- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
őstag
köszönöm a válaszokat
meg még azt szeretném kérdezni hogy kamera beállításoknál a képminőségnél átrakom normálra a kiváló helyett lesz bármi lényeges különbség a fényképeknél? mert rettentő mód zabálja a helyet egy kettő kép több mint 10 mb és hát elég szépen tellik a tárhelyem -
pulutodurumo
addikt
válasz nincsnév007 #8095 üzenetére
Nekem a MiBand szól ha 85% fölé ér. De ehhez is külön app kell.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Amarth
aktív tag
Accubattery app pl tud ilyet.
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
aprokaroka87
nagyúr
Valamelyik Automatizáló app esetleg, pl Tasker.. tud ilyet.
-
mickeymiller
kezdő
Engem az is idegesít, hogy töltés megkezdésekor ilyen béna hangot ad,nem hogy még a befejezéskor is zenéljen
-
nincsnév007
őstag
valami hangjelzést nem lehet beállítani hogy ha feltöltött a telefon?
-
beach head
senior tag
válasz Bertiee #8093 üzenetére
amit en rendeltem aliexpressrol az is mind keskenyebb a kelletenel, meg ugy is h. a szilikon tok peremét is szamitasba vesszuk. Ne tudnak merni a kinaiak vagyvez az eredménye az ilyen felesleges baromsagoknak mint a 2,5 d meg ki tudja hany D-s lejerekitett kijelző szél. Mert a sima lapos az bem volt jo. (A cserelhetetlen akkurol nem is beszelve)
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Üvegfóliát rendeltem a note 9 pro-ra, de a front kameránál nincs kivágva illetve mintha kicsit keskenyebb lenne a kelleténél. Minden fólia ilyen, vagy tudnátok linkelni konkrét jól passzoló méretazonos példányt akár privátban is? Magyar vagy külföldi is jöhet, pláne ha jó áron van...
-
nyesteb
tag
Sziasztok!
Folyamatosan újraindul, persze csak fontos hívás közben, így elég volt számomra.
Tudom, hogy már beszéltünk róla, de melyik egyéb romot tudjátok javasolni, ami nem indul újra, használható és működnek vele a banki dolgok, főleg az MKB bank, mert ott vagyunk.Köszi!
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Jelenleg Redmi Note 8 Pro-t használok indonéz rommal, mert ebben működik még a gyári hívásrögzítő.
Most vettem egy Note 9 Pro-t. Ennél is működik az indonéz rommal a hívásrögzítés?
(Még kb. egy hetet kell várnom, míg a bootloadert ki tudom nyitni, de ha a Note 9 Pronál nincs a hívásrögzítésre megoldás, akkor inkább használatba veszem már most a készüléket)
-
szvoboda
tag
Üdv!
Most tértem át a xiaomi.eu romra.
Arra van valakinek sejtése, mitől merül kétszer olyan gyorsan, mint a gyári rommal?
Köszönöm -
ktomcat
senior tag
válasz beach head #8078 üzenetére
Ha nagyon zavar akkor custom rom. Ez a hiba miui sajátosság tudtommal (ahogy az android auto kihangosítós hiba is amit fentebb írt valaki). De valaki kijavít ha tévedek, nálam nincs semmi gond a kihangositassal (pixelexperience plus 12.1).
-
törölt tag
válasz beach head #8078 üzenetére
de ez valami xiaomi balf.szsag lehet
Sok minden más mellett.... -
crok
nagyúr
Igy van, innen toltheto a ROM zip:
-
Ferrari fan
tag
válasz beach head #8070 üzenetére
Eddig nem panaszkodott senki, hogy nem hallana kihangosítva
-
törölt tag
válasz beach head #8071 üzenetére
Sima hívásban rám mindig panasz volt volt kihangosítva rosszul hallanak és zajos a hang.
-
beach head
senior tag
?
[ Szerkesztve ]
-
beach head
senior tag
titeket rendesen hallanak ha kihangositva van a telefon? pl messenger videohivas? engem alig hallanak es most mar kezd idegesito lenni, note 3 nak ugyanez a kehéje volt.
-
törölt tag
válasz Winnie The P #8062 üzenetére
Én már elengedtem. Ennyi elég is volt ebből a márkából. Már csak a szervizzel harcolok, a pénz nekem is pénz. Addig fogom ütni őket még kielégítő megoldás születik (garin belül)
-
Ez általános probléma a mobiloknál. A képek szélei életlenek, ha nagyon erős a korrekció, akkor mosottas. Nyilván a csúcsmobilokban erőteljesen küzdenek ellene, lényegesen komolyabb a lencsesor, a nagyobb szenzor több infóból tud dolgozni, de szerintem annyira nem rossz a helyzet itt, és úgy a középkategóriában sem. Egész jól megoldják.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Ennek rettentő egyszerű oka az optika. Mivel a képalkotó szenzor négyszögletű, viszont az előtte lévő optika kör keresztmetszetű, ebből hamar adódik a szélek problémája. A nagyobb gond, hogy míg egy tükörreflexes gépben bőséges hely van batár nagy szenzornak, és hát az optika sem gombostű méretű, a mobilokban minden apró. Ha komolyabban érdekel a téma, irány a fotós csoport.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Winnie The P
őstag
válasz #46824192 #8061 üzenetére
Úgy gondolom, hogy mivel lasan két éves lesz a teló így el kell gondolkodnom egy másikon. De a márkát el fogom engedni.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
törölt tag
válasz Winnie The P #8058 üzenetére
Nekem korábbi verzióval, 2. szervíz és alaplap csere után is.
-
Winnie The P
őstag
Üdv!
Ma reggel ismételten volt egy random újraindulás, úgy, hogy én voltam a hívó fél. A híváslistában nem is szerepel akivel beszéltem 😳! Miui 12.5.5.0.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Ferink
tag
válasz elfelejtette #8053 üzenetére
Szia,
Ez így van, egyetértek.
De gyakorlatilag egy jegyzettel teleírt A5-ös lapot is nehéz úgy lefotózni, hogy ne legyen homályos a sarka.
Előző huawei telefonommal nem volt ilyen gond.
üdv. -
elfelejtette
veterán
Nem vagyok hivatásos fotós, így józan paraszti ésszel azt gondolom, hogy csak akkor lenne minden éles a képen, ha minden azonos távolságra lenne tőled, tehát ha egy homorú felületet fotóznál, aminek a gyújtópontjában állsz.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Ferink
tag
Sziasztok,
A kérdésem a következő: a kamerával kapcsolatban általános jelenség, hogy a kép közepe éles, a szélek viszont homályosabbak? Egy panoráma képnél nem jönki annyira, de ha közelebbről fotózok egy részletgazdagabb tárgyat pl. akkor elég jól észrevehető.
Nagyon nem állítgatom, ai módban szokott lenni.
A fókuszt is van hogy nehezen találja.
12.5.8. van rajta.
Előre is köszönöm a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
shootme2
senior tag
válasz -ZeeZee- #8043 üzenetére
Mindegy mit állítasz be alapértelmezettnek a gyári fájlkezelő mindenképpen a saját alkalmazásával nyit meg mindent. Annyit tudsz csinálni hogy az alkalmazáskezelőben minden alkalmazásnál ami tud pdf-et kezelni nyomsz egy alapértelmezés törlést aztán a fájlkezelőben megnyitás másik alkalmazásban menüben fel fogja ajánlani drive-ot is. Még így is minden alkalommal megnyitás másik alkalmazásban úton kell elindulni. Vagy másik fájlkezelőt kell használni.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz elfelejtette #8048 üzenetére
Megvolt, amint rányomtam rögtön nyitotta is a WPS. Mi történhetett a drive pdf olvasóval? Eltünt az éterben? Letiltottam valahogyan?
-
elfelejtette
veterán
válasz -ZeeZee- #8047 üzenetére
Próbálj a filekezelőben hosszan nyomni egy pdf-re, és a felugró menüben a Megnyitás másik alkalmazással pontra.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz elfelejtette #8046 üzenetére
Megpróbáltam egy alkalmazások preferenciáinak visszaállítását, de nem változott a helyzet, azon kívül, hogy most megint minden engedélyt újra kér. Sajnos maradt a WPS office, mint pdf megnyitó. Most viszont nem találom a drive pdf olvasót. Lehet, hogy már nem is működik...?
-
elfelejtette
veterán
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz elfelejtette #8044 üzenetére
Igen, itt néztem, de nincs alapértelmezett beállítva. Valahol máshol kell keresnem. Mint a windows-ban a fájltípus társítások...
-
elfelejtette
veterán
-
-ZeeZee-
senior tag
Valahogy hozzárendelődött a pdf filetipushoz a WPS Office. Hogyan tudom ezt kitörölni/módosítani? Előre is köszönöm.
-
steele80
senior tag
válasz Viktor0610 #8040 üzenetére
Újra raktam a rendszert minden mentés nélkül. A linkelt videó alapján szintén megcsináltam mindent. Egy darabig jó volt nem volt reklám se a fájlkezelőben se a tisztítóban. Aztán most feltoltam az otp appot és láss csodát a tisztítóban megjelent egy otp reklám. Erről ennyit. És így visszagondolva azóta vannak reklámjaim mióta változott az otp app, a smart helyett le kellett tölteni az újat.
-
MODERÁTOR
-
steele80
senior tag
válasz Viktor0610 #8038 üzenetére
Ezen sajnos lépésről lépésre túl vagyok és a fájlkezelőben és a tisztítóban is ott marad a reklám és ott ráadásul hanggal indul el.
-
MODERÁTOR
válasz steele80 #8037 üzenetére
Reklámok, hirdetések kikapcsolása Xiaomi, Poco, Redmi modelleken
Egy darab reklámot nem látok az appokban. Egy dolgot nem tudtam kikapcsolni, hogy a Mi Video értesítést dobáljon, de megvontam az apptól az értesítés jogot, így az sem gond már.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
steele80
senior tag
Valahogy nem lehetne a reklámot kikapcsolni a fájlkezelőből és a tisztítóból? Már minden variációt kipróbáltam amit csak találtam a neten, de még mindig ott van. Fizetnék is ha lehetne, hogy ne üvöltsön fel a reklám a markomban. Nem lenne ez rossz telefon, de ez nekem nagyon visszataszító és ez volt az utolsó kínai.
-
tfery
tag
OK. Megoldódott. Egy idő után kikapcsolt, és újra tudtam indítani. De van más gondom is. Négány barátomnak egyedi csengő hangot állítottam be, azonban ez pár napja megváltozott egy furcsa kolompoló hangra, és nem tudom az eredetileg beállítottra visza állítani. Ehhez kérek segítséget.
Ma kezdődik életem hátra levő része.
-
tfery
tag
Elindítottam a fastboot-ot és lefagyott a telefon. Megjelent az ikon és a fastbook felirat, de onnan sehova tovább. Kikapcsolni sem tudom. Esetleg tud valaki segíteni?
Ma kezdődik életem hátra levő része.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #8033 üzenetére
Ha nem írom bele, lesznek olyan ....ik ,hogy simán rámondják ott tart az update ami épp rajta van. (Droid 10 utolsó update) Nekik mindegy. Jól érzékelhető ,hogy a mennyiségre mennek nem a minőségre.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Tudtok adni egy hivatalos linket , hogy hol tart a kiadott biztonsági update dátuma ebben a régióban?
A 3. visszaküldéshez kellene, mert a random restarolás mellé be akarom írni hogy update sem jön erre a gyászkeretre és ezt is orvosolják!
-
lelkes73
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudom eltüntetni az értesítési sávról a frissítések érhető el feliratot?
Köszönöm -
Dexter68
addikt
válasz elfelejtette #8029 üzenetére
Én még nem tapasztaltam ilyet, pedig én is tartok pdf-et meg egyéb doksikat a telón. Az is igaz, hogy ezek nem csak ott vannak meg, de ilyen jellegű adatvesztésem még nem volt.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
elfelejtette
veterán
válasz Dexter68 #8028 üzenetére
Én nem merek rányomni a takarításra, mivel pár PDF formátumú dokumentumot is letörölt.
-
Dexter68
addikt
válasz Viktor0610 #8023 üzenetére
Nálam úgy működik, hogy ahogy feldobja, hogy pucoljam, pucolom. Heti egyszer van "nagytakarítás", ami abból áll, hogy pucolom, majd "gyorsítótárazott fájlok törlése", és SD-Maid bulldózer. Ha ezek végigmentek, akkor restart. Másfél éve nem kellett gyárivisszaállítást csinálni, úgy jöttek a frissítések is. És hasít, mint a kisdisznó.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
HoTaZo
addikt
Ok.
2x-3x volt újraindítva ezen periódus alatt.
Mondjuk, a kamerázás alatti lefagyás lépett meg. Samsung C10 -es, igaz, nem fiatal kártya van benne, arra mentem a képeket, videókat.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
+1
-
MODERÁTOR
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Március 19-e óta nem tisztogattam a telót, főleg mert nem volt semmi akadozás, lassulás, amit a készüléknek tudhattam volna be. Tegnap viszont egy kis kamerázás+zoomolás közben teljesen lefagyott, hírtelenjében a tisztításhoz menekültem, ami meg is oldotta a gondot.
Hogy van akkor ezzel a 6GB és ne pucoljunk vagy mégis, ha jól esik dolog?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Winnie The P
őstag
válasz Viktor0610 #8020 üzenetére
Vagy esetleg nem tudtam az appokat megfelelően konfigurálni.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
MODERÁTOR
-
Winnie The P
őstag
válasz Viktor0610 #8005 üzenetére
Na sajnos nem jutottam semmivel sem előrébb. Letöltöttem két appot (notification history) de eggyik sem mutatta meg, hogy mi villantja fel a kijelzőt.
-
-
kanyi51
senior tag
válasz nincsnév007 #8013 üzenetére
Sajnos nálam is ugyan az a helyzet, bár a Google Segéd sehol sincs bekapcsolva. Mégis jön ha úgy akarja. Mit lehet csinálni hogy ne jöjjön?
-
batuz
csendes tag
Tudnátok abban segíteni, hogy hol kell kikapcsolni azt, hogyha elveszíti a hálózatot a telefon, akkor ne adjon hang jelzést.
-
Winnie The P
őstag
válasz nincsnév007 #8013 üzenetére
Nincs bekapcsolva.
-
-
válasz nincsnév007 #8010 üzenetére
Biztos közé van hozzá, mert nálam is bekapcsol random, ha úgy fogom meg (még nem sikerül direkt előidézni). Mondjuk lerakva soha nem ébredt csak úgy fel.
-
Winnie The P
őstag
válasz nincsnév007 #8010 üzenetére
Az autóban a tartóban van lezárt képernyővel.
-
nincsnév007
őstag
válasz Winnie The P #8009 üzenetére
lehet hülyeséget mondok de a duppla kopp felébresztéshez nem lehet köze? nekem is néha felvillan a kijelző magától de legtöbbször akkor ha véletlen bele rúgok az asztalba vagy megmozdítóm.
Nálam inkább az idegesít hogy google segéd kapcsol be mindig.[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
válasz Viktor0610 #8005 üzenetére
Hali! Letöltöttem a Notification History nevű appot, de nem ír semmit, pedig ma is volt egy felvillanás. Persze ez már az app telepítése után.
-
crok
nagyúr
válasz #46824192 #8006 üzenetére
"Jelent ez bármit is?" -- a jegyzőkönyv kedvéért:
"ha hívásban indul újra , akkor csak a telefonzár pin-t kéri" -- ez az un. soft reboot amikor nem indul újra a készülék csak pl. a zygote.
"ha akármikor máskor indul újra , akkor kéri a sim pint is." -- ez egy teljes reboot amikor eldobta a kernelt is teljesen.
Ennyit jelent több info nélkül. -
törölt tag
válasz Viktor0610 #7998 üzenetére
Most megfigyeltem, hogy ha hívásban indul újra , akkor csak a telefonzár pin-t kéri, ha akármikor máskor indul újra , akkor kéri a sim pint is.
Jelent ez bármit is?
A sors iróniája , hogy most már a pénzem követelem vissza, vagy csereutalvány vonalon szeretnék tovább menni, 6-7 perccem keresztül várakoztam élő emberre a szerviznél, aztán újraindult.... Nem akarja a balhét a telefon
-
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #8004 üzenetére
Nálam egy időben a Play Áruház küldött megmagyarázhatatlan értesítéseket.
El sem tudtam olvasni, olyan gyorsan elvette.
Aztán egy ilyen appal derítettem ki, hogy az az app a bűnös.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Winnie The P
őstag
válasz Viktor0610 #8003 üzenetére
Nem tudom. A led nem villan, az értesítési sávban sincs semmi.
-
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #8002 üzenetére
Szerintem pedig valami app küld valami értesítést.
Telepíts fel egy értesítés figyelő (notification log) appot a Playről, hagyd futni egy ideig, az megmutatja majd, mi dobja az értesítést.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Winnie The P
őstag
válasz #38464487 #8001 üzenetére
Azok felébresztik. A gond az, hogy néha felvillan a lezárt képernyő, de értesítés nincs. Semmilyen alkalmazás nem küld ilyenkor értesítést.
-
törölt tag
válasz Winnie The P #7999 üzenetére
be kell állítani az értesitések felébreszék a kijelzőt.
Valamiért a frissités nálam is kikapcsolta.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával