- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
adodaniel #23371 üzenetére
Szóval akkor ez szakmai fórum. Akkor egy átlagos felhasználó nem jöhet ide kérdezni és véleményt írni, mert vagytok Ti, akik véresen komolyan veszitek ezt az egészet? Akiknek a szürkés árnyalat már szívroham közeli állapotot okoz.
Mit írtam? Azt, hogy szubjektív véleményem van. Azt, hogy a színvilág és technológiai különbség nekem sokkal jobban tetszik mint a plazmáé! Azt is írtam, hogy elsősorban mire használom.
Nem fizettem milliókat a tökéletes készülékért. Ezt vettem, ez ennyit tud! Ezt vettem és leírtam a benyomásaimat.Arról kellene szólnia az egész topiknak, hogy megbeszéljük hány milivolton nyitnak a diódák amikor bekapcsol a tv? Ez elég szakmai lenne? Vagy spektrálanalízisről?
A betévedő kérdések 90%-a "a szerintetek ennyiből melyik készüléket vegyem" kérdés!De tudjátok mit? Semmi gond, mondjuk ki! Ennek a készüléknek gyenge a feketéje? És? Engem ez nem érdekel. Nem keresek önigazolást, nem akarom elfogadtatni senkivel, hogy ezt vegye. Nekem a termék teszik! Nem okozott lelkiismeret furdalást, hogy jöttetek és egyből leoltottatok. Nem fogom eladni a készüléket, mert szerintetek ez egy gyenge készülék.
A feleségem és én továbbra is teljes mértékben meg vagyunk elégedve vele. Sőt az ismerősi körünkből is többen mondták, hogy milyen gyönyörű képe van.
Nem mindenki a professzionális felhasználásra vásárolja a készülékét. Sőt, szerintem mondhatjuk azt, hogy az itt jelenlévő fórumtagok kb 20%-a tartozik ebbe a csoportba.
Sokan azért jönnek kérdezni, hogy az adott keretösszegből a számára elérhető legjobbat tudja megvásárolni magának.
Én is örömmel olvastam, ha valaki személyes tapasztalatait osztotta meg a topikban. Lásd: Blaupunkt.
Erről kellene szólni az egésznek! A segítségnyújtásról és a tapasztalat cseréről! -
Morris
veterán
válasz
adodaniel #23361 üzenetére
Szubjektív véleményt írtam. Külön háttérfény esetén (azaz plusz fényforrás beiktatásánál) engem zavart a plazma mély feketéje. Márpedig nálunk így megy a készülék állandóan.
Dh66e: Egy szóval nem írtam, hogy a fekete az LG-n fekete. Jobb esetben is szürke. De mindegy is. Ugorjatok.
-
DVB-T
tag
válasz
adodaniel #22435 üzenetére
Több pénzt lehet elkérni az áruért, ha rajta a matrica, illetve pénzt lehet kérnii a gyártóktól, hogy rátehessék a THX matricát(azt meg füllel úgysem fogod látni/hallani, hogy valóban tudja -e), ugyanakkor valószínüleg gyorsan túlhalad az idő felette, mint a Hi-Fi szabvány felett, hiszen ma már egy egyszerű eszköz is teljesíteni tudja a kritériumokat..
-
HagaNRG
őstag
válasz
adodaniel #22119 üzenetére
"Én biztos nem fogadnék el olyantól, aki alapvető fogalmak jelentésével nincs tisztában, valamint max. 2-3 azonos márkájú tv-t látott tartós ideig és van vele tapasztalata. "
Soha nem mondtam senkinek, hogy azért vedd ezt, mert és mert... Hanem elmondtam, hogy én mit olvastam az adott modellről az elmúlt hetekben és mi a TÖBBIEK szerinti pozitív-negatív oldal a tv-vel kapcsolatban.
Azt sem hinném, hogy annyira nagy észosztóvá váltam volna itt, és tudom, hogy az, hogy nálam az elmúlt 5 évben összesen 2db plazma fordult meg, az nem teszi mérvadóvá a kommentjeim, ezzel szemben az itt fórumozók közül azt is fogadni merném, hogy max. 1-2 olyan ember van, akinek igazán komoly, hosszútávú tapasztalata van több tv-vel akár párhuzamosan is.
Mert a legtöbben mégiscsak átlagember itt, akik adott időben kitalálják, hogy tv-t szeretnének, kinéznek 2-3 típust és hasonlítgatják őket a végletekig.Nekem pl. még az ilyen emberek kommentje is nagyon sokat tud számítani, mikor leírja, hogy ő mit tapsztalt ezzel és ezzel a típussal szemben akár bolti környezetben is.
Ha meg van is olyan, akinek tényleg az a hivatása, hogy tv-ket tesztel és hasonlítgat és nagyon vágja a témát, akkor mégis hogy fordul elő az, hogy az egyik mindent félretéve esküszik, hogy a Sony a legjobb 50"-es LED a középkategóriában, a másik illető szerint meg a Sony csak presztízs márka és a Samsung sokkal jobb nála, minden tekintetben.Szóval a lényeg az, hogy én őszintén elnézésed kérem, ha bármilyen kommentemből az tűnt ki, hogy egyrészt full amatőr vagyok ÉS még ennek ellenére is osztom itt az észt, vagy ilyesmi.
Azt meg egyenesen kikérem magamnak, hogy én bármelyik itteni szakembert egy szóval is lehurrogtam volna, vagy ilyesmi, mert akin csak kicsit is láttam, hogy az átlaghoz képest jobban benne van a témában, azt már amúgy is megkerestem privátban is személyes segítségért és tanácsért. -
HagaNRG
őstag
válasz
adodaniel #22108 üzenetére
Ez így van és azért vagyok itt, hogy a hiányosságokat pótoljam.
2009 óta nézek egy tv-t. Megvettem, néztem és kész, nem olvasgattam utána, nem mélyedtem el különösebben a témában. Mentek a 720-as filmek a 720-as tv-n és kész.
Most eltelt 5 év, a piac totálisan átformálódott, szóval ezek alapján kérdezősködöm most is és az alapján, hogy még kb. egy hónappal ezelőtt a levegőben sem volt a tévécsere ötlete...Az jobb megoldás, hogy megyek az MM-be és az eladókra hallgatva elhozok valamit, majd utólag kérdezősködve derül fény minden negatív tulajdonságra, amiről esetleg addig nem is tudtam?
-
HagaNRG
őstag
válasz
adodaniel #22029 üzenetére
Az a jobb?
Buta vagyok, de azt hittem, hogy a 60p a komolyabb és minőségibb.
Utána kell ennek még néznem.Ja, ha már itt tartunk, előbb véletlenül a Samsung topicba tettem be, amit ide szántam, azaz a ma esti plazma eladás sztorit:
Bár előre is elnézést az off témáért, de azért okkulásnak jól jön, csak, hogy tudjuk mihez tartani magunkat, ha legközelebb esetleg az esti híradókban megint az lesz a fő téma, hogy mekkora mélyszegénységben él borsodban néhány ember.Mert épp ma egy hete vittem el a 42"-es Panasonicot egy rendkívül igényes, két helyiséges, fürdő nélküli lakásba, erre tessék, a múltkori helyet is űberelte a mai vevő és a lakáskörülmények.
Ráadásul poén, de ha hiszitek, ha nem egy az egyben Matisz Nagypapa volt a vevő, elővette a kis gyerekpénztárcáját, kivett belőle 10db tízezrest és már köszönték is a TV-t. Én meg, a hülye, még be is szóltam, hogy akkor ezt most a Mikulás bácsi hozta az unokának, mi?
Röhögtünk mind, én persze kínomban, de szerencsére nem vették magukra a dolgot.
Mondjuk az 50"-es kijelző akkora volt a lakásban, hogy még én is megrökönyödtem a képernyő méretein, pedig már 4 éve ezt nézem.
A család egy 37"-es akárminek a helyére rakta be. Ja, bocs, a 37" az nem 37", hanem 37 cm.
Tehát benyomtuk a Dark Knight IMAX_es nyitójelenetét, közösen hasraborultunk a tv tudása előtt és könnyes búcsút vettünk a családtól.
Utólag jöttem rá, hogy szegény srácnak tegnap kb. tizenöt percen keresztül ecseteltem, hogy mi a különbség a LED és a plazma között, meg, hogy ha nagyon keresni fogja, akkor az RTL logót biztos meglátja majd egy tök sötét, homogén képen, közben meg jól láthatóan az egészből semmi nem jött le neki.
Mondjuk ez az egész így utólag poén, de azért bent a házban, míg összehoztam a képet és tartottam egy HD demonstrációt, addig észrevétlenül két olyan "jó" arcú huszonéves haver jelent meg az amúgy is népes felnőtt férfitáborral operáló famíliánál, hogy a két kísérő haverom segge is beremegett. Mire minden kábelt a helyére tettem és beállítottam a képet, addigra hirtelen tele lett a szoba férfiakkal
Na mindegy, csak azt sajnálom, hogy a TV, amit 4 éven keresztül a legnagyobb becsben tartottam és rendszeresen eszembe jutott, mi lesz, ha egyszer majd azért nem fogom tudni senkinek eladni, mert egy halvány WDR HD logot néha azért még én is észreveszek, ha nagyon keresem (kb. havonta egyszer, és nem én tettem bele, hanem így hoztam el az MM-ből, ahhoz képest olyan helyre került szegény, amit nem kívántam neki.
Most már csak az lesz szívás, ha holnap elhozok egy LED_et és este meg majd hívni kell a srácot, hogy ha gondolod, otthagyok neked egy új LED_et, csak add vissza a TV_m, mert én nem bírom nézni a képét
-
Callisto
őstag
válasz
adodaniel #21878 üzenetére
Tudom mi a válaszidő és azt is mi a képfrissítés. Köszi. Te viszont nem tudod mi az összefüggés a kettő között az LCD technológiánál. A válaszidő határozza meg a gyakorlati maximumát annak, hogy adott panel másodpercenként hányszor frissülhet. Ezt pedig hertzben mérik... (A 200, 400, 800 Hz-es backlight és hasonló PR trükköket ne nézzük. Ezek nem a panel natív adottságát mutatják.)
-
Callisto
őstag
válasz
adodaniel #21874 üzenetére
Egy 8ms GtG panel 1000/8 = 125 Hz-es... Ennek semmi köze, hogy az elektronika milyen forrásból, mit kreál. Két teljesen különböző dolog.
(Egyébként ha generálva van, akkor is az eredeti és a generált kockák összegét mutatja, ergo annyi "Hz"-es a megjelenítés. Maximum a forrás az 50Hz.)De jó kedvre derítettél. Köszönöm!
(Remélem nem vagy még 12, mert akkor elnézhető.) -
HagaNRG
őstag
válasz
adodaniel #21775 üzenetére
"Nem értek egyet, használt piac is létezik"
Szerintem igencsak elvetemült rajongónak kell lennie valakinek ahhoz, hogy egy pár éves, garancia nélküli plazmát haza merjen vinni.
Fogalmam sincs, mibe fájhat ezeknek a javítása, de van egy tippem, hogy nem kevésbe. Az én tv-m is tökéletes és új kora óta gond nélkül élvezem, de mindig bennem van, hogy ha valamikor esetleg gondol egyet, akkor nehogy gazdasági tk. legyen -
válasz
adodaniel #21785 üzenetére
Plazma azért hal ki, mert amit tudtak, nagyjából kihoztak a technológiából és a készülékek vastagságát is a végsőkig lecsökkentették. Most az "A+++++" energia besorolás az, ami sajnos nem a plazmák ismérve, bár abban is sokat fejlődtek az évek során. Ezért tudtak a LED-es LCD-k teret nyerni. Most lesz egy kis átmeneti idő és az OLED betölti a plazmák által hagyott űrt, ami az IGAZI feketét jelenti, nem mellesleg jóval takarékosabban és extra vékony kivitelezéssel. Nincs ezzel semmi baj.
-
gyeniko
őstag
válasz
adodaniel #21775 üzenetére
Nem jellemző, hogy használt készülékekkel kapcsolatban érdeklődnek errefelé, ezért a használt plazma vásárlását, mint alternatívát nem tartom életszerűnek. Ráadásul, a piac általános vélekedése nem ugyanaz a plazma vs. LCD vetélkedésben, mint ami a te fejedben van. Ezt bizonyatja, hogy nem az LCD-k haltak ki, hanem a plazmák. Ebben nincs is regionális különbség, a világ minden részén így van. Tavaly - amikor a Panasonic még gyártott plazmát - az összes eladott lapos TV 5%-a sem volt plazma. Ráadásul annak ellenére történt így, hogy azonos képernyő méretben és minőségi szinten a plazma jellemzően olcsóbb volt, mint az LCD-k.
A hájpolásról: ha visszaolvasol kb. 1 hónapot meg fogod találni azokat a hozzászólásokat, amelyekre gondolok. -
Viktoár
addikt
válasz
adodaniel #21767 üzenetére
Nem felmérés alapján hanem az olvasottak alapján.A kérdezők zöme már 2-3 kinézett tipussal/linkkel jön a topicba illetve jobb alternatívákért.Sok esetben oda jut az ajánlás hogy ennyiért inkább plazma mert jobb a feketéje és stb.... Azt hogy esetleg miben gyengébb vagy milyen további anyagi vonzatai lehetnek valamint milyen "tudás" hiányzik belőle az lcd-hez képest hajlamosak a szőnyeg alá söpörni. Örülök annak hogy az lcd technológia hátrányairól szó esik és mindenki tisztában lehet azzal hogy mit vállal.Viszont az lenne a korrekt hozzáállás ha lcd-t az lcd-hez hasonlítgatnánk és nem körtét az almához.
Azt kellene megérteni hogy sokan a pénztárcájuk alapján válsztanak és több évre tervezik (Pl:én is) a vásárlást ezért igyekeznek olyan tv-t válsztani amiben minél több "fícsőr" van mégha emiatt kis kompromisszumot kell kötni. Lehet hogy rosszul teszem,de engem például baromira nem izgat hogy a fekete nem lesz olyan sötét mint a tv kávája.
Nem okoz örömöt hogy a plazma lassan kikopik a piacról,de itt ne arról kelljen olvasni hogy mennyire jó (amiben jó) az technológia.
Részemről befejeztem,ne legyen vitatopic.
-
gyeniko
őstag
válasz
adodaniel #21767 üzenetére
Hááát, a közelmúltban nem nagyon lehetett így, tekintettel arra, hogy a jobb plazma gyártó(k) már feladtá(k) a harcot, vagyis most nincs valódi alternatívája az LCD TV-knek.
Abban egyetértek, hogy tanácsért jönnek ide sokan, de a kérdés jellemzően nem a plazma vs. LCD eldöntése.
A plazma "halála" valamelyest erősítheti a versenyt, lásd pl. a Panasonicot, aki öles léptekkel halad előre a fejlesztésekkel és nem kizárt, hogy rövidesen elatonná válhat az LCD-k között is.
Nekem nem szimpatikus, amikor valamelyik tábor túlhájpolja az adott technológiát. Helyén kellene kezelni a plazmát is, amely kétségkívül legjobb képet tudta, de nem hibák és kompromisszumok nélkül!
Azzal is egyetértek, hogy a plazmákat nem ebben a topikban, hanem a plazma topikban illik isteníteni, ahol a fórumozók lassan személyesen is ismerik egymást...
A plazmák túlzott, néha erőszakos és az LCD-t fikázó hájpolása inkább ellentétes hatást kelthet. -
-
törölt tag
válasz
adodaniel #21237 üzenetére
Az kérdéshez, amíg nem tudja valaki bizonyítani a feltételezéseit, és vádjait, addig a bíróságon is elutasítják. Vagy tévednék?
Szerintem én csak segítettem, majd a véleményemet és a tapasztalataimat mondtam csak, amire a kolléga már érveket nem tudott, ezért állt rá a személyes vonalra, bárki elolvashatja. De akár meg is nézethetjük az utóbbi pár hsz-t, ha gondolod. A két előttem szóló hsz-e is erősen kérdéses.
Osynho, ok. -
m_lacc
csendes tag
válasz
adodaniel #21187 üzenetére
A konnektorból nem húztam ki a TV-t, csak kikapcsoltam.
De amíg a konzol nem jött be a háztartásba, erre a cserélgetésre sem volt semmi szükség, minden ment rendesen, azóta is csak ezzel van a gond, mégis arra tippelnék, hogy a tv HDMI panele rosszalkodik, elvégre a boltban több kábellel is ment egy másik tvn gond nélkül.
-
DVB-T
tag
válasz
adodaniel #21040 üzenetére
A Sony-n a 4 lyuk nem egy síkban van és Sony a saját talpát tudja fali rögzítésnek használni, de mivel nálam egy fali kifordítható konzol van, ezért és azért, mert a Sony-n az alsó csavarokat is cserélni kell, illetve felül menetesszárakat kell használni, ez barkács és utána takar néhány csatlakozót is majd a konzol..(kereszt alakú 400x400-ig). A Pana 5 év gariról a Pana-boltban mondták, hogy nem teljes az 5 év, csak a 2- így sem rossz, de ha ott így tudják...(Sony W8-ról van szó, a W9-esen sima a hátlap, W7-esen vmi köztes megoldás van, mind a 4 lyuk a lenti vastagabb részen van, de valszeg 200x400-as, és nagyon megemelné a konzolon a tv-t az elhelyezkedése miatt stb)
-
DVB-T
tag
válasz
adodaniel #20748 üzenetére
azt nem mondtam, hogy 32"-est kell venni, de az 50-60" abszolut felesleges egy normál szobába, csak relatív rosszab képet fog eredményezni...és a méterekkel sem érdemes játszani, amikor alacsony bitrátáju még a hazai szolgáltatók adása akkor is, ha HD-nak nevezik, vagy csak egyszerűen mpeg4 (hogy 38 elférjen egy trenszponderen- ez siralmas- ehhez nem szabad ekkora tv-t venni mert moslék lessz a kép, nincs az a képjavító elektronika)
-
DVB-T
tag
válasz
adodaniel #20561 üzenetére
mikor sasoltad az 55cm-es Samsung CRT-t , akkor nem voltál ilyen nagy nézési távolság szakértő, nem követeltél 60"-os CRT-t sem valahogy, most mindenki nézési távolság szakértő lett, most már lenézitek a 94cm-es LCD-is
, nekem például 2-3m-ről semmi gondom vele, a 42" meg a ,max lesz valszeg új tv-nél, bárki bármilyen tesztet is mutogat, és igenis relatíve szebb egy kisebb átlójú tv képe, a CRT-n is szebb volt( a képpontok közelebb vannak egymáshoz)
-
DougButabi
tag
-
DougButabi
tag
válasz
adodaniel #20561 üzenetére
Én nem nevezném akkora butaságnak.
Ha elszakadunk a csak fullhd-t nézek állapottól, és figyelembe vesszük hogy van aki néz SD tévécsatornákat is, akkor bizony látni fogjuk, hogy a nagyobb tévén jobban előjönnek a hibák.
Két ugyanúgy beállított tv-ből vacak adás esetén a kisebbik képe szebb lesz, vagy szerinted nem? -
-
dptrsk
addikt
válasz
adodaniel #20275 üzenetére
MM boltban kifizeted a termék árával az eladótér költségeit is a haszon felett.
Webshop rendelésnél pedig csak raktározás jön a haszonra.
Szerintem nem más cég kezeli. A webshop ia olyan mint egy MMbolt csak a fenntartása olcsóbb...
Ha más cég kezelné nem lehetne átvenni ws termékeket MM boltban. -
gyeniko
őstag
válasz
adodaniel #20081 üzenetére
Megengedem. Csak arra kérlek, hogy a tapasztalataidat a "saját véleményedként" add elő, ne axióma-ként, OK?
Én értem azt, hogy mindegyikünk a saját fejéből szemlélgeti a Világot, azt is, hogy azt szeretnénk, ha mindenki úgy vélekedne, mint mi, de el kell fogadni, hogy viszonylag kevés alapvetés van, a nagyon kevés tudásunkkal ne gyártsunk újakat!
Félreértés ne essék: nekem vannak aktív és passzív 3D TV-im, nem kampányokok egyik mellett sem. -
gyeniko
őstag
válasz
adodaniel #20065 üzenetére
Itt van egy másik, "pénzért megvett" cikk.
Ezt az attitüdöt naponta hallom a politikában: ami nem tetszik nekünk, vagy kedvezőtlen ránk nézve, az HAZUGSÁG! Nem is csoda, hogy az AKTÍV 3D JÓL TELJESÍT!!! -
interstate76
addikt
válasz
adodaniel #19926 üzenetére
Nem, mert h.lye vagyok... Ne vicceljünk már, összesen 4 alkalommal kérdeztem valamit (ebből 3-szor teljesen ugyanazt), és csak akkor jött válasz, amikor szóvá tettem, hogy néha bizony többet foglalkoztok/foglalkoznak egyesek a másik b.szogatásával, mint szimpla segítségnyújtással. Mindegy, nem akarok én itt kiskakaskodni, meg nyilván vannak itt normális, segítőkész emberek is szép számmal, de összességében, az én benyomásaim alapján ez nem egy segítőkész topik. A vélemény szubjektív és akinek nem inge, ne vegye magára. Teljes peace!
-
Unlimited
aktív tag
válasz
adodaniel #19799 üzenetére
Lehet igazatok van,nem vitatkozom.Én már eldöntöttem mit vásárolok majd,ha úgy alakul a dolog.Sok minden kritérium van,aminek egy tvnek meg kell felenie,ezek már nem "csak" tvk,mint 10-15-20 éve.Nekem a Sony felel meg a legjobban.Annak tetszik a képe,design,szolgáltatások,stb.Ami kompromisszumot kell kötni,azt meg elfogadom.Meg azért számimra van még a Sonynak egy vonzó"ereje"ami kicsit kiemeli a többi gyártó közül.De ez személyes vélemény.
-
törölt tag
válasz
adodaniel #19717 üzenetére
A mai nap másodszor kötsz belém. Ez a kettő már megér egy misét. Ha gondod van, írj rám, privátban lerendezzük. Meg tudod érteni, hogy a topicot nem erre hozták létre?
Még utoljára, bár másnak már leírtam: A nick és az avatar magánügy, én sem kötök beléd, hogy pl.: az avatárod alapján egy kopasz öregember vagy, és inkább menj nyugdíjba. Ezt csak példaként írom, nem személyes, a te magánügyed, és csak hogy könnyebben megértsd. Honnan tudhatnád, hogy ki, mikor, és milyen indok alapján választ avatárt? Tehát mégegyszer: az avatár magánügy, és kerüld a további személyeskedést! -
törölt tag
válasz
adodaniel #19714 üzenetére
A szokásos semmitmondás! Gratulálok, már csak a plazma halálán kellene siránkoznod, mint minden topicban. Nem tűnt fel hogy eltévedtél? Vélemény: aki nem szereti a 3d filmeket, továbbá nem is néz 3D filmeket, az inkább ne okoskodjon, és ne adjon tanácsokat, még a 3D-Filmes topicban is. (ez nem rád vonatkozik) Te meg feleslegesen szajkózod amit tőle látsz. Milyen összevissza link? 2 db linkről volt szó. Van egy ötletem: Ha nem tetszik, ne olvasd el amit írok, nem kötelez rá senki. A teszt mérésekkel igazol minden állítást, az egy mértékadó oldal, mindent lemértek, és dokumentáltak, olvasd el inkább, mint hogy itt belekötsz a tesztbe, csak más után kullogsz vele, ismételten.
Újból megkérlek rá, ne velem foglalkozz! Ezentúl nem veszem figyelembe az írásaidat, mivel szakmailag semmit nem mondasz. Ezennel részemről a téma zárva! -
BBéci
legenda
válasz
adodaniel #19639 üzenetére
Az Info mindig a beérkező jel adatait írja ki, bármilyen tévéről van szó.
(#19642) d3tox1c
Természetesen HDMI kábelen kellene a tévébe juttatni a laptop által lejátszott filmeket. Más esetben a TV beépítettje dolgozik, ugyanúgy, mintha USB-ről kapná a jeleket.(#19648) Gicz
Egészen biztosan nem lehetséges a 120 Hz, a tévék elektronikája, a panelek vezérlése nem alkalmas rá! Ha nem hiszed, járj utána. -
BBéci
legenda
válasz
adodaniel #19266 üzenetére
10 hónapja használom a GT60-at, nemrég ellenőriztem az összes szokásos színnel és semmiféle oda nem való nyomot nem találtam rajta. Vegyesen nézek mindenfélét zoomot sosem kapcsolok, fehérmosást nem futtatok. A túlpásztázást váltogattam, amikor a Sport1/2-n néztem a darts csapat VB-t, három napon keresztül, napi 6-8 órában, közben óránként átállítottam. Ennyi.
-
gyeniko
őstag
válasz
adodaniel #19231 üzenetére
Igen. Már csak 2 plazmám van, az egyiket kizárólag DVD/.avi mozizásra használjuk (ebből már "kimostam" a korábbi ghostokat) , a másik csak úgy van, nincs is bedugva a konnektorba.
A korábbi plazmáim mindegyikén ez volt a helyzet (ez konkrétan 3 db volt), kivéva a nagy Pana-t, mert azon csak percekre mertem sportot nézni az erőteljes logo-k miatt. 1 hónap után eladtam, mert belefáradtam abba, hogy én alkalmazkodom a TV-hez. -
lorinser
senior tag
válasz
adodaniel #19101 üzenetére
Nem a több száz Hz igazolásáról van szó (hol láttál ilyet a hozzászólásomban?). A képen az van, hogy melyik sorozatú TV milyen panellal van szerelve.
Az Ambilight-ot meg azok nem értik meg, akiknek nincs ilyen és max. az üzletben látott ilyet. De nem fogok vitatkozni erről.
-
feri1
aktív tag
válasz
adodaniel #18508 üzenetére
Igen ok.
Én néztem el.Milyen Samsung tv-t ajánlanátok 80 cm képátlójút,amit pc összekapcsolására is használnék.
Játékot szeretnék futtatni full hd felbontásban.
Mennyivel látványosabb egy DELL U2312HM-nél játék közben?Dp csatlakozós tv nincsenek?
Tehát nem okos tv kell,hanem csak erre is alkalmas legyen a készülék.( Szép képe legyen )
Kb 4 méter a tv a géptől.
Milyen kábellel lenne érdemes használni ami nem eredményez bármilyen lassulást játék közben? -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
adodaniel #17416 üzenetére
De az is látszik...
Én gondolkodtam egy csomó megoldáson, de arra jutottam hogy csak gipszkartonozással lenne normális, de az meg nagy cécóval jár. Végül csináltattam egy saját tervezésű szekrénysort, plusz egy kis megemelőt a TV talpának, így nagyjából elfogadható (link), de még mindig azt mondom tényleg a falon lenne a legszebb...
Osynho: Az konkrétan micsoda?
-
whatnot
őstag
válasz
adodaniel #17410 üzenetére
Kezd az a gyanúm lenni, hogy félreértjük egymást. Tessék, itt az első találat az egyik webshopból:
[link]Nem kell olyan széles asztal, mint maga tévé, elég, ha a talphoz elég széles.
@coolpet: igen, pont ez a bajom is az ilyen tévékkel. A tévé képernyőjének több hely lesz, de az asztal, amire kerül, az vékonyabb.
-
stickermajom
addikt
válasz
adodaniel #16113 üzenetére
"Venni vehetsz 2014-ben Full HD-st, de a biológiát sajnos nem fogod tudni meghazudtolni. Ettől függetlenül arra dobod ki a pénzt, amire szeretnéd."
Tanácsért jöttem, nem kioktatásért.. Ha értelmeznéd a hozzászólásom láthatnád, hogy pont a határon nézi, ezért a "biológiát sem szeretném meghazudtolni".. Esetleg TV-t is tudsz ajánlani az elvárások alapján, vagy várható még pár elmés hozzászólás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Microsoft Outlook topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Revolut
- YouTube
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest