- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #33046 üzenetére
Jajj, még majd meglátjuk mi lett belőle mert a fordító weboldal XML-jét néha átemeli néha meg nem, néha csak egy részét és néha Telegram-on kért fordítást egy-egy sorra ami amúgy a webes felületen nem is volt benne az XML-ben, de volt, hogy valamiért GTranslate-es dolgok kerültek vissza mert az automata fordítás volt legeslegelején az XML-ekben.. borzasztó merge-ek voltak, nem tudom ez azóta megoldódott-e, az R9-ből pl nem emelt át semmit (több száz sor fordítás.. ment a levesbe) aztán újra lett kezdve az egész, a MIUIHU-s Milestone2 is rengeteget tett hozzá úgyhogy nagyon nem saját az érdem - de köszi ( :
-
crok
Topikgazda
válasz Tidzsi1953 #33044 üzenetére
Van, fordítottam is bele - bár én tényleg nem nagyon látom értelmét ( :
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Lackooo84 #33042 üzenetére
Én "leszoktam" róla mert megvannak a bevált ZIP-jeim de általános felhasználónak nagy segítség.
A beépített Magisk Manager azért piszkálja a fantáziám (mikor kijött a V19 akkor belefutottak hogy mivel teljesen újradolgozták és nincs már image így máshogyan kell a Manager-nek is működni - de szerintem azóta ezt is újraírták). -
crok
Topikgazda
Juteszembe: egy hónap+ után végre van megint LineageOS 15.1 build ami végre nem failed job hanem van letölthető ROM ZIP ( : Changelog
-
crok
Topikgazda
OrangeFox R10 Stable frissítés
OrangeFox-R10.0-Stable-mido.zip
Képek a recovery-ből:
https://files.orangefox.website/Screenshots/R10/A changelog baromira hosszú - és itt nincs spolier gomb - úgyhogy itt találjátok.
Plusz info - fontos, mert teljes redesign volt a kódban:
- Ha a "klasszikus" régi témát akarod használni az R10-el is akkor flash-eld utána a mindenkori legfrissebb OrangeFox Classic Theme ZIP-et, de ha ezek után mégis az újat akarod használni akkor ezt a ZIP-et
- amennyiben vissza akarsz térni az R9-re akkor flasheld ezt a ZIP-et és csak utána az R9-et.
-
pulutodurumo
addikt
Megjött a 10-es Orange Fox.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
crok
Topikgazda
A nyugi a tuti. Gyerekcipőben (se) jár a téma a telefonunkkal kapcsolatban. Ha lesz működő megoldás lesz dokumentáció is. Egyelőre épp egy olyan OS-t húzok fel amin remélem működik a QPST (Qualcomm Product Support Tool - ez megy) és azon belül a PDC tool (ez még nem). (Egyébként van még pár ilyen tool: pl. a QFIL és a QXDM.) Ez egy eszközkészlet a Qualcomm SoC-ok programozására, Fudi írt már róla, pontosabban egy funkciójáról: az EFS adatok mentéséről ha valami gond adódna és eltűnne az IMEI/WLAN MAC/BT MAC/egyéb azonosítók - vagy pl. VoLTE mókolás közben félremenne valami.
[ Szerkesztve ]
-
jimmy5
aktív tag
Vodafone SIM-re lehet aktiválni a VoLTE-t ? Mi kell hozzá ?
Köszi szépen a válaszokat
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
dethroner
veterán
válasz Lackooo84 #33016 üzenetére
Nagyon szívesen belevetem magam így ebbe a QPST PDC-be tudatlanul is, de előtte lehet valami használati útmutatót találni, olvasni, lehetőleg magyarul? Aztán ha legalább értem hogy mire és mikor kattintok, csapjunk bele, de mindenképp lépésről-lépésre támogatással, ok?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz dethroner #33015 üzenetére
VoLTE már meg VAN oldva, csak az kicsit macerásabb. Addig mindenki szépen próbáljon életet lehelni a QPST PDC-be mert az kell hozzá mindenképpen. VoWifi úgy néz ki MIUI-n nem támogatott ezeken csak oreotól felfelé, de szerintem a custom pie romokon menni fog.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
dethroner
veterán
válasz Lackooo84 #33013 üzenetére
Ó, én tudatlan Így már világos, köszönöm szépen. Megjelent a VOLTE logo a telekomos simnél.
Viszont hogy ne legyen teljes a nyugalmad, valahogy megoldható a Digi esetében is a VOLTE, urambocsá, a VOWIFI?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
regos
tag
Lenne egy vállalkozó kedvű kolléga akinek Debrecenben van nem gyári rendszerű telója és egy autó BT kapcsolódásra ráérne akármikor?
Ha igen privátban kérném a telószámát .
Kíváncsi lennék rá,hogy a nem gyári rendszerű tud e kapcsolódni a kocsimhoz.
köszönöm -
dethroner
veterán
válasz Lackooo84 #33000 üzenetére
Szia!
Én is próbálkoznék a VOLTE dologgal. A TWRP nem látta a .bin fájlt, akkor se amikor képfájlra kerestem. A zip telepítés megvolt, a VOLTE kapcsoló már régóta aktív nálam is, de még egy sort értetlenkednék
Az új apn felvételnél elég ha a névhez annyit írok hogy NÉV, az apn-nél APN, és az apn típusnál ims? Vagy valamit nagyon nem jól értelmezek?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Lackooo84
nagyúr
Van itt valaki, aki tudja mi az a QPST, és tudja is használni?
The Truth is out there...
-
jimmy5
aktív tag
Amúgy MI 6-ra is jók ezek a zip-ek ?
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
kmarci25
veterán
válasz Lackooo84 #33000 üzenetére
Megcsináltam ezt a mókát, de nem történik semmi... Ha arra állítom át, akkor automatikusan visszaugrik az előző APN-re. Telekomos kártya. Mondjuk nem miui-n, hanem crDroid-on vagyok, lehet ez a gond...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Lackooo84 #33001 üzenetére
Nos akkor már válaszolni tudok: a "modem"-em az OrangeFox Restore-jával visszaállított régi, de amit a ziped a modem tárterületi részén kívülre írt (a data particiókra) azok most jelen vannak. Szóval jelenleg a Vo-LTE Telenoron és Telekomon kijelzett már. Köszönöm.
Digi (VoLTE)-hez viszont várom még az ötleteidet
-
ÁrPi2
senior tag
válasz kmarci25 #32998 üzenetére
Oh hát Lackooo84 írt az instrukciói közt egy sort és én azt hajtottam végre:
" valamint megfelelő APN beállítások (ims APN-t hozzátok létre név, APN, APN típusa=ims, mentés)"
(Úgylátom az "ims" az valami egyébként rejtett APN amely a volte/vowifi szolgátatói profilhoz kapcsolódó dolog)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox One
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest