- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Visszatér a Pebble
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Eu romból melyik verzió ajánlott?
-
R3nts
senior tag
-
R3nts
senior tag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Roachy
senior tag
válasz Viktor0610 #1249 üzenetére
Sajnos meg volt és nem segített.
-
Roachy
senior tag
Nem általánosítottam, ahogyan azt te is kitűnően észrevetted, azt írtam, hogy ez a telefon.
Még azt is leírtam, hogy megvárom a gariztatást, ami nyilván azt jelenti, ha utána nem lesz gond, akkor marad a telefon. De szoftveresen azért tényleg gyengébbnek érzem, pl a mellettem lévő Samsunghoz képest, meg úgy általában az általam eddig használt telókhoz képest. -
crok
nagyúr
válasz Viktor0610 #1291 üzenetére
Akkor red herring : D Akkor leültem..
-
Roachy
senior tag
válasz Viktor0610 #1246 üzenetére
Lehet, de nem csak ez a bajom vele. Egyébként itt van mellettem egy Samsung is Android 10-el és semmi gond nincs vele a gépeléskor.
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
*#*#4636#*#* és ha lent a továbbiban az IMS regisztráció megvolt és VoLTE elérhető akkor van VoLTE, sőt, ugyanebben a menüben (taszkváltással vissza tudsz jönni) a tárcsázóban ha felhívsz valakit vagy felhívnak téged és sikeres a hívás akkor van VoLTE
*#*#4636#*#* és ha a hálózattípust LTE Only-ra állítod és tudsz telefonálni akkor van VoLTE (és az IMS reg. nyilván rendben, VoLTE is nyilván rendben kell legyen)
Settings -> About phone -> All specs -> Status -> SIM status [1 vagy 2 SIM slot] -> Mobile voice network type -> ha LTE akkor nyilván kell lennie VoLTE-nek, telefonálni is tudsz.. EID IMS reg. state is nyilván "registered" lesz
..mindegy, hogy a VoLTE ikon látszik vagy nem látszik, irreleváns, az a témával is letiltható, kondícionális.. ha ezt kergetitek rosszfelé megy a diskurzus, pláne szolgáltató beperelése meg miegymás. Network Signal Guru-ban is meg lehet nézni csak ahhoz root kell viszont 100x több infot ad. SystemUI tuner-el megnézhető (adb-vel/root-al a megfelelő jogok kiadása után) hogy a MIUI-ban az az ikon (a VoLTE) benne sincs a listában mint megjeleníthető ikon, ha eltűnteted a WIFI ikont akkor pl. a mobiljel mellett megjelenik a 4G+ (mert amúgy nem jelenik meg, pedig a 4G+ is aktív egyébként). Csak mondom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #1281 üzenetére
Akkor félreértettem. Azt hittem már sikerült utánajárni az Edigital-nak.
-
MODERÁTOR
válasz Anonymus23 #1287 üzenetére
A Turbado nem gyártói garanciával árulja, a HancosyDigital viszont úgy reklámozza a készüléket.
Csak arra nem emlékszem, hogy amikorr megvettem, mit írt az oldal.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
peestike
őstag
válasz Viktor0610 #1257 üzenetére
Szintén zenész, Kambodzsa. Bosszantó... Lekopogom, eddig nincs baja...
Ezt az oldalt találtam, ahol imei-ra megmondja az országot.
Itt meg be lehet azonosítani az országot, mivel "digráf, az amerikai államigazgatásban használt kétbetűs rövidítés" amit megad.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
-
Scarletiel
senior tag
A 24 hónap teljeskörű garancia mit takar? Gyári vagy Bolti? Illetve miket fed le?
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Dimond G
senior tag
válasz Viktor0610 #1279 üzenetére
Értem! Akkor maradok annál ami van!
Miui 12-ről van infó, hogy mikorra ígéri a gyártó erre a készülékre? -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Dimond G
senior tag
válasz Viktor0610 #1276 üzenetére
Furán hangzó stabil béta? Ezt hogy érted? Nem jó, nem érdemes vele küszködni?
-
novinyul
veterán
válasz Viktor0610 #1275 üzenetére
Nekem független(MI Store) van VOLTE kapcsoló. De én rögtön az elején beírtam a kódot, nem néztem meg akkor hogy volt-e alapból. Amúgy a Voda csodákra képes, húgomnak a mai napig nem tudták a hívás várakoztatást beállítani
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Dimond G
senior tag
Kedves Mindenki!
Az lenne a kérdésem, hogy ha engedi a Xiaomi, hogy fejlesztő rom-ot tegyek fel, akkor azt honnan tudom leszedni és hogyan tudom felrakni?
Tudna valaki egy részletes leírást adni?
Akár privátban is jó lesz!
Köszönöm! -
MODERÁTOR
-
R3nts
senior tag
válasz Viktor0610 #1265 üzenetére
Ja,csak azért örülnék,Vodás előfizetésű Redmi Note 9 Pro tulajok releváns reflektálására a problémámra,mert ha más Vodás Note 9Pro-nál ,ott a VoLTE,akkor a "korlátlan netes" Red Free csomaghoz nem jár a VoLTE szolgáltatás,amiről nem tájékoztattak,ami miatt esetlegesen perlem a mobilszolgáltatót...
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
R3nts
senior tag
válasz Viktor0610 #1265 üzenetére
az előző telóm,egy Huawei "sima"P smart,Android 9-el...annak menüjében sem adta ki a VoLTE-re vonatkozó opciókat a teló,tehát nem tudtam kézileg,ki/be kapcsolni,(talán a Voda nem engedi eleve)viszont élt a szolgáltatás, ott kiirta a teló az akku ikon mellett a hálózat ikonnál a VoLTE-t...és a tárcsázóképernyőben,a zöld gombBAN volt egy "VoLTE" felirat...ez gondolom a Huawei EMUI GUI-jában volt így... szerintem itt is van VoLTE-m a Note 9 Pro-n, csak a Voda esetleg a Xiaominál nem teszi ki külön az értesítési területre,vagy passz... A beszélgetésekkor, a MIUI GUI-jának tárcsázóképernyőjében,benne van egy bekeretezett "HD" ikon, gondolom ez fémjelzi talán.....
[ Szerkesztve ]
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
Papix
tag
Sziasztok!
A 220volt.hu-tól rendelt már valaki ilyen telefont? Gyári garanciát ad ez a bolt?
https://www.220volt.hu/Xiaomi+Redmi+Note+9+Pro+6GB+128GB+kartyafuggetlen+mobiltelefon+Interstellar+Grey
-
MODERÁTOR
-
R3nts
senior tag
beírtam a tárcsázóba.... "
VoLTE jelzés enngedélyezése"-nél a kapcsoló "KI" állásban van,nem tudom bekapcsolni sem...ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
R3nts
senior tag
válasz Viktor0610 #1262 üzenetére
NEM ad találatot a beállitáskeresőben a VoLTE-ra....NINCS kinn az ikon sem
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
A Beallitasok app legttetejen van egy kereso, oda ird be hogy volte, meg is tudod nyitni de orja is hogy a menuben hol van.
Ha HD-t ir telefonalas kozben akkor van VOLTE, ha a tarcsazoban a *#*#4636#*#* utan a phone 1 vagy 2 alatt (SIM slot) alul a more/tovabbiak gomb alatt az IMS-t megnezed akkor ha van VOLTE akkor IMS regosztralt es Voice over LTE available/elerheto.
-
R3nts
senior tag
válasz Viktor0610 #1253 üzenetére
A "beállitások keresőjével"...az mi,és hol találom? Vodás szolgáltatói telefon,a 4G ikon mellől hiányzik a VoLTE ikon,telefonbeszélgetéskor a tárcsázóképernyőn a név alatt van egy kis kockában "HD" felirat,gondolom a beszélgetés hangminőségére utalván,de továbbra sem értem,hol találom a VoLTE-ra irányuló beállitást,annak Ki/Be kapcsolásához,a készüléken...? A beállitások keresőjébe hiába írom be a VoLTE szót,semmi...pedig a Vodás előfizetésemhez tartozik VoLTE szolgáltatás,térerőm is van hozzá...korlátlan netes Red free csomaggal...
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz Viktor0610 #1257 üzenetére
Sajnos minden honnan szereznek be telefont
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #1176 üzenetére
Nem jó hírek a HancosyDigital garancia tekintetében.
Már nem tudom visszanézni, mit írt az oldal, mikor leadtam a rendelést, de bolti garanciám van, mivel a teló Kambodzsába szánt volt eredetileg -ez volt a Telemax válasza.
(Mondjuk, ezt talán csekkolhattam is volna a Xiaomi authenticator oldalán.Az csak annyit ír, hogy nemzetközi verziót vettem, országot nem.)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Trooper82
senior tag
válasz Viktor0610 #1255 üzenetére
"másik gond az volt, hogy kikapcsolt VoLTE-vel (de az előfizetésen aktív VoLTE-szolgáltatással) nem voltam elérhető 4G-n."
Ilyen problémám nem volt se a régivel, se a mostani telón.
-
MODERÁTOR
válasz Trooper82 #1254 üzenetére
Az egyik gondom ez volt, igen.
Akkor ez lehet, nem fog javulni. Köszi.
Mondjuk, eddig is megvoltam VoLTE nélkül.A másik gond az volt, hogy kikapcsolt VoLTE-vel (de az előfizetésen aktív VoLTE-szolgáltatással) nem voltam elérhető 4G-n. Most a HR óta próbálgatom, nincs ilyen problémám.
Xiaomi 13T
-
Trooper82
senior tag
válasz Viktor0610 #1236 üzenetére
Nem tudom nalad milyen voLTE gond volt de az valahogy nem működik rendesen miui alatt. Előző telon is ki kellett kapcsolnom (rmnote8t), mert sokan panaszkodtak, hogy rosszul hallanak, kimaradnak masodpercek, többször nem voltam elérhető. Ennél is ez volt. Kikapcsoltam és így mindenki szuperül hall, mindig elérhető vagyok hetek óta.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Azt hol tudom megnézni/ki-be kapcsolni a Note 9Pro-n, hogy VOLTE aktiválva van-e?
[ Szerkesztve ]
-
bcsarli
tag
Sziasztok!
Erre a készülékre is van Gcam port? A Note7-el gyönyörű képeket csináltam azzal a kameraprogrammal.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Roachy
senior tag
válasz Viktor0610 #1232 üzenetére
Ez nálam is van. Ilyenkor ki kell lépnem a billentyűzetből és vissza.
Egyre kiábrándítóbb ez a telefon, nem véletlenül annyi az ára amennyi. Nem minden app megy tökéletesen. Van amit időnként törölni kell és újra rakni. Bár még így sem rossz telefon ezért az árért, csak sok vele a nyűg és az apró de dühítő hibák.
A gps-em továbbra is totál pontatlan, amint lesz rá időm viszem vissza gariba.
Nem tudom az MI széria ehhez képest mennyivel probléma mentesebb, de lehet inkább váltani fogok arra. Vagy vissza a Samsunghoz. Megvárom még a gari eredményét.[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Köszönöm mindenkinek :)
Melyik a legolcsóbb bolt ahol már megmernétek rendelni? -
MODERÁTOR
válasz Melorin #1241 üzenetére
Most kipróbáltam Speedtest appot 2,4 GHz-es wifin ki- és bakapcsolt Bluetooth-kapcsolattal.
Valamivel lassabb a wi-fi, ha aktív a Bluetooth, de bőven használható marad.Három-három mérés alapján 25%-kal lassabb, de teljesen jó a sebesség úgy is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
crok
nagyúr
válasz Melorin #1241 üzenetére
Szerintem johetsz, egy Jabra Evolve 65-el probaltam most ki, 1080p-s Youtube videoval 2.4GHz WLAN-on nyoma se volt a "jol ismert" dolognak, szerintem itt nincs egy antennan vagy eleg ugyes a megosztas idozitese.
Esetleg probald ki valahol ahol kezbe lehet fogni.
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz Viktor0610 #1240 üzenetére
A kamerák wifijei nem igazán 5GHz-esek sajna, azon nem lehet változtatni.
-
MODERÁTOR
-
Melorin
addikt
Sziasztok! Ezt a telefont néztem ki magamnak leváltani a Note 4 B20-at.
Találtam egy olyan bugot a Note 4-en, hogy a BT és Wifi ha egyszerre megy, akadályozzák egymást. Tehát ha a wifiről megy a net és YT videót, közben pedig BT-n küldöm ki a hangot fejhallgatóra vagy BT hangszóróra, folyton beakad a net, bufferel a videó, megáll, stb és még a BT hang is akad. Vagy ha a kocsiban az autós kameráról wifin akarom leszedni a felvételeket a telón de bevan kapcsolva a BT, akkor ilyen 100-200KB/sec sebességgel jön le a videó wifin. Ha kikapcsolom a BT-t akkor megákkal jön lefelé.
A kérdésem az lenne, hogy ilyen jelenséget nem tapasztaltok a Note 9 Pro-n?[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Össze vissza megy, van ahol az itteni mediatekes Redmi Note 9-et árulják Redmi Note 9 Pro-nak. És nem tudhatod hogy az adott eladó épp melyikre gondol.
Ilyenkor én rá szoktam írni és megkérdezem. A komplett munkaidőnyi időeltérés miatt úgyse válaszolnak azonnal, mire mi magunkhoz térünk reggel, akkor mennek ők kb. haza. De ha 1-2 napon belül válaszol, az szinte azonnalinak tekinthető, és szívesebben vásárolok olyantól, mint aki válaszra se méltat.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
batai15
félisten
Nálam is jelen van minden telefonon droid 10 alatt.
-
MODERÁTOR
Sejtettem én, hogy ez nem a teló baja, csak ez az első droid 10-es készülékem.
Köszi a megerősítést!Igazából a VoLTE-gond jobban zavart, arra inkább kíváncsi vagyok, elmúlt-e.
Szabin vagyok, most kikapcsolt VoLTE-vel használom, eddig elérhető vagyok, többször próbáltam magam csörgetni.
Szabi után (mikor sok hívásom lesz, ugye), kipróbálom bekapcsolt VoLTE-vel is. Ott majd a hangminőség lesz a kérdés.Xiaomi 13T
-
crok
nagyúr
+1 a Chrome dologra, ezt Android10-en vettem eszre.
-
odorgg
addikt
A Chrome nálam is hasonlóan problémás, de korábbi készülékeken sem volt tökéletes.
Talán majd egy frissítés megoldja...Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
TaylorPro
addikt
válasz Viktor0610 #1231 üzenetére
Tesztelni nemtudom, de működnie kellene. Remélem hogy igen. A kérdésed jogos.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #1230 üzenetére
A Chrome fagyás nem szűnt meg.
Illetve nem is lefagy, hanem csak néha nem látom, mit írok, ha kijelölök valami szöveget (pl. itt, a fórumon, hsz. írás közben).A VoLTE-gond eddig nem jelentkezett (kopp-kopp-kopp).
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Csináltam egy gyári visszaállítást. Zavart a VoLTE-gond és a Chrome fagyása.
Majd beszámolok, mit javított a dolog.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Trooper82
senior tag
válasz fireman123 #1221 üzenetére
Nem kell mindenképp a factory reset, de szerintem ha felfrissíted és utána tiszta lappal lakod be a rendszert azzal semmit nem veszítesz,.Valószínű, hogy nem lesz problémád a frissítés után, de egyszerűbb egy nem belakott készüléket resetelni. Én legalábbis így szoktam indítani.
-
batai15
félisten
válasz Ricardo #1222 üzenetére
Én nem gondolom hogy launcher függő lenne , lévén a háttérképek ,status bar lockscreen sem launcher függő, és azok is resetelődnek.
Kopp kopp, ma reggel óta nem csinálja.
Fireman123: szerintem kellően sok vélemény van a készülékről , kevésbé hozzá értő, hozzá értőbb vonalon is, nem igazán értem hogy tudna bárki bármit újat is mondani neked.[ Szerkesztve ]
-
fireman123
őstag
válasz Scarletiel #1225 üzenetére
Köszi előre is
-
Scarletiel
senior tag
válasz fireman123 #1224 üzenetére
Az oldalukon fel van tüntetve, hogy 2 év garancia. Ha a papíron nem az lesz reklamálni fogok. Illetve én 64GB-ost rendeltem mert bővíthető és van itthon 64GB-os SD kártya hozzá, ha annyira belaknám, de mivel nem nézek rajta videót csak Netflix, HBO go-val, azt is ritkán ezért nem fogom belakni még ezt sem. Írok majd róla véleményt persze. Remélem ennek nem fog összeakadni belül semmi mint a MI9 SE-vel, hogy csak ki-be kapcsolás után hajlandó érzékelni hogy töltőre van téve és sem factory reset nem hozta vissza sem pedig rootolni nem tudtam (igaz ahhoz nem is értek, de ugye volt itt fórumon egy leírás az alapján jártam volna el)
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
fireman123
őstag
válasz Scarletiel #1223 üzenetére
légyszi majd írjál róla ha megjött és belaktad, hogy rendben volt-e minden, ....én is szeretnék rendelni, csak még nem tudom honnan ...64 vagy 128 gb-ost rendeltél? .....milyen garipapírt adtak, vagy a számlára van írva a 2 év? ...a garipapírt vagy számlát előre megküldték?
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
válasz fireman123 #1221 üzenetére
Telefoncenter-től rendeltem. Remélem nem lőttem mellé velük. 2 év garanciával adták. Bízom benne, hogy normális régióval van.
-
fireman123
őstag
válasz Scarletiel #1219 üzenetére
szia, hol rendelted?
#Trooper82: ...miért kell origi új telónál factory reset ...(bocsi, nem értek hozzá )[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
-
Scarletiel
senior tag
Sziasztok.
Holnap érkezik a Redmi Note 9 Pro telefonom. Origin bontatlan cucc. Ilyenkor is ajánlott factory resettel indítani? Vagy mit tanácsoltok első üzembehelyezéskor? Mindenre kíváncsi vagyok.Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
pczinder
tag
Esetleg talált valaki olyan övre rakható bőrtokot ehhez a telefonhoz, amibe a szilikontokkal együtt befér?
-
Trooper82
senior tag
válasz batai15 #1190 üzenetére
Nálam is voltak gondok, rom ujratelepites, factory reset óta csak apróbb vállalható bugok vannak. Jó, az uj biztonság app az tenyleg egy kalap f... De amúgy kevesebb gondom van a teloval mi t ez előző redmi note 8t vel. Na az tényleg bughalmaz volt. Szerintem ár /értékben így is király .
-
R3nts
senior tag
Köszi,Mindenkinek!
-
R3nts
senior tag
Ez jó lehet a Redmi Note 9Pro-hoz, TypeC-vel? [link]
-
MODERÁTOR
-
R3nts
senior tag
Szép napot Mindenkinek,sziasztok! Boldog tulajdonosa vagyok 2 napja a készüléknek,szolgáltatói,korlátlan-netes csomaggal.Egy Huawei P Smart-ot váltott, szvsz elég jelentős ugrás nekem... Tudnátok hozzá ajánlani,komoly fúlest,, wireless, és madzagos verzsön is érdekelne,fül/és fejhallgató egyaránt...előre is köszönöm!
-
Upo
addikt
válasz batai15 #1199 üzenetére
A 11.0.2.0 EU rom állítólag certifiednek mutatkozik, azt írták hogy magisk nélkül mennek banki appok. Az nfc-nek is mennie kell, ez nem portolt rom hanem a gyáriból debloat-olt.
Egy próbát talán megér, legfeljebb megy vissza az eredeti.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest