- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
-
Osynho
addikt
válasz
b_kazar #30933 üzenetére
Nézd, én a legjobb minőségű forráshoz vettem tv-t. Full hd-t tud, arra fókuszáltam. Egész egyszerűen azért, mert filmek alatt a maximumot szeretném kihozni tv tudásából, híradó esetében viszont nem annyira szempont a képminőség. A másik, hogy a nagy tv mindig jó.
55", szűk 2,5m-ről nálam bevált. IPTV-m van, egyre több a HD adás, pl a meccseket mindig HD-ban nézem. Szerencsés helyzetben vagyok, mert a fotel, amiből nézem a tv-t, mozgatható, de nem szoktam lényegesen hátrébb menni tv-zés, vagy mondjuk olyan sorozat nézése közben, ami csak 720p-ben elérhető. Véleményem szerint, ha neked fontos a filmek minőségének maradéktalan élvezete, a mozi szerű hatás és nem gyenge analóg tv adást nézel, valamint van pénzed 50"-os tv-re, vedd meg.
-
Osynho
addikt
válasz
nagypasztor #30885 üzenetére
Ezek kamu számok, nyilván. Illetve attól függ, mit tekintünk kamunak. BFI és interpoláció nélkül nagyon alacsony lenne a mozgókép felbontás. Engem az érdekel, hogy ezek a számok hogy alakulnak bizonyos beállítások esetén, mondjuk a 800hz mindent maxra húzva jön ki? Mert akkor nem érdekel a 800hz.
blakey: persze, nem káros, amíg nem szappanoperásodik a kép. Az AS640 1200Hz-es (
), az IFC-t alap állásban használom. Ha valaki megvesz egy alacsonyabb kategóriás tv-t, ami mondjuk 400hz, az max IFC beállítással ugyanazt látja, mint én minimumon? (Mármint ami a mozgásokat illeti, a kép többi jellemzőjét figyelmen kívül hagyva.) Ha pedig én maxra teszem, akkor szuperfolyamatosszappanopera lesz, ami a gyártók szerint a jó megjelenítés? Vagy ezeken a beállításokon kívül is van előnye a sok hz-es tv-knek? Jobb egy drágább tv minimum állásban is, mint egy olcsóbb maxon?
-
Osynho
addikt
válasz
Valkűr #30880 üzenetére
A sok Hz is szoftveres javítás, nem? Fekete képkockákat és/vagy köztes képkockákat szúr be az elektronika.
A fentebb írt sok-sok Hz-el kapcsolatban kérdezném, hogy ez hogy működik a gyakorlatban? A több Hz-es tv még "szappanoperásabb", mint a kisebb számmal illetett modell? Amennyiben én maxra tolom az IFC-t, akkor lesz a legtöbb Hz? Mert az szerintem botrányos.
Bármilyen film Homok titkaivá változik. IFC-t minimum állásba téve hány Hz lesz a maxból?
-
Osynho
addikt
válasz
b_kazar #30557 üzenetére
Pl Samsung 48H6400, ha még kapsz.
"Ahogy elnéztem ebben az árkategóriában választanom kell, hogy 3d vagy 4k, nem tudom melyik lehet a fontosabb."
A 4K-hoz érdemesebb lenne közelebb ülnöd, így nem nagy veszteség a hiánya, bár a 3D-t se tartom annyira nélkülözhetetlennek.
-
Osynho
addikt
Ezt jártam végig a hetekben. Telefonálás mindenhova, futár, szerviz. Látták a jelenséget, mellétettek egy ugyanilyen készüléket, az is produkálta, ebből azt szűrték le, hogy mindegyik ilyen. Javítani nem tudják, de nem is használat közben lett ilyen, ezért a boltnak kell cserélnie. Visszaküldték futárral. Namost, ha mindegyik ilyen tv ilyen (amit azért nem hiszek), akkor hiába is cseréltetném ugyanilyenre, még rosszabb is lehet (bevilágítás, pixelhiba). Közben már nem kapni ezt a típust, így mindegy is. Más modellre meg nem tudom cserélni, mert az idei modellek sokkal drágábbak és nem akarok +50-60 ezret rádobni a mostani árára, mikor egyébként tökéletesen elégedett vagyok vele, csak DSE-es.
Szóval levásárolhatom, de ezzel nem vagyok előrébb, nem tudok mit csinálni.
-
Osynho
addikt
válasz
blakey #30501 üzenetére
Nekem ez akkor is furcsa. A szervizes csávó is csak annyit mondott, hogy ez ilyen, sőt a többi gyártónál sokkal rosszabb a helyzet. ÉS hogy fura, hogy nekem ez feltűnik, de megérti, hogy a későbbiekben ezt figyelem. Én továbbra sem értem, hogy ez hogy nem hiba. Valakit nem zavar, hogy csíkok vannak a képen? Ezek után vajon mennyire számít a kontraszt, színhelyesség, mozgóképfelbontás?
-
Osynho
addikt
válasz
#94529552 #30496 üzenetére
Igen, a Philipsekkel kapcsolatban olvastam pár negatív véleményt. A mall-nál tudnám levásárolni a mostani tv-m árát, ami dirty screen effectes. Sajnos ennyiért nem kapok semmi hasonlót és semmi garancia rá, hogy a cserekészülék jobban szerepel. Úgy tűnik beszoptam.
Acheron: Miért lenne valószínűtlenül közeli a 2m? Nézz meg egy jó minőségű full hd-s filmet ilyen távról egy 50"-os full hd tv-n, vagy a mostani 40"-oson ~1,6m-ről. Vannak tesztábrák, amikkel megfigyelheted, a szemed milyen messziről képes megkülönböztetni a részleteket, honnan kezdenek összemosódni a 1 képpont szélességű vonalak.
-
Osynho
addikt
A PHILIPS 55PFK6559/12 és PHILIPS 55PFH6309/88 tv-kről tudtok valamit? Milyen panel van bennük?
Most nézem, passzív 3D, tehát IPS.
-
Osynho
addikt
válasz
#94529552 #30463 üzenetére
Persze, keressen ilyen tv-t (végre valaki nem a túlszaturált mese képi világot szereti) én csak annyit jegyeztem meg, hogy az a Dell egy nagyon jó monitor, de másra való, mint egy tv, nem feltétlenül kell ugyanazt a képet keresni, érezhetően kevés a kontraszt, amit tud. A színeken lehet segíteni állítgatással, kalibrációval, a szürkés feketén nem nagyon.
-
Osynho
addikt
válasz
Dr. Student #30445 üzenetére
"Elég érdekes lenne 1m-re lenne egy 106cm-es TV-től"
Pont ezért nincs értelme filmnézés szempontjából a kis 4K tv-knek.
Monitornak jók, de kényelmetlenül közel kell ülni 4K filmek esetében, ha látni is szeretnéd a részleteket. 55"-os full hd tv-m van, szűk 2,5m-ről nézem.
-
Osynho
addikt
válasz
Dr. Student #30443 üzenetére
"Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni 4K-s TV vásárlásánál ?"
Hogy kb 0,5-1 méterre ülj tőle, ekkora képátlónál.
-
Osynho
addikt
válasz
superg #30299 üzenetére
55AS640-em van, olyan DSE-t produkál, hogy ihaj.
Visszaküldtem szervizbe, ott mellétettek egy ugyanilyet, az is ugyanilyen volt. Szerintük ez tulajdonság, nem hiba, így hiába cseréltetem ki. Ezt azért nem hiszem el, elég látványos a hiba, nem tudom elfogadni, hogy ezt nem látja bárki.
-
Osynho
addikt
10e/nm egy jó minőségű vászon anyag, keretet fillérekből össze lehet hozni. Nálam nem váltja ki a tv-t a projektor így max mellé jöhetne szóba, de az még a jövő zenéje. Ez felhasználás függő, ha te a nagy képet szereted és meg tudod teremteni a feltételeket, továbbá nem zavar pl az alacsonyabb kontraszt, akkor érdemes belevágni. Az 55-ös tv-t bő 2 méterről érdemes nézni, ha ennél nagyobb a táv, akkor újabb plusszpont jár a jó nagy vászonnak.
-
Osynho
addikt
BenQ W1070-est használtam 1 hónapig. Nagy élmény, moziszerű látvány. 3.5mről 120"os sajat készítésű fix vászon volt hozzá. Akkora kontrasztot nyilván nem fog tudni, mint egy jobb lcd, de a méret kárpótol. A színek kellemesek, egyedül a szivárvány effekt, ami zavaró lehet, én is látom, de nem vészes. Akkor érdemes venni, ha a szobát rendesen lehet sötétiteni, lehetőleg sötétek a falak. Szóval azert macerásabb, mint rgy tv, többet fogyaszt, hangja is van.
-
Osynho
addikt
válasz
F-ECT$ #29860 üzenetére
Nade, pont az a bajom, hogy ezt így nem mondja ki a Panasonic. Nem hajlandóak vele foglalkozni, mivel alkatrész cserével nem orvosolható a probléma (dirty screen effect). Így visszadobták a labdát, hogy én intézzem el a bolttal. Állításuk szerint nagyon sok tv ilyen, az lcd tv sajátossága, egy ugyanilyen készüléket is mellé tettek, az is produkálta.
-
Osynho
addikt
válasz
blakey #29851 üzenetére
Ez érdekes, mivel a Panasonic szerviz azt mondta nekem, hogy a bolttal egyezkedjek, mivel 3 napon belül jeleztem feléjük a hibát, cserélniük kellene. Javítani nem fogják, mivel a hiba nem a használsz ba vétel után kezdődött, hanem eleve ilyen a készülék, tehát 3 napon belüli csere az eljárás ebben az esetben.
-
Osynho
addikt
Üdv!
A Dirty Screen Effect mennyire garanciális probléma? Illetve mennyire gyakori? Ha cseréltetem a tv-t, mennyi az esélye, hogy az is ilyen, vagy még rosszabb lesz? Konkrétan egy Panasonic 55AS640-ről van szó.
-
Osynho
addikt
válasz
Tukolp #29710 üzenetére
Figyelj, a másik topicban (és itt is) igyekszenek lebeszélni erről a tv-ről, talán nem véletlenül. Az lcd technológia egyik nagy hátránya a gyenge mozgásmegjelenítés. Éppen ezért 2015-ben 50hz-es készüléket nem érdemes venni, lehet akárhány K-s. Személyesen nem találkoztam ezzel a tv-vel, igaz, a bolti tesztelés sokat nem is ér, de a belépő kategóriás UHD tv-knél talán jobb vétel egy közép kategóriás full HD. Írtad, hogy 50"-ra neked kevés volt a pixel. Ezen csodálkozom, nekem 50"-os tv-m van, nem győzök közel ülni hozzá, most váltok egy Panasonis 55AS640-re.
-
Osynho
addikt
válasz
Tukolp #29705 üzenetére
2,5m-ről nem sok előnyét látod majd a 4K-nak, ekkora képátló mellett. A másik dolog, hogy kevés tartalom érhető el 4K-ban. Monitorként persze jól jön ez a felbontás (közelebb ülve), de ekkora felbontást meghajtani...
Hogy lennének homályosak a betűk? Kevésbé kontrasztos a szélük? Ez nem felbontásfüggő
Hogy érted, hogy kamu? 3840 x 2160 a felbontása, tehát UHD.
-
Osynho
addikt
-
Osynho
addikt
válasz
lorinser #29684 üzenetére
"Az, hogy a kontrasztarányra mit írnak, nem igazán lényeg, mert szinte soha nem a valós értéket írják."
Azért a kontraszt egy egzakt, mérhető tulajdonság, attól függetlenül, hogy mit írnak a készülékekre a gyártók. A VA panel általánosságban nagyobb kontraszttal bír, mint az IPS. Persze, nem ez az egyetlen fontos jellemző.
-
Osynho
addikt
Pl. Samsung 48H6400, Panasonic 55AS640
malnabokor: IPS panel esetén a valós kontraszt alacsonyabb, mint VA panelnél. Ha jó tudom, a Philips az előbbit preferálja. Hogy ez téged mennyire zavar, azt csak az általad alkalmazott felhasználási körülmények között fog kiderülni, boltban nem igazán.
-
Osynho
addikt
válasz
malnabokor #29673 üzenetére
Passzívval hasonló nincs, csak más tv.
Zavaró fényforrások le voltak kapcsolva aktív 3D-zés közben?
-
Osynho
addikt
válasz
malnabokor #29660 üzenetére
Hello!
Talán a Sony 55W805 megfelelő lenne. -
-
Osynho
addikt
Üdv!
Lehet még kapni Panasonic 55AS640-et, Samsung 55H6400, 6500-at? Esetleg Sony 55W805-öt? Utóbbi picit drágább, de talán a legjobb, ha a képminőséget nézzük. Egyéb alternatívát tudtok mondani VA panellel? Remélem sikerül elcsípnem valamelyikből, az új szériák drágák és nekem nem kell a 4K. -
Osynho
addikt
válasz
B-L-A-C-K #24748 üzenetére
Vagy tetszik a hang, vagy nem. Most is kompromisszumokat kötök, mert lehetne jobb, ha lenne pénzem sokkal többet költenék rá. Nem a tv hangját akarom kiváltani, hanem élvezni a zenék, filmek hangját. És ez teljesen független attól, hogy mennyibe került a tv, ha egy VT60-am lenne, akkor is ugyanazt hallanám.
"Azokon szoktam mosolyogni mikor egy házimozi szobát látok, van egy brutál hangtechnika, és egy 40 colos TV...
"
23"-os monitoron filmeztem másfél évvel ezelőttig.
BBéci:
B-L-A-C-K: Nem is kell egyszerre és nem is kell új cuccot venni. Építkezni kell, apránként, okosan.
NGA : A csöves erősítőnek rossz a hatásfoka, mi lesz a villanyszámlával?
-
Osynho
addikt
válasz
B-L-A-C-K #24711 üzenetére
A hifi-m sokszorosába került, mint a tv-m, ha az új árakat nézzük. Az erősítőm 3x drágább.
Mások a prioritások, előbb volt hangcucc, mint tv. Persze utóbbit igyekszem komolyabbra cserélni. Szerintem nem állja meg a helyét ez az állításod, egy hifi sok év gyűjtögetés, próbálgatás után alakul ki, így, ha fontos a zene és a filmek hangjainak korrekt visszaadása, könnyebben összeállhat egy jó cucc. A tv-t kénytelen vagyok egyben megvenni.
Olyat is olvastam, hogy valaki nem hajlandó a tv árának felénél többet költeni hifire. Az ilyen arányokkal nem tudok mit kezdeni, nem értem honnan jönnek.
-
Osynho
addikt
Nem beszólásnak szánom, de ha a jó kép preferált nálad, miért agyontömörített, nem a tv natív felbontásában kiadott filmeket nézel?
Maga a jelenség is érdekel, mivel az emberek többsége még mindig az ilyen 1,5gb körüli release-eket részesíti előnyben, holott nem kerül többe egy nagyobb méretű verzió kölcsönzése, a net adó nem él, az internet előfizetés korlátlan, a szolgáltatás az ország legtöbb részén gyors, a hdd árak se magasak. Sokan hitelre vesznek több havi keresetet kitevő áron tv-t és utána rtl klub, meg divx megy rajta. És emellett szinte naponta jön a kérdés, hogy melyik 40"-os 4K tv-t vegyék meg.
Bocs az eszmefuttatásért, nem is feltétlenül neked szól a dolog, csak értetlenül állok a dolog előtt.
-
Osynho
addikt
válasz
Jackie_Chan #23885 üzenetére
A felbontáson kívül 100 másik dolog befolyásolja a képminőséget. Fekete szintben és valószínűleg mozgásmegjelenítésben elmarad egy lcd a plazmádtól.
"ugyanannyi képpontot nagyon képen húz szét!?"
Erre írtam a nézési távolságot. Amíg nem látod a pixeleket, addig nincs értelme ilyenről beszélni. Sőt, a nagyobb képátlóval tulajdonképpen jobb képet, legalábbis több részletet kapsz, mivel látod azokat.
-
Osynho
addikt
válasz
Jackie_Chan #23883 üzenetére
Olyan messziről nem a kép elessegevel lesz baj egy 55"os full hd tv-n, hanem azzal, hogy a felbontás részleteit nem fogod látni. Igy a 4K-nak nem sok értelme van.
-
Osynho
addikt
válasz
Jackie_Chan #23870 üzenetére
A fő kérdés a nézési távolság.
-
Osynho
addikt
válasz
Askformore #23555 üzenetére
Fali konzol?
-
Osynho
addikt
válasz
nightshadow #23468 üzenetére
Sajnos ez a tendencia jellemző és nem csak a televíziók esetében.
Szeretném lecserélni a low end lcd-met, de kisebbet nem szeretnék, sokat meg nem vagyok hajlandó adni egy lcd-ért, jó plazma meg nincs már. Úgy nézem, hogy minden évben egyel nagyobb méret kapható kb azonos áron. 42"-ról idén a 47-48" lett az az árkategória, amit már meg tudnék fizetni, de nem szeretnék a mostani 50-esnél kisebbet, az 50"-os Samsungoknál panel lutri van, az 55" lenne optimális, olcsóbban.
Talán idén ez meg is valósul.
-
Osynho
addikt
válasz
Askformore #23472 üzenetére
Igen, nagyjából ez a helyzet. A smart nélküli készülékek az esetek többségében több szempontból is butább változatok.
-
Osynho
addikt
válasz
nightshadow #23464 üzenetére
Ez biztosan így lesz, a kérdés, hogy ez emberi látás is fejlődik majd?
Mert mi a létjogosultsága van egy pl 40" 4K tv-nek? Elhiszem, hogy részletgazdagabb lesz a kép, ha lesz mit nézni rajta, de ha nem látom, akkor nem mindegy?
-
Osynho
addikt
válasz
nightshadow #23459 üzenetére
Folytatódik a vevőhülyítés.
Inkább a lényeges dolgokat erőltetnék.
Ez egyébként azt is jelentheti, hogy a fullHD-s tv-k nem is fejlődnek jelentősen?
Szemezgetek a H6400-es sorozattal, kezd barátságos szintre süllyedni az árcédula, vajon a 2015-ös paletta fejlettebb lesz bármiben?
Askformore: A "szép képet" nem úszod meg smart nélkül.
-
Osynho
addikt
válasz
Dave567 #23426 üzenetére
"de ugyan csak bemehettél volna az első tv-s boltba, és megvehetted volna magad is, ami a legjobban tetszik, de nem ezt tetted, hanem ide jöttél segítséget kérni.... felhős, nagy a bevilágítás alul, felül, oldalt, a Frissítéseket sorra cseszik el, STB."
Na pont ezeket nem látod meg a boltban!
Nézegettem a H6200, H6400-as Samsungokat a MM-ban. Vittem pendrive-ot, saját video, stb. Az eladó sráccal ketten néztük, meglepően tájékozott volt (a szokásoshoz képest
), és találtunk egy foltot, ami, ha nagyon akartunk, bizonyos szögből talán bevilágításnak nevezhető. Namost hogy ez hogy néz ki otthon, félhomályban/sötétben, azt nem tudom. Illetve az se biztos, hogy máshol nem volt rajta, mivel nem látszik neon alatt. A frissítéseket szintét nem közlik a boltokban, ezért is jó fórumozni.
-
Osynho
addikt
válasz
sakal83 #23383 üzenetére
Melyik konkrét tv-kről volt szó? Milyen beállításokkal? Esetleg kalibrálva is voltak a készülékek? Milyen forrással vizsgáltad? Mi a helyzet a Samsung paneles Panasonic-okkal?
"Nappali fényben a Panasonic darabokra veri a Samsungot (ami a sötétben hátrány, nappali világosban nagyon nagy előny!!!!)"
Ezt kifejtenéd bővebben? Mit jelent a "darabokra ver" kifejezés és mi az az előny, ami világosban realizálódik?
-
Osynho
addikt
válasz
#94529552 #23386 üzenetére
Ez teljesen igaz is, de azt tegyük hozza, hogy sokan, ha látnának egy nagyobb kontrasztú, vagy bármiben jobb tv-t, látnák a különbséget. Erre nincs lehetőségük, nem találkoznak jobbal, a megvásárolt tv-t is csak boltban tesztelik, jó esetben saját forrassal, normalizált beállitásokkal. Rosszabb esetben sd adás + minden maxon. Ezutan beteszik a tv-t a szobába és örömmel használják. Ennyi a lényeg. Viszont ettől meg azon kiakadni, hogy másoknak fontos a képminőség, és ezt meg is jegyzik a PH-n, szerintem érdekes felfogás. Valakinek meg a smart rész fontosabb. Kinek mi.
-
Osynho
addikt
válasz
Koló89 #23200 üzenetére
A kereső biztosan.
bghistvan: "Szted csak jobb lehet ennek a led tv-nek a képfrissítése mint a jelenlegi 600Hz-es plazmámnak(lgpz550t),illetve sokkal szebb lehet a képe?"
Almát a körtével. A plazma technológia teljesen máshogy működik. Ennek is olvass utána, mielőtt döntesz.
-
Osynho
addikt
Ezek egyáltalán nem nagy korlátok, véleményem szerint.
"egy 300 ezres tv-t had használjak laptop nélkül"
Egy 300 ezres tv megérdemel egy jobb forrást, mint a beépített szükségmegoldás.
hitman,: Amennyiben tényleg nem fér el nagyobb, az nagy kár, mivel 2,5m-ről pici a 32".
Meghivott: Samsung 48H6400, Panasonic TX-48AS640E
-
Osynho
addikt
válasz
#94529552 #23163 üzenetére
Ez nem szempont kérdése, hanem tény. A szem nem veszi észre távolról a különbséget, ezen kár vitatkozni. Nyugodtan nézheti messzebbről, senki se tiltja meg, de akkor a tv tudásának legjavát nem fogja látni, és pont erre vonatkozott a kérdése! Én miért puffognék azon, hogy más mit és hogyan néz?
Előfordul, hogy ágyból nézem a tv-t, kb 3-3,5m-ről. Mert akkor az a kényelmes. Tök jó dolog, de nem gondolom azt, hogy ennyit tud a tv, a forrás, vagy bármi. Mert nem láthatom onnan. HagaNRG felvetett egy problémát, miszerint nem lát különbséget a 2 tv-je között. Mi erre teljesen normálisan, tényszerűen válaszoltunk, megmagyarázva a jelenséget. Ezt hetente leírjuk és mindig megjelenik valaki, aki ezen rugózik.
-
-
Osynho
addikt
válasz
HagaNRG #23132 üzenetére
"De azt se akarja már senki megmagyarázni, hogy ha egy tv-n normális nézési távolságból nem látok azonnal szembeötlő különbséget ugyanannál a kiváló minőségű HD filmnél, akkor egyáltalán minek beszélni a dologról."
De, normális nézési távról, normális forrás esetén látnod kell a különbséget. A gond az, hogy a normális nézési táv nem 4m. 50"-nál 2m környéke, 55"-nál meg kb 220cm. A normális forrás meg bluray, ill remux minőség, külső lejárszóval, PC-vel lejátszva. Igényes filmnézéshez ajánlott a "képjavító" algoritmusok kikapcsolása, például a szappanopera mozgásmegjelenítést. Amint ez megtörtént látni fogod a 24p előnyét. Persze, van, aki szereti a gyorsított, egybefolyt képet, de az nem nem ugyanaz, mint amit a film készítői szerettek volna mutatni.
Te jelenleg a tv-d (tv-id) tudásának töredékét használod ki és ebből hoztad meg azt a következtetést, hogy nincs különbség köztük, illetve a belső lejátszó egyenrangú a külsővel.
Szerk: Lasú voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Filmvilág
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest