- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Aktív témák
-
Bsony
tag
Ilyet tervezek venni barátnőmnek karácsonyra, olvasgattam a topicot a lényegi részel tisztában vagyok.
DE
ugye ha most felvarázsolom rá a 2.2-t akkor minden androidos játék, alkalmazás ami fut 2.2-n menni fog rajta?
Amint látom elég sok a kijelzőhibás, a t üzleteiben ki lehet próbálni, hogy rendesen működik e a kijelző? Csak mert nem akarok hibás telefont venni karácsonyra barátnőmnek, eléggé égő lenne.Köszi
-
k2laci
tag
A billentyűzetzárat ki lehet valahol iktatni ?
Ha használni akarom a telót, nekem épp elég a bekapcs. gombot megnyomni, utána jó lenne ha rögtön a főablak jönne be.... -
istnag
addikt
-
pmiki
csendes tag
Sziasztok!
Leszedtem az apndroid-ot, de úgy nézem nem kapcsolja ki a mobilnetet, nektek működik, vagy kell még valamit állítani? Kerestem itt a fórumon a dcswitch-et találtam hasonlót, Ti melyik mobilnet kapcsolat "korlátozót" használjátok. Köszi -
istnag
addikt
A legjobb reminder progi [link] a legjobb, hogy tud magyarul is....
-
-
Simtu
senior tag
Kicsit akadozik ez az alap T-s szoft. Qadrantot futtatva:374, ez elég sovi.
A 2.2-ből melyiket érdemes felrakni? Melyik stabil?
Az 1 hsz.-ben lévő wlf ROM felrakását kell követni?Viszont az ott lévő linkek nem mindegyike él. El tudná nekem vki küldeni a működő linkeket?
Köszi!
-
esox
senior tag
sajnos nekem még mindig nem jött meg
Az a kérdésem, hogy ha kapok egy készüléket, és vmi baja van (pl pixelhiba vagy totál lehal a vezérlés....whatever), akkor azt bármelyik T-pontba behivehetem garanciális ügyintézésre?__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Simtu
senior tag
válasz agressor12 #6979 üzenetére
Kösz, ezt nem tudtam. Samsung moncsimon 3 év elteltével jött most elő 1. Bár nyílván más technológia...
-
Glatius
őstag
válasz agressor12 #6979 üzenetére
A TFT-nél valóban nem, az OLED kijelzők viszont hajlamosak az elhesználódásra.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
-deer-
csendes tag
Nekem 3 nagyobb pixelhiba volt rajta, visszavittem, cserélték. Ezen is van, de nem látszik annyira. Szerintem rendesen szerencsésnek kell lenni, hogy hibátlant fogj ki, és hát a szervizesek nem szívesen bontanak ki több dobozt, pláne, ha nincs sok készülék az üzletben. Nekem konkrétan azt javasolták, álljak el a vásárlástól, ha nem akarok pixelhibákat. :s
[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Tegnap megvettem én is a kicsikét. Gradiens hiba elenyésző, inkább az vehető észre, hogy kicsit kékes (hideg) árnyalatú a fehér, de nem vészes.
Viszont találtam rajta 1 pixel hibát. Nem zavaró, mert a felső részében van 1 kis halvány fehér pötty, ahol a készenléti sáv van. Viszont még bőven benne vagyok a 3 napban. Érdemes vissza vinni szerintetek? -
marcitp
őstag
Ronam: frankó, gyors a 2.2 lite-od!
Nem hittem volna, hogy ennyit gyorsul, ha stabil marad, erősen ajánlott (a minennapi használathoz is)!!!!Vki kérdezte: menj be T-hez, sztem nyugodtan bontass ki többet, a TE pénzed..., azt vedd meg, amelyik jó!
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
orionpro
tag
Jobban megérné Orange San Frasico-t venni mint ZTE Blade-et? Mert tudok szerezni angliából és még olcsóbb is lenne. Gari mindegy mert mindenképpen ki kell függetlenítenem.
Szerintetek? -
gabaglukk
csendes tag
en mondjuk eleve fenntartassal kezelem ezeket az osszehasonlitgato teszteket, mert oke, hogy a blade mindenfele szetkapott romokkal beeloz galaxy s-t, desiret, stb, de kerdes, azokon milyen rommal szamolnak? kicsit nehezen hiszem, hogy pl egy desiret, 2.2 optimalizalt rommal odaverne tenylegesen.
amugy meg pontosan ugy van, ahogy valaki itt irta korabban: ha a delikvens elegedett a cuccal, kb halal mindegy, milyen eredmenyeket mutat mikhez kepest -
Ronam
addikt
dungeon huntert sikerült végre elindítani.fut rendesen és fasza a game is
-
djozsi
senior tag
Én voltam az egyik, de nem valami nagy felbontású avikra kell gondolni. yxplayer vitte amúgy.
Viszont továbbra is konvertálást javaslom, akkor is azt javasolnám, ha lejátszana mindent, jobb neki a natív formátum, aksi is kevésbé merül és a háttértár méretétől függően a konvertáláskor belőheted a célméretet.
Format factory ingyenes, be lehet tenni neki végtelen mennyiségű file-t és magától megcsinál mindent.
Több meló van azzal, hogy végigpróbálgassa az ember a lejátszókat mint azzal, hogy beállítgassa 1 évre elég videómennyiség konvertálását. -
asturel
őstag
Ha budapesti vagy szivesen megmutatom, froyo-n nagyon sokat hoz cpu igenyes dolgokban a mar fullos JiT. (bar en xvid-et probaltam, uj divx-rol kb annyit tudok, hogy letezik (6.x talan?)), nemtudom ki hasznal meg manapsag divx-et.
(filmbol csak egy sample-t masoltam fel, ott meg pont nem akciodus jelenet volt, de valahogy nem erzek ra kesztetest, hogy akciofilmet telefonon nezzek meg)[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
én is próbáltam az összes programot de sajna nálam mind akadt.volt itt pár ember aki mondta hogy neki hibátlanul viszi a divxet konvertálás nélkül.hát én arra kíváncsi lennék .konvertálással mennek hibátlanul.rock player meg azér nemtudja lejátszani hardware decodingba mer a telo nem ismeri a divx/xvid formátumot
-
syl5
őstag
És te milyen romot használtál, hogy eddig nem találtál rá?
Tudtommal mindegyikre van.Megnéztem én is az avit! Háát...
Rendszer: custom 2.1, custom kernellel, swap-al, aktív hardveres 3d gyorsítással
Film: Video: XviD 1000 Kbps körül, Audio: MP3 2 ch 48khz, Resolution: 624x352, Size: 350MB
-Yxplayer szaggat
-Mvideoplayer, a free le se játssza!
-Rockplayer elmegy, de azért határeset! Ami érdekes itt, hogy szerinte átlagba 20-22 fps körül játssza le a filmet, viszont szerintem meg van az a 23-24 is, hiszen a hang se csúszik el. Nálam a rockplayer csak softveres módba tudja lejátszani az avit. Másnál is így van?
-Vplayer még nem próbáltam.Valami egyéb jó lejátszó esetleg?
-
tildy
nagyúr
Ezt még meg tudod lesni?
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Ronam
addikt
valaki mondja már meg hogy lehet felrakni 1-2 játékot.próbáltam párat,fifat,asphaltot,azok mennek jól.assasins creedet felrakom,data az sdre,és még mindig le akarja tölteni.NFS shiftbe meg semmi textura csak feketeség.vki ötlet?
-
djozsi
senior tag
válasz bala6120 #6955 üzenetére
Pont ugyan erről, android blogon volt róla ma hosszú beszámoló.
Csak azt mondom, hogy fura, hogy neki 100-zal kevesebb pontja van quadrantban, illetve ezt, hogy ez a quadrant fetisizmus már kezd kicsit elfajulni a topikban (akinek nem inge... ), továbbá azt, hogy ő első kézből, saját tapasztalat alapján is azt írja, hogy hiába jobb egy ROM quadrantban, használat közben ez nem feltétlenül lesz ugyan így. -
Tomate
veterán
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
válasz bala6120 #6936 üzenetére
Érdekes, android blogon kevesebbet mutat:
Mondjuk írja is a cikk készítője, hogy f*szság az egész (ahogy én az elejétől mondom...), mert nem egy szám dönti el, hogy mennyire jó, hanem a használat és azt írja, hogy bár vannak főzött romok sokkal jobb quadrant eredménnyel mégis sokkal jobb náluk a hivatalos.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Nop, nem erősen látszik, kamerám nem túl jó, annyira nem feltünő, hogy normál nappali fényben fel sem tűnt, hogy gond lenne vele, ha visszaolvasol még itt is írtam .
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tomi8821
csendes tag
Erre valakinek valami ötlete?
Microsoft Windows XP [verziószám: 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.C:\Documents and Settings\gep>cd ..
C:\Documents and Settings>cd..
C:\>cd fastboot
C:\fastboot>fastboot-windows flash boot boot.blade.superboot.mcri.r3.img
< waiting for device >
sending 'boot' (3158 KB)... FAILED (command write failed (Unknown error))C:\fastboot>
-
Ronam
addikt
psx droiddal próbálkozott vki?crash bandicoot-ot próbáltam de eléggé akadt.kéne vmi jó hely ahonnan lehet leszedni psx gameket
-
Derse
tag
Egyébként jól gondolom hogy ezek a romok amiket teszteltek blade en, azok felmennek SF re is?
Hogyha nékem sok pénzem lesz...
-
bala6120
senior tag
Friss!
SGS megkapta a (nem egészen hivatalos) 2.2-t
Quadrant: 1250 pont
Az én pengém alpha 4: 1037 pont(ha már ennyire szeretik egyesek a Bladet összehasonlítgatni felső kat. telókkal)
[ Szerkesztve ]
-
-
Derse
tag
-
bladeface
csendes tag
Köszi az infókat!
Ja, vodás kártyánál alapból nem állít be szolg.központ számot. Viszont én beírtam, mentés (nem történt semmi) és kiderült, h csak akkor marad beírva a szám, ha home gombbal lépsz ki. Ám ezek ellenére sem történt semmi pozitív változás...Holnap kipróbálom egy másik vodás kártyával is.
Az lehet a gond, hogy az én sim-kártyám már vagy 4 éves, és elavult a chip rajta ehhez a telóhoz? -
Lawboy
tag
Thx.
KB mikorra várható hivatalos froyo bladera?Üdv!
-
No-kia
addikt
Lenne egy gyors kérdésem , nagyon belaktam most a telefont, tudok 2.2 re váltani úgy hogy minden!! Adatom megmarad(appok.stb.)?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
mpire
tag
"Ha bemegyek egy T-be Blade-et venni, és van több darab is raktáron, akkor felbontathatok többet is, amíg mondjuk nem találok egy pixelhibamenteset?"
Valakinél tapasztalat?
-
tanygab
tag
válasz ferke72 #6912 üzenetére
A normál felhasználó sose fog custom romot telepíteni, és nem fogja telerakni a telefonját alkalmazásokkal se... (pedig ugye erre lenne jó egy android) Így azt mondanám, hogy egy olyan felhasználónak érdeke, aki kihasználná a rendszer adta lehetőségeket...
Viszont ha a programokat is a RAM-ra telepíti és nem SD-re, akkor a "normál" felhasználónak is lehet igénye az 512 RAM... szerintem...
-
-
Lawboy
tag
Tudtok mondani valami jó lejátszót?ami avit divixet lejátszik.
+meg 1 zenelejátszót amin van hangszínszabályzó.
Előre is thx.Üdv!
-
tomi8821
csendes tag
-
tildy
nagyúr
-
pmiki
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is megjött a Blade a T-s shopból, úgy néz ki minden ok. Tokot keresek hozzá. Olvastam a hozzászólások között a 2 dolláros e-bay-os tokról. Ilyesmi elérhető itthon?
Udv M. -
tanygab
tag
válasz ferke72 #6878 üzenetére
én csak az 512MB RAM-ért vennék OSF-et... A kijelző egyáltalán nem érdekel... Vizsont dupla annyi RAM-al már egy kicsit jobb a "komfort" érzet. Tovább lehet "nyújtózkodni", nem rinyálna a telefon, hogy kevés a hely, illetve a droid se lőné ki a taskokat olyan hamar...
Ez pedig nekem megérne pár ezer Ft-nyi pluszt...
-
mpire
tag
Ha bemegyek egy T-be Blade-et venni, és van több darab is raktáron, akkor felbontathatok többet is, amíg mondjuk nem találok egy pixelhibamenteset?
-
Addel
senior tag
válasz agressor12 #6866 üzenetére
Az tényleg megbízható leírás, 3 helyem OLED szerepel és 1 helyen AMOLED...
-
Murderer69
őstag
válasz tomi8821 #6888 üzenetére
gondolom ezt gépeled
cd c:\blade\fastboot
fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.0.9-modaco-r2-blade.img
ez helyett
cd c:\blade\fastboot
fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.1.3-blade.img
ha az alpha4-et rakodSaccco köööszi
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Saccco
nagyúr
válasz Murderer69 #6891 üzenetére
Zip az SDre. Recoveryből apply any zip, kiválasztod és kész. Pár pillanat alatt felmegy. Első boot kicsit lassú.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
bladeface
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy t-mobilos zte blade-et. Függetlenítettem netes kóddal, és elkezdtem használni vodas kártyával. Tudok hivast inditani, fogadni, smst fogadni, viszont smst küldeni nem!
Visszaraktam bele a t-mobos kártyát, azzal viszont mennek az sms-ek.
Egy haverom ugyanigy függetlenítette a saját telóját, pannonos kártyával használja és ő is tud smst küldeni, csak én nem tudok a vodás kártyával.Ha vki ezt meg tudja fejteni, vagy legalább vmi infóval rendelkezik, kérem segítsen!
Köszi
-
Mitics
tag
Köszönöm a bíztatást! Közben eszembe jutott, hogy lehet, hogy csak akkor jönnek rá, ha már kicserélték a kijelzőt, ugyan is addig az ég világon nem tudnak vele semmit sem mókolni ...és nekem is ezen járt az agyam, hogy próba képpen beleraknak egy telenoros vagy Vodás kártyát..., de kijelző csere után meg már nem éri meg problémázni neki szerintem. Kár, hogy nem látok bele, hogyan működik a dolog. De holnap nem viszem még vissza, mert eszembe jutott, hogy van egy ismerősöm, aki a T-be dolgozik és szóltam neki, hogy kérdezősködjön már nekem egy picit és nem-e járok jobban, ha hozzá viszem be Egyébként meg talán annál fejlettebb technológiai szinten vagyunk, hogy csak úgy jönnek rá a függetlenítésre, ha múlt századi módon, SIM ki-ne pakolgatáásal chekkolgatnák a telókat Lehet, hogy rádugják gépre és azonnal felvillan nekik a "hiba üzenet", miszerint "ÁLLJ! ne javítsd tovább, mert belemókolt a köcsög ügyfél, így megúszunk minden javítási költséget!!!" Tovább gondolva ha gyári hibás a készülék, akkor a költségeket a ZTE fizeti és nem a T. Nincs itt valaki, aki a Tbe dolgozik?? Még az elején mint ha járt volna itt egy T-s dolgozó, ha jól emlékszem... vagy az egy másik fórumon volt?
-
tomi8821
csendes tag
Felakartam rakni a clockwork-ot de a parancssorban hibát kapok, driver fent van, a fastboot-windows reboot parancsra sem reagál ezt írja kiAILED(command write failed(unknow error))
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
Mitics
tag
Akkor másképp fogalmazok Azt tudom, hogy (legalább is régebben) egy sima kóddal teszik függővé a telókat a szolgáltatók. (függetlenül jöttek be raklapon és a pl. diákmunkások ezrével ütögették beléjük a "függővé tevő" kódot. Ezzel nem kell vitatkozni, mert az ősidőkben én is csináltam diákként. Raklapról le- csomagból ki - SIM be - aksi be - bekapcs - kód beüt - kikapcs - aksi ki - dobozba vissza - raklapra vissza) Szóval a logika azt diktálta nekem, hogy egy sima kóddal teszi függővé a szolgáltató (vagy is diákmunkás ), aztán én egy másikkal függetlenné. Ebből adódik a logikus kérdés, hogy egy ilyen "függővé tevő" kóddal vissza lehet-e csinálni? ...vagy ha már más módon működok, akkor kinek van erről infója?
-
adsnew
tag
-
Saccco
nagyúr
-
ferke72
aktív tag
válasz agressor12 #6858 üzenetére
srácok oly mindegy főleg hogy kutatni kell ha van még uk-ban...
Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
Derse
tag
válasz agressor12 #6868 üzenetére
Tényleg nem vitatkozásból, de pont abban a cikkben ő is említi ezt:
So, the finish is decent and the weight is good (as is the size and general shape)... let's move onto what is arguably the devices 'pièce de résistance' - it's 3.5" WVGA AMOLED screen.
Szerintem pusztán arról van szó hogy az Amoled is egy Oled csak aktív mátrix os, ezért sok helyen csak annyit írnak: Oled
De attól még a San Fransisco ban Aktív mátrix os Oled volt, tehát Amoled[ Szerkesztve ]
-
Mitics
tag
Tudja valaki, hogy függetlenítés után hogyan lehet újra hálózatfüggővé tenni a telót?
-
tibe0309
tag
válasz ferke72 #6874 üzenetére
Nem lesz, szinte biztos... Ezen is csodálkozom, hogy eddig OLED volt... Az ehhez a technológiához szükséges nyersanyagforrás nagyon szűkös és a végét járja... Régen a Samsung nagy OLED fanatikus volt, és nekik voltak a legjobb kijelzőik, de már ők is állnak át a Super Clear LCD-re (pl a Nexus S-t is így adják néhol)...
-
tildy
nagyúr
No, gradiens hiba ennél is előjött, bár keresni kellett és be kellett sötétednie így estére , hogy lássam. Felhívom az oranget majd, hogy akkor most wtf.
-
bba
tag
online rendelésnél, lehet kérni mikor és hová szállítsák ki, van amikor ez ingyenes van amikor nem napszaktól függ (kizárólag UK cím). De a menetéről kérdezd inkább tildy- őt segített nekem.
ez már egyáltalán nem biztos, hogy AMOLED, sőt az új szállítmány már TFT-s ott is.
Ha a boltba bemegy ismerősöd, ő még talán talá valahol AMOLED-est.''Semmi sem állandó, csak a változás örök.''
-
Derse
tag
vagy másik példa:
[link]Ők már csak tudják
-
-
Derse
tag
Hát nem tudom, nem akarok stabilan megalapozott tudás nélkül vitába szállni veled, de eddig a linkeket nézve amit találtam Amoled et írtak
pl: [link]Hogyha nékem sok pénzem lesz...
-
Bike712
csendes tag
sziasztok.telomat ugy frissitettem : először követtem az első hozzászólásban leírtakat.rá raktam asturel romját.aztás dashes 2.2-jét csak rá telepítettem,majd erre az alpha 4 et.lehet ebből valami gond?olyan mintha összeadódott volna a 3.. a másik hogy elindítoma fifa10et.amikro rámegyek hogy tutorial vagy kick off, akkor egyszerűen kidob a játékból.mi lehet a gond?:s
-
Derse
tag
válasz vadászcsiga #6852 üzenetére
Azért érdekes nézegetni a teszteredményeket hogy a blade/SF jobban teljesít mint egy X10 pl. Ha a ZTE rárakna egy prémium házat, meg kb 1,5 szer ennyiért árulná a telóit, azt hiszem a nagy gyártók felköthetnék a gatyájukat.
-
dorkababa
aktív tag
alpha 4 rom telepítése után is fel lehet tenni a2sd-t külön?(amennyiben eddig nem ebben a formában volt fenn)
thx -
Saccco
nagyúr
válasz gabaglukk #6848 üzenetére
Most már értem.
Alpha 4 LiTE:
Poén, hogy a screenshot is fejjel lefelé áll... vicces fiúk ezek a kínaiak...[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kentucky
őstag
válasz vadászcsiga #6852 üzenetére
de az alpha 4 romban jó a gps cellainfó alapján
-
vadászcsiga
félisten
Azért ennek ne örülj annyira, mert ennyit Dashes 2.2-es romja is dob.
-
Saccco
nagyúr
válasz gabaglukk #6837 üzenetére
2.1en 370-400at dob 2.2ön 890-920 akkor? (Sőt valakinek volt 1000 körül is.)
kentucky:
Kb fél órája igen.[ Szerkesztve ]
-
Godesz2
csendes tag
-Valaki tud jó médialejátszót filmekhez?
-adat és hívásdíj forgalom számlálót ismer valaki?
Köszi.
-
agressor12
senior tag
Valaki próbálja már ki légyszíves az alpha 4-nél a fiókokhoz a facebook-ot hozzá lehet adni?
-
ReSeTer
senior tag
Van nekem egy T-mobilos ZTE Bladem. Olvasgattam, olvasgattam, és látom, hogy valaha is ha felakarok rakni bármilyen ROM-ot, ahhoz először recovery micsoda kell. Olvasgattam, és olvastam, hogy kell hozzá usb driver. Jó...megcsináltam, elvileg működik. Viszont még mielőtt elkezdeném csinálni ezt a fastboot-os recoverys dolgot, kérdeznék pár dolgot:
Ha ezt felrakom, akkor gari ugrott?
Itt elromolhat a telefon véglegesen?
Számít vmit, hogy nem független a telefon?Ja és ez az alpha4 ROMnál számít, hogy nem független a telefonom?
Köszi
-
dany27
őstag
ok!
Az ismerős még megoldható lenne de most szólt hogy szombaton megy és valamikor jövő héten jön vissza! Nem tudja még ő sem hogy mikor ez a gond, lehet hogy már kedden!
így még azt lehetne megoldani hogy beküldöm kinnt egy orange boltba hogy hozzon egyet csak ugye ha offline veszem akkor nem 10GBP a top up hanem 20GBP így kb 3k-val többe lenne!(így összesen 6k megy a levesbe) Ha előbb eszembe jutott volna akkor lekértem volna valamelyik rokonához és onnét elhozta volna de így már nem fix hogy elég lenne rá az idő.....
De azt nem lehet megoldani hogy online megveszem csak nem kérek kiszállítást hanem kijelölöm hogy melyik boltba venné át? (Vagy ez csak nálunk divat pár webshopnál?)Bár ha kiszámolom még így is jobban járok mert ugye 84,95+20=104,95*315=33k
Am akkor ez tuti hogy AMOLED kijelzős ugye és nem TFT??
Köszi a válaszokat!
-
Saccco
nagyúr
Igaz hogy szűz a rendszer...
deA2SD
total: 788 free:699
Internal
Total 208 free 200 (!)vadászcsiga:
Akkor benéztem az flb 2.2be nem volt.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz kentucky #6829 üzenetére
6817től olvasd újra a fórumot.
Nem magyar.
Igen rootolt.Így nem félreérthető.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Valaki írta, hogy nem tetszik neki az új lockscreen, sztem jó, nekem tetszik.
Sajna az apn-t nem lehet kitörölni belőle...
Az új market van már rajta - van related fül.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Echoo
senior tag
Próbálom elcserélni a párom X8-as Sonyját egy Blade-re. Eddig nincs érdeklődő, gondoltam beírom ide is. (Nem ér okoskodni, tudom hogy ez nem a hardverapro)
-
Saccco
nagyúr
válasz Murderer69 #6817 üzenetére
Leteszteltem, nem magyar. Csak ha olyan programot telepítesz ami tud magyarul az lesz magyar.
-
Moleman
addikt
Egy kérdés: más gyártók headseteivel is jól működik ugye? Gondolok itt pl a SonyEricsson MH500-ra, ami az X-szériához hivatalos.
Más: Universal Androottal nem sikerült tökéletesen a rootolás, létrehozott egy Superuser Permissions nevű alkalmazást, de a Dual File Managerben továbbra sem engedi szerkeszteni a system mappa tartalmát. Valami ötlet? Köszi!
-
kispicc
csendes tag
sziasztok
létezik olyan hogy leállt a T-s mobil net? mert sehogy nem tudok a készülékkel netezni, már vissza állíttattam vele a gyári beállításokat de úgy sem tud csatlakozni : / (előfizu,1gb havi adatforgalommal)
-
Saccco
nagyúr
Feltettem a Lite-ot, most jön a first boot. Ha ok akkor framework.
Murderer69:
Maga a rendszer nem hiszem, de mindjárt letesztelem.[ Szerkesztve ]
-
Murderer69
őstag
az alpha4-et magyarra állítva nem lesz magyar?
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
ferke72
aktív tag
olvass kicsit vissza és találsz olyat aki lehet segít uk vételben hogy legyen sfb-ed...
viszont csak megerősíteni tudom aki vett napokban az már tft kijelző és sztem 512ram..és nekem is most nézték meg egy boltban kint:tftNem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
Saccco
nagyúr
válasz marcitp #6808 üzenetére
Én Touch HD-t "xdaztam" anno.
Meg Gigabyte MW702, ezt tönkre is ment....Ronam a lite verzióban is bekapcsoltad az ext2 ap2sd-t? Ja és ugye sima Blade-d van?
Nehogy lyukra fussak a rommal.[ Szerkesztve ]
-
requal
csendes tag
hogy tudom el menti a progikat amit telepítettem? mert szeretnék tenni fel 1 romot és szeretném ha meg maradna.
-
sch_a
addikt
bármit töltenék marketről, download was unsuccesfull hibaüzenet. Tud valaki segíteni mi lehet a gond?
-
marcitp
őstag
A Ronam féle alpha4 lite-hoz kell mobilnet?
Bár a névjegeket ki tudom rakni SD-re...https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
marcitp
őstag
Hali!
Nincs bajom a root-olással...
Csak eszembe jutottak a régi szép idők... Kaiser-re csináltak XDA-s srácok ROM-okat, ugye alapból WINMO-s a teló, 1.6-tól 2.2-ig mindent próbáltam rajta... Jelenleg is Froyo fut a gépen... Csak azt nem erre találták ki...https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
mukika009
tag
Gyerekek az orange nél 15%-os karácsonyi kedvezménnyel a feket kártyás OSF csak 23611Ft nincs kint valakinek ismerőse??? Kéne nekem egy, elszámoltam 33...
[ Szerkesztve ]
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
Aktív témák
- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Videós, mozgóképes topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sweet.tv - internetes TV
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest