Hirdetés

Aktív témák

  • Keeperv85

    nagyúr

    válasz anglergab #48558 üzenetére

    Boot idő: msconfig: nem, azzal nem lehet rajta segíteni, de rontani lehet. Nem kicsit. A services.msc-t kár piszkálni, semmi értelme. Nem ront rajta, de nem is javít.

    HDD megtelik adatokkal: Nincsen olyan, hogy KÖTELEZŐ frissítés! NINCS! Olyan van, amit fel lehet tenni. MINDEN Windows alatt kikapcsolhatod a frissítéseket. Ezzel együtt pl a rendszer visszaállítást, a lomtárat vagy éppen ha olyan kedved és rendszered van a lapozó fájlt is...

    RAM: Továbbá Windowsra mindenki ír programokat (az elterjedtsége miatt), így igen gyakori a memory leak, meg a garbage collection sem mindig működik.

    Mintha én nem ezt írtam volna ugye? Tipikus. Telepítek egy rakás fost, mert nem tudom hogy van megírva, de a Windows szar, mert nem tudja kezelni... Nem user error ugye még véletlenül sem?

    Egyébként csomó DLL-t redundánsan betölt, csak mert másképpen van elnevezve, vagy kicsit másképpen van lefordítva.

    Nem lehet egy programmal egy erőforrást kétszer a memóriába tölteni. Nem tudod. Képtelen vagy rá. Ha csak kicsit más egy dll, akkor az nem ugyan az. Ha csak egy byte tér el, akkor sem. Azonos erőforrás nem szerepel a memóriába, tehát egyik dll külső hulladék, vagy felesleges másolat. Nem Windows hiba.

    Víruskereső:

    1, Android alatt is dolgozhatsz velük. Itt sem véd meg, csak a józan eszed!
    2, A kolléga SD kártyáját teszed a telóba...
    3, Dettó...
    4, Dettó...
    5, Semmivel nem jobb a Windows 7 ilyen téren...

    A valóság sajnos más: az átlag user minden bizonnyal 1-2 évesnél (sokkal) régebbi PC-n XP-t használ (32 biteset), és egy csomó programot.

    Csak kibújik a szög a zsákból. Eddig nem a Windows volt a téma? Ha a Linuxra írtak volna ennyi fost, akkor az sem lenne jó? Az nem a Windows hibája, hogy orrba-szájba van telepítve rá minden, majd ész nélkül törölgetve...

Aktív témák