- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Bertiee
senior tag
Szép napot kívánok!
A vodafonetól vásárolt redmi note 9 pro 128 GB készülék szerintetek sim lockos, vagy független?
96k-ért lenne, 12 havi 8k-s kamatmentes részletre meglévő lejárt hűségidejű flottás előfizetésem meghosszabbításával. Ez csak 8-10 k-val hosszabb mint a legolcsóbb online ár, ennyit pluszt megérne a részletfizetés lehetősége. ( Kb 5-6 éves flottás csomag, nem tervezem leváltani)
Ilyen esetben (12 havi részlet szerződéshosszabbítással) gondolom az előfizetési hűség is 12 hónap lesz, ugye? -
Upo
addikt
A 64 gigás az is UFS-II vagy csak EMMC? Egyik helyen ezt írnak, másik helyen meg azt. Valószínű keveredés van a fejekben az indiai pro-val. Xiaomi oldalon nem részletezik.
XDA-n UFS-nek írják, nem válik külön a 64-es.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
MODERÁTOR
-
peestike
őstag
A note 5 pro-n be volt állítva a voip, aztán azon egy frissítés miatt elszállt. Az lehet, hogy ezen csak simán bekapcsoltam és megy? A feleségemmel beszéltünk párszor ma, aztán villám volt nagyon a kapcsolás.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Croft-21
őstag
Nézegettem ma az alzàban ezt a telót, meg a sima Note 9-et, és mintha a hátlapi kamera ferdén állna rajta. Ti hogy látjátok ezt?
-
batai15
félisten
válasz kovipetiii #186 üzenetére
Beszéltem a turbadoval,van raktáron csak a külföldin
Mondtam hogy azért az nem ugyan az mint ahogy az oldalon fel van tüntetve. Ha csütörtökre nem lesz itt máshol veszem meg. -
peestike
őstag
Megérkezett a szürke 64 gigás, beléptem a klubba.
5. Havi, tianma kijelző.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
atosan
veterán
Üdv,
Messenger chat fejet hogyan lehet elővarázsolni? Alapból csak az értesítési sávon van, engem nem zavar, de a lányomnak nagyon kell. Régen egyszer rájöttem, de most valahogy nem jut a fejembe hogy csináltam annó.Más: Feltettem az eu romot, 11.0.2, szép és jó, de azért van benne angol. Az újabbat nem mertem, mert arra panaszkodnak, hogy nem tanusított az eszköz. Így viszont nem biztos hogy sokáig fenn lesz. Tud erről valaki valamit?
Maine Coon
-
batai15
félisten
válasz kovipetiii #179 üzenetére
az derék, én csütörtök rendeltem Turbado
.Meg sem mozdultak, szerintem nincs raktáron csak kamuznak.
így marad az edigital, mert nem tudok készülék nélkül maradni. -
kovipetiii
csendes tag
Én a B Tel -től rendeltem szombat este .Ma kaptam levelet, hogy megkezdték az átszálítást a külső raktárból . ( remélem szerdán megkapom )
Iphone 13pro, Ps 5,Lg nanocell tv, Chevrolet orlando , peca.
-
-
Croft-21
őstag
válasz Viktor0610 #94 üzenetére
Voltam ma bent a Telenornál, azt mondta az ügyintéző, hogy csak szürkében kapható. Akkor nincs mese, el kell döntenem, hogy náluk veszem a jelenlegi csomagommal 72 ezerért, vagy pl Turbadón rendelem meg kb 90-ért. Annyit mondjuk nem ér a zöld hátlap.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
fradi81
veterán
A naptárba amit beírunk annak nem kéne jelezni? [kép] A régi appban ez így működött.
moto g72, Ninebot d28e
-
famokus
csendes tag
Sziasztok!
Akik már megvették, meg tudják esetleg nézni, hogy a hívásrögzítéssel mi újság? Hallani vegyeseket, hogy x országban nem működik vagy y régióban tiltva van.
Köszönöm előre is.
-
Brockey
csendes tag
válasz Viktor0610 #138 üzenetére
Én leszedtem a 11.0.3 EUXM verziót, de hogyan tudom ezt telepíteni? Ez egy zip, csak kitömöríteni tudom fájlkezelővel. 11.0.1 van a telómon. Köszi előre is!
-
sanyci
senior tag
Azért nem szép, hogy nincs "Képernyőzár/Képernyőzár-beállítások/Okostok mód"...
ezek szerint hall-szenzor sincs, így mágneses tok helyett bízhatom a lezárást a proximity sensor-raLenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
veterán
-
F.B.I.
veterán
Lassan 2 éve gyorstöltővel tolom a MiMax3-at, éjszakánként rajta is marad....90%-os az aksi....ennyit arról, hogy figyeljek rá....de ha gyengül, 6K egy új. Inkább töltsön fel 1 óra alatt, melóban sokat számít.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
ma.ci23
tag
Sziasztok.Olyan problémám van hogy a 4k-s videót nem menti el,de az 1080p-set csont nélkül menti.
-
fradi81
veterán
Amikor nem adtak hozzá gyorstöltőt mindenki azokat vette, mikor adnak, akkor meg már az a baj
moto g72, Ninebot d28e
-
MODERÁTOR
-
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #157 üzenetére
Volt, csak el lopták
-
MODERÁTOR
-
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #154 üzenetére
Remek akkor vegyek töltőt
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
batai15
félisten
A gyors töltés ki kapcsolható ?
Azért nem tesz jót gondolom az akkunak a 30w töltés . -
Croft-21
őstag
Szerintetek ha egy Nokia 7 Plusról váltanék Redmi Note 9 Pro-ra, akkor zökkenőmentes lenne az átállás ha csinálok biztonsági mentést a google fiókomba? Vagy van még valami, amire figyelni kell?
[ Szerkesztve ]
-
Kópé85
újonc
Sziasztok,
Tudnátok segíteni MIUI témában?
Feleségem vett Redmi note 9por telót, de van azért pár szépséghibája.
Lezárt kijelzőnél feloldasnál mindig kiírja, hogy 'ne takarja le a mikrofont'. Ezt ki lehet kapcsolni??
Illetve mikor SD kártyáról törölne, azt írja adjon engedélyt az SD kártyának.
Végignyomkodjuk amit kell majd kiírja nem sikerült engedélyt adni.
Van ezekre megoldás?
Köszönöm előre is. -
Potyka03
senior tag
Köszönöm a segítséget,sikerült. 11.03-as van fent
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
pepimama
tag
Lurdyba -az ottaniak szerint - jövő héten érkezik 115.000,-Ft. Xiaomi.hu-n valszeg kb. 07.15. körül lesz ugyanennyiért.
-
Dévidzon
tag
Olyan gondom van, hogy mióta feltelepítettem a Mi Home-ot, és csatlakoztattam egy Imilab Basic Home kamerát hozzá, azóta az akksihasználati statisztikában 50% fölé emelkedett az alkalmazás energiafelhasználása.
A kamera be van állítva push riasztásra.
Rosszul állítottam be valamit? Van vmi megoldás? -
ProEvoFan
nagyúr
MMből 95ezerért (plusz kapok 10Kt MM ajándékkártyára) eltudom hozni a 64GBos verziót.
Nagyon gondolkozom rajta, mert a Honor10 a kicsi üzemidővel már idegesít, no meg a másik problémám, hogy kint, verőfényes napsütésben meg nem látom a képernyőt...
A Honor 20 jó telefon lenne, de szintén nagyon gyenge a képernyő fényerő...
Huawei p30 is képben van, de 140ezerért már átlépte a 100ezeres lélektani határomat.[ Szerkesztve ]
-
Potyka03
senior tag
válasz Viktor0610 #141 üzenetére
És akkor arról az oldalról nekem a Redmi Note 9 PRO EEA-sat kell leszednem,ugye?
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
MODERÁTOR
-
Potyka03
senior tag
Köszi. Én ennyire nem értek a szoftveres részéhez
Eddig Redmi Note 5-öt használtam,ott se mókoltam,hagytam a gyári miui-n.
De akkor kivárok itti s arra amíg meg nem kapom
Egyébként azt hol tudom meg hogy mi a változás benne?Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Dévidzon
tag
Nekem ma reggel dobta fel a V11.0.4.0-t
QJZMIXM -
MODERÁTOR
válasz Potyka03 #137 üzenetére
Van frissebb:
Version: V11.0.3.0.QJZEUXM (MIUI11)
Size: 2.2G
Redmi Note 9 Pro EEAHa jól értem, EEA régiós készüléked van.
Én úgy szoktam keresni, hogy rákeresek az oldalon a MIXM-re (nekem ez van benne a verziószámokban, neked az EUXM), és kiválasztom a Redmi Note 9 Pro MIXM (neked EUXM) verziós ROM-ját.
Én mindig mobilon keresek rá, így a mobilos verzióját tölti be az oldalnak, így egyszerűbb a keresés.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Potyka03
senior tag
válasz Viktor0610 #134 üzenetére
MIUI GLOBAL 11.0.1 Stabil (QJZEUXM)
Én csak ennyit látok.Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
fradi81
veterán
1080p 60fps videó nálatok nem szaggat? Note 7en folyamatosan volt.
moto g72, Ninebot d28e
-
addikt
Mennyire valós a wifi hiba amit külföldi oldalakon lehet olvasni? [link]
Vagy a Pro verzió mentes ettől? -
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Melyik a legfrisebb MIUI rá?
Én most vettem meg s 11.01-es van rajta. De láttam hogy van rá GLOBAL STABIL-ban 11.6-os is pl. Vagy csak nekem nem jön még meg a legfrisebb?Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
bdani94
tag
Úgy néz ki a zseb mód megoldotta mert mióta kikapcsoltam azóta minden jól megy :o köszi a tippet!
Már közel álltam a Hard resethez..:DDévidzon: én nagyon szerettem a note 5 nem nagyon volt vele semmilyen gondom soha :) azért remélem ezzel se lesz nagyobb :D
Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
atosan
veterán
Használ valaki eu romot, van már erre a telefonra? Esetleg telepítés leírás?
Mi a hátránya, ha nyitom a bootloadert arra az esetre, ha majd romolni szeretnék?[ Szerkesztve ]
Maine Coon
-
bdani94
tag
Nincs előtte az ujjam egyből feloldás után kiírja.. fura hogy minden feloldáskor "nyugtazni" kell..redmi note5-ről váltottam ott nem volt ilyen. :)
Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
bdani94
tag
Sziasztok!
Kicsit komolyabban neki feküdtem ennek a telefon használatának . Viszont mindig amikor feloldom kidob egy olyat hogy "ne takarja le a beszéd hangszóró környékét" üzenetet és eléggé bosszantó tud lenni :D ilyennel találkozott valaki? Gyári tok van rajta még :)Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
Bertiee
senior tag
válasz ProEvoFan #116 üzenetére
Hasonló kérdésem lenne. Most jelent meg a Samsung Galaxy A31. Nagy aksi, (5000mAh), Nfc, quad 48 kamera, superamoled... Pro-kontra mi véleményetek a Redmi note 9 pro-val összehasonlítva?
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem tudom mennyire ismeritek a Hono 10et, de szerintetek előrelépés lenne hozzá képest a redmi note 9 pro? Üzemidőben és kijelzőben biztos. Kamerában...stb...?
-
FNZ
őstag
sziasztok!
asszony most mondta, hogy már a 4dik alkalommal fordult vele elő, hogy 15-20 perc folyamatos telefonálás közben a másik fél egyszer csak nem hallja őt, viszont ő hallja a másikat. kapcsolat bontás után megint működik. elég bosszantó, amikor munka ügyben beszélnek.
tapasztalt ilyet valaki?[ Szerkesztve ]
-
sanyci
senior tag
Nyitás után simán lehet cserélni Global EEA FW-t, sima Global-ra?
Fog utána OTA frissülni?
Van egyáltalán értelme?Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Anybody
csendes tag
Üdv!
Van itt olyan fórumtárs, aki Mi8-ról váltott? Megéri? Vagy nagy visszalépés?
Köszönöm szépen a segítséget! -
Ricardo
titán
válasz Anonymus23 #111 üzenetére
Nem mondtam a telefonról véleményt.
-
kovipetiii
csendes tag
Ès van olyan hely Pesten ahol tudnèk venni holnap zőld vagy kèk színben ?
Iphone 13pro, Ps 5,Lg nanocell tv, Chevrolet orlando , peca.
-
Ricardo
titán
Telekomnál elég hamar elfogyott.
-
MODERÁTOR