Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0py
tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Azert is toltottem fel inkabb kepet, hogy lassatok ti is, ez tuti nem eliras. Az arukereso negativ velemenyek kozott talaltam most ezt:

H.lacika: Nem tudom, mi lehet a hatterben, de szerintem en inkabb nezek valami megbizhatobb boltot. Lattam en is a Mojuma-t, de ertekelesek hijan felejtos.

instantwater: Lehet, hogy egy probat megerne.
-
crok
nagyúr
válasz
Alabástrom
üzenetére
Szerinem igen. [link]
GSMArena szerint is a Bluetooth benne 5.0/A2DP/Low Energy.
Valamint a fejlesztői menüben ezek állnak a rendelkezésedre:
-
Alabástrom
senior tag
Szisztok!
Ugye jól tudom, hogy ez a teló támogatja az A2DP-t és így az SBC-t? -
-
crok
nagyúr
Egy jó hozadéka azért talán van/lesz az új akkustatnak:
Lehet benne olyat csinálni, hogy szakaszt kijelölni a teljes hossz helyett hogy csak a kijelölt szakaszra vetítse le lentebb az akkufogyasztó appokat - fogyasztás szerint rangsorolva - és csak arra a szakaszra vonatkozva:
Valamint ki lehet választani a régi fajta - aka. Android - wifi/GPS/mobilnet aktív + képernyő aktív vonalas diagramot:
..még akár jó is lehet..

Az új oszlopdiagram szerintem nem annyira hasznos.
-
crok
nagyúr
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Igen, azert mondtam a tokon a lyukat + a mikrofon lyukat, hogy mikor felteszi nem-e takarja szosz, kosz vagy nincs a lyuk rendesen atszurva..
-
-
Ricardo
titán
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Nincs ilyen problémám
-
crok
nagyúr
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Tuti nem az antenna, inkabb az also es felso mikrofonlyuknal nezd meg szoszos/koszos-e.
-
Pinyo16689
senior tag
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy ha felteszi a a gyári szilikon tokot, a másik fél alig hallja, elmegy a hang, majd visszajon? Mintha a tok arnyekolna az antennát.. Nem értem...
-
m0py
tag
válasz
novinyul
üzenetére
Igen, en is ugy erzem, ezt a boltot messzire el kell kerulni. Itt a weboldaluk vs a garancia jegy amit kuldtek:

Viktor0610: azt adnam

-
-
m0py
tag
Telefoncenterrel van valakinek tapasztalata? Arukereso szerint ez az elso ami 2 ev garival jon. Berendeltem par napja, es most kuldtek egy garanciajegyet, amin az szerepel, hogy "1 honap teljeskoru garancia". Szerencsere meg nincs kifizetve, holnap hozza a futar, de igy lehet hogy inkabb nem fogom atvenni.
-
crok
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Nem használható app telepítésére a microSD, nagyobb belső tárasat kell venni.
Az adoptable storage nevű Android hülyeséget el kell felejteni örökre.. -
fireman123
őstag
Sziasztok, lehet hülyeséget kérdezek
: csak a belső tárhelyre lehet appot telepíteni vagy microsd-re is? vagy a microsd csak tárhelyként használható? ....vacillálok a 64 illetve 128 GB-os között
-
Upo
addikt
válasz
Merseyside
üzenetére
64MP a szenzor, de alapból 16MP jön ki belőle 4:1 pixel binning-el. A 64MP mód speckó, gondolom külön támogatás kéne hozzá ami még nincs benne.
De sok értelme nincs szerintem, semmi minőségi előnyt nem ad (sőt), de a fájl méretet rendesen megdobja, igazából tök feleslegesen.
Írj a fejlesztőnek, hátha előbb bekerül a támogatás. -
Upo
addikt
válasz
pczinder
üzenetére
Nem tudom ezt honnan szedted. Az 5-ös fastboot rommal voltak gondok, le is szedték. A 4-es fastboot tökéletes, a 4-esre meg gond nélkül felmegy az 5-ös recovery rom twrp alól, ami szintén jól működik. Nem az 5-ös rommal van a gond, hanem a rom fastboot változatát gyártották le rosszul belőle. De ugyanezt írtam ott is.
-
Okosság
tag
Sziasztok! Miért van az hogy egyik napról a másikra nem lát egy bluetooth eszközt a teló? ( Carrera GO+ pálya ). Másik telefonnal most is működik. Újraindítás volt, rom ugyanaz mint mikor még tudott csatlakozni (11.0.1). Nem telepítettem más programot azóta. Van erre valami megoldás?
-
Merseyside
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kösz a választ, de az előző telefonom 48 Mpx volt, azt simán kezelte. De itt most nem is ajánl fel 16 Mpx-nél többet.Érthetetlen.
-
válasz
Merseyside
üzenetére
A 64 megapixeles kamerát nem minden app kezeli, ha erre gondolsz.
-
Merseyside
tag
Sziasztok, múlt szombat óta én is tulaj lettem. Belaktam, szép és jó minden, de egy dolgot nem értek. Az előző telefonjaimon Snap Camera appot használtam minden gond nélkül.Erre is felraktam és legnagyobb meglepetésemre csak 16 Mpx-ig lehet csak beállítani. Én vagyok hülye vagy ilyenkor mi újság? Előre is kösz a válaszokat.
-
esox
senior tag
válasz
Dimond G
üzenetére
Igen én már rányomtam egy frissítést, simán a teló leszedte.
Viszont annyira útálom ezt a binding cuccot a xiaominál.
Majdnem 10 féle eszközöm volt már és még mindig ez a ...arozás megy...nem hiszem el.
Ahhoz hogy az unlock tool egyáltalán szóba álljon veled, végig kell menned néhány lépésen és várni x napot.... ahh mind1 ez már csak ilyen, de ennyi év után sem tudok hozzászokni. -
Trooper82
senior tag
Frissült a biztonság alkalmazás. Konkrétan átláthatatlan f.. lett. Akku stat az teljes k.o. Ez lesz a miui 12 ben is gondolom...
-
vegita-san10
csendes tag
Hello! Ha minden igaz, a note szériákban volt egy bug (ha pl koncerten/buliban csináltam videót (note 5-el), élvezhetetlenül recsegett) nem tudja valaki véletlenül, hogy ez eltűnt-e?
-
törölt tag
Sziasztok!
milyen fóliát adnak hozzá a készülékhez ? üveg fóliát érdemes venni hozzá ? a tok amit adnak jó minőségü ?
-
Bertiee
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nyerek valamit, ha felrakom a 10.04-et a 02 helyett?
-
Bertiee
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm, pedig át is futottam....
-
esox
senior tag
Note 6 után első észrevétel: olyan helyen is stabil wifi kapcsolatom van, ahol Note6 Pro és Mi5X csak kínlódott. 5ghz, 2.4ghz egyaránt, BTt még tesztelem Amazfit GTRel.
bootloader akkor ugyanúgy nyitandó' ahogy eddigi modellek is, ahogy láttam pár hsz-t. Bind-olás 4g alatt, majd unlock kérelem fastboot módban és várás x napot, és mehet twrp és custom rom, igaz?@crok Azt honnan tudom hoyg EEA? Nekem dhgate-es, de global 6/128 néven vettem, eu prio line
-
-
pczinder
tag
Miután lejárt a 168 óra, sikeresen feltettem áttértem a xiaomi.eu romra.
Upo (#879) linkjeit használtam. Annyit változtattam, hogy fastboot romként a 2-eset tettem fel, mert Upo-nak a 4-essel kisebb problémái adódtak (mivel a TWRP rom úgyis letúr mindent, ez úgyis átmeneti).
Tökéletesen, nyiffanás nélkül felcuppant minden, ahogy kell. Még egyszer köszönöm, Upo.
Tapasztalatok: a rendszer fluid, minden működik. Hívásrögzítő van. A GPS pontos, de picit lassabban pozícionál, mint a Note 5-tel, a bluetooth-nak viszont érezhetően nagyobb a hatósugara, ami jó hír azoknak, akik okosórával használják. -
-
Edison777
csendes tag
válasz
chesterboy
üzenetére
Aha. Köszi. Akkor a QJZ megegyezés hiába van?
Vagy Upo kolléga valami másra gondolhatot.?
-
birooo
tag
Nekem is megjott. Eddiginél szuper. Szerintem nagyon szép képeket lő. Két kérdés. Bejövő hivasnal nem egész képernyős a jelzés, csak fent jelenik meg, hogy hívnak. Hogyan lehet egész képernyős bejövő hivas képet csinálnia? A másik, hogy a mobiladat napi szamlalojat ki lehet tenni valahogy? A telo gyári rom van.
-
lyp
csendes tag
Lehet, hogy benevezek egy ilyenre, de előtte lenne pár kérdésem:
Meg tudná nézni nekem valaki, hogy a Revolut app a xiaomi.eu romon működik-e?
Írtátok, hogy ennek a romnak a telepítéséhez unlockolni kell a bootoladert, ez később visszazárható? Az eredeti állapot visszaállítható? Szóval ezt a romot feltenni garanciavesztéssel jár? Vagy más jellegű garanciális hibánál nem foglalkoznak vele? (pl. kijelző)
Írta valaki, hogy elég gyengén rezeg, én övre rögzíthető bőrtokban hordoznám, nem tudom, hogy így egyáltalán észrevenném-e, ha hívnak.Előre is köszi
-
törölt tag
csütörtökön elvileg jön nekem is a telefon. Iphone 8 után remélem nem lesz csalódás.
2 évre tervezek vele.
-
esox
senior tag
Végre megjött az enyém is dhgate eu line, jó sokáig tartott, de végre itt van. Note6Pro, Mi5X átköltözés meg volt, indul a tesztelés.
-
Aldhissla565
csendes tag
Sziasztok!
Ismét kérdésem adódott. A Xiaomi appokat (tárcsázó, mail stb..) fel lehet valahogy varázsolni úgy, hogy azok frissüljenek is?
-
Upo
addikt
-
kengyel
nagyúr
Megvolt a teljes FR, majd 3-nap múlva meglátjuk.
-
válasz
bollizolee
üzenetére
Ha egyszer fordul elő, szerintem nem kell vele foglalkozz. Persze, bosszantó, de egy-egy ilyen hiba bármelyik készülékkel bármikor előfordulhat.
Majd térjünk vissza a problémára, ha ismét/többször találkoznál vele. -
bollizolee
tag
Én azt vettem észre hogy kegyetlen szarul villog a kijelző. Össze vissza állítja a fényerőt. De még a színeket is kegyetlen furán állította. Játék közben is össze vissza mentek a színek a fényerő. Akkor néztem 18 napja ment a telefon kikapcsolás nélkül. Újra indítás után helyre ált. A Mate 10 pro 40 nap után se csinált hasonlót se.
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csak semmi pánik. Nekem a Samu N10el is csinálta ezt a telenor. Csak SMS jött hívás helyett.
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
"néhányan arra panaszkodnak, hogy nem/rosszul hallanak" - random vagy kizárólag Almások?
-
Van, aki Telenorral használja?
Nekem olyan gondom van a telóval, hogy ha 4G-hálón vagyok, nem vagyok elérhető, csak SMS jön a nem fogadott hívásról.
Az előfizetésemen aktív a VoLTE, de a készüléken nincs bekapcsolva, mert ha bekapcsolom, akkor meg néhányan arra panaszkodnak, hogy nem/rosszul hallanak.
Így most 3G előnyben beállításokkal használom.
HR-en gondolkodom, mert a "Wi-Fi, mobilhálózatok és Bluetooth visszaállítása" menüpont nem segített, csak egy ideig.

11.0.5.0 MIXM -
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, pont erre gondoltam, hogy a bugreportot igy megnezni Battery Historianban, hogy mi tortenik 3 napig es utana.
@kengyel: Az FR mindig ajanlott.. kerdes hogy megeri-e. En spec. eddig egyetlen egyszer ajanlottam barkinek is hogy (csak magaban) FR-t csinaljon. A tobbi eset ami kvazi FR-t is magaban foglalt az ROM ujrahuzassal is jart mert mas jellegu problemak is voltak.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem látok beragadást, a kèpernyő az első helyen van, sokat használom a telefont.
-
-
colonell
senior tag
Nekem több 7 napja megy jelenleg, de semmi laggot nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iOS alkalmazások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...