- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz kanyi51 #10289 üzenetére
Nem próbáltam még (elég sok mókolás kell és nem vagyok benne biztos hogy a "visszatérés" olyan egyszerű hogy csak felrakom a fastboot romot), csak olvasgatom a témáját, nem rég csinálták meg a töltést, volt aki a windowsos játékokat próbálta ki rajta (pl. GTA 4 elfut), állítólag egy 2015-16 mid range pcnek minősül e téren.
Ezt a legfrissebb videót találtam róla, itt inkább csak a felrakáson van a hangsúly, az utolsó pár percben látható ahogy bebootolt. -
-
nincsnév007
őstag
válasz kanyi51 #10070 üzenetére
mivel az idő múlik igen van jobb is, de hova jobb?
Feri1977: csak nézelődők, milyen telefonok jönnek, meg szerintem a bekapcsoló gombom az hamarosan megadja magát, így nézem az új telókat. Nagyon tetszik a redmi note 13 pro, meg a galaxy s24. Ettől független én is imádom ezt a telefont.És úgy tudom van xiaomi alkalmazás ami kompletten mindent átmásol, de hogy más márkára müködik e azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
-
elfelejtette
veterán
válasz kanyi51 #9989 üzenetére
Nekem az asszony Moto G54-es telója tökéletes lenne, 5G, 120Hz-es kijelző, 12/256GB, 6000-es aksi, talán csak a kamera hiányozna.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Feri1977
senior tag
válasz kanyi51 #9983 üzenetére
Tudok a problémáról, alaplaphibás nagyon sok redmi note 9 pro. Egy időben az enyém is csinálgatta, de mostanában már nem. És igen, tökéletes minden téren, ezért nem értem miért kell jobb és mégjobb teló, hát azért amit írt draco31, a gyártóknak nem érdeke, hogy 10 évig használj egyet. :-/ Nálam amíg be nem döglik addíg használom. Nem nyújtanak annyival többet az új modellek hogy váltsak.
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
MODERÁTOR
-
Pancsermeste
őstag
válasz kanyi51 #9442 üzenetére
Beállítások--> hangok és rezgések--> Csengőhang--> Jobb alsó sarokban kisemberke--> Csengőhangok
Ezt jól eldugták a témák frissítésében.
Itt ha van olyan, amit be szeretnél állítani, annál rányomsz az alkalmazásra, ekkor felugrik a SIM1 SIM2 választó. Ha nincs megfelelő, akkor a "+"-ra nyomsz és pl. file-kezelővel kiválasztasz valamit, majd OK. Ezt szépen beteszi a csengőhangokhoz, majd alkalmazás.-= Pancsermeste® =-
-
crok
nagyúr
válasz kanyi51 #9124 üzenetére
Hm.. talán nem is a font vagyis a font nagysága lesz a ludas nálad hanem inkább a smallest width.. fejlesztői menüben van egy ilyen pont, az a Xiaomi.EU ROM-nál az ilyesmit anno megoldotta. Ref. Xiaomi.EU-ról: egy régebbi kérdés > válasz meg egy frissebb kérdés amiben le van írva ugyanez, erre amúgy a fejlesztő azt írta hogy ne piszkálja.. Inkább offba írom mert a helyzetet nem tudom reprodukálni (meg screenshot sincs) de a fórumos képek alapján talán ez lehet nálad is.
-
crok
nagyúr
válasz kanyi51 #9115 üzenetére
(Bugreport-od nem felejtettem(!!!) csak hosszú nagyon és rá kell szánnom huzamos de egybefüggő időt).
Amikor lehúzod nincs blurring effect? Így érted? Ha így akkor developer options-ben van egy erre vonatkozó kapcsoló: egészen a végén a Hardware Accelerated Rendering részben van egy Allow window-level blurs -> ezt kapcsold be (vagyis kapcsold vissza ha most ki van kapcsolva vagy billentsd meg oda-vissza hogy be legyen kapcsolva).[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz kanyi51 #9045 üzenetére
Google Drive / Mega.nz / MediaFire / WeTransfer / Tresorit / Catbox / Litterbox / FileBin / File.io / EasyUpload / GoFile.io / Envelop.app vagy pastebin / dogbin vagy bármi hasonló.. de privátban.
-
-
crok
nagyúr
válasz kanyi51 #9040 üzenetére
Azért nem tudja uninstallálni mert nincs is telepítve vagyis már ezt a parancsot adtad ki neki és sikeres is volt. Max. annyi ötletem van hogy csinálj egy logcat-et (kb így), indítsd gyorsan és várd meg amíg restartol.. aztán a log txt végén kellene keresgélni.. de info nélkül ez stabbing in the dark.. a com.qualcomm.locations letiltása egy bevált dolog volt egy fajta problémára ami pont ilyen volt mint ez.. de lehet ez most valami más..
-
kanyi51
senior tag
válasz kanyi51 #9036 üzenetére
mégsem lett jo, frissitette a 13.0.4.-re magát , azota megint ujra indul
"c:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>adb shell
joyeuse:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.qualcomm.locations
Failure [not installed for 0]"nem tudom ez mit jelent de ezt irja ki már
[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz kanyi51 #8848 üzenetére
Play Store cache törlés (esetleg adat is) valamint Letöltések és Letöltésvezérlő* adat & cache törlés + restart -- ez általában megoldja.
* Beállításokban az Alkalmazáskezelésnél rendszeralkalmazások megjelenítése után látszik a két Letöltések alkalmazás (egyik a letöltéskezelő a másik meg a GUI-ja).
-
Danecay
addikt
válasz kanyi51 #8817 üzenetére
Az mindegy, hogy magát a fájlt mire nevezted át, amennyiben sikerült a beavatkozás, a Beállítások / Készülékem menüben annak a szoftvernek a verziószámát kell látnod, amit telepíteni szerettél volna, esetedben a 13.0.2-t. Amennyiben továbbra is 12.5.8-t látsz, úgy művelet nem sikerült.
-
elfelejtette
veterán
válasz kanyi51 #8792 üzenetére
Az nem gond, ha zárt a bootloader, ugyanúgy frissíthető a betallózós módszerrel, mint ahogy a beragadt 12.0.4. QJZEUXM-ről frissítettük.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
crok
nagyúr
válasz kanyi51 #8761 üzenetére
Próbáld már ki azt, hogy mikor restart-ol akkor nem oldod fel - úgy is restartol? Vagy úgy mondjuk 2..5 percig nem indul újra és csak miután feloldod a készüléket? Ha csak feloldás után akkor van egy ötletem:
adb shell
pm uninstall -k --user 0 com.qualcomm.location
..vagy eleve tiltsd le aztán várj hogy restartol-e..
De egy ilyen kis körbeszeretgetést is megérne azért[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
válasz kanyi51 #8649 üzenetére
Melyik leírás alapján? A leírásban az szerepel, hogy, tallózd be az aktuálisan feltelepített ROM-odat :
Go to Settings app > About phone > System updates. Now by pressing the three points above list select the phrase “choose the update package” or the Select Update , the Package .
Now, you will choose your “current” official Xiaomi ROM and a message will appear: Your phone will restart automatically with the button: Reboot and update, Leave it and don’t click on it now and leave this page as it is and don’t close it!. -
Danecay
addikt
válasz kanyi51 #8631 üzenetére
Nem olyan bonyolult dolog ez, csináltam már ennél nehezebbet is, viszont lehet, hogy rájöttem, hogy mi a bibi, már amennyiben a műveletnek úgy kell végbemennie ahogyan EZ a videó bemutatja. Itt a mellett, hogy a haver simán betallózza a letöltött, telefonon lévő ROM-ot, nála fordítva történnek a dolgok. Tehát amíg nálam a ROM letöltése után kérdés nélkül egyből megtörténik a Decryp-elés (visszafejtés, ahogy magyarul írja) és Reboot után egyből újra is indul a telefon, addig videóban látottak alapján ott az történik, hogy a Reboot kiválasztása után megy végbe a Decrypt, így nyilván a már az álcázott vagy átnevezett V13.0.1.0 ROM-ot fogja Decryp-elni, nem pedig a relefonon is lévő verziót, míg nálam mivel letöltés után egyből automatikusan lefut a Decrypt, nyilván a letöltött V12.5.8. verzióé, így persze, hogy nem telepíti fel a V13.0.1.0-t.
Te be tudtad tallózni a egyébként saját magad a verziót amiről frissítettél, és ha igen, akkor mi volt az?
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
válasz kanyi51 #8407 üzenetére
Tesztelő, aki hamarabb kap(hat) meg ROM-ot OTA-n (és kaphat engedélyt a ROM install-ra) mert a MI ID-ját meg a készülék IMEI-t hozzáadják az OTA szerverhez. Nyilván ha van custom recovery és megvan a ROM.. akkor mindegy mert akkor nem az OTA updater alkalmazással teszed fel
Egyébként azt írják talán még itt is működik az átnevetéses ROM install átverés.. Poco-n ment pár napja még Viktor0610-nek de én úgy tudtam azt befoltozták még 2021 végén..
[ Szerkesztve ]
-
mickeymiller
kezdő
válasz kanyi51 #7247 üzenetére
Persze, így csináltam én is, de semmi eredménye. Kártyát nem tudok választani, lehet, mert csak egy van. Mint látható a mellékelt képen, bent van a választott csengőhang, de nem az szól. Az sms-en belül ha kiválasztom a hangot(szintén mp3), akkor minden értesítés(E-mailek, rendszer üzenetek etc.)a választott hangon zenélnek. Lehet, hogy én vagyok csak béna, de a régi telómon külön lehetett állítani az sms hangot az értesítés hangoktól.
-
MODERÁTOR
-
gabor_01
senior tag
válasz kanyi51 #6701 üzenetére
Én is meg vagyok elégedve. Nem is cserélem le.
(Csak vennem kellett egy tartalékot.)
A feleségemnek is nemrég vettem pro-t.
Frissíteni nem szabad csak.
1-2 napos töltési ciklussal nem is lehet észre venni, hogy megnövelték az alap órajelet, ami a többletfogyasztás egyik alapja. -
gabor_01
senior tag
válasz kanyi51 #6696 üzenetére
Csak az én szempontjaimat írom:
-Nagyobb kijelző (szélesebb), főleg autós navigációnak kell.
-Kevesebb fogyasztás (14 napot bír használat nélkül, a 9 pro csak 7 napot)
-Sokkal több frekvenciát tud 4G-n + az 5G (utazáskor jól jön)
-Pontosabb GPS (a 9 pro is nagyon jó ebből a szempontból)[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz kanyi51 #6486 üzenetére
"úgy tűnik nem igen érdekli okét" -- én megtettem amit lehet.. ennél többet nem tudok..
"Gondolom csak rootal lehet levinni a procit 300 -ra" -- így van..
"Egy év 92%-ra? nem sok ez?" -- ez felhasználásfüggő, mennyit és hogy melegedett töltéskor és használatkor, mennyiszer és hogy volt töltve (turbo, gyors, "normál" töltés). Nem feltétlen gond meg az Accubattery is csak annyira tud pontos lenni mint azok az elemek amikből kinyeri az információt [link] és [link] a több infohoz.
"A mido 4 éves lassan és százalékba jobb az akku kapacitása." -- a Mido még életében legenda lett, nem éri azzal összehasonlítani, szimplán nem fair És itt jön be (a fentiek mellé) pl. a beszállítók és a gyártás minősége.. meg hogy a Mido-ban nincs "turbo" töltés, a Joyeuse-hoz meg jár a gyorstöltő és nem kapcsolható hogy most sima, gyors vagy turbo legyen-e a töltés.
-
MODERÁTOR
-
válasz kanyi51 #6323 üzenetére
Semmi extra, teljesen gyári a rendszer. Pontosan milyen beállításokra gondolsz? Nova-t kb. 7 éve használom, soha nem volt probléma a biometrikus azonosítással mellette. Próbáld kikapcsolni a képernyőzárat, és újra hozzáadni mindent.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
szab.tam
nagyúr
válasz kanyi51 #6078 üzenetére
Sziasztok!
Pc nélküli mobilitása lettem ítélve.
Kéne:
Mhl-es usb-hdmi kábel tv+re kötés miatt.
Magyar kiosztású billentyűzet kihajtható tokban.
Kompatibilis rádiós egér.
Utóbbinál kérdés: androidnál is lehet egérrel kijelölni a bal klikk + szövegen húzással. ? Sokat kéne szövegből másolgatnom gyorsan, egyszerűen.
Köszönöm, ha lennének javasolt cuccok!fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
MODERÁTOR
-
válasz kanyi51 #5922 üzenetére
Sosem használtam repülő módot. A merülés nálam ezért attól függ, mennyi értesítés történik (hányszor ébred fel emiatt a telefon). Én már nagyon várok valami megoldást...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
válasz kanyi51 #5134 üzenetére
A MIUI topikban írtam, nem tudom melyiket fogod végül követni meg szerintem nem biztos az, hogy MIUI gond (mert ugye egy kérdést két vagy több helyen.. én spec. nem szeretek követni )
-
gzbotii
nagyúr
válasz kanyi51 #4794 üzenetére
Itt rajta van a floating window az SMS appon.
Tehát van egy full screen SMS app, amin rajta van ugyan az csak kicsiben. Itt bekereteztem a floating windowt, hogy látszódjon. [kép]
Itt amúgy nagyon jól látszik, hogy kellene ez működjön a valóságban - lehúzod az értesítést, és csak a floating windowot nyitja meg, nem az appot és rajta még egyszer ugyan azt az appot, csak fw-be: [link]A floating windowsról bővebben: [link]
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Reklámblokkolók topikja
- Visszatér egy legendás sorozat, jön a Ninja Gaiden 4
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest