Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Nagyjából mennyi Sot-idő hozható ki egy töltéssel ? Tudom, hogy felhasználás függő, csak kb értéket szeretnék tudni. Jó aksit kapott, a kamera is oké, szemezek vele. -
vipviform
senior tag
Sziasztok, csütörtökön érkezik meg a Telekomtól, egy zöld ruhás Redmi Note 9 Pro. Üdvözlök mindenkit a fórumban. Volt már több Xiaomim, remélem, hogy ez is jól fog muzsikálni. Bármilyen kezdő lépést, beállítást, okosságot, trükköt, szivesen fogadnék, nagy köszönettel!
-
-
Moderátort keresek a fórumhoz!
Itt kell kérned. -
Bali27
addikt
Hozzászolàst hogy lehet törölni?
-
Bali27
addikt
Szépek a képek de majd Gcammal lesz az igazi..
-
batai15
félisten
Azokat kérdezem akinek nillkin camshield tok van, mennyire vastagabb vele a teló ? Ennél a méretnél már ez sem elhanyagolható.
-
Ricardo
titán
válasz
Trebron09
üzenetére
A kamerával kapcsolatban nézz be a Fotók, videók mobillal topikba.
-
Trebron09
őstag
Sziasztok!
Vodánál ezt a verziót árulják? Olvastam hogy sokféle van más elnevezésekkel. Kamera tényleg nem a legjobb? Köszi. -
Bali27
addikt
Lawnchair launcher megy rajta? Ezt használtam Note6pron régóta.
-
-
peestike
senior tag
Az nem lehet ezzel a szerkesztés problémával, hogy MIXM vs EUXM romok vannak a telókon? Nekem MIXM 11.0.4 van és jó a dolog. Bár lehet hülyeség a gondolatmenet.

-
Roachy
senior tag
Először nekem sem volt szerkesztés lehetőség a gyors gomboknál, de ennél azért egyszerűbben megoldódott.
A 11.0.1-es rom volt fönt gyárilag, az OTA nem is talált hozzá újabbat. Viszont az MI community-n a 11.0.3 van fönt mint legfrissebb. Föltelepítettem, de akkor sem lett szerkesztés gomb, viszont csináltam rajta még egy gyári visszaállítást, utána előbukkant. -
Roachy
senior tag
Sziasztok!
Valahogyan elő lehet csalogatni az app drawer lehetőségét, másik launcher telepítése nélkül?
Nem szeretem amikor minden app kint van a kezdőképernyőn.
A legfrissebb eu rom van a telón (11.0.3) -
macimeister
aktív tag
Sziasztok
Kikapcsolt képernyőnél szeretnék hangerő gombokkal zenét váltani. Régi telefonomon cyanogen rom esetében volt rá beállítást. Ezt még hagynám gyárin.
Tudtok esetleg valami megoldást?
Köszönöm
-
-
válasz
Croft-21
üzenetére
Nem akarom kipróbálni most a nyitott BL-t plusz Xiaomi.eu ROM-ot (pedig évek óta az az első, miután megveszek egy MIUI-rendszerű Xiaomit), mert a Budapest Bank app már a fejlesztői lehetőségekért vagy a bekapcsolt OEM unlock menüpontért is azt írta, nem fizethetek a telóval.
-
-
Croft-21
őstag
Ha valaki mezei felhasználóként használja a telót hétköznapi használattal, de nem ROM-olgat, az milyen előnyöktől esik el?
-
atosan
veterán
válasz
instantwater
üzenetére
Igen. Banki alkalmazás ment, minden ment rendesen, de nem tanusított eszközt mutatott a play. Mcdonalds alkalmazással lehet tesztelni. Az rootoltnak írja.
-
Nagyfejű
aktív tag
-
Potyka03
senior tag
válasz
Pityukaka
üzenetére
Ha nagyon védeni akarod a telód én ilyet ajánlok: https://www.aliexpress.com/item/4000173560602.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.e97a4c4d8QGBoP
Ez még a kamerát is védi. Bangood-ról drágább,de hamarabb megjön eu-s szállítással. -
Bali27
addikt
Sziasztok. Valószínű ilyen telom lesz nekem is. Note 6 prot nagy megelégedéssel használtam idàig, ami bnömhöz kerül. Látom hogy 2 féle Rom is van. Globál meg europe. Melyik mit tud@vagy melyiket érdemes feltenni? Továbbá a Vendor az mi és mire jó? Látom hogy abból is van több fajta.
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok ez tud olyat hogy 2kártyánál mindegyiknek legyen vibere?
-
Pityukaka
tag
Sziasztok! Használ vki ilyen tokot? Ha igen, mik a tapasztalatok?
[link] -
Pityukaka
tag
Sziasztok!
LG V-ről jöttem át, nagyon kellemes kis szerkezet a Note 9 Pro (is).
Kérdésem: hol és hogyan lehet beállítani (ha lehet egyáltalán) a lehúzósávban, hogy ne csak 2 opció legyen az értesítésekre és hívásokra, hanem 3-ból lehessen választani: hangos / csak rezgés / teljesen néma. A menüben megtaláltam azt, hogy a néma mellett rezegjen vagy ne, de az lehúzósávban nem tudom beállítani. Az LG-nél ez alapból így volt.
Nappal általában rezgő kellene (vagy hangos), éjjel pedig teljesen néma, rezgés nélkül. És ehhez nem szeretnék mindig a menüben turkálni.Egyébként a rezgőmotor erősségét külön lehet állítani? Nekem valahogy gyengének tűnik az előző telefonok alapján. Az LG-ben több fokozatban lehetett állítani.
Köszi előre is a segítséget!
-
-
Ennél a modellnél ugrik a Widevine tanusítvány, ha felrakom a xiaomi.eu romot?
-
Bali27
addikt
Valaki Gcamot már rakott fel? Az érdekelne hogy itt is tudja -e azt hogy 64 ből 16 megàs képet csinál.
-
batai15
félisten
megoldottam, úgy néz ki nem egyedi eset.
Ez mehetne az összefoglalóba.
SZóval usb hibakeresés engedélyezés, (biztonsági is) majd adb telepítés
https://androidfilehost.com/?w=file-thanks&fid=746010030569952951&mid=275&download_id=552317b4d231ed4199a11cb607933e24&tid=1594407309&hc=327842ddaeb583e72884e5f5ff2a1f6f1b6ff7414c7948e30eca640c87eda0401) set usb debugging on your phone and also on security settings down below. (you need to have developer access , i suppose how you know how to get it if not google it
)
2)plug USB cable on your phone and PC or laptop etc. and set on USB mode ptp
3)open cmd and go to your path with the and executable example .. cd C:\Users\user\Desktop\platform-tools_r30.0.1-windows\platform-tools
4)type adb devices hit enter to confirm that you see you device
5)type adb shell settings put secure sysui_qs_tiles default
done! -
Bali27
addikt
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Meg Samsunghoz ha jól tudom nincsenek főzött Romok.
-
Croft-21
őstag
Úgy tűnik föl mentek az árak a Telenornàl, ha náluk venném ezt a telót, akkor új előfizetéssel Telenor S csomaggal 73 ezer Ft lenne, ha viszont meglévő előfizetéssel venném szintén Telenor S csomagom van, akkor 127 ezer Ft. Úgy tűnik a meglévő ügyfélnek drágább, jól kitalálták.
Akkor marad valamelyik webshop, ahol 100 körül van. -
peestike
senior tag
A miui optimalizáció pontosan mit csinál? Miért érdemes kikapcsolni?
-
batai15
félisten
Így tegnap délután óta kellően szimpatikus a telefon, bár hatalmas pék lapát.
Maga a miui 11 sokkal kevésbé érzem irritálónak , asszem legutolsónak pocon használtam de nem tudtam vele barátkozni.
Gyorsan ki kapcsoltam a miui optimalizációt, meg fel toltam a legutolsó eea romot.
Penge gyors a mobil bár cod mobile azt hittem szebben fog futni.
Jut eszembe mobilfizetést hogy kell beállítani ? Van több fajta opció is. -
ProEvoFan
nagyúr
Nektek alapból volt rajta vékony gyári kijelző fólia?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Nem is néztem az Euronics mennyi garanciát ad....
Már bánom hogy ott vettem.Azt hittem egy ekkora boltnál alap a 2 év.
No mindegy.A telefon igen jó és gyors, a kijelző szép fényes de ennek ellenére odaadtam a feleségemnek, mert brutálisan benga nagy telefon.Az asszony úgy is Xiaomi fan, ez a negyedik Xiaomi készüléke. -
batai15
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja köszi meg van.
-
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Esetleg annyi, hogy a "frissítőcsomag kiválasztása" pontig hogy jut el valaki. A 11 feliratra akárhányszor rákattintásra gondolok.
-
Akit érdekel, megnézné, hogy az összefoglalóba beletett ROM-frissítési módszer elég részletes-e, működik-e, kihagytam-e valamit?

-
peestike
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem kissé fájó pont. Még egy hülyeség: gugli sms app nem teszi ki a szöveget full képernyőre duplakoppra...
ja, miui sms ugyanúgy fagy... -
-
-
peestike
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Közben megfejtettem. Miui caller tudja, a gugli nem. Miui megkérdezi, hogy névjegy vagy közvetlen tárcsázás, a gugli csak kidob egy parancsikont...
"természetesen" apk mirror-ról letöltött miui névjegyek és tárcsázó folyamatosan leáll. -
batai15
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem erre gondoltam. Mi.com on van frissebb eea rom ,nekem mégse dobja fel ota .ha régiót váltok mint régen esetleg fel dobja ?
-
-
batai15
félisten
Most ha nekem euxm végü rom van ,a mi.comról az eea romot lell szedjem ?
Érdekes régiót váltani hogy legyen ota? Ha igen mire ? -
Potyka03
senior tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
1 év készülék,2 év szoftveres.
-
-
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Érdekes módon tegnap még jó volt.
Egyébként igen , hordozott Telenor szám.
Csak most a 2 faktoros bejelentkezés miatt nem tudok be jelentkezni. -
-
kanyi51
senior tag
Helló csak érdeklődi szeretnék. Aki már használja, a VoWifi, és a VoLTE
Működik rajta tökéletesen, mert a leírásába ugyan szerepel de ki tudja?
Kösz aki kipróbálja. -
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Hivatalosan hány év garancia jár a telefonhoz? Media Markt és Edigital 2 évet ír, de Euronics már csak 1-et. Ez utóbbi nem hivatalos viszonteladó lenne és ezért csak az 1 év?
Néztem most a 64 GB-os Euronics akciót, de ennyiért 128-ast adnak 2 év garanciával sima mobilboltban. Van egyáltalán itthon a Xiaominak hivatalos szervize?
-
batai15
félisten
Viszont Facebook aktiváló sms nem érkezik meg .
-
lipido
senior tag
Euronics akciozza. 64 gigas 89k
-
batai15
félisten
Szintén át vettem a készüléket. Zöld pro 128gb.
-
peestike
senior tag
Telefonszámot hogyan tudok ikonként kitenni, hogy csak rányomok és rögtön hívja?
Működik még a dolog? Annyit van csak, hogy hozzáadás a kezdőképernyőhöz, de így 2 pöccintésből tudom csak hívni. -
Upo
addikt
Átvettem én is, még 168 óra az unlock...
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Eldobni én sem terveztem
-
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Engem a kamera része érdekelne,hogy akkor milyen képeket is csinál?Valahol azt olvasom,hogy elég gyenge máshol meg azt,hogy szép képeket.Ha valaki írna valamit erről megköszönném!
-
batai15
félisten
Na turbado is írt , csak noszogatni kellett őket .
-
-
Ricardo
titán
Mai nappal én is tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek. Szürke 64Gigás darab.
-
Bertiee
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Ennyi a lényeg. Van olcsóbb, de a származás és garancia kérdéses lehet sok esetben.

-
ma.ci23
tag
Erre valaki? [link]
-
batai15
félisten
válasz
instantwater
üzenetére
Nem feltétlenül,ha kiszámolod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Nvidia Quadro FX570
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor marad valamelyik webshop, ahol 100 körül van.

ja, miui sms ugyanúgy fagy...