- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezso
tag
válasz
gyeniko #40144 üzenetére
A Samsung 3. éve nem ezt csinálja a QLED tévékkel?
Ott is a cél, a Led és az Oled jó tulajdonságainak összegyúrása.
Az Oled-nek tökéletes a feketéje, viszont statikus képtartalomnál beég(het).
A Led nem ég be, viszont nincs tökéletes fekete szín.
A QLED majdnem tökéketes fekete, beégni nem tud, emellett brutális fényerő és kontraszt.
Volt szerencsém az utóbbi hőnapokba Q6, Q7, Q8, Q9, Q60RA és Q70RA tévékhez és tényleg nagyon meggyőző a képük, viszont nem a legolcsóbb kategória.
Persz javítsatok ki, ha tévedek, tanulni sohasem szégyen. -
ezso
tag
válasz
gyeniko #40140 üzenetére
A 2018-as év végi modellek még biztosan nem azok. Például ez. Ideit még nem láttam...
-
ezso
tag
válasz
gyeniko #38969 üzenetére
Félreértesz.
Nem azt mondtam, hogy minden rossz ami kínai, hanem ami aránytalanul olcsó, annak oka van és az általában olyan is. Volt szerencsém 32, 50 és 55 colos kínai Oriont kipróbálni és esetleg (ha volna telkem) oda megvenném, de elsődleges tévének nem. A Vestelest minden további nélkül bevállalnám.Az autós hasonlatod itt pont nem működik, mert a kínai Volvo 2-2,5-szer annyiba kerül, mint a Török Renault és nyilván én is az előbbit választanám. Ugyanakkor, ha a Volvo csak kétharmadába kerülne a Renault-nak, akkor azért kezdenék gyanakodni...
-
jambiyya
őstag
válasz
gyeniko #38818 üzenetére
Értlek, érzem a hangnemet is, voltaképp még igazat is adok Neked, de ennek ellenére azt gondolom, hogy ez jár nekem.
Btw, rendeltem egy chromecastot. Egy YT videón megnéztem, nem nagy ördöngösség használni.
Kösz a tippet!ui: Samsung többségi részesedés szerzés egyelőre marad B terv...
-
Charras
csendes tag
válasz
gyeniko #38817 üzenetére
Ahogy már leírtam,műveletközpont nem látja a tévét,egyébként osx alatt van egy LG képernyőtükröző app,az sem látja.
Az airpin pc sender látja ,de,itt már bonyolultabb a helyzet "bocs csak most a kérésedre tesztelem,androidos beltérire tükrözök rendszeresen".
Tehát a tévé,a tükrözés megkezdődik,a számítógép képe megjelenik a tévén,de kiír egy hibaüzenetet,hogy hang csak airpin pro-ra tükrözésnél lesz,ha a hibaüzenetet bezárom,megszakad a tükrözés.
Adott program tükrözésével,a helyzet ugyanez.
Filmet gond nélkül küld.
Bár nem releváns,de leírom,androidos beltéri airpin pro-val,minden lehetőség tökéletes.
Tehát a tökéletességhez androidos tévé kéne.vagy félmegoldás a hdmi-be dugott android stick,az airpin pro feltelepítése után billentyűzet és egér sem kell rá.
Bocs szeretem használni ezt a tükrözős megoldást,azért írtam az android sticket.
Tehát úgy,hogy a tévé legyen a gép képernyője vezeték nélkül,jól csak a beltérire tükrözve,de a kérdés nem ez volt. -
válasz
gyeniko #38809 üzenetére
Ha azonos hálózaton vannak lehet... a windows 10 és akkor ezek szerint a 8 is már tud cast to device-ot tolni Miracast/DLNA eszközökre...
A tévé úgy veszi majd mint bármely mobil vagy egyéb eszközt...
Windowsban egyedül az adott proginak kell ezt a funkciót tudnia.
Az Edge és a Movie-TV app tudja ezt pl... ezekkel lehet videót vagy böngésző képet castolni.
A videó mondjuk tudom hogy megy is, azt már próbáltam és simán tolta a letöltött mkv-t a tévére (jobb klikk a fájlon -> cast to device)... a böngészős cucc passz.
-
Charras
csendes tag
válasz
gyeniko #38807 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél,úgy hogy bocs a beleszólásért,de itt egy videó.
Közzéteszem mert sokakat érdekelhet,én a pc senderrel tükrözök lg beépítettwifis tv wifi csatlakozására.
Csinálnék saját videót,de minőségben meg sem közelítené ezt.
A youtube viszont egész jó a témában. -
Charras
csendes tag
válasz
gyeniko #38780 üzenetére
Az enyhe tévedés,hogy a laptop képernyőt ne tudná tévére tükrözni,akár wlan kapcsolaton.
Van az airpin sender program,ez tökéletesen megoldja,lg tévén biztosan,android tévéken pedig az airpin feltelepítése után,ezt egyszer kell indítani,ezután automatikusan indul.
Sajnos nem találok képet a pc sender tálcaikonjáról,de a lehetőségei mirror screen to,send media to,mirror app to.
A Samsung tévékhez létezik egy allshare nevű windows alkalmazás ami filmet ugyanúgy átküld,lejátszik a tévén. -
virkir
veterán
válasz
gyeniko #38448 üzenetére
Az a baj, hogy amit írsz magad sem tudod éppen mikor miről szól de kedvedért felidézem.
#38420 A felvetés
#38421 Részedről a válasz (Szerintem a Miniszterelnöki Hivatalnak írd meg a problémát, ebben ők az illetékesek!) kimerítő releváns ugye? Ja nem, hanem egy baromság.
És még mindig várom a "megalapozott" állításodról a linkeket.
Mint már javasoltam mi lenne ha felkeresnéd te is a samsung topikot ott jobban ismerik az adott rendszert ha a manual nem segít?
Tudod ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hüjje. -
virkir
veterán
válasz
gyeniko #38446 üzenetére
Hm... ezek szerin sem a Panasonic, sem a Sony nem "vezető" tv gyártó mert érdekes módon mindkét gyártó hazai forgalomban lévő készülékein lehet csatornasorrendet állítani illetve csatornákat törölni avagy elrejteni.
Birtokomban igaz csak 2015-16-os készülékek vannak, de a nyomon követett topikban pl senki nem panaszkodott még hasonlóra sem.
Tehát amíg hivatalos linkkel nem bizonyítod az ellenkezőjét addig nettó baromságnak fogom tartani amit állítasz, és ne gyere a szolgáltatói stb-kel mert az más tészta, de ott is megvan a lehetőség kedvencek létrehozásának amiből azt hagysz ki amit akarsz. -
virkir
veterán
válasz
gyeniko #38443 üzenetére
Csupán marhaságokat írsz azzal, hogy a kúrmány találja ki a csatornasorrendet.
Csatornákat kiimportálod, ChanSort-ba betöltöd, megszerkeszted ahogy neked jó, majd vissza exportálod és örülsz.
Ha a szolgáltatód változtat és érint téged akkor egy újabb tíz perces melód lesz. Problem?
Konkrét tipus nincs itthon de van három márka és kettőn működik a felsorolt kényelmes módszer a harmadikon sajnos készüléken kell szerkeszteni de lehet. -
törölt tag
válasz
gyeniko #38018 üzenetére
Értelek, de nem mondtam az ellenkezőjét, csak azt, hogy nem vennék csak 1év garival rendelkező tévét. Továbbá megnéztem az árukeresőn több Jvc tévét is, és edigital, ipon, pc-land stb, mindenütt 1 év garit írnak.
blakey Nem igaz. Látom, talált , süllyedt.
Akinek nem inge, de te magadra vetted.
Ebből is látszik, hogy csak személyeskedsz újfent, és sajnos azt kell mondani, hogy megszokott tőled a fórumon. Ez sem igaz: "te meg köztudottan ellene vagy, mert hülyeség".
Mutass rá, hogy hol mondtam ilyet? Tudok várni.De a +1-egyező címet is más érdemli ki a fórumon, vagy mutass nekem a pár 1000 írásomból hirtelen egy tucatot. Ha nem tudsz, akkor miről beszélünk
? Várom.
Csak úgy tudtam megmagyarázni a tényt, ami meghökkentette gyeniko-t. Nem akartam személyeskedni, mint te tetted a Samsung topikban is, akit érdekel megnézi. Már elnézést!
De csak nekem lett igazam, ha tovább megy valaki és olvassa a tömeges droidos panaszokat. Persze a tiéd mindig jó és hibátlan, de mindenki másé lassú, meg minden más bajuk van. Te vagy az egyedüli szerencsés, értem én.
Az hogy találkoztál gyeniko-val szerintem nem úgy kell érteni, hogy egyetért veled mindenben, sőt, ahogy olvastam az írásait, sok mindenben inkább nem, főleg a kedvenc márkáddal kapcsolatban, az egyetlenegy darabot se véletlen passzolta el, úgy olvastam.
-
törölt tag
válasz
gyeniko #38007 üzenetére
Ne lepődj meg, ez a kvázi egyetértés, vagy mondhatni bólogató János stílus nem a tartalomra irányul. Emlékezz vissza a pár nappal ez előtti beszélgetésünkre, vagyis hát magad is ismered. De van itt olyan is, aki 5000-et bólogatott. Ez nem kicsit vicces.
Én továbbra se vennék 1 év garis noname cuccokat.
De linkeltem a tv szaki véleményét a vesteles tévéről, és egy másik is annyit mondott, hogy jó, ha kihúzzák a garancia végéig ezek a technikák. Ezekre bezzeg nincs válasz valahogy mindig kikerülik.
ezso sok a rizsa, kevés a tartalom. Csak ferdítesz, mert nem lehúztam az említett noname cuccokat,
hanem elmondtam, hogy miért nem venném meg: "Azok közül egyiket sem." Szóval maradjunk a valóságnál. További indok a csekély 1 éves garancia. Győzd meg a javító szakikat, várom az eredményt.
Nem a személyekkel kell foglalkozni a topikban, ha valakit nem tudsz meggyőzni. Ezt továbbra sem érted. Csakis azzal személyeskedj, aki veled is, már pedig itt olyan szerintem itt nincs. Aki csak a témáról ír azzal nem etikus dolog.
Csak a tévé a téma. -
ezso
tag
válasz
gyeniko #38011 üzenetére
Amit leírtál, azzal teljesen egyetértek. Néhány éve én is hasonlóan leírtam ezt és egyből lejött a vörös posztó azelőtt a 2-3 ember előtt, akik a fórumon az aktuális észosztók voltak.
A Philips nehéz ügy mert 3 helyen is gyártják és aki nem ismeri melyik modell hol készül az bajban lehet. Van az eredeti + Vestel + kínai. (lehet hogy már eredeti nincs is? Ebben nem vagyok naprakész)A BMW-vel ugyanígy vagyok.
Na azt hiszem kifórumoztam magam vagy fél évre.
-
blakey
titán
válasz
gyeniko #38007 üzenetére
Igen, mert, bár sokan nem tudják, de a Vestel szinte minden márkának elad ilyen-olyan panelt, tehát bármelyik márka alkatrészei között van olyan ami tólük származik, ettől még nem lesznek kevesebbek.
Az, hogy megvettek, részesedést szereztek, stb. nagy márkák neveiből az egyet jelent, így tudtak "betörni" a piacra, a saját nevüket dobva így építették, tartották életben egyrészt a nagy neveket másrészt a saját márkájukat. Senki nem vitatja, hogy az alsó kategóriában, névtől függetlenül bizony gyenge termékeket gyártanak. Amikor még nagy nevük volt akkor sem vettem JVC vagy Hitachi LCD tv-t, bár a Hitachinak pl. jó plazma tv-i voltak. Blaupunkt és Grundig cuccokat sem vettem, pedig 25 évvel ezelőtt király cuccokat gyártottak, amúgy, hogy érzékeljük a török "gagyiságot", a családban van egy 16 éves Grundig tv ami már török és még mindig hibátlanul teljesít, az tény, hogy a kép minősége nem ér fel a csúcs Grundiggal, de működik.
Mellesleg az említett Sharp modellt amiből ez a vita kerekedett, pont, hogy megvenném, nagyon jó kis készüléknek tartom, a kép minősége is rendben van és a hangja is, nem rossz az. -
ezso
tag
válasz
gyeniko #38006 üzenetére
Először is gratulálok, így is hozzá lehet szólni valamihez.
Amit írsz abban sok igazság van. Nyilván ez a JVC nem az amit a japánok csinálnak, bár nem is az az ár.
Még nagyon régen írtam, hogy a Vestel nagyrészt közép és felső-közép kategóriájú tévéket gyárt, de néhány alsó kategóriást is. Magyarországon az alsó kategória, a Technika és az Orion. Azok sem romlanak el, csak az olcsóságnak a display minősége esett áldozatul. A közép kategóriában föleg Lg és Samsung IPS és VA panelek vannak.
Azt JVC-t, amiről írtál nem ismerem, sajnos kifoghattál egy rossz tévét, vagy rossz szériát.
Most direkt nem sorolok fel olyan Samsung szériát, amelyiknek vállalhatalan a képe, nehogy megbántsak valakit.Nálam több visszatérő ügyfél volt, aki 4-5 éve vásárolt például JVC-t és messzemenőleg elégedett a tv-vel és csak azért cseréli le, mert az akkor még 40colos nagynak számító tv mára kicsi és nyilván elavultabb lett.
Hozzáteszem, hogy engem a xar szériák többnyire elkerültek, ami nem az én érdemem, hanem az importőr cég akivel kapcsolatban vagyok, ügyel arra, hogy gyenge szériát nem hoz be és ár/érték arányban is jó legyen.Most éppen ezt a JVC-t nézem és aki idáig látta meglehetősen le volt nyűgözve a képétől és főleg az árától. Ez nem a reklám helye nem eladó!
-
válasz
gyeniko #37528 üzenetére
Én amikor ennek a feketézésnek a valódi realitását nézem, mindig az jut eszembe hogy egyszer sem éreztem úgy moziban, hogy zavar hogy nincs fekete, pedig ott sincs. Filmélvezeti élményből egyszer sem vett le egy dekát sem. Ergo, igazából ez tényleg fel sem tűnik egy jobb LCD tévén sem, valódi tartalom nézése közben.
Szóval én személy szerint félig meddig értetlenül állok azok előtt akik ennél meg a plazmánál vannak leragadva lassan 10 éve.
Elismerni elismerem persze, hogy a legtökéletesebb valóban egy OLED lenne (szvsz még a plazmánál is jobb), dehát valójában annyit nem ér az, a fentiek miatt valójában gyakorlatban nem is számító dolog, hogy most 100% fekete e valami vagy csak 95%. Vagy emiatt nem kéne LCD-t venni, ami amugy minden más paraméterében sokkal jobb, mint bármelyik plazma. Ez kávzi gyakorlatban olyan hogy 5-10 jobb dologról/paraméterről lemondasz, csak azért mert 1 meg jó... ami meg ráadásul gyakorlatilag alig számít.
-
TCr
veterán
válasz
gyeniko #37386 üzenetére
"Azt el tudom hinni, hogy a ma kapható FHD TV-k között a W8XX-nek van a legjobb képe."
Ez így van, de nagyon sok UHD is mögéje kényszerül.
Természetesen én is a jelenleg kapható modellekre értettem, saját kategóriáján belül.
A Samu zászlóshajói (amiket írtál) kevés kivétellel mindig is jók voltak, de az megint nem egy árkategória.(#37387) Pumma: azokat valóban alaposan szemügyre kell venni vásárlás előtt.
Az 58UH635V-nek szívesen csodájára jártam volna, de sajnos lekéstem. -
-
s7evcsenko
addikt
válasz
gyeniko #36421 üzenetére
"Mi soha nem nézünk teljesen sötétben TV-t (szinte csak háttér TV-zünk, vagy pedig valami más tevékenység is folyik az adott helyiségben)
A kép mérete viszont fontos nekünk, ezért többségben vannak a 65"-os és 75"-os TV-k."Ez komoly?
Van több darab 65", 75"-os tv-d otthon, amit "szinte" nem is néztek?
Erre elég lenne pár darab rádió is akkor, nem? -
Unlimited
aktív tag
válasz
gyeniko #36408 üzenetére
Meg, hogy egy háttérvilágított panel sosem lesz olyan, mint ahol a képpont a panel sajátja. Meg ahol a fényt ilyen, olyan szűrőkön engedik át, ahol torzul, veszít erejéből. Meg ahol a háttér fény sosem lesz egyenletes, foltosodik, felhősödik, sosem lesz homogén. És még sorolhatnám tovább is. Ezek a fizikai paraméterek, amiket semmivel sem lehet kijavítani. Fölé nem az ilyen olyan képjavító áramkörökkel, amik csak rontanak a helyzeten. Ezek még a tények.
-
Jovanny2
őstag
válasz
gyeniko #34691 üzenetére
Nem, szerintem nincs a homlokukra írva...
Egyébként 19 ér van, ebből 3 csavart érpár viszi át a video jeleket, és ez a három csavart érpár felel meg 1-1 RGB komponensnek. Szóval a szín azért a homlokukra van írva.
Mindennek dedikált érpár van, a hangnak, az órajeleknek, stb. Nem egy éren szaladgál minden, de még ha soros átvitel is lenne egy érpáron, azért a vevő akkor is meg tudná különböztetni, hogy épp mi jön. Mondjuk ezen felesleges gondolkodni, mert nem így van, de ha így találták volna ki, akkor így működne, ezért nem értem a kérdésed.
A drágább kábeleket ugyanígy képzeld el, csak jobb minőségű, nagyobb átmérőjű oxigénmentes réz erekkel. Meg már van még jobb anyag, amit drágábban tudnak adni. Sem az adatátvitelben (persze ha ugyanarról a szabványról beszélünk), sem az erek számában nincs különbség. Ha valaki máshogy tudja, akkor szóljon.
-
válasz
gyeniko #34273 üzenetére
Akkor te mas oldalt nezel, mert ami az uzletben van, annal kiirjak, hogy raktaron. Amugy ugyanoda fut be az osszes sony center rendelese, szoval mindegy hol nyomkodjak a gombot, kettot is kerdeztem mult heten mindegyik nem visszaigazolt valaszt kapott. Sajat auto csak bp-re es korzetebe szallit, videkre nem.
-
blakey
titán
válasz
gyeniko #34263 üzenetére
Jó, igen, nem is arra értettem, inkább arra vonatkozott, hogy nem mindegyikhez, pedig lehetett volna. Azért túlzás, hogy annyi jót írok, mert a W85C-ről nem írtam, mert nincs olyanom, nem tudom milyen. Csak arról írok amim van. Tehát én ezért nem vállalok felelősséget, de vannak itt 857-es tulajok, ők tudnak pro és kontra dolgokat írni. Féláron átvesze,
-
-
blakey
titán
válasz
gyeniko #34068 üzenetére
Én sem látom, ahogy írtam, KS8000 egy nagyon jó tv. Mindenki azt vesz ami számára megfelelő. Én nem állítom, hogy minden esetben a Sony a nyerő, azért sokmindentől függ, hogy egy készülék mi alapján kapja a pontozást. Azt nem tudom, hogy ki "erőltette" neked a Sonyt, vannak olyan esetek amikor az egyik vagy a másik márka a nyerő, néha ugye az ár is beleszól, de ha már rá akarlak beszélni egy csúcs Sonyra akkor már ezt ajánlom.
Ha FHD tv-t szeretnél venni akkor jelen pillanatban a Sony W85C-nél nincs jobb és ugye a FHD-n van a hangsúly, mert lehet, hogy 4K-s egyáb márka is van ennyiért és lehet, hogy jobb is. -
mettek
addikt
válasz
gyeniko #34031 üzenetére
Ez szuper tipp
köszönöm, ez volt az egyik kiszemelt. Most eldobtam a Philips vonalat, marad az LG vagy Sony de MM-ben megnézem őket. Ti melyiket javaaolnátok? Ez a Sony 8505 vagy LG uh7700, 8500 sorozat? 3D jó lenne ha lenne benne mondjuk és passzív mert az aktívtól megfájdul a fejünk. Ha jól tudom ugye csak az LG gyárt passzívat?
-
válasz
gyeniko #33957 üzenetére
Nekem 15k volt a kalibráció, aminek szerintem a fele útiköltség volt. Megcsináltattam az 50ST50-en, és később a 65ST50-en is. A 65ST50 esetében alig okozott változást, mert nem sokat kellett állítani rajta, elég jó volt a gyári érték. Az 50-esnél jóval többet kellett korrigálni.
Nem kell csodát várni a kalibrációtól, de nekem például fontos a színhelyesség tudata, ezért a komolyabb tévéimet (későbbiekben esetleg projektoromat) valószínűleg mindig kalibráltatni fogom. -
wolf033
senior tag
válasz
gyeniko #33728 üzenetére
Sony vs Huawei műkszik.
Nekem is volt vele problémám. Az volt nálam is a baj hogy csak látták egymást de nem csatlakoztak egymáshoz ameddig a tv-n el nem indítottam a tükrözést. Utána simán összecsókolóztak. Lehet nálad is csak ilyen apróság van, amit nem veszel észre.
-
blakey
titán
válasz
gyeniko #33728 üzenetére
Tévedés, nincs LG telefonom (van, de nincs benne tükrözés), és amelyikben van tükrözés, azok működn(t)ek, Huawei, Xiaomi telefonok, Asus, Huawei, Wayteq tabletek működtek LG tv-vel. Valami más lesz az oka.
Sony, Panasoniv tv-n is működik mindegyik teló, sőt Samsung Blu-ray lejátszón is ment a Huawei telefon. De majd kipróbálom másikkal is. Sony Blu-ray lejátszón is csatlakoznak.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
gyeniko #33666 üzenetére
Van olyan tv amelyik tud képernyőtükrözést de nem fogad el bármilyen eszközt ami szintén tudja? Nekem eddig a tv-im ill. a lejátszóim, amennyiben tudták a Miracastot, bármilyen androidos mobilt fogadtak. Vettem egy ilyen cuccot az androidos lejátszóhoz, tv-ken is működik, nem hinném, hogy márka függő lenne a dolog. Talán ez is megoldás feltéve, hogy támogatja a bill. + egér párost.
-
blakey
titán
-
BBéci
legenda
válasz
gyeniko #31840 üzenetére
Hosszú, de cseppet sem unalmas, egy felesleges szó sincs benne, sőt, ha írsz még egyszer ennyit, azt is figyelmesen elolvasom.
Mindent értek és elfogadok, egyet kivéve, az a VT60 feketeszintje. Volt nálam 4 hétig VT60, kegyetlen jó képminőségű TV és a hangja is messze veri a ma kapható tévék döntő többségét. A feketeszintje - amennyiben jól van kalibrálva - 0,003 cd/m2 körüli, ennél kevesebbet csak az OLED-ek tudnak.
Sajátom csak GT60, mert 50 colos méretben a VT60 60 %-kal került volna többe, annyit nekem nem ért meg. Kalibrált és műszerrel mért feketeszintje 0,006, ebből következik, hogy filmnézés közben tényleg nem látom (töksötét szobában) az említett képtartalom nélküli csíkok és a keret találkozását. Ezen 2 év és 1 hónap rendszeres használat után még mindig elcsodálkozom. Van egy elvétve használt, nappali környezeti fényhez optimalizált profil is (80 helyett 110 cd/m2), azt sötétben nézve más lenne a helyzet, de miért tolnék ki magammal?
Ha javíthatatlanul bedöglene a tévém, vennék valami teljesen alap LCD-t, amivel addig ellennék, amíg nem lesz normális OLED, normális áron. -
BBéci
legenda
válasz
gyeniko #31603 üzenetére
Nagyméretű, vetített kép esetén van értelme. Éppen két hete teszteltem egy DreamVision Siglos+ 3 UHD vetítőt, 3-3,7 (két üléssor van a szobában) méterről néztem a 305 centi széles vásznat és látható volt a különbség. De nem akkora, hogy törjem magamat érte, hogy vágyakozzam rá.
-
BBéci
legenda
válasz
gyeniko #31061 üzenetére
Nem vitatkozni akarok, csak a véleményemet írom le: az rtings-nek azt sem hiszem el, amit kérdeznek.
Ez persze túlzás, de a a TV tesztjeikben akkora bakikkal, furcsaságokkal, saját tapasztalataimmal totálisan ellentmondó megállapításokkal találkoztam, amik teljes egészében hiteltelenné teszik az egészet. Ezt nem csak én gondolom így, a plazmás topikban többen voltak hasonló véleményen, amikor szóba került.
Ezzel szemben a hdtvtest maximálisan ajánlott részemről is.(#31065) Pumma
Az lehet az egyik oka annak, amit fentebb írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- CNC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest