Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
nagyúr
Állítsd át a "besorolást" és nézd meg a sima diagramot, mennyit van ébren a készülék mikor nincs bekapcsolva a kijelző. Ha sok az ébrenlét én meg szoktam nézni Battery Historian-al (ha nincs root ha van..) hogy mi a nyavaja történik ([itt] keress rá hogy "nem alszik a telefon").
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
A héten vettem tesómnak egy ilyen telefont, de a kijelzője nekem egy picit fura, a színek nem az igaziak. Ez valami kijelző hiba lehet, esetleg rosszul van beállítva, vagy csak az én szemem szokott hozzá az AMOLED-hez?
-
Upo
addikt
Végre megvan az unlock, most megy fel az EU rom.
-
kengyel
nagyúr
Manuálisan felraktam a MIUI Global Stabil romot, 11.0.3.0 ( QJZEUXM ) ès májusi benne a biztonsági csomag. Hamar felment, ès minden adat maradt.
Köszi ! -
-
Dévidzon
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szintén zenész
-
fradi81
veterán
Ha így van beállítva a teló, és a digis számmal akarok hanghívást indítani, hívás előtt meg kell cserélni a beállítást, vagy van más módja is?
-
-
-
ma.ci23
tag
Üdv.Valakinek van mèg problémája a 4k-s videó mentéssel rajtam kívül?
-
atosan
veterán
-
-
atosan
veterán
Búcsúzom Tőletek. Köszi minden segítséget!
-
-
Croft-21
őstag
Az hogy lehet, hogy az állapot menüpontban a telefonszámomat nem ismeri fel a sim kártyán?
-
batai15
félisten
Hirtelen annyi komment jött hogy azt hittem itt a miui 12v
-
válasz
Croft-21
üzenetére
A wifi jel elég erősnek tűnik a képernyőkép alapján.
Az, hogy mobilnetről tudtál posztolni azt jelenti, hogy a munkahelyi hálón vagy lehalt a DNS szerver vagy DNS szinten van tiltva a prohardver.De az is lehet, hogy a Chrome DNS-t használ az internetkapcsolat ellenörzéséhez, amibel gond volt, ezért a DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET hibakód.
-
Croft-21
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
Úgy tudtam posztolni, hogy miután csináltam print screent, kikapcsoltam a wifit és utána mobilnettel már jó a net. Szerintem az lehet a gond, hogy a munkahelyi wifi le van árnyékolva a vastag beton falak miatt.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
Tudomásom szerint a dns szerver ip címet old fel, és lehet valami miatt a prohardver ip címét nem tudta feloldani, ha jól értem.
-
-
crok
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
Az jo kis egybeeses lenne, meg jo gyorsan irt akkor ide hogy az ertesitesek meg a chat head meg latszik. Az meglepne, ha a prohardver.hu nem megy de a lapcsalad mas oldala megy (valahogy ide is posztolt).
De persze ha idoszakos es nem allando a hiba akkor persze DNS.
-
-
crok
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
Akkor nem lenne YT meg Messenger ertesites se.
Security app > legorgetsz > Data usage > Restrict data usage > nincs limit beallitva?
-
-
kengyel
nagyúr
Azèrt, az aksi jól bírja. Most vagyok 50%-on, ès 4.30 a Sot- időm. Nem semmi !
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Global 11.0.1.0 stabil. Ez tènyleg lemaradt. Hogy tudom frissíteni ?
Köszönöm, már olvasom is a menetèt.
-
-
-
kengyel
nagyúr
A stabil romnál, a biztonsági frissítès, mèg az áprilisi. Másnál is így van ?
Köszi ! -
Croft-21
őstag
Nálam is előjött a ne takarja el a beszédhangszóró környékét jelenség, pedig hozzá se érek. A zsebmód be van kapcsolva.
A a másik problémám az, hogy eddig koppintással felébredt a kijelző, most ha rá koppintok felébred de egyből elsötétül. Ezt azután kezdte csinálni, hogy felajánlotta az alkalmazások zárolását. -
peestike
senior tag
tudom, hogy ilyen, a használt 2!
ikonból egyet visszatett, a másikat nem, de nem is emlékszem, hogy töröltem volna... 06.07-es volt a használt mentés.
azért is csodálkoztam, hogy visszaállítja, használható, de újat már nem tudok csinálni....
Majd megpróbálom ismét a visszaállítást hátha figyelmetlem voltam csak -
-
Upo
addikt
válasz
peestike
üzenetére
Tudja az. Én mi cloud-ból visszaállítottam a mido-ról a kezdőképernyő elrendezést, és szépen berakta a közvetlen tárcsázó ikonokat. Kis zöld telefon jel van az ikonok bal alsó sarkában és azonnal tárcsáz. De újat nem tudom hogy kell csinálni, shortcut maker direct dial is csak a névjegyet hozza be.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor egyelőre így marad.
Köszönöm.
-
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
A szupergyors töltèst, hol tudom kikapcsolni ? -
szabi820
tag
Nekem nem ébred fel a képernyő,ha értesítésem érkezik. Valakinek tipp?
-
-
Croft-21
őstag
Tegnap a Telenorban tettek a telóra üvegfóliàt, ami nem passzol teljesen a kijelzőre. Nem túl vészes, de látni alul a szélén, hogy nem teljesen fedi a kijelzőt. Illetve az üvegfólia szélén van egy kis elszíneződés/tükröződés is. Szedjem le? A gorilla glass önmagában is elég, nem?
A másik kérdés, hogy amikor fel rakom töltőre a mobilt és megjelenik az a klassz töltési animáció, akkor azt nem lehet úgy beállítani, hogy töltés közben folyamatosan azt mutassa? Nekem csak pár másodpercig mutatta, aztán az értesítési led villog fehéren. -
Croft-21
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lényegében nem gond, mert a google fiókommal van szinkronizálva a fotók, névjegyek. Arról nem kellett biztonsági mentést csinálni, az sms-ekről és híváslistàról kellett, arra meg ott van az sms backup nevű app. Illetve a Viber/WhatsApp appokban meg kijelentkezés előtt csináltam biztonsági mentést, azokat is visszállitottam. Így elvileg semmi nem veszett el, de köszi este megnézem a Mi Movert
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
Bemész, és megkeresed.Ha nincs kint, akkor megkéred az eladót, hogy mutasson meg egyet.
Elvileg a 64Gbos verzió van nekik.Én is az MMben nyomkodtam először. -
Croft-21
őstag
Bejelentkeztem a Google fiókomba, de nem ajánlotta fel a biztonsági mentés betöltését, a Google driveban a biztonsági másolatok menüpontban nem jelenik meg a régi telóm biztonsági mentése.
Ilyenkor mivan? -
-
fradi81
veterán
válasz
instantwater
üzenetére
mm-be lehet nyomogatni a telókat.
-
Ki lehet valahol próbálni élőben készüléket, hogy lássam mégis mekkora a jelenlegi Mi 9T-hez képest, és hogy kaphassak némi benyomást róla?
Gondolok itt Euronics, Media Markt, szolgáltatói boltok, stb. helyekre? -
Ma frissült a Google-féle Háttérképek app.
Eltűnt az ikonja meg a Megnyitás lehetőség a Playen.
Másnál is?
Nem lenne baj, de nem tudok beállítani élő háttérképet enélkül.
Újratelepítés, teló restart nem segített.
-
Croft-21
őstag
Ma én is beléptem a klubba egy szürkével, telenoros csomagban két év hűséggel olcsóbban megtudtam venni (73 ezer), mint a Turbadonál.
Bár nem pont ide illik a kérdés, de ha a régi mobilomon vettem simple appban bkk bérletet és át költözök az új telómra, akkor abban ugyanúgy elérhető lesz a bérlet? -
ProEvoFan
nagyúr
9 óra 45 perc képernyő kijelző idő....

100%--->9% Éjjel fél kettőkor lett levéve a töltöről.
Netflix, HBO Go, YouTube, kis Chrome, telefonálás, Facebook.
Azért ez durva.
Bugos a rendszer, vagy ez tényleg brutál!?!?!? -
ProEvoFan
nagyúr
Írták már itt ha jól emlékszem.
A xiaomi.hu-ra mintha jövő hetet írtak volna. -
Azt lehet tudni, hogy a xiaomi.hu vagy az eustock mikor kezdi forgalmazni?
Próbálta valaki a bootloader nyitást és flashelést virtuális windowssal linux alól?
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Üvegfóliát keresek a teelfonhoz. Ezt a fajtát vettem: [link]
De ez nem takarja a teljes kijelzőt. Ti milyet használtok? Melyik a legjobb szerintetek? Van tapasztalat már? -
-
kengyel
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az volt az első tervem, de olvastam olyan hozzászólásokat, hogy bontott dobozos készüléket kapott....... Sajnos még nem vettem onnan telefont, így nem ismerem őket.
Az ott vásárolt készülékekre, bolti garanciát biztosít, és Global-verziósok ?#311) batai15
Ez nem túl para, csak nem ismerem a boltot. Nyilván inkább kérdezek, mint az ismeretlenbe nyitok. Ez, nem értelmezési probléma. -
-
Bali27
addikt
BL nyitás ugyan úgy zajlik mint a régebbi daraboknàl? Mert akkor már érdemes az első nap meglépni.,
-
kengyel
nagyúr
Uraim !
Nagyon köszönöm mindenki válaszát, nagyon meggyőztek a tesztek, és az itt kapott válaszok. A sok Amoled után, az IPS-szokatlan lesz, de nem hiszem hogy gondot fog okozni.
A Turbado-ról szerintetek, érdemes megrendelni, vagy maradjak a gyártói oldalnál ? -
batai15
félisten
nálam rossz térő és wifi hálózat esetén 5 6 óra volt sok játékkal. Amúgy ideális esetben ez több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Fujifilm X
- Filmgyűjtés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest