Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
thetan
aktív tag
Sziasztok!
Szemezek egy ilyen telefonnal. A Redmi Note 7 -et váltaná fel. Keresem hogy honnan lenne érdemes megrendelni. Van egy ilyen webshop hogy Mishop. itt a legolcsóbb. De nem ismerem. Milyen megbizgató boltot ajánlottok?
-
crok
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
Nézd meg a linked mert nem egy ROM-ra mutat, ez van linked alatt:
https://forum.xda-developers.com/redmi-note-9-pro <-- ez a készülék "főloldala" XDA-n. -
crok
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
Mármint a Pixel Experience?
-
batai15
félisten
Elkezdtek szállingózni az ígéretesebb official kiadású romok, most például pixel extended.
Hamarosan fel dobok egyet , aztán kíváncsi vagyok hogy hogy működik . -
H.lacika
tag
Oké, köszi szépen!
-
válasz
H.lacika
üzenetére
Bocs, a túl érzékeny automata elforgatásra gondoltam.
A hívás közben önálló életet élő kijelzőt szokták még itt jelezni, azzal én nemigen találkoztam.
Javaslat szokott lenni a közelségérzékelő kalibrálása. Beállítások - A telefonról - Az összes jellemző - Kernel verziója feliratra többször kattints. A teszt menüben katt a jobb felső három pöttyre, majd "Proximity sensor calibration". -
H.lacika
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Melyik? vagy mindkettő?
-
-
H.lacika
tag
Sziasztok
Képernyő forgatásra van valamilyen megoldás, ha a "forgatás ki", nincs bekapcsolva, automatikusan, túl érzékenyen forgat mindent, ha a teló nem pont függőlegesen áll. Régi telefonokon ilyet nem tapasztaltam.
Másik amikor beszélgetés közben némítja a mikrofont, ilyen lehet vagy csak hozzáérek, főleg hosszabb beszélgetéseknél vettem észre (zsebmód ki van kapcsolva, ha számít).
köszi -
esox
senior tag
válasz
Zsoltpeter
üzenetére
5ghz gyors wifi, 4G-vel is csinálja, jó a sávszélesség...egyszer csak beáll... kész, kiütni is nehéz ilyenkor a vibert
-
laracroft
senior tag
Hrrrr 🙁
Most szól a google pay hogy nem tudok fizetni érintéses lehetőséggel mert valószínűleg root-olt a teló.
xaomi.eu van rajta root nélkül.
Talán a bl nyitással van gondja? Szerintetek mit tudok csinálni? Fontos lenne a fizetés... -
Dhampir
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem, köszönöm.

-
-
Dhampir
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
A térerősség milyen, például egy Huaweihez képest?
-
-
SzalaiG
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telót. Eddig egy Note 3at használtam.
Hogyan és milyen progival tudnám minden adatom és appom átvinni erre?
Huawei phone clone jó Xiaomira, mert gyári appot nem találtam? -
-
Danecay
addikt
Nekem és az asszonynak ma jelent meg először a VoLTE ikon Telenor hálózat használata mellett amióta 1,5 hete megvannak a készülékek.
-
Henker2
addikt
Üdv a Családban!
Még nincs kezemben a teló, de én is büszke tulaja vagyok már egy Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64-esnek.
Az lenne a kérdésem, hogy memókariból elfogadja az UHS-I és a sima SDXC fajtákat is? -
-
crok
nagyúr
válasz
Trooper82
üzenetére
Nem mindegy hogy a Xiaomi Mi account és|vagy a Google account miatt csinálja a factory reset protecion-t a készülék:
Logout blogomból copypaste:
Eladás előtti teendők:Weben:
i.mi.com > egyből a Mi Cloud-ba dob mostmár > Find Device > telefont töröld ki
i.mi.com > Mi Cloud > Settings > My devices > telefont töröld ki
Ha gond van mert törlés után újra látható (pl. ha a telefon amúgy offline / kikapcsolt / nincs netje és a szerverekkel nem tud kommunikálni) akkor megoldás keke69-től: Belépsz a Mi fiókba, Contacts-ra kattintotasz, ekkor a telefonszámra küld egy kódot, az elküldött kódot beírtod így már láthatóvá téve a telefonszámokat, SMS-eket, .stb. Ekkor Settings, My devices és törlés. Így már kitörli.Telefonon:
Settings > Security & Lock Screen > Lock screen > minden PIN-t/ujjlenyomatot/pattern-t törölj ki
Settings > Users and Accounts > Minden App mi itt be van léptetve távolítsd el az account-ját
Settings > Users and Accounts > utolsóként a Google account-ot távolítsd el hogy az FRP ne szivassa meg a következő embert..Telefon leválasztása a Mi account-ról - pl eladáskor - mindkét helyen le kell választani:
Telefonon:
Beállítások - Xiaomi fiók - Eszközök - Egyéb eszközök -> lent nagy gomb: Eltávolítás -> fiókból kilépés..Weben:
i.mi.com -> belépsz -> felöl írja hogy X connected (attól függ hány telefon van már kötve a fiókhoz) -> kattints rá -> aztán a kis megnyíló dologban nyisd meg a telefonod -> majd delete deviceHa Google fiók is volt hozzáadva akkor abból IS mindenképp lépj ki mert a Factory Reset Protection (FRP) csúnyán megszivathatja az új és a régi tulajt is.
Majd factory reset és/vagy data wipe.. -
-
Trooper82
senior tag
vlaki segítsen please. Ha a régi xiaomimat odaadtam valakinek és töröltem a készüléket a cloudból akkor miért kérhet aktiváló kódot resetkor? mit kell tenni vajon?
-
Trooper82
senior tag
Szupi, hogy van eu rom. Milyen twrp kell?
-
crok
nagyúr
válasz
AttilaMvh
üzenetére
Szerintem az lesz - mármint EEA ROM - mert a T-től jött.
-
crok
nagyúr
Nem találok benne ilyesmit és csak nagyon régről van emlékem hogy ilyesmit tudott volna a stock contacts app Android telefonon - de a Play tele van olyan appokkal amik erre jók. Én pl. biztos, hogy a Copy to SIM Card-ot használtam arra hogy a SIM-re mentsek pár hasznos (ICE, biztosító, pár konzulátus..) számot.
-
kozmy
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bíztosra akartam menni. Sajna nem nagy sikerrel.
-
-
kozmy
őstag
Olyan kérdésem lene, hogy létezik a telóba olyan opció, hogy a névjegyeket simről telóra lehessen másolni vagy fordítva?
-
crok
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Beallitasok -> Tovabbi beallitasok -> Fejlesztoi beallitasok -> Reszletes Wi-Fi naplozas engedelyezese.
-
mcloud100
csendes tag
Sziasztok! Adott egy Note 9 Pro amin jelenleg a 11.0.2.0 (QJZEUXM) ROM van.Mikor várható rá a 12-es? Vagy letölthető valahonnan már? Ha igen esetleg valaki belinkelné. Köszi!
-
esox
senior tag
Párszor előfordult, hogy viber nem enged a képek között navigálni, azaz minden kép a galériában teljesne fekete, csak teló restart után tudok újra képeket küldeni barátoknak. Találkozott valaki hasonlóval?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nos.
A Telenor VoLTE hamgminőséggel nem volt gond, csak egy kolléga panaszkodott (Apple iPhone 11 Pro Max), de ő is csak pár másodpercig.
Holnap lesz az igazi teszt, várhatóan sokkal több hívással.A SoT is egész jó, még úgy is, hogy az Android rendszer lett a legnagyobb fogyasztó. Nem olyan sok hívás, wi-fi böngészéssel beltéren (tehát nem magas fényerőn).
11.0.7.0 MIXM ROM
-
lyp
csendes tag
Hát nem tudom, köszi, hogy próbálsz segíteni, de úgy tűnik az más lesz amit küldtél, ennek nem az elérhető hálózatokat kell listáznia, csak annyit kéne észrevennie, hogy kapcsolódott-e bármilyen wifi hálózatra vagy sem (egyébként ha kézzel futtatom a taskot, ami automatikusan futna, akkor elmenti változóba a Wifi hálózat nevét MAC address-t stb, mintha kapcsolódott volna, ezeket az infókat már simán tudja). De még nézegetem

Aztán az is lehet, hogy ha felteszem a fenti 11.0.7.0 update-et, akkor lesz javulás. -
crok
nagyúr
Ohh, hát abba szerintem pont belefutottál ha ez még Marshmallow-n ment. Android Pie óta (pontosabban ez már Oreo-nál kezdődött) nem úgy van ám hogy csak úgy hozzájutsz ehhez az információhoz. (Oreo ref. itt, pont a change WIFI state lett "védettebb") így szerintem nézz utána hogy van-e a profilból frissebb vagy esetleg írd át.
-
pczinder
tag
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv11/xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V11.0.7.0.QJZMIXM_v11-10.zip/download
-
-
lyp
csendes tag
Használ valaki Taskert ezen a készüléken? Nekem Xiaomi.eu rom van fent (11.0.5.0, QJZMIXM) valahogy nem aktiválodnak a profilok, pedig az akkukímélést kikapcsoltam, meg elvileg az összes lehetséges engedélyt megadtam a Tasker appnak. Ugyanezek a profilok az előző telefonomon működtek (igaz az egy ASUS Zenfone 2 és Android 6.0.1 volt).
Ezeken túl vagyok, egyik sem segített:
https://tasker.joaoapps.com/userguide/en/faqs/faq-problem.html
https://dontkillmyapp.com/xiaomi
Valami ötlet esetleg? -
batai15
félisten
Melyik twrp ajánlott ?
-
crok
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Bekapcsolod, bemesz dolgozni, probalsz csatlakozni aztan tarcsazoba usd be hogy *#*#284#*#* es csinal bugreportot, a belso tar/MIUI/debug_log-ba teszi majd, azt juttadd el.
-
crok
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nem kell, az recovery ROM, ha egyezik a telefonodhoz akkor az updater appbol is telepitheted.
-
Winnie The P
őstag
Hali! Ha letöltöm a #2195-ben linkelt zip fájlt, akkor azt ki kell csomagolni vagy nem?
-
crok
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Akkor probaljunk ra!
-
crok
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Erdekes.. fejleszoi menuben Wifi log-olast bekapcsolva es a belso tarhelyre mentett Wifi logot + egy bugreport zip-et (vagy logcat) atturva biztosan kozelebb jutnatok.
-
Danecay
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nálunk ugyanez a helyzet a Huawei készülékekkel amit az IT sem tud megoldani, olyannyira, hogy még a céges Huawei készülékeket szükség esetén más márkájú készülékekre cserélik. A Xiaomi-val szerencsére nincs ilyen gond, ezzel a készülékkel és az előzővel is ment gond nélkül.
-
Scarletiel
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is gyanítom hogy ott kellene valamit állítani, csak az a baj, hogy a frissítés előtti napokban simán ment a wifi a telefonon utána meg heló van.
#crok
Van sima Guest hálózat amihez csak a jelszó kell. Ezt a jelszót nem ütöm el, és mindenki más ezt használja, mégis csak odáig jut a csatlakozásnál, hogy Hitelesítés------>mentve---->hitelesítés------>mentve és ez a ciklus a végtelenségig megy, de nem kapcsolódik. -
vegyszer
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nekem apum WiFi-je olyan (néhai invitel, de még nem igazán digis infrastruktúrán), egy Nokia rooterrel (ami egy optikai kábelen lóg), hogy hol fel tudunk lépni rá, hol nem. De ez igaz 6 xiaomi telóra, 3 laptopra, 3 Tabletre.
Telón az segít, hogy törlöm a hálózatot, és egy olyan telóról osztom meg QR kóddal, amelyiken éppen akkor működik. Vagy újra bepetyegem a kódot.
Logikát nem lelek benne. A szolgáltató ügyfelektámogatása azt mondta, hogy egy időben ha legalább egy eszközön van net, akkor ők nem tesznek semmit, hisz működik. És hogy a többin miért nem, az őket nem érdekli. Ez az igazán ügyfélközpontú hozzáállás.

-
Dexter68
addikt
Fura volt, mert folyamatosan kint volt. Néztem a helyadatok előzményeinél, hogy melyik ez a kis kíváncsi, de csak az insta, a mi-remote meg a chrome volt ott. Mindhárom olyan jogosultsággal, hogy kizárólag használatkor érdeklődhet.
Újraindítottam, mint egy windowst, ez megoldotta.
Remélem, csak valami beragadás volt, és nem a TEK vagy az anyósom volt
-
crok
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Enterprise hitelesites van? User+pass vagy cert?
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
Olyan nincs, hogy egyszerre az összes Xiaomin elromomjon a wi-fi .
Ez tuti, valami, a céges routerrel/hálózattal kapcsolatos dolog.
Amit -szerintem- a céges routeren/hálózaton kellene megoldani. -
Scarletiel
őstag
Sziasztok, egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, ami nem a note 9 pro-t érinti egyedül, hanem sajnos az összes xiaomi/redmi telefont.... Ugyanis a munkahelyen nem tudok csatlakozni egyik ottani wifi hálózatra sem, pedig minden feltétel adott hozzá. (Jelerősség, tiszta rendszer, kód, stb) Sem a Mi9 SE, se a Note 10, se a Note 9 Pro nem tud csatlakozni, illetve vannak kollégák ilyen márkával még és nekik sem megy. Régen nem volt probléma, majd jött egy patch a telefonra és azóta nem működik immáron 4 hónapja egyik készüléken sem. Az IT-tól azt a választ kaptuk, hogy sajnos a frissítés miatt azt a hálózatot nem képes támogatni a telefon. Kérdés, hogy ti tudtok-e valami mágiát erre, mert tök zavaró, hogy itthon meg akárhol máshol fogja a 2,4-5Ghz-et, működik minden, bent a melóban meg nem jön át kintről a 4G de a wifi sem létezik. Minden más telefonnal (Samsung, LG stb.) csak a mieink nem jók....

Szerk.
A resetet, alapértelmezett beállítások visszaállítását meg factory resetet mind próbáltuk. -
vétó
aktív tag
https://xiaomilife.hu/ez-a-22-xiaomi-redmi-telefon-elvileg-biztosan-megkapja-az-android-11-et-miui-12-t/ [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Posta, csomagküldés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest