- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- iPhone topik
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Jött update eea romra ,de csak nyamvadt security update
[ Szerkesztve ]
-
fireman123
őstag
Korábban volt szó a kamera porosodásról és hogy jellemzően ez a fehér vagy szürke modelleknél jött elő (zöldnek más a hátsó kamerasziget kialakítása), ....előjött ez időközben még valakinél (és milyen színű telónál)?
-
crok
nagyúr
válasz Callahan89 #2396 üzenetére
Nem.
-
Callahan89
csendes tag
A Redmi Note 9 pro max (excalibur) indiai verzióhoz kijött miui 12 frissítést fel lehet telepíteni RN9 pro global (joyeuse) telefonra?
-
kanyi51
senior tag
válasz Zsoltpeter #2393 üzenetére
Köszi, igen be van kapcsolva menü is van ,látszatra minden OK, csakhogy nem működik éppen.
-
MODERÁTOR
-
kanyi51
senior tag
Szeretnék érdeklődi, ha valakinek sikerült esetleg a VoWifi- t beüzemelni, hogyan csinálta? Vodafon és Digi a két kártya, a VoLTE megy mind a kettőn. Köszi szépen
-
Trooper82
senior tag
Ha másnak is eltűnik a VOlte beállítás frissítés után, csak be kell írni a *#*#86583#*#* szervíz kódot és elérhető lesz a menüpont.
-
Henker2
addikt
Srácok!
Igazi okostokot, ami OKOSTOK tudtok Note PRO vagy S-hez?
Sajna én nem találok. Ahol meg lenne, mindenhol azt mondták eddig, hogy nincs hozzá alkalmazás.
Hogy van ez?Köszi
ULTIMEA Nova S80
-
sike!
tag
Sziasztok!
Ahogy az első hozzászólásban is látható, a zöld variáns hátlapi kamera-rendszere kissé másabb mint a másik két színűé. Tegnap kaptam kézhez egy zöldet és egy fehéret, elsőre megijedtem, hogy nem egyforma a két teló. Miért van ez a dizájn-béli eltérés?
-
feuerteufel
csendes tag
válasz Viktor0610 #2386 üzenetére
Még mindig van ilyen. T-mobilos a teló, semmi frissítés nincs rá
-
MODERÁTOR
-
Trooper82
senior tag
Akik ma frissitettek... Csak nekem tűnt el a volte beállítás?Amúgy azt használja, kikapcsolni nem tudom. Viszont végre fut a kedvenc játékom a deus ex go, régi rommal nem indult, elmult a Spotify folyamatos fagyása is.
[ Szerkesztve ]
-
Dévidzon
tag
Simple-nél korábban is előfordult, hogy egy jólsikerült frissítés után rendezni kellett a sorokat. Ezt többen is megerősítették a kollégák közül.
-
Anonymus23
veterán
válasz pczinder #2379 üzenetére
Ha rábökök a bankkártyára, akkor nekem ott az van, hogy érintsem a telefont a terminálhoz.
De legalább valahogy feltöltötte most a tokent, igaz el is használtam belőle ötöt hirtelen a semmire, de akkor valahogy csak feltölti a tokent, de nem értem miért nincs erre valami gomb, vagy menö, ahol ezt meg lehetne tenni kézzel....;) - The Power of the Light Side
-
pczinder
tag
válasz Anonymus23 #2364 üzenetére
Nekem háromszor fordult elő, hogy hibamentes működés után leállt, azzal az üzenettel, amit írtál. Az első két alkalommal úgy oldottam meg, hogy töröltem a csatolt kártyát majd újracsatoltam ugyanazt és egyből működött. Harmadjára találtam egy egyszerűbb megoldást: ráböktem a Bankkártyáim képernyőn a kártya képére és jóváhagytam a Tokenek letöltése (vagy valami hasonló) opciót. Utána egyből működött.
Azt mondjuk én se értem, miért nem automatikus a tokenek letöltése, ha elfogytak és van net, de fő, hogy másodpercek alatt javítható a hiba. (Csak egy kicsit kellemetlen ott bénázni, miközben tartják eléd a terminált.) -
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Frissítettem 11.0.6 ra. Bekapcsolta a volte-t pedig kikapcsoltam korabban mert gondjaim voltak vele. Most nem lelem a beallitasokban kereséssel sem. Másnak is eltűnt a kapcsoló?
Más: Nillkin Camshield tokom van. Gondoltam leveszem , megtisztogatom. Sajnos gondolom az alá került por miatt több helyen lett karc a hátlapon.
[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz aprokaroka87 #2372 üzenetére
Nem volt ott, EUXM-en (talán MIXM-en is?) valahogy "kimaradt"
-
crok
nagyúr
válasz aprokaroka87 #2370 üzenetére
-
Dexter68
addikt
És a frissítéssel megérkezett a parancsikonok átrendezhetősége az értesítési rolón... Miért nincs ilyen changelog? Amit írt, az csak a biztonságra vonatkozik.
Mindenesetre örülök, hogy a fejlesztők olvassák a fórumot. És főleg az én hozzászólásaimatArculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
crok
nagyúr
válasz Anonymus23 #2364 üzenetére
Az fura hogy nincs token, mert a token feltöltést magától és automatikusan kellene csinálnia, szóval amint kap netet fel kellene töltse a tokeneket.
-
crok
nagyúr
válasz aprokaroka87 #2360 üzenetére
Na felment, meglátjuk mi történt még a Security update mellett (:
-
Anonymus23
veterán
Igen, az érintéses fizetés az aktív, azt már jó párszor ki/be kapcsoltam a hiba fennállása óta.
A telefon folyamatosan neten van (itthon és melóhelyen wifi, amúgy meg mobilnet van 10 GB, soha nem szoktam elhasználni az összeset, szóval bőven van rajta).
Most lekapcsoltam róla minden netet, így előjött az a sor amit írtál és kiírta, hogy "0 fennmaradó offline fizetés"'.
De mondom, folyamatosan neten van, de akkor miért nem tölti fel ezt a tokent automatikusan? Vagy hogy lehet ezt feltölteni?Teljesen kezdő vagyiok NFC téren, az normális, hogy ugye be van rögzítve az egyik kártyám az alkalmazásba, de ahol kiírja, hogy érintéses fizetés aktív, ott a kárty utolsó 4 számjegye (ami ugye látszik a csillagokon túl) az teljesen más szám, semmint a fizikai kártya utolsó 4 számjegye?
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Remiel
őstag
másnál is előfordul, hogy a telefon egyszerűen újra indítja magát? semmit nem teszek vele, táskában vagy zsebben hordom és van amikor előveszem és a sim pinkód megadás képernyő fogad ergo újra indult de az okáról fogalmam sincs.
ha senkinél nincs ilyen gond akkor mehetek a vodához megnézetni... V11.0.4.0QJZEUXM Stabil van a készüléken
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
vilga
tag
válasz Anonymus23 #2359 üzenetére
egy kód ami engedélyezi a fizetési tranzakciót.
Normál működés esetén nem látható, csak ha lecsatlakozol a netről /wi-fi és mobilnetről is/
akkor a bankártyáim menü alatt pirossal látható, hogy hány offline fizetés áll még rendelkezésre, ez által működik az app akkor is ha nincs netre csatlakozva a telefonod.
Amikor neten van akkor automatikusan feltöltődik újból tízre ha 5-re csökken a számuk.
Az ellenőrizze telefonját üzenet ritkán jöhet, ilyenkor általában újbóli azonosítást kér /ujjlenyomat, vagy minta/
másodszori érintésre elfogadja a terminál
Érintéses fizetés aktív?[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
válasz aprokaroka87 #2360 üzenetére
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Anonymus23
veterán
Miután újra bejelentkeztél, nem igényelted újra az érintéses fizetést.
Nem jelentkeztem ki meg be azóta még, netes fizetésnél is használom a Simple-t, ott működik az alkalmazás...Kikapcsolt állapotban van az NFC funkció.
Az NFC be van kapcsolva
Alvó képernyővel próbálkozol.
Nem, előtte mindig feloldom a képernyőt.
Elfogyott a token.
Ammegmi?;) - The Power of the Light Side
-
crok
nagyúr
válasz Anonymus23 #2357 üzenetére
Én aktívan használom NFC fizetésre a telefont,
egyelőre pont a Simple-el, most sima EUMX ROM-al.Az NFC beállításnál az NFC be van kapcsolva (nyilván), a Tap&Pay-nél a Payment default a Simple app és always use default van beállítva valamint a Secure element az HCE, a Simple-ben nálam (mivel amúgy Raiffeisen-es vagyok) a Simple card van beállítva elsődleges kártyának.
Esetleg a Simple alap hibakeresésén túl vagy-e már?
NEM MŰKÖDIK AZ ÉRINTÉSES MOBILFIZETÉS AZ ALKALMAZÁSSAL, HA:Előzőleg kiléptél Simple profilodból.
Miután újra bejelentkeztél, nem igényelted újra az érintéses fizetést.Hibás jelszót, vagy rossz képernyőzárat adsz meg.
Kikapcsolt állapotban van az NFC funkció.
Alvó képernyővel próbálkozol.
Elfogyott a token.Ha készülékedben NFC SIM-kártya található, és árnyékolja a telefon NFC antennáját.
Gondolom a maradék (nem lehúzott) épp lehet gond.Gyorsítótár meg adattörlés:
Gyári launcher-nél nyomod a Simple app ikonját és lesz egy olyan menüpont hogy App info, ott tudod törölni az adatokat, ott lehet a gyorsítótárat. Ide eljuthatsz a Beállítások - Appok - Appok kezelése - Simple megkeres.. további ugyanúgy.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Ha már NFC, használ valaki Simple-t?
21-én még tudtam a telefonnal fizetni, azóta több terminál is visszadobta a fizetést, hogy "Ellenőrizzem a mobil appot".
Semmihez sem nyúltam hozzá, nem állítgattam, el semmit, de nem működik.
Az NFC topikban túl sok effektív infó nem jött, csak újratelepítés/ki-belépés stb-n túl. hogy töröljem az app gyorsítótárat, de ilyet nem találok az applikációnál, mi most ennek a neve szeretett telefonunknál?;) - The Power of the Light Side
-
Atilla001
senior tag
Köszönöm, bosszantó, hogy a "tesztekben" ezt hozzák fel és én is a kártyámat veszem elő, (minek az nekem, aka 9S) de utána olvastam és az NFC nem csak "kártyaahelyénmarad" technológia. Ha évekre előre gondolkodom, igen fontos lehet.
köszönöm![ Szerkesztve ]
Védd a természetet!
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Bocsánat ha béna a kérdés, de a 9 Pro-ban lévő NFC minden NFC re alkalmas, vagy csak mobil fizetésre?
thxVédd a természetet!
-
R3nts
senior tag
válasz Croft-21 #2333 üzenetére
Nálam is,már az elején észrevettem,de akkor ébreszt,amikor kell,úgy voltam vele,majd javítják valamelyik fw-ben...
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
hojos
aktív tag
válasz feuerteufel #2347 üzenetére
Azért ahogy olvashattuk, ez nem csak "sziamiau" bug.
Egyébként erről a hibáról, most hallottam először, ezért bátorkodtam írni, hogy nálam jó. -
feuerteufel
csendes tag
-
Danecay
addikt
válasz feuerteufel #2336 üzenetére
Én az ilyen eseteket úgy szoktam a legegyszerűbben megoldani, hogy miután letöltődött a fájl megnyitom a gyári fájlkezelőt, ott kapásból listázza legfelül az új fájlokat, ott meg csak már meg kell nézni az adott fájlra vonatkozó részleteket és meg is van, vagy a nélkül, hogy érdekelné az embert, hogy jelenleg hol található, egyszerűen csak át kell helyezni a kívánt mappába és kész
-
crok
nagyúr
válasz feuerteufel #2341 üzenetére
A linkelt hsz-ben le van irva mi merre, az appnak nincs ikonja, a neve egyebkent com.android.providers.downloads (aminek a neve ugyanez csak ui a vege az a letoltesek app, az a user interface de nem ennek a cache-ebe kerul az file)
Ha felteszed a Save to File appot akkor a Letoltesek nevu appbol - ahonnan meg tudod nyitni - megosztassal lesz egy Save to file menupont is es tudod menteni, utana a Letoltesekbol lehet torolni. Atmeneti megoldas..
-
MODERÁTOR
-
Upo
addikt
A török curtana megkapta a V12.0.1.0.QJWTRXM-et (OTA).
Ezek szerint már nem lehetünk messze mi sem...Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
crok
nagyúr
Nagyon sokszor nagyon sok platformon is találkoztam már ezzel (gyorsan ezt a példát találtam), a letöltésvezérlő nem mozgatja át a file-t a letöltésvezérlő cache könyvtárából (és tényleg ott van egyébként) a Letöltések könyvtárba ha van valamilyen app ami tudja olvasni a file-t (.doc, .docx, .xls, .xlsx, .pdf amivel eddig találkoztam). Nem csak a MIUI-t érinti de a MIUI-nál a Mi Doc Viewer miatt csinálja. Ez egy elég hülye bug.. de mondom, Samsungtól Sony-ig érintett lehet egy csomó készülék. Ha a letöltésvezérlő app frissítéseit és adatait törlöd akkor amíg nem frissíted addig normálisan működik általában.
-
hojos
aktív tag
Nekem oda tölti le (download).
-
feuerteufel
csendes tag
Ha mondjuk egy facebook csoportból letöltök pld egy .xls vagy .doc file-t azt hová menti? Mert a file kezelőben a download mappában nincs
Ha meg az értesítési sávban ránézek az üzenetre ott meg nem tudja megnyitni mert nem az a file kiterjesztés
Furcsa ez a sziamiau telefon.... eddig főként samsung és huawei telokat használtunk, azokon simán mennek ezek a dolgok. -
chesterboy
aktív tag
Nálam is. Még annyiból jó hogy akkor ébreszt amikor kell.
-
batai15
félisten
Mostanában állandóan cod mobile egyszer csak játék közbe fekete képernyő fogad... Bezárom újra indítom, utána semmi gond. Persze Xiaomis ismerősi körbe és fórumon körbe kérdezve aki játszik vele , nincs ilyen.
-
Dexter68
addikt
Azt tapasztaltam már többször is, hogy ha hívást kezdeményezek és azonnal a fülemhez emelem a telefont, majd beszélgetés közben mégiscsak ki szeretném hangosítani, szépen leteszem magam elé, majd megnyomom a hangszórót, de nem hangosodik.
Ha viszont már a hívást is úgy kezdeményezem, hogy az asztalon van, simán ki tudom hangosítani... Ez egyedi probléma, vagy népbetegség? Van-e rá gyógymód?
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
vegyszer
addikt
válasz Leavemealone #2325 üzenetére
A Telekomos net tud érdekes lenni nálam a XVII kerületben.
A speed test 180/20 megabites sávot mér 7ms-es pinggel, míg ugyanakkor itt egy 100hsz-es lapozás 40-50 másodperc.
Inkább szolgáltatói bug, mint eszköz ficsör."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Winnie The P
őstag
válasz Leavemealone #2325 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Leavemealone
tag
Sziasztok! Most vettem meg ezt a telot, pro verziot es gondom van a wifivel. Van olyan halozat ahol lassu, van ahol bizonyos alkalmazosknal nem mukodik a net( , OTP smartbanknal nem irja ki az egyenlegem, vagy a Strava-nál nem tolt be semmi.) Szoval elegge instabil a mukodese, ez gondolom szoftveres gond lehet? Van másnak is ilyen prblémája?
PC: ASUS ROG Strix-H Z790; Intel i7 14700k+Be Quiet Silent Loop2 360mm; 2x16 GB G.Skill Trident Z 6000 Mhz, Samsung 990 Pro, Be Quiet Straight Power 11 1000W, XFX Merc 310 Black Edition 7900XTX , Phanteks NV7, WD Red 4TB, Windows 11 Pro 23H2
-
crok
nagyúr
válasz Viktor0610 #2322 üzenetére
MIUI Clock app: EEA-n pl. Július 15-el látok egy 12.3.3.1 frissítést a history-ban. Most 12.4.1.3 van fent. Egy munkatársam (ugyan másik készüléken) pár hónapja pont azt mondta, hogy eddig lehetett állítani a hátteret most meg már nem, frissítéstörlés után megint visszatért a szerkeszthetőség (de az övé egy régi telefon, Redmi 4X, szóval azon a gyári app is nagyon régi). Gondolom akkor ez is fejlesztés alatt áll de ahogy nézem APKMirror-on lenne épp mai frissítés is
-
MODERÁTOR
-
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #2320 üzenetére
Valszeg rendszer alkalmazás frissítés történt,eea romra nem igazán érkezik update, jó pár verzió a lemaradása .
-
MODERÁTOR
-
-
nagyúr
válasz batai15 #2313 üzenetére
Hálás köszönet . Akkor megnyugodtam, eddig is ilyen volt, csak reggel félálomban sosem figyeltem, de most kellett egy délutáni ébresztő és éber állapotban valahogy megakadt a szemem rajta.
Mondjuk ettől függetlenül elég hülyén néz kiVagy a Tiédnek is baja van
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz batai15 #2310 üzenetére
Köszi
Viszont, ha Nálad nem így néz ki, akkor fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond. Nekem V11.0.4.0.QJZEUXM rom van a készüléken.
Hardware-s gond szerintem nem lehet, mert minden más normálisan néz ki. Volt itt valakinek ilyen kivilágosodási gondja, de ha jól emlékszem, akkor ott ahogy feloldotta a készüléket, pár másodperc után minden kivilágosodott.[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Aki használa a Spotify-t. Mai app frissités óta másnál is kb 5 percenként kifagy?
-
kanyi51
senior tag
Szeretnék érdeklődi, ha valakinek sikerült esetleg a VoWifi- t beüzemelni, hogyan csinálta? Vodafon és Digi a két kártya, a VoLTE megy mind a kettőn. Köszi szépen
-
fradi81
veterán
-
nagyúr
-
fireman123
őstag
jópár "olcsó" webshopról kiderült, hogy kevesebb mint 1 éve foglalkoznak mobillal, előző 10 évben meg pékáru kereskedelem volt a cég tevékenysége , jövőre meg lehet űrhajót árulnak már, ....ezeknél garira nem kell számítani. A nem gyári garisok közül a Turbadót szokták ajánlani, ....de az meg nem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest