- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
-
R3nts
senior tag
válasz Dexter68 #3494 üzenetére
Nos,ha cserélnem kell a gyári launchert miatta,akkor felejtős...köszi szépen a segitséget!
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
Dexter68
addikt
Kell hozzá még az Activity Launcher, ahol az Élő háttérképet kell kikeresni. Legalábbis nekem így sikerült dalra bírnom. Persze a lockscreenre nem sikerült rámelegíteni. Szép, látványos, de a használati élményhez nem tesz hozzá túl sokat. Legalábbis 70-80 megányit biztos nem
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
batai15
félisten
Elsőre nekem is szimpatikus a 12 ,bug még nincs. Viszont nem tartom fluidabbnak . Bár System launchert használok ,a vertikális taskváltó és drop animation miatt.
-
R3nts
senior tag
válasz Dexter68 #3487 üzenetére
Szia!Ezekhez le kell töltenem még valamit, vagy csak simán az .apk-kat telepiteni,és kész? MIUI 12.0.1.0 stable EEA Global, Redmi Note 9 Pro.
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
Dexter68
addikt
válasz Viktor0610 #3488 üzenetére
Hát ezen nem látok akadást, azt viszont látom, amikor lecseréli a földgömböt a képre zoom közben és ez így elég tré – nekem
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
MODERÁTOR
-
Danecay
addikt
válasz Viktor0610 #3485 üzenetére
Nos hát a 9T Pro sem volt egy feltétlenül másik kategóriába sorolható telefon alapvetően sem, sőt mire kijött a mienk csak veszíthetett az értékéből. Ezt a telefont kb. 10e Ft-al lehetett olcsóbban megvenni megjelneséskor mint a 9T Pro-t, a 9T nem Pro meg még olcsóbb volt emlékeim szerint.
-
MODERÁTOR
-
Dexter68
addikt
válasz Viktor0610 #3485 üzenetére
Hát én letöltöttem az xda-ról, feltettem, frissítettem, kijátszottam vele magam, szerintem gyalulom hamar
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Danecay
addikt
A Super Wallpapert akkor mi nem kapjuk meg? Azt olvastam korábban, hogy nem minden készülékre jön majd a MIUI 12-vel de azt, hogy a mienkre sem jön úgy, hogy csak 3-4 hónap telt el a telefon és a MIUI 12 megjelenése között, így nem tudom hová tenni a dolgot. Azt még elfogadtam volna, hogy a korábbi Note 6 Pro-mra nem érkezik de ezt már kevésbé, főleg úgy hogy egy 100e Ft nagyságrendű telefonról van szó és a húgom több mint egy éves 9T Pro készülékére megérkezett még nyáron. Jó, hogy mi vártunk még rá +3 hónapot és a fejlesztők szerint a mi újabb készülékünkhöz már nem fért bele. Azért nem kicsit bosszant a dolog. Tudom, hogy alternatív módon elvileg megoldható, de akkor is,mi az, hogy natívan nem tudja?
-
Dévidzon
tag
Felraktam a 12-t. Nekem folyékonyabbnak tűnik a rendszer. Kicsit gyorsabb is. Egyelőre nem vettem észre, hogy gyorsabban merülne. Sőt...
-
csinyo
csendes tag
válasz Zsoltpeter #3476 üzenetére
Szuper. Köszönöm, nem is gondoltam erre Sok helyen érdeklődtem az ügyben de a legtöbb helyen azt válaszolták hogy minek töltöm szuper gyorsan, az tönkre teszi az akkumulátort, ne foglalkozzak vele.....
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=csinyo&submit=
-
Callahan89
csendes tag
Az hol állítható be ha Bluetooth fulessel szállok be az autóba, hogy automatikusan ne kapcsolódjon át a kocsi kihangosítóra, mert így mindig kiesik pár másodperc amig nem hallom a másik felet?
Továbbá a görgetes érzékenysége szabályozható valahol?
Utolsó dolog, hogy a Samsung a50-rn ha tiltva volt az automatikus elforgatas de videót néztem jobb alul a telefonon lehetett arra az appra engedélyezni. Van itt ilyen?
Köszönöm!
-
Dexter68
addikt
válasz ronin79 #3469 üzenetére
Hát nem engedi... az összes többinél kikapcsolható az értesítés, itt nem. Lehet, hogy újrarakom a Sensepadot... hátha...
Amúgy is kicsit fura az új értesítés kezelés (pedig visszaállítottam régire ). Hiába állítok a fontosságon, csak nem az van legfölül, amit szeretnék. (Notification shortcuts, amitől nem szívesen válnék meg)Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Chrystyn
tag
válasz Viktor0610 #3467 üzenetére
Nem akartam/akarom még. Olvasom a véleményeket,tapasztalatokat ...
-
Dexter68
addikt
Nnnna... 12-es rom kérdés: Van egy értesítésem, amit nem bírok kiirtani. Az Android rendszer hisztérikusan árulkodik, hogy az általam megvásárolt SensePad app a többi alkalmazás felett van (ez a dolga, ezért vettem). És nincs olyan gomb, hogy oké, tudom, jóvanakkor... Szóval hogyan tudom eltüntetni, ha tudomásul vettem?
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #3407 üzenetére
Szerinted mikor fogja újra feldobni?
-
-
Pubszon
veterán
11.0.3.0-ra fog jönni egyáltalán OTA?
Vagy míg nem rakom fel a 11.0.6.0-t kézzel addig nem?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Potyka03
senior tag
Most akkor ez a V12.0.1.0.QJZEUXM csak béta? És ha én felraktam,megkapom a hivatalosat majd?
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
csinyo
csendes tag
Sziasztok. Adott egy kb 1 hónapos Redmi note 9 pro típusú Vodafone-nál vásárolt készülék. A hiba az hogy a szuper gyorstöltés mint funkció nem működik. Ha ráteszem a töltőre picit gondolkodik és elkezdi "normál" funkcióba tölteni. Ha egy másik kábelt használok ami nem a gyári akkor " gyors töltés " kapcsol be. Kikapcsolás megvolt. Köszönöm a válaszokat
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=csinyo&submit=
-
Winnie The P
őstag
válasz Winnie The P #3452 üzenetére
Mármint a globál verzióra gondoltam.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
csiki52
tag
válasz Winnie The P #3450 üzenetére
[link] Fent van az EEA-ra is /QJZEUXM/ manuálisan kell letölteni és telepiteni
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz prehistoric #3448 üzenetére
Arra már sajnos nincs tippem, ezen a telón túl érzékeny, néha inkább kikapcsolom aztán ha kell engedélyezem.
-
ronin79
addikt
válasz prehistoric #3446 üzenetére
-
ronin79
addikt
válasz prehistoric #3441 üzenetére
Gesztusvezérlésnél más, először képernyőre kell bökni h megjelenjennek a vezérlőgombok aztán rögtön tartod az alsó sávot és felhúzod bármelyik oldalon. Gombokkal ez működik de gesztus alatt nekem is szokni kellett
-
crok
nagyúr
Pff... remek.. úgy nézem nem fogom visszakapcsolni
-
crok
nagyúr
válasz ronin79 #3440 üzenetére
Na, jó is hogy beszélünk róla.. úgy látom a MIUI 12-ből kivették Na, majd akkor adb-vel visszakapcsolom.. hasznos feature, oda tudod adni a telefont valakinek úgy, hogy egy adott programból nem tud "kilépni", nem tudja bezárni.. csak egy bizonyos gombkombináció nyomva tartásával lehet feloldani és ha van pin/minta/ujjlenyomat akkor gyak. csak te tudod feloldani.. ha visszaadta..
-
ronin79
addikt
válasz prehistoric #3434 üzenetére
Én a sima YouTube alkalmazást mindig törlöm xiaomi.adb-vel (más számomra fölösleges appokkal együtt) és a vanced YouTube-al ez működik, szintén gesztus vezérlést használok. (Utálom a reklámokat és jó ha háttérben is megy a YT meg többi extra funkció is jól jön).
Szerk.: Most próbálom a sima playes YT alkalmazást, működik a dolog ebben is csak tapp a kijelzőre és amikor megjelennek a vezérlőelemek akkor tudod felhúzni a többit[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz prehistoric #3434 üzenetére
A kézmozdulatok beállításainál van egy olyan, hogy duplán elvégzendő kézmozdulatok - az nem segít esetleg neked ezen? Azzal lehet rajta annyit reszelni, hogy kétszer kell felhúzni ha az eredeti kézmozdulatot akarod végrehajtani és elvileg nem cseszi el ha csak simán egyszer felhúzod és csak az ajánlottakat akarod megnézni.. mondjuk akkor meg azt kell megszokni, hogy kétszer kell felhúzni.. esetleg próbáld ki. (Én nem használok gesztusvezérést mert azzal nem működik a screen pinning.. de úgy általában semmin..)
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz prehistoric #3432 üzenetére
Kelleni nem kell csak +
-
ronin79
addikt
válasz prehistoric #3430 üzenetére
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Feltettem a MIUI 12-t,de nekem nem olyan az állapotsáv amit fentről húzok lefele mint a legtöbb miui 12-n. Megmaradt a 11-es kinézet... ez normális? Vagy külön be kell állítani valamit?
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
ronin79
addikt
válasz prehistoric #3423 üzenetére
Miért? Mi tetszik benne, mivel jobb mint a 11 volt?
-
Pubszon
veterán
válasz prehistoric #3423 üzenetére
Én inkább várok...
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz chesterboy #3419 üzenetére
Én nem.
Telekom, 11.0.3.0ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
hojos
aktív tag
válasz chesterboy #3419 üzenetére
Igen, én is.
-
chesterboy
aktív tag
Globalra OTA-n megkapta már valaki a 12-t?
-
-
ronin79
addikt
válasz alansmithee #3413 üzenetére
Ahogyan kolléga is írja, nem gond ha nincs FR, ha viszont beugrik vlmi hiba legalább tudod hogyan javítsd persze első körben újraindítás, esetleges cache/adattörlés adott appnak, stb.
Én paranoiásabb vagyok szeretek inkább tiszta lappal indítani, de ez nem egy etalon -
Pubszon
veterán
válasz Viktor0610 #3412 üzenetére
Elhiszem...
-
MODERÁTOR
válasz alansmithee #3413 üzenetére
Semennyire.
Ha hibát tapasztalsz, akkor kell/javasolt a gyári visszaállítás.
Xiaomi 13T
-
alansmithee
tag
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #3407 üzenetére
Köszönöm a választ.
Ez így működik? Ha nem nyomok rá rögtön, akkor így jártam?
Nem sürgős egyébként, csak furcsállom. -
MODERÁTOR
-
nagyúr
Sziasztok!
Ma délelőtt jelzett a telefon, hogy frissíthető MIUI 12-re. Nem nyomtam rá, mert meg akartam várni a tapasztalatokat.
Erre most eltűnt az értesítési sávból a frissítést jelző ikon és a beállításokban hiába kerestetek manuálisan frissítést, nem ajánlja fel.
Mi lehet a gond?
11.0.6. EEA rom van a készüléken. -
Pubszon
veterán
A korábban linket letöltési oldalon az van, hogy erről lehet frissíteni: V11.0.6.0.QJZEUXM
De nekem ez van (Telekomtól vásárolt): V11.0.3.0.QJZEUXMEz nem gond?
-
prehistoric
csendes tag
válasz Viktor0610 #3402 üzenetére
Király vagy, köszönöm
-
MODERÁTOR
válasz prehistoric #3401 üzenetére
Ha jól értelek, a kijelző bal felén húzz lefelé.
Jobb oldalt az Új Irányítóközpontot nyitja meg.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
prehistoric
csendes tag
Tök jó a MIUI12, köszönöm a szemfüles kollégának a linket. De , hogy tudom egy alkalmazás alatt megnyitni az értesítéseimet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile 2
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981