- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz Leavemealone #9617 üzenetére
Ilyet szokott nekem is néha, vagy valami hasonlókat. Szerintem app hiba.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
crok
nagyúr
válasz Leavemealone #8728 üzenetére
Én BN53-ról tudok, enyémben az van de gyors keresés Youtube-on szétszedős videók közt és ott is BN53 van benne ha a modellszám M2003J6B2G: [link] [link] [link] [link]
A BN52 az a Note 9 Pro (India) akkuja, az az M2003J6A1I modellszámú telefon, itt egy videó amit épp szétszednek és rosszul ugyan de látszik a modellszám és az akku BN52. Pro-Pro de mégse ugyanaz.. Xiaomi, én így szeretlek..
-
Pendragon911
aktív tag
válasz Leavemealone #8501 üzenetére
Engem ebből az egészből csak az érdekel, hogy a frissítés jött a telefonra vagy más módon telepítetted? :D
-
pczinder
tag
Nekem SJZMIXM-mel továbbra is működik.
-
MODERÁTOR
A Playen többen panaszkodnak erre.
Szerintem a droid 12-vel van baja.Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz Leavemealone #7090 üzenetére
Nekem is sokszor újraindult hívás közben 10-el. Jelenleg is az van, de mostanában nem csinálja. Meg annyi hogy nem melegszik.
-
Danecay
addikt
válasz Leavemealone #7090 üzenetére
Az újraindulásbnekem is megvolt tegnapelőtt. Olvastam, hogy másoknál is előfordul, előfordul más verziójú ROM-okkal is, de nálam eddig még nem, és úgy ahogy írod, telefonálás közben történt.
-
peestike
őstag
válasz Leavemealone #6902 üzenetére
kapcsolgattam a módokat, szórakoztam vele.
nekem a mifit ikon, ha nagyon közelről nézem, akkor valami nagyon világos szürke, benne a mi felirat meg fehér... azt is gondoltam, hogy lehet a témának is köze lehet hozzá, de nem. kipróbáltam kb. 20 különbözőt, semmi változás.
a lassulást viszont nem vettem észre, ugyanolyannak tűnik.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
crok
nagyúr
válasz Leavemealone #6810 üzenetére
Nem mondom amúgy hogy nem megkerülhető hogy felerőszakolja az ember de elég paraszt.. mindenesetre hajrá! (:
-
crok
nagyúr
válasz Leavemealone #6808 üzenetére
Amelyik tetszik alapvetően: a BlockOTA kisebb méretű (mert inkrementális) és csak a V12.0.4.0-ra megy fel, a BigOTA nagyobb - de ugyanaz a vége, 12.5.2.0.. Annyi info-m van hogy Mi Pilot a build, nekem felment mert benne vagyok - ha úgy van akkor nem is engedi feltenni mert azt fogja mondani hogy nem vagy rá jogosult (feltételezve hogy amúgy zárt a bootloader és nem volt mókolás ).
-
törölt tag
válasz Leavemealone #6160 üzenetére
Samsung csak felső kategóriás a jó s10 s20.
A többi mind sz.r
-
Fruityloops
tag
válasz Leavemealone #6056 üzenetére
+Egy újabb hiba, most figyeltem fel rá tegnap óta fura, hogy amiko a telefont felveszem az asztalról, nem éled fel, pedig bevan kapcsolva, hogy felemeléssel ébredjen fel, és ha az arcom elé teszem felold rögtön, most nem csinál semmit, ha felemelem az asztalról, nem éled fel a kijelző!
-
Fruityloops
tag
válasz Leavemealone #6056 üzenetére
...Meg az akkumulátor idő is 2 napról 1 max. másfélre csökkent + jobban szaggat alkalmazások átváltásakor, lassabb is lett kicsit a telefon stb.
Az android 11 és miui 12.0.1.0 hazavágta rendesen a telefont. És a xiaomi cseszik egy gyorsfrissítést kiadni, amiben orvosolják ezt. -
batai15
félisten
válasz Leavemealone #3269 üzenetére
Twrp alól tetted fel ?
-
vegyszer
addikt
válasz Leavemealone #2325 üzenetére
A Telekomos net tud érdekes lenni nálam a XVII kerületben.
A speed test 180/20 megabites sávot mér 7ms-es pinggel, míg ugyanakkor itt egy 100hsz-es lapozás 40-50 másodperc.
Inkább szolgáltatói bug, mint eszköz ficsör."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Winnie The P
őstag
válasz Leavemealone #2325 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás