-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystyn
tag
Sziasztok ! Reggel még tudtam telefonálni,most meg azt írja,hogy nincs mobilhálózat...keressek...Sim kártyát néztem nem mozdult el,mi lehet a gond ?
-
Danecay
addikt
Már épp csak a QJZEUXM hiányzik Illetve ott van az csak a kínainál:
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro (China) – Download MIUI V12.0.6.0.QJZEUXM
Ez viszont gondolom az európai 9s-hez való, nem pedig a Pro-hoz, vagy valami ilyesmi -
Winnie The P
őstag
Nem tudom, hogy ez már a végleges lehet? Vagy a stabil béta?!
Ez még a béta! Sztem!
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
akitto
tag
Lassan, lassan!....
[ Szerkesztve ]
Honor6 - H60-L04C900B521 / Amazfit GTR 47 / Redmi Note 9 Pro
-
batai15
félisten
Ha jól olvastam a legújabb System launcher alpha verzióba bekerült többet között a horizontális task váltó (iOS , stock droid stílus kinek hogy tetszik )
-
Potyka03
senior tag
válasz tysonn198810 #3285 üzenetére
Beállítások,fent a keresőbe beírod hogy zsebmód. Bocsi,fejből nem tudom merre van.
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
batai15
félisten
válasz tysonn198810 #3285 üzenetére
Persze, beállításokban .
-
Croft-21
őstag
Ma vettem észre, hogy nem működik az automatikus elforgatàs, pedig eddig működött. Furán néz így ki a játék álló képernyőn nektek is van vele gond? Vagy csak nálam àllítódott el?
-
ronin79
addikt
-
batai15
félisten
Kollégának szintén eea rom van. Át akar menni globál romra mert hamarabb érkeznek az updatek.
Lehetséges ? BL nyitás majd fastboot rom járható megoldás? -
-
Találtam egy bugot. Ha bekapcsolom a fejlesztői lehetőségeket, akkor a beállításokban a megjelenítés menüpont felett lesz egy Always-on display menüpont, ahol minden olyan opció aktív és kapcsolható, amit egy AMOLED paneles készülék tudna Ki nem próbáltam, de nyílván nem működik...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
batai15
félisten
válasz Leavemealone #3269 üzenetére
Twrp alól tetted fel ?
-
DaWehun
tag
Akinél van fent nem mókolt miui12 már, az ránézne, hogy a fotós appban van e valami változás, tényleg újra tervezték vagy ez csak humbuk volt?
...
-
Leavemealone
tag
válasz batai15 #3265 üzenetére
Tegnap tettem fel. Nekem határozottan gyorsabbnak tűnik a rendszer, a scroll speed, animációk. Egyedül ami kicsit belassul az amikor a korábban megnyitott alkalmazások felületét nyitom meg. Az új control center is bejön, nekem ez a bal meg jobboldalt huzogatósdi, jobb mint az amikor egybe volt az értesítések meg a gyorsfunkciók. Üzemidőről nem tudok még nyilatkozni, de nem tűnik úgy, hogy gyorsabban merülne. Ezek a lebegő ablakok nem tudom még hogyan hasznosíthatók számomra, de biztos jó dolog ez is. Összességében nekem tetszik.
PC: ASUS ROG Strix-H Z790; Intel i7 14700k+Be Quiet Silent Loop2 360mm; 2x16 GB G.Skill Trident Z 6000 Mhz, Samsung 990 Pro, Be Quiet Straight Power 11 1000W, XFX Merc 310 Black Edition 7900XTX , Phanteks NV7, WD Red 4TB, Windows 11 Pro 23H2
-
kanyi51
senior tag
válasz Viktor0610 #3259 üzenetére
A fórumtárs örül hogy segítettél, de az túl bonyolult nekem, nem akarom újra elcseszni a telefont. Így inkább hallgatok Crokra.
-
batai15
félisten
Valaki használja a globál 12-t? Mi a tapasztalat ? Ki próbálnám kíváncsiságból.
-
n0is3es
aktív tag
válasz Oldman2 #3263 üzenetére
Régebben romoltam, az s szériától a htc-n át az lg-ig minden volt Volt ami sikerült volt ami tégla és szervíz Mióta csak új telefonjaim vannak nem romolok, főleg nem a samsung+knox kombó óta, valahogy nem érzem hogy muszály lenne az egyébként ritkán bugos és jól optimalizált rendszerhez hozzá nyúlni!
Moto Razr 40 & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
n0is3es
aktív tag
válasz Viktor0610 #3261 üzenetére
Ok, csak parázom hogy bl-t nyitok rámegy másik rom Féltégla, vissza gariba és bukta! Telekomnál vettem a telefont
-
MODERÁTOR
-
n0is3es
aktív tag
Srácok csak 1 kérdés, meddig lehet bl-t nyitni hogy a gari megmaradjon? Nehogy úgy járjunk hogy a Xiaomi is bekeményit és bl unlock garancia kuka!
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
válasz Viktor0610 #3257 üzenetére
Najah, de az nem "simán"
-
MODERÁTOR
-
Winnie The P
őstag
válasz Viktor0610 #3251 üzenetére
Ok köszi. Akkor kivárom.
crok: köszi neked is.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #3249 üzenetére
Igen van ilyen is.
Xiaomi, én így szeretlek.
A legviccesebb, hogy -ha jól tudom- ez nem feltétlen telepíthető a "sima" MIXM ROM-ra.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
crok
nagyúr
válasz Winnie The P #3249 üzenetére
Így van, mielőtt kidobják mindenkinek kimegy ilyen néven, ha nem lesz vele nagy gond akkor megy majd ki szépen nagyobb körben is. A stabilt is tesztelni kell..
-
Pubszon
veterán
válasz Oldman2 #3243 üzenetére
Nem mindent, hanem mindegyik verziót.
Egy kérdést nem tudsz értelmezni? Akkor mit keresel itt?
Normálisan kérdeztem valamit, amire te nem tudsz válaszolni. Akkor már csúfságolódni kell?!Ha érdemben nem tudsz válaszolni, jelentkezz ki és csak olvasgass, nem vagy ettől menő mert nagybetűvel beszólsz.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz Viktor0610 #3239 üzenetére
Semmi extra, csak hogy tudjam. Tudtommal nincs sok, gondolom van aki tudja is akár fejből.
Nekem nagyon hiányzik a MIUI tárcsázó, váltani fogok valami olyanra.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
válasz batai15 #3232 üzenetére
Igy van gyari recovery ROM biztos nem zarja vissza.
Ami kolonbseg biztos van, az pl:
Hangerő csökkentés - "új" (régi..) EU irányelv, max hangerő csökkentése kézi zenelejátszókra..
https://www.hear-it.org/new-eu-standards-for-personal-music-players-and-mobile-phonesWifi szabályozások - "új" EU irányelv, volt pl. hotspot tiltás 5GHz-re de már nincs talán, csatornakiosztás (alap 1..11 2.4GHz-en, nincs 12, 13, 14.. 5GHz-re ugyanígy vannak engedélyezett és nem engedélyezett csatornák, vannak max. TX power-ek radio-chain-re megadva, ezek mind ETSI regulációk, kültérre-beltérre külön):
https://blog.tohojo.dk/2015/10/the-new-wifi-regulations-in-europe.html
https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/wireless-europe
https://wlan1nde.wordpress.com/2014/11/26/wlan-maximum-transmission-power-etsi/
https://documentation.meraki.com/MR/Radio_Settings/EU_Compliance_Information -
crok
nagyúr
válasz batai15 #3228 üzenetére
Nem, ott van benne hogy recovery.
[Incremental van meg] V11.0.7.0-ra, fastboot-rol meg nem latok infot. -
crok
nagyúr
Globalra kijott a MIUI 12 - Telegram-rol az info:
New update available! (via OTA)
Device: Redmi Note 9 Pro Global
Codename: #joyeuse
Type: Stable Beta Recovery
Version: V12.0.1.0.QJZMIXM | 10.0
Size: 2.5 GB
MD5: c98b027c0f796d1366c137da5964a186
Changelog:
[Other]
Optimized system performance
Improved system security and stabilityhttps://bigota.d.miui.com/V12.0.1.0.QJZMIXM/miui_JOYEUSEGlobal_V12.0.1.0.QJZMIXM_c98b027c0f_10.0.zip
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #3224 üzenetére
Azért van amelyik szépen meg tudja oldani. Ahogy nézem, ez nem azok közé tartozik.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Mikisys
őstag
Kapok nemsokára egy ilyen telefont.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy az a 2M-es "mélységi" kamera mire használható?
Milyen leírást adnak a készülékhez, a beállítások tekintetében, vagy minden menüpontot bogarásszak végig, mire felfogom, hogy mi merre és meddig?Üdv!
-
gondm92
friss újonc
Sziasztok! Valahogy lehet szerkeszteni a zárolt képernyőt ha balról huzom a vezérlési lehetőségnel ne csak a zseblámpa és a távirányító legyen ott ?
[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
válasz Oldman2 #3218 üzenetére
A MegaSyncet azért használom, mert elegem lett belőle, hogy a Mega app pont úgy működik, mint a többi felhőtárhely app, hogy csak a képeket hajlandó automatikusan töltögetni. Én meg szerettem volna még ezt-azt és pont rátaláltam erre. Fullosan állítgathatom, hogy melyik folderből milyen típusú fájlokat milyen irányba (csak fel, fel-le, csak le) szinkronizáljon. Így pl. a fotókat csak fel, de létrehoztam egy "transfer" mappát, amit a telefon is fel-le szinkronizál, meg a gépem is, így lehet beledobálni mindent is.
Ha nem vidéken élnék 20megás sávszélességgel, filmeket is így küldözgetnék...A hátránya, hogy fizetős, ha több foldert akarsz szinkronizálni, de szerintem simán megérte.
A még nagyobb hátránya, hogy azóta megláttam, hogy ugyanennyiért van olyan app, ami mindenféle felhőtárhelyet IS kezel - mondjuk 99%-ban a Megát használom, úgyhogy nem ütött meg nagyon a guta, csak kicsit.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
válasz prehistoric #3214 üzenetére
Adatkábel vagy töltő? Népszerű kínai barátainknál, hogy bizonyos kiváló minőségű kábeleknél egyszerűen hiányzik az adat rész, vezeték szinten
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Dexter68
addikt
válasz prehistoric #3214 üzenetére
Nekem megy más type-C kábellel is... a sajátjával még nem is próbáltam géphez kötni. (bár mióta beállítottam a megasync appot, azóta nem is nagyon kell )
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
prehistoric
csendes tag
Saját kábellel megy. Nem is gondoltam, hogy egy 2000.-os vastag usb c kábel nem lehet jó neki. Köszönöm a segítséget!
-
batai15
félisten
válasz prehistoric #3210 üzenetére
Mtp módban van egyáltalán ?
-
Bélaaaa
őstag
-
Oldman2
nagyúr
válasz prehistoric #3210 üzenetére
Próbáld másik USB portban. A saját kábelével próbálkozol?
A teló tartalma tallózható?
-
prehistoric
csendes tag
Miért nem enged adatot másolni a rendszer a telefonra? Usb-n csatlakoztatom a számítógéphez, kijelölöm a másolni kívánt filet, a telefon tárhelyén beillesztéssel elindítom a másolást, amit max 5mp után automatikusan bezár. Agyvérzést kapok már
-
PieroPiero
csendes tag
Találkozott valaki olyan problémával már H a proximity sensor nem akar működni? Megpróbáltam kalibralni de nem aktív egyik gomb sem... Hibásnak baromira idegesítő H kialszik a kijelző és nem akar bekapcsolni magától... Van valakinek erre megoldása? Előre is köszi:)
-
MODERÁTOR
válasz Donki Hóte #3207 üzenetére
Azt a hirdetést én is láttam! 🤣🤣🤣
Hogy egy sarc a sokból a hirdető állítása szerint rendezve van.
Semmi jelentősége.
Mikor az ÁFA megfizetésére kérdeztem rá, arra már nem kaptam választ.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
veterán
Ha egy Note9 Pro telefont úgy hirdetnek, hogy " jogdíj be van rá fizetve" az mit jelent
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
FNZ
őstag
válasz Viktor0610 #3073 üzenetére
köszi, kikapcsoltuk
azóta (1 hét) nem mondta hogy probléma lett volna. ettől függetlenül kértem a kapcsolattartót, hogy igényelje meg a volte-t a trékomtól -
MODERÁTOR
-
kanyi51
senior tag
válasz Viktor0610 #3201 üzenetére
Akkor nekem nincsen, ill. nem kell token?
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976