- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
shootme2
senior tag
válasz
Croft-21 #10471 üzenetére
A kamera a dcim/camera mappába menti az elkészült képet de attól hogy több alkalmazás is hozzáfér még nem lesz belőle több darab. A google fotók fel tudja tölteni automatikusan felhőbe de a helyi fájlt nem törli automatikusan. Ha a google fotókban rányomsz a tárhely felszabadításra akkor törli a már felhőbe feltöltött helyi képeket.
-
crok
nagyúr
válasz
Croft-21 #9421 üzenetére
Vagy fenthagyod estére töltőn.. és este míg töltőn is van meg nincs is piszkálva addig "idle" és megcsinálja automatikusan vaaaagy bemész a menübe (Settings -> My device -> Backup and restore -> Google Backups -> ugye ez nálad be van kapcsolva és legalul lesz a backup beálításaira lehetőség (Google One)) és megcsináltatod vele. Már ha kell ez neked egyáltalán..
-
Danecay
addikt
válasz
Croft-21 #8269 üzenetére
Én módosítanék némileg az előző megállapításomon, miszerint a tisztítás nem segített. #8255 Danecay A kontakt spray-es tisztítás, első körben konkrét fizikai behatás nélkül hajtottam végre, értsd, úgy, hogy befújkáltam, viszont szervizbe küldés előtt, gondoltam megpróbálok, egy vatás, fogvájós fizikai takarítást is, ami viszont úgy néz ki segített. Láthatóan hozott is le koszt és a TURBO töltésem is működik. Na jó, az óta is volt egyszer, vagy kétszer volt olyan, hogy eldobta, de közben a kezemben volt a telefon, szóval lehet, hogy van egy kis kábel, vagy aljzat kontakt hibám, de nem mindig, az előbb is hiba nélkül 100% töltődött a telefon TURBO töltéssel, így gyanítom ha elküldeném gariztatni, ugyanígy kapnám vissza. Kár, hogy nem az előtt próbálkoztam meg a fizikai takarítással is, mielőtt visszaállítottam gyári állapotba a telefont, gyári szoftver bootloader zárás. Most kezdhetek minden elölről. Még jó, hogy van egy Orange Fox-al készített mentésem az egész előző rendszerről
-
-
törölt tag
válasz
Croft-21 #7903 üzenetére
Időnként nyilván nem baj ha a régi "szemét" törölve van, de semmiképp sem naponta.
Azért nem veszed észre ,mert gyors a hardver, gyors a net stb...Én azt tapasztalom ,hogy pl. egy google fotók 1-2 ezer kép/mappa igencsak bénán tud működni ha a cache-be folyton bele van piszkálva.
Mindent összevetve nagyon felhasználás függő, ki mennyit vesz észre a fyamatos tisztításból. Természetesen ez csak saját véleményem, ha úgy gondolod/tapasztalod hogy jobb ha törölgetve van, akkor használd, baja nem lesz tőle.
-
törölt tag
válasz
Croft-21 #7901 üzenetére
Ki lehet kapcsolni szerintem a tisztítás értesítést.
Lehet nekem is szól néha , de 1-2 naponta törlöm a többi értesítéssel együtt ha már sok összegyűlt a lehúzható sávban.Egyébként is a folyamatos törölgetéssel magadat szivatod, mert ami cache -ben van adat és gyorsal elérné az nem lesz ott és újra kell írnia.
-
-
crok
nagyúr
válasz
Croft-21 #6975 üzenetére
Igen, ez elképzelhető. Ha pl. elérhetetlenség esetére be van állítva egy átirányítás de a szám pl. nem elérhető vagy nem is valós, nem valid. Foglaltság esetére is áll ugyanez ha nincs bekapcsolva a hívásvárakoztatás, ugye lehetne pl. továbbdobni azt is Hangpostára.. de ha nem oda megy hanem egy nem valid, nem valós telefonszámra az is foglalt (szerű..) hangot ad a hívónál.
-
Samus
addikt
válasz
Croft-21 #6752 üzenetére
Igazad is van, mert így is jön az értesítés.
A mai (és tegnapi is) viszont megint kicsit aggályos nekem. A Váltakozó Háttérképek (Wallpaper Carousel) tud olyat, hogy reggel (6 és 10 között, első aálakommal kézzel kell felhúzni, mert ekkor sem az arcalapú, sem az ujjlenyomat nem megy, utána csak akkor látni, ha nem volt elég gyors a feloldás, vagy nem a tulajdonos csinálta) mindig mást rak a zárképernyőre, és szépen mutatja az időjárást, tartózkodási helyet, illetve pár sorban mesél az adott napi képről. Kínaiul. Mert ugye az EU miatt ez a ficsőr nálunk nem működik. Annyira kínai, hogy alapból a dátum és idő is kínai írásjeles, de pár másodperc után szépen átváltozik (áttűnési effekttel!) arab betűre és angolul írja legalább a hónapot.
De a lényeg. KFC reklám fogadott. Igyekszem megörökíteni, ha újra előjön.
-
Samus
addikt
válasz
Croft-21 #6747 üzenetére
A Xiaomi megoldása nem működik az EU-ban (köszi, GDPR). alternatíva a Bing vagy a Google-nak is van valami megoldása. A gyári megoldásból csak ez az egy verzió hajlandó működni. A beállítások része angol, a képek alatti felirat full kínai. Sajnos meg sem közelíti így a Huawei megoldását (amit nagyon hiányolok), de legalább van valami. Néha elfelejti módosítani a zárképernyő képét, akkor újra be kell kapcsolni az opciót, ha igény van rá.
-
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Croft-21 #5009 üzenetére
Nem használom az NFC-t, mert amire szeretném, arra nem alkalmas.
Erstés vagyok, George pedig olyan hülye, mint az őserdő hőse.Épp elég felelőssége van a pénzügyeim felett.
A netbankot nézd meg pár nap múlva: egyszer, vagy kétszer vonták-e le az összeget. Hamarabb ad biztos választ, mint a postai levél egy ismeretlen tartalommal. Jó eséllyel csak pingvinezni fognak elsőre. -
-
crok
nagyúr
válasz
Croft-21 #4981 üzenetére
Túl lassan tudja megállapítani azon a Wifi-n hogy "van-e net", ez gyak. úgy működik mint Windows-on az NCSI csak ez Xiaomi szerverek elérhetőségét vizsgálja, nem a Microsoft-ét. Ha be van kapcsolva a Wifi és van kapcsolat bármilyen SSID-ra akkor mindaddig míg nem kattintod be hogy mobilnet használata addig a Wifi-t próbálja használni, akkor is ha "nincs Internet elérés" (mert ugye ha az SSID-ra tudsz csatlakozni az egy dolog, ettől még ha halott a vonalad akkor nincs net de ez nem érdekli, mert pl. IP-t DHCP-n kapott, alapértelmezett átjáró és DNS szerver beállítás szintén van.. tehát számára van hálózati kapcsolat) szóval nincs igazából értelme a kérdésnek hogy hogy lehet ellenőrizni mert amíg van SSID kapcsolat addig azt használja - mindaddig amíg azt nem mondod hogy ne azt használja.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Croft-21 #362 üzenetére
A wifi jel elég erősnek tűnik a képernyőkép alapján.
Az, hogy mobilnetről tudtál posztolni azt jelenti, hogy a munkahelyi hálón vagy lehalt a DNS szerver vagy DNS szinten van tiltva a prohardver.De az is lehet, hogy a Chrome DNS-t használ az internetkapcsolat ellenörzéséhez, amibel gond volt, ezért a DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET hibakód.
-
-
-
-
-
-
válasz
Croft-21 #274 üzenetére
Nem akarom kipróbálni most a nyitott BL-t plusz Xiaomi.eu ROM-ot (pedig évek óta az az első, miután megveszek egy MIUI-rendszerű Xiaomit), mert a Budapest Bank app már a fejlesztői lehetőségekért vagy a bekapcsolt OEM unlock menüpontért is azt írta, nem fizethetek a telóval.
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest