- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Visszatér a Pebble
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
válasz Ricardo #1592 üzenetére
Szomorú...
3.hetes a készülék,hál' Istennek,ezidáig még nálam is semmi...ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
lfarkas
aktív tag
A telefonbeszélgetések felvételére adott jövőbeni válaszotokat nagyon várom !
Üdv. -
Scarletiel
senior tag
válasz lfarkas #1588 üzenetére
Tűző napon nem a legjobb, de ha nem akkor akarsz képeket nézegetni, meg filemeket, esetleg játszani, akkor arra, hogy menet közben elővedd és hívj valakit, facen megnézz valamit, készíts egy fotót, arra még jó a fényerő.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
lfarkas
aktív tag
Nappali erős fényviszonyoknál is jól látható a képernyő képe?
-
lfarkas
aktív tag
Sziasztok! Akkor már biztos, hogy a telefonbeszélgetéseket egyik appal sem veszi fel? Munkám miatt nélkülözhetetlen !!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
batai15
félisten
https://m.origo.hu/techbazis/20200826-xiaomi-redmi-note-9-kamera-kosz-por-hiba.html
Ebből mi igaz? Még nem is hallottam róla. -
Roachy
senior tag
Holnap viszem vissza gariba a telót. Ha teljes gyári visszaállítást csinálok (a fiókokból i kilépek), mit érdemes használni backupként, ami aztán lehetőleg minden app-ot és telefon beállítást hiba mentesen visszaállít, hogy ne kelljen megint belakni a telefont elölről. A Xiaomi Cloud jól működik?
-
Tompie
őstag
válasz fireman123 #1574 üzenetére
Sinceritytrading-hez hasonló megbízhatóságú? Ahogy nézem sinceritytrading olcsóbb valamivel.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #1573 üzenetére
Megtaláltam mindent, köszi!
-
fireman123
őstag
Persze tudom, de most nincs szükségem nagyobbra, ....amúgy a mymemorynál ua. kártya 2,5 Ł-al drágább mint a courtesytradingnél (én kb. 7-8 éve innen veszem ), igaz a mymemorynál adnak hozzá adaptert, de az meg nem kell nekem , van a fiókban van 5-6 kihasználatlanul.
Végülis nem a sandisk-et vettem, hanem 64GB u3-as samsung evo plus-t, az is csak 10,5 Ł volt.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz #75424128 #1570 üzenetére
Pixel-összevonás.
Hiba. Az app valószínűleg hibásan mutatja az előlapi kamera felbontását.
Ha bemész a teszt menübe (tárcsázóba: *#*#6484#*#*, *#*#MIUI#*#*), ott a Software version részen felsorolja a kamerákat a Camera information részen. Itt van a FRONT= után a kamera típusa -nálam: OV_ov16a1q_II. Erre rákeresve 16 megapixelesnek írja.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
esox
senior tag
Product name: Redmi Note 9 Pro Interstellar Grey 6G RAM 128G ROM
Manufacture date: 22 Jul 2020 16:41:52
Country: CB__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
esox
senior tag
válasz fireman123 #1424 üzenetére
picivel drágábban dupla ekkorát kapsz. Én évek óta mymemory-tól veszek minden sdhc kártyát.
https://www.mymemory.co.uk/memory/memory-cards/micro-sdxc.html__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #1568 üzenetére
Köszönöm a választ, de nem igazán értem sem a pixel- összevonást, sem a hibát. Megköszönném, ha elmagyaráznád.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Sziasztok! Két hete én is márkatárs lettem. A napokban kíváncsi lettem a pár dologra és letöltöttem az AIDA 64 és a DevCheck programokat és meglepődve látom mindkettő csak két kamerát jelez. Előlapinak 4 MP, főkamerának 16,1 Mp felbontással. Minden más jellemző a telefon gyári adataival megegyező. Hogy lehetséges ez? Vagy valamit félre értek? Örülnék a megnyugtató válaszoknak! Üdv.
-
Potyka03
senior tag
-
Remiel
őstag
a Google-nak pont annyira hiányzott a Huawei tiltása, mint neked egy pattanás valami igazán kellemetlen helyre. Trump és gondolom a mögötte álló gazdasági erő volt az akinek nem tetszik ez az (ezt a kémkedést, adatlopást ne erőltessük) de kíváncsi leszek mi lesz november után, ha a hajasbabát nem választják újra
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
MODERÁTOR
-
m0py
tag
-
drr
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Redni Note 7-ről érdemes e erre a készülékre váltani. Érezhető különbség van e kamerák, sebesség, üzemidő terén? -
MODERÁTOR
-
Scarletiel
senior tag
Nagyon meg vagyok elégedve az akku üzemidővel. A Mi 9 SE egy nap átlagos használat mellett munkában lemerült 50%-ra mire hazaértem. A Note 9 Pro ugyanígy átlagos használat + volt benne egy kis GPS navigáció is még másnap reggel is 65%-ot mutat nekem.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
MODERÁTOR
-
Potyka03
senior tag
válasz Viktor0610 #1542 üzenetére
Hmm,érdekes. Első probálkozás?Vagy már többször használtál ilyen fóliát?
Napszemüvegben jól látható a kijelző vele? Sok üvegfóliánál sötétebb tónusú lesz a kijelző.[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
MODERÁTOR
válasz Potyka03 #1541 üzenetére
Igen, fedi a teljes kijelzőt.
Cseles, mert miután felteszed, több/sok buborék van/lehet alatta, de mostanra (kb. 12-16 órája tettem fel) eltűnt az összes.
Egy maradt meg, de ha jól látom, bekerült alá valami szösz.Megnézem, mennyire zavar, ha nagyon, akkor lecserélem. Van még kettő.
Xiaomi 13T
-
Potyka03
senior tag
(#1525) Ronam Hát szerintem így is olcsóbb mint a legtöbb hazai boltban
Nem próbáltam,így garanciát nem vállalok rá,nekem a vodából van szerencsére.(#1522) Viktor0610
Köszi. S befedi az egész kijelzőt amúgy? Ha felrakod ugyanúgy tud keletkezni buborék?Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Tompie
őstag
válasz Viktor0610 #1539 üzenetére
Hangszórón való hallgatásra értették amit írtak róla, fülhallgatóval vagy bluetooth hangszóróval jó.
De ennek én örülök a legjobban ha a saját hangszórójával is jó. 😊 -
MODERÁTOR
Akkor biztos, velem van baj, de csomószor hallgatok rajta zenét kihangosítva, mikor otthon vagyok.
Tegnap összevetettem egy Samsung Galaxy S8-cal, és igen, a hangja elmaradt az S8-étól, de azért az erős túlzás, hogy alkalmatlan volna a hangszórón keresztül zenehallgatásra.
Füllhalgatóval pedig teljesen jó a zene minősége.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Tompie
őstag
válasz Viktor0610 #1529 üzenetére
Rendben, köszönöm
-
Tompie
őstag
válasz colonell #1530 üzenetére
Én is huaweiről váltok erre majd :) de akkor ezek szerint a hangszóró sem vészes mint ahogy a tesztekben beszélnek róla?! doboz hang stb a mono hangszóró miatt.
Amúgy huaweiről, hogy lehet a lementett adatokat átköltöztetni ide, pl wifi jelszavak?!ui: de amúgy igen, pl a szín is a valóságban milyen ha nem szürke? 😊
[ Szerkesztve ]
-
colonell
senior tag
Már a színére gondolsz? amúgy nagyon mutatós, de tekintve, hogy mindenem is fekete, így nekem nem tetszik. Elég sokat rosszalkodik mostanában a Simple, de teljesen jól szuperál az NFC a kávégéptől elkezdve a pénzfelvételen át, a tankolásig visz mindent is. Állítólag a kamera alatti részen van a chip, de volt amikor nem vette, azóta a kamerát érintem oda, és nincs vele gond.
Nálam a Chrome-on kívül semmi gondom nincs a telefonnal, minden működik ahogy kell. Egy hónapja kb. a Chrome sem fagyott ki. Infra is megy szépen, Bluetooth folyamatosan megy a haylou solar ls05 miatt, és néha plusz füles. Az akkuidő egy álom. Szupergyors töltéssel hamarabb elkészül mint ahogy én összekészülök 😅
Eddig az összes telefonomon maxra volt húzva minden hang, ennél lejjebb vettem, mert kiszakad a dobhártyám, szóval a hangszórókkal sincs baj, sőt. Kicsit bánom, hogy nem lehet tiltogatni az appokat root nélkül, mert kimondottan rühellem a google sok szrját, de 6 giga lazán visz mindent. Utolsó 5 telefonom huawei volt, ez az első xiaomim, tesóm unszolására vettem ilyent, ő neki szinte a fél lakás xiaomi 😅 és teljesen meg vagyok elégedve a telefonnal, ár érték arányban bestbuy. Persze ez függ azért a felhasználói szokásoktól is. -
MODERÁTOR
-
Tompie
őstag
válasz Viktor0610 #1522 üzenetére
... és a "kavarások miatt", hogy itthon más néven jelent meg stb melyik való rá? Redmi Note 9 pro vagy Redmi Note 9 pro max vagy mindegy úgyis csak a belső különböző? 😊
-
MODERÁTOR
-
itamragy
csendes tag
T-mob.. szolgáltatónál vásárolt.
Product name: Redmi Note 9 Pro Interstellar Grey 6G RAM 64G ROM
Manufacture date: 6 Jun 2020 20:8:24
Country: Netherlands -
szita.erno
aktív tag
válasz Viktor0610 #1523 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
MODERÁTOR
válasz szita.erno #1521 üzenetére
Ebben a topikban természetesen a Note 9 Prót ajánljuk.
De egyébként is, mert újabb, nem Mediatek procis, és nincs notch sem.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
szita.erno
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni 8 Pro és 9 Pro között gondolkodom vásárlásban. Melyiket ajánlanátok?'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
Potyka03
senior tag
válasz Viktor0610 #1516 üzenetére
A hydrogel fólia mivel tud többet a simánál? Honnan vetted s mennyiért?
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
MODERÁTOR
-
Potyka03
senior tag
Aki szeretne rendelni most Redmi Note 9 PRO-t,itt a legolcsóbb(61 700 Ft):
[link]Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Üvegfóliával használja a telót?
Reagál rendesen az érintésre?
Köszönöm a válaszokat! -
Tompie
őstag
válasz Viktor0610 #1510 üzenetére
Szuper 😊
-
-
MODERÁTOR
-
Tompie
őstag
Valaki használja NFC fizetésre, hogy működik?
-
batai15
félisten
Amúgy most miért postolja mindenki hogy milyen régiós készüléke van ?semmi jelentősége nincs
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #1496 üzenetére
A chrome szar sajnos. Sajnos sose tudják normálisan megcsinálni a böngészöt mindig van vele valami hiba. Ráadásul ram zabáló .
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #1496 üzenetére
Köszi. A kijelző kikapcsolást a Novaval oldom meg, középső gombbal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OTP Bank topic
- Politikai mémek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest