- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr1975
csendes tag
válasz colonell #6632 üzenetére
Sajnos a xiaomi.eu változatból még mindig nincs 12.5 (ha végre lenne azért kipróbálnám)
pl. az unokaöcsémnek Mi 9-es telefonja van régebben csak dicsérte de a 12.5 frissítés után többször is mondta, hogy egy-egy játéknál akadozik (amit előtte nem csinált)
egyébként én hasonlót tapasztaltam a 12.0.4 -en ezért csináltam downgrade -et
most 12.0.3 (android 10) fut és semmi akadozás.A NEMleges válasz is válasz, legalább "ennyivel" tiszteljük meg egymást!
-
crok
nagyúr
válasz colonell #5788 üzenetére
100x inkább thermal throttling mint pusztán az hogy elfogy a felhasználható szabad memória.. ha az lenne akkor az max. azért, mert szerencsétlennek swap-olnia kell zRAM-ba mint a bolond oda-vissza, de ahhoz inkább sok kontextusváltás kell ide-oda (váltás appok közt) mint egy nagyobb játék elindítása és aktuálisan játszani rajta. A Game Turbo-val foglalkoztál amúgy? Van benne Performance mode, abban meg van olyan, hogy Performance optimization (avoid overheating and hardware-related issues - pfejj, micsoda buzzword halmaz..) meg van egy olyan is hogy Memory exceptions, ott hozzá van-e adva a játék? A Performance mode-ban még lehet állítani (állítólag..) az érintések érzékenységén is, meg "reduce wifi delay" bárhogy is csinálja.. Ott a játék hozzá van adva, onnan indítottad? Ha hozzá van adva, akkor a Game Turbo beállításainak legvégén még van egy plusz Additional settings amiben a hozzáadott játékok vannak, ott lehet apponként pl. touch sensitivity-t állítani (meg pl. a sarkoknál az érzékelést alacsonyra venni, hogy a tenyered ha hozzáér ne vegye érintésnek..). Meg az megvan amúgy, hogy a fejlesztői menüben van egy Show refresh rate ami a bal felső sarokba kitesz egy FPS mérőt? Én csak ajánlanám amúgy még a csomagoptimalizálást amit linkeltem, vagy hogy egy éjjelre tegyétek repülő módba és töltőre (legjobb esetben így is megcsinálja a csomagoptimalizálást mert nem lesz ami idle-ből kizökkentse és ha olyan 1 órát áll éjszaka akkor azért általában megcsinálja magától a dexopt bg job-ot) mert akkor legalább a csomagok nem interpretáltan hanem már eleve optimalizáltan futnának. Én pl. ebből a szaggatásból semmit se látok. Az FPS mérő is 60-at mutat (hátha nem is hazudik..) de a rendszer se szaggat.
-
-
crok
nagyúr
válasz colonell #5777 üzenetére
Olyat, hogy "lassabb" nem vettem észre, de én egy-két hetente (és főleg minden ROM frissítés után) csinálok egy ilyet. A készenléti akku nem teljesen optimális még (pl. SoC minimum freq.-re soha nem megy le) de ezt meg némi lehetséges LTE miatti akku problémát már lejelentettem, jó bő információáradattal
@dokee78: a Messenger-es dolog nem tudom hogy nálatok pontosan mit jelent, de nálam -ugyan nem kör alakú de- lekerekített négyzet.. nem használom csak megnéztem de azért vastagon nem olyan éles, 90°-os, sarkos négyzet mint amit látni a neten mindenhol:
Nálam az van beállítva ehhez, hogy (angolul használom, bocsi):
- Settings - Notifications - középen Floating notifications - Messenger - bekapcsolva
- Settings - Notifications - App notifications - Messenger - Floating notifications - be van kapcsolva (szerintem ez ugyanaz mint a fentebbi..)
- Settings - Notifications - App notifications - Messenger - Chats and calls - Floating notifications - be van kapcsolva
- Settings - Notifications - App notifications - Messenger - legalul Chat heads active - Floating notifications - be van kapcsolva
- Security - legalul Privacy - Special permissions - Display over other apps - Messenger - bekapcsolva
- Security - legalul Privacy - Other permissions - Display pop-up windows while running in the background - bekapcsolva
- Security - legalul Privacy - Other permissions - Display pop-up window - bekapcsolva
- Meg nyilván a Messenger-ben van bekapcsolva a Bubbles (régen Chat heads)
Na.. és ezzel nekem lekerekített sarkú négyzet lesz a bubble.Esetleg egy srác itt végigzongorázik egy megoldást (TL;DR: Messenger le, régebbi Messenger APK-ból fel (210.0.24.97 ami most a 82. oldalon van mert 2019. Áprilisi.. de volt aki 316.x.y.z-t mondta (ami most Május vége - Június eleje..), volt aki egészen a 137.x.y.z-ig visszament), belép majd upgrade Play-ben) és neki megy utána is, mármint a kinézet rendesen kör alakú marad, friss verziós Messenger-re frissítés után is.
Szívás ez az Android 11 Bubbles API, nem nagyon vannak felkészülve rá se app se ROM oldalon, a régi "chat-head" meg csak simán a "fölérajzolással" oldja meg a dolgot és az meg ugye olyan amilyet akarsz.. azt meg egyes banki alkalmazások nem szeretik
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
SsPL711
őstag
válasz colonell #4829 üzenetére
Így még nem jártam.
Nekem más jelenség van a telóval.
Ha, egész nap wifin vagyok, majd valami miatt mégis wifi hatókörön kívülre kerülök, mert mondjuk elmegyek otthonról, akkor nem vált egyből át mobilinternetre.
Van, hogy csak úgy javul meg, ha repülő módba kapcsolom majd vissza.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Danecay
addikt
válasz colonell #3694 üzenetére
Én ezt a RaiPay-re írtam alapvetően, de mivel még a Simple kártyámon is van feltöltött pénz és át nem állnék teljesen a RaiPay-ra ha jól működne, gondoltam akkor első körben elköltöm a Simple kártyámon lévő pénzt, de miután harmadjára egymás után is azt írta a terminál, hogy érintsem oda újra a készüléket, inkább elővettem a bankkártyámat és azzal fizettem, pedig a Simple volt beállítva elsődleges NFC-s fizetőeszköznek.
-
vilga
tag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Upo
addikt
válasz colonell #2150 üzenetére
A 9-et árulják indiában-kínában pro néven. Az nem EU vagy Global Pro-ra való hanem ázsiaira. Nm tudom miért kell kavarni évek óta ezekkel a megtévesztő össze-vissza nevezgetésekkel. Leszokhatnának róla.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
crok
nagyúr
válasz colonell #2131 üzenetére
Az semmi.. most kiadtak egy új színt, a neve Champagne Gold - reméljük nem ezüstszürke janem, az meg rózsaszín Bár ez lehet csak indiai verzióra lesz.. mert emlegetik hogy Pro max.. meg hogy India.. De akkor is mókás..
-
KTU
addikt
válasz colonell #2077 üzenetére
Le is írtad:
"Árkedvezmény vagy a vételár teljes megtérítése
A vevő további lehetőségként igényt tarthat árkedvezményre, illetve a vételár teljes megtérítésére, ha ......"Elolvastad előtte mit másoltál be?
Ha mindig ugyanavval a hibával visszaviszed, feltéve ha tényleg hibás, és ezt nem tudják javítani, akkor,
Vidd vissza 3x, midig pontosan írd le a hibát, akár külön papírra 2 példányban, erre is dátum, és "vetesd át", írd rá a munkalapra hogy külön hibaleírást mellékelsz, (rövid linket oda is belehet írni).
4. alkalommal kérhetsz cserét, vagy elállhatsz a szerződéstől, visszakapod az árát.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz colonell #1792 üzenetére
Megtudnád nézni az NLL ACR hívás rögzítőt?
Míg nem Xiaomi telefonjaim voltak, ezt használtam.
Köszönöm._______________
(#1791) Upo:
jiayu G3T, ZP 700 nekem is megvolt, viszont akkor főleg a dual SIM topikba ment a diskurzus, bár volt már külön topik is.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
odorgg
addikt
válasz colonell #1656 üzenetére
Nekem is ezek a tapasztalataim vele, nem is használom. 1 napot volt fenn.
Tapintás jó, védi a kamerát, de rengeteg helyen be tud jutni a por sajna, ami a kemény műanyag, és a készülékház közé ékelődve olyan kb, mint ha dörzspapírba csomagolva használnám a telefont. Legalább kellene bele egy szövet borítás hogy jó legyen, vagy egy puha szilikon, ami megfelelően lezárja a réseket.Ha esetleg kell valakinek, szívesen elküldőm foxpostal, ha fizeti a csomagküldés árát.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
MODERÁTOR
válasz colonell #1652 üzenetére
Úgy írod ezt a bemegy a tok alá a por dolgot, mintha nem lenne ugyanez az összes tokkal. Minden toknál vannak kis lyukak (pl. mikrofonnak, infraportnak, stb.).
Egy dolgot hiányolok a Nillkin tokokból, amit néhány más toknál láttam, az a puha szövet belső, ami a bejutott port megfogja.
iPhone-okra és a Redmi Note 5-re láttam/találtam ilyen tokot.Egyénként én tettem a hátlapra a tok alá fóliát, és igen, hiába veszem le a telóról időnként a tokot, hogy megtisztítsam a portól, már van néhány pötty a fólián, ami azt mutatja, hogy nem volt hülyeség.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Tompie
őstag
válasz colonell #1530 üzenetére
Én is huaweiről váltok erre majd :) de akkor ezek szerint a hangszóró sem vészes mint ahogy a tesztekben beszélnek róla?! doboz hang stb a mono hangszóró miatt.
Amúgy huaweiről, hogy lehet a lementett adatokat átköltöztetni ide, pl wifi jelszavak?!ui: de amúgy igen, pl a szín is a valóságban milyen ha nem szürke? 😊
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz colonell #1482 üzenetére
"újra kellett azonosítani igazolni etc"
Pont erről szól az FRP. Ha kitörlöd a fiókod, nem kell semmi ilyesmit tegyél, hanem csak beállítja az új tulaj a saját fiókját.Mikor legközelebb csinálsz FR-t jusson eszedbe, próbáld ki.
Természetesen az FRP-t nem veszed észre, ha HR után is te lépsz vissza a készülékbe.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
crok
nagyúr
válasz colonell #1455 üzenetére
Ha Mi fiókba be volt lépve és a telefon hozzá van rendelve a fiókhoz akkor egy gyári visszaállítás után az új tulaj a Xiaomi FRP (Factory Reset Protection)-el és a Google FRP-vel is szemben fogja találni magát. El kell távolítani a fiókokat, ki kell lépni a telefonon hogy ne szivassa meg se saját magát se az új tulajt. Pontosan ezért írtam ezt a hozzászólást és a linkelt leírást is.
-
MODERÁTOR
-
Roachy
senior tag
válasz colonell #1336 üzenetére
Vodás, nem Telenoros. Tényleg gyári, nem nyúltak bele és frissítés is csak gyári jön. Ha belenyúlnak az legalább annyiban látszik náluk, hogy biztosan fölkerül rá a My Vodafone alkalmazás. És az átvételnél is külön kiemelte az ügyintéző, hogy bontatlan gyári készülék, ezért a garancia sem a vodához szól. De mindegy is, bízom benne, hogy a gari után nekem is lesz egy életképesebb készülékem.
-
Roachy
senior tag
válasz colonell #1322 üzenetére
Na ez furi, mert nekem ott nincs ilyen menüpont, hogy "ujjlenyomat felismerés mód".
És volte gomb sem volt alapból, ahogy itt másnak sem. Be kellet ütni a tárcsázóba a kódot és csak utána lett.
Sajna a hívás fogadás sem mindig egy gomb, mert van hogy csak jelzi a bejövő hívást és le kell húzni az értesítési sávot, hogy fogadni tudjam. Jellemzően teljes képernyős alkalmazásoknál.
Használok pár speckó appot, azokkal szokott olykor gond lenni.
Most vagy én fogtam ki valami gyártási hulladékot, azért van vele ennyi nyűg, vagy te vagy nagyon szerencsés és kifogtál egy flottúl működőt.
Mindegy, a gariztatás után kiderül. -
MODERÁTOR
-
-
-
MODERÁTOR
válasz colonell #490 üzenetére
Ellenőrizd a fizetéssel kapcsolatos beállotásokat, mert akkor nem az elhelyezéssel lehet szerintem gond, hanem a fizetést bonyolító appal, annak engedélyeivel, egyebeivel.
Én a Budapest Bank appal fizetek, minden engedélyt megadtam neki, automata indulás, akkukímélő kikapcsolva, lelakatoltam az alkalmazásváltóban.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával