- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
A linkelt szétszedési útmutató egy Mido-t szed szét - ha megnézed a képeket akkor ezzel egyezik meg az Ali-s linken levő USB modul. Valamint Ali-n (meg a c.mi.com-on és egyéb Xiaomi oldalakon) a Redmi Note 4 az az MTK SoC-os Nikel, a Redmi Note 4X meg a Snapdragon SoC-os Mido.
-
crok
Topikgazda
Hát most nem szedtem szét a készülékem de az itteni szétszerelési útmutatóban levő képek alapján igen, én erre gondoltam, a Redmi Note 4X-est kell ebből rendelni (2db cca. $4 nem vészes ár).
-
tbc2
tag
Szia! Az én feleségemnek is Prius2 van, és az én Note4-em sem tud kapcsolódni hozzá. Ez az oka, hogy neki nem Note4-et vettem. Mielőtt az ő Samsung telefonját megvettem, csináltam némi research-öt, és erre jutottam én is, találtam egy másik angol nyelvű beszámolót is arról, hogy ő sem tud csatlakozni. Akkor még 8-as MIUI vége volt, vagy talán akkor jelent meg a 9-es, azóta nem próbálkoztam. De akkor ezek szerint az új MIUI-ban sem lett ez javítva...
-
aRm1n
aktív tag
-
Sweet Lou 6
addikt
ezek engedélyezve vannak a OneDrive esetében? beállítások
sweetlou6.wordpress.com
-
-
Imi1981
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest