- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Yodamest #37774 üzenetére
Sztem ezek elég kőbevésett dolgok Nem kőbevésett dolgok, grafikai munkákra mindkettő alkalmas és tökéletes RGB-vel rendelkezik egy minőségi VA paneles monitor, nincs ennél többre szükség, napi szintén órákat vagyok monitorok előtt, 18 LCD tv-m volt, általában mindig 3 egy időben, IPS sajnos évek óta nem tud fejlődni, egyszerűen megrekedt egy szinten, együtt lehet vele élni, de ha kifogsz egy jobb VA paneles tv-t akkor tudod, hogy van jobb ebben a technológiában, természetesn van gagyi VA panel is, ez nem is kérdés. OLED, Plazma másik technológia és más, egyéb hibákkal.
-
blakey
titán
válasz
Yodamest #37768 üzenetére
Válaszideje, mozgáskezelése az IPS-nek jobb, szóval gamingre megint csak az ajánlott. - Monitor vs. tv, két különböző felhasználási terület, ebből a szempontból nem szerencsés az összehasonlítás, az én monitorom válaszideje 0,5 ms, de nem hasonlítgatom a tv-hez, mert nem ugyanaz viszont a kép minőségét már össze tudnám vetni ha mindkét megjelenítő kalibrálva van. Szóval játékra is tökéletes egy jó VA paneles monitor és ma a VA panelek betekintési sz9geivel sincs gond, persze érdemes a jobb minőséget választani, mert gagyit bármelyik boltban találunk mindegy, hogy milyen a panel típusa.
-
Gicz
addikt
válasz
Yodamest #18830 üzenetére
Ha most kéne monitort vennem, én is egy 32-es sony-t vennék, alacsony inputlag, LCD viszonylatban jó képminőség. Mivel én csak netezése, gaming-re használnám nem számít hogy tud e Adobe RGB-t vagy nem. Viszont a nagy kontrasztot, és a viszonylag alacsony feketeszintet szeretem.
-
blakey
titán
válasz
Yodamest #18826 üzenetére
Hidd el, hogy nem jobb a tv színei, ahogy írtam, nem képesek az RGB-t úgy kezelni ahogy a monitorok. Nekem kalibrálva van a monitor is a tv-k is, Nem annyira részletes egy tv.
Ha játékra kell akkor vedd meg, de nem "állandó" monitornak való, monitorként lehet használni, meg néha ráküldeni egy-két játékot, de képeket szerkeszteni, stb nem való.
A méret engem annyira nem érdekel, a megfelelő távolságból nézve jó tud lenni, mondjuk 70cm-ről a 32" nagyon zavaró tud lenni.
-
blakey
titán
válasz
Yodamest #18821 üzenetére
Mire alapozod a szebb színeket? Kalibrálva van a monitorod, tv-d? A TV-k nem képesek az Adobe RGB és az sRGB tartományt tökéletesen kezelni, nem erre vannak kihegyezve. Attól, hogy neked jobban tetszik nem jelenti azt, hogy közelebb ál a valósághoz. A 2312-es Dell-nek jók a színei, majdnem tökéletesre kalibrálható, input lag-je 0,5 ms, stb. Volt néhány monitorom, (Apple, Eizo, Dell) és annál több tv-m volt, rengeteget dolgozom PS-sel, tudom, hogy mire képes egy tv és egy monitor. Ha játékra kell a tv, akkor nem mondok semmit, de ha munkához kell akkor nagyon félre tud vezetni.
-
blakey
titán
válasz
Yodamest #18819 üzenetére
Ahogy lejátszóknál ill. bármi másnál itt is számíts arra, hogy elmarad egy célhardver (monitor) teljesítményétől, főleg a Dell, Eizo monitoroktól. Nem fogja lefedni azt a színtartományt amit ezek tudnak, nem minden a méret, de ha csak minél nagyobb kell és nem fontos a tökéletes RGB akkor hajrá.
-
digikábeles
aktív tag
válasz
Yodamest #17221 üzenetére
Nagyon jól teszed, ha a saját szemed megítélésére hagyatkozol. Ezek a "tesztelők" semmiféle felelősséget nem vállalnak, ha mégis befürödnél azzal a vásárlással, amit ajánlanak. Bennfentes információkhoz meg nehéz hozzájutni, én pl. azt a tévét venném, ahol a legsűrűbben vannak a ledek az egyenletes háttér fény érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest