatja, hogy van benne Trumotion.
-
dorika87
őstag
válasz
LucasGrant #12654 üzenetére
Köszi, én is elsőre erre tippeltem, csak gondoltam megkérdem, hátha van más lehetőség is, de ez teljesen oké.
-
vASalo
tag
válasz
LucasGrant #12608 üzenetére
köszönöm
-
malphitee
senior tag
válasz
LucasGrant #12615 üzenetére
24p true cinema Sony ba is benne van.
-
tisti1965
aktív tag
válasz
LucasGrant #12564 üzenetére
Ok,ez az
köszi -
villles
csendes tag
válasz
LucasGrant #12556 üzenetére
Köszi!
És szerinted a melyik lenne jó a fenti feltételeknek?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
LucasGrant #12505 üzenetére
Más a panel is la690s-ben!
-
Webmester01
csendes tag
válasz
LucasGrant #12487 üzenetére
Köszönöm!
-
hrvp
aktív tag
válasz
LucasGrant #12457 üzenetére
Volt már olyan, hogy nem az LG volt a jobb?
-
Gicz
addikt
válasz
LucasGrant #12457 üzenetére
Ha az emberek az alapján választanának, hogy melyiknek van jobb képminősége, akkor nagyon kevés LCDt adnának el
-
zoziuser
csendes tag
válasz
LucasGrant #12448 üzenetére
Igen tudom, ennyire már kiokosítottatok itt
-
Itsu
tag
válasz
LucasGrant #12445 üzenetére
köszönöm a segítségedet !
-
Itsu
tag
válasz
LucasGrant #12442 üzenetére
köszi,és ez támogatja a flasht? illetve az elöbb linkelt samsung tudja?
-
trickyy
senior tag
válasz
LucasGrant #12424 üzenetére
Elvileg már megrendelték a Sony-t, de nem tudom pontosan, lehet marad az.
-
WeghA
tag
válasz
LucasGrant #12413 üzenetére
Nem nagyon találtam jó videót. Megyek a MM-ba.
-
Gicz
addikt
válasz
LucasGrant #12373 üzenetére
nem az dónt h ki milyen párti, hanem a felhasználási terület. világos mappaliba nappali tévézéshez jobb egy lcd, de sötétben mozizni kivétel nélkül mindig jobb egy plazma.
-
WeghA
tag
válasz
LucasGrant #12371 üzenetére
LG 42LA667S
Samsung UE40F6500SSXXH
Panasonic TX-L42ET60EBár igazából azt mondják, hogy a plazma tv-k a legjobbak!
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
LucasGrant #12346 üzenetére
A titkosításra gondoltam, mint pl wpa, aes..stb.
-
pitetomi
csendes tag
válasz
LucasGrant #12333 üzenetére
Na most aztán még inkább megnehezítetted a dolgom.
Ez is tetszik.
Mit jelent az, hogy folyamatos rajta a mozgás? A másik kettőnél jobb ez?Ja és még egy kérdés: volt Lg tv-nk, de annál a csatornaváltás lassú volt. Ezeknél az LG-knél már kiküszöbölték ezt?
-
daneex
csendes tag
válasz
LucasGrant #12315 üzenetére
Koszi az infot! Ugyan csak kb 20k a diffi a ketto kozott, de ezt a "csak meg 20k" jatekot uzom mar kb 100k ota, valahol meg kell huzni a hatart!
-
daneex
csendes tag
válasz
LucasGrant #12313 üzenetére
Oh boy, szerinted mi volt a kofa elso parasztvakitos mondata az 50W656-rol? "Csak a sony es a philips keszit valodi 200Hz-es keszuleket". De akkor az 4*es interpolart 50Hz?
Mi a lenyeges kulonbseg a 640s es a 660s kozott? -
maxcool
csendes tag
válasz
LucasGrant #12295 üzenetére
Elgondolkoztattál ezen a tv-n is: LG 32LN575S. Bár a 3Djéről és a smartjáról nem írnak túlzottan jókat.
A samsung aktív 3dje viszont elég szép volt. ( de abból meg hiányoznak a smart funkciók ha jól tudom.) -
pusi1981
aktív tag
válasz
LucasGrant #12289 üzenetére
És 14es modellek 55' ban 300-350 körül lesznek vajon? (Lg)
-
t256
őstag
válasz
LucasGrant #12273 üzenetére
Látom ez már SMART tévé. A keretbe is belefér.
Input lagról nem találok semmi infót. Ti esetleg tudjátok? Lényeg, hogy jó-e játékra. -
Potrien
senior tag
válasz
LucasGrant #12235 üzenetére
Kinéztem egyet magamnak.
Erről a készülékről mi a véleményetek?
SAMSUNG UE 40 F6640 3D Smart LED tv -
Sárpac
nagyúr
válasz
LucasGrant #12215 üzenetére
Hát hálóba inkább samu, vagy direct ledes lg!
Ugyi hálóba általában este nézünk filmet vagy legalábbis legtöbbször sötétben! -
blush4rk
csendes tag
válasz
LucasGrant #12144 üzenetére
Végül a 42LA660S-t vettem meg. Azonban akadt egy kis problémám. Szedtem le Half-OU-s FHD-s filmet, de amikor próbálnám 3D-be nézni valami hatalmas eltolódás van a két szemre érkező kép között. Szerintem a filmben lévő fekete csíkkal (ami elválasztja a két képet egymástól) illetve ami alatta és fölötte fut azzal van probléma amikor beállítom az egymás alatti 3D-t.
Ennél jobban nem tudom leírni a problémát... valaki tudna segíteni?
Milyen típusú 3D-s tartalmat szerezzek be? -
zolem
aktív tag
válasz
LucasGrant #12181 üzenetére
Köszi
-
zolem
aktív tag
válasz
LucasGrant #12177 üzenetére
Jobb annyival,hogy 25ezer forintot rááldozzak ?
-
blush4rk
csendes tag
válasz
LucasGrant #12142 üzenetére
Na még egy kérdés... HDMI kábelből milyet? Gondolom High Speed kéne, néha lenne 3D tartalom is.
-
blush4rk
csendes tag
válasz
LucasGrant #12136 üzenetére
Köszi! Lenne még egy kérdésem: EZ: LG 42LA641S miben tér el ettől: LG 42LA640S?
-
viharkabat
aktív tag
válasz
LucasGrant #12131 üzenetére
amúgy mik lennének a fő szempontok?
Hát igen, ezt tényleg nem árt tudni. Lehet, hogy az nem is szempont, hogy LG legyen
-
blush4rk
csendes tag
válasz
LucasGrant #12133 üzenetére
Azt esetleg tudod, hogy hol tudnám megnézni Debrecenben? Az LG 42LA640S elég ütős szerintem, kíváncsi vagyok milyen élőben.
-
blush4rk
csendes tag
válasz
LucasGrant #12131 üzenetére
Filmezés, netezés, néha játék.
Amúgy ezekben a tv-kben a 3D kikapcsolható?! -
F_Zolee
nagyúr
válasz
LucasGrant #12127 üzenetére
Mik lennének azok amit csak a magic-el lehet használni mással nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen notebookot vegyek?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest