- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
Topikgazda
válasz Sweet Lou 6 #32691 üzenetére
Olyan ROM-on amiben a menü rendesen meg van csinálva és mentődik a beállítás rendesen (nem kell a *#*#INFO#*#*-al trükközni) ott szerintem menne. A Xiaomi.EU utolsó stabiljával szerintem nem lenne ilyen gond, vagy a custom AOSP / LineageOS alapú ROM-okkal se. Pl. van olyan a listámban (MiracleDroid), hogy GSM/WCDMA/LTE és ugyan a Digi WCDMA-van nem rendelkezik (így azt is feleslegesen keresne) de lenne 2G + LTE és meg is jegyezné, legalább a megjegyzés menne.
-
crok
Topikgazda
válasz Fonyod #32683 üzenetére
Ez így cinkes lesz mert ebben nincs olyan ami nektek jó lesz és nincs benne a TD-SCDMA (a Global-al menne még de abban minden is benne van, a TD-SCDMA is). Akkor a gyári ROM-ban ez így ilyen. Mivel nem építettek ki más fallback-et a Diginél csak a 2G-t (nincs 3G / UMTS) így a gyári (kínai) mérnökök gondolkodása miatt (ami szerintem nem rossz egyébként csak a Digi-re (spórolásból..) nem illik) miszerint 4G > 3G > 2G de 4G-ről egyből 2G-re nincs visszaváltás csak mivel kínaiak.. így a TD-SCDMA maradt a 3G.. hát, ez van.
-
crok
Topikgazda
válasz Sweet Lou 6 #32684 üzenetére
Ez nem hiba, ez gyak. sima inkompatibilitás, ha egyszer nem erre lett tervezve a HW + SW akkor nem.
Ahogy írtam nem véletlen adnak kompatibilitási / támogatottsági listát: az LTE implementációkban elég nagy eltérések lehetnek, ezért is nincs minden VoLTE képes készülék támogatva minden hálózaton mert ez nem ennyire egyszerű (ha a linkelt hozzászólásom elolvasod a WIki szócikkel akkor képbe kerülhetsz, más ipari kvázistandardokkal is ugyanez a helyzet). -
crok
Topikgazda
válasz pulutodurumo #32681 üzenetére
Igen, az a baseband verziója a V10.2.3.0-ból kiszedett firmware-nek.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Sweet Lou 6 #32684 üzenetére
FYI: hálózat eldobás majd újracsatlakozás után is visszaáll LTE/CDMA/UMTS beállításra és onnantól nem hívható a sim a telefonban.
sweetlou6.wordpress.com
-
[lAyCsI]
addikt
válasz vadkörte #32563 üzenetére
Tovább folytatódott az mp3 torzítva lejátszós hiba a régebbi SD kártya behelyezése után is...
Előszedtem egy másik USB kábelt és úgy néz ki neked lett igazad, mert igaz másik gépről,
de nem jelentkezett a hiba újramásolás után.
Tehát vagy kábel vagy a port lesz a ludas...
Gyorsan rendeltem egy jó kinézetű UGreen kábelt az otthoni géphez, a régi ment a kukába.-= No way back from Here =-
-
Fonyod
tag
Mielőtt végigcsináltad bekapcsoltad a VoLTE-t (*#*#VOLTE#*#* ) és újraindítottad a telefont? A beállítások menüben a SIM kártyáknál megjelent a VoLTE kapcsoló? Azt bekapcsoltad?
Ha igen, akkor nincs több ötletem.
Ha nem, akkor próbáld meg ezeket, de újraindítás után újra be kell állítani a preferált hálózatot is.Az élet gyorsan repül, minek megelőzni!?
-
Fonyod
tag
Szia Crock!
Köszi a segítséget!
A teljes listát nem írom be, csak azokat, amiben nincs benne a TD-SCDMA. (Global Stable 10.2.3.0)WCDMA pref.
GSM only
WCDMA only
GSM auto (PRL)
CDMA auto (PRL)
CDMA only
EvDo only
Global auto (PRL)
LTE/CDMA auto (PRL)
LTE/UMTS auto (PRL)
LTE/CDMA/UMTS auto (PRL)
LTE only
LTE/WCDMA
UnknowEzekből lehetne választani, ami NEM tartalmazza a TD-SCDMA-t.
Az élet gyorsan repül, minek megelőzni!?
-
djtörök
senior tag
válasz pulutodurumo #32681 üzenetére
Igen, az az, a 10.2.3 fw.
Majd kérek beszámolót, hogy milyen az üzemidő! Sajnos az előző verzió nekem eléggé habzsolta az akksit.
Több pie romot is próbáltam, eddig a pixelexperience caf legfrissebb, és az RR ami elfogadható üzemidőt ad. -
crok
Topikgazda
válasz Sweet Lou 6 #32679 üzenetére
Van egy tippem miért ezzel megy csak.
De ez amit most használtok nektek nem nagyon jó, ahogy írtam a TD-SCDMA az csak kínában működik mert az "kínai CDMA" a W-CDMA helyett: amint esik a térerő és keresgélnie kell a RIL-nek úgy fog majd merülni mint a csuda.Azért nem lehet "menteni", mert a MIUI s.*rul van megírva, ez egy örök probléma, jó másfél éve itt írtam hogy mi a gond. Ez pedig maga a lista amit a sima beállításokban látsz mint preferált hálózat: a gyári MIUI felad 3-at.. egyébként majdnem 30+ lehetőség van (telephony.service forrása itt, a felsorolás a 132. sortól kezdődik - van vagy 6..7 alapból és ezek vannak keverve).. A Xiaomi.EU-ban legalább feloldották a nagy részét és eleve látható a menüben is és bármelyiket kiválasztva meg is marad restart után is (ami Európára jellemző + egyéb földrészekre plusz az un. globált ha mégis Kínába mennél az is mehessen..).
Tulajdonképp akár volna rá build.prop érték is (ro.telephony.default_network) amivel simán be lehetne állítani amit csak akarsz csak a helyzet az, hogy a telefon app első startkor megjegyzi, /persist-be beírja és ezen nem segít az app adat törlés se.. viszont hiába írod át a build.prop-ban úgyis felhúzza az alapértelmezettet. Tehát ahhoz, hogy neked jót írjon be a /persist-be első startkor ehhez első start előtt kellene megbabrálni a build.prop-ot. De azzal meg több gond lenne mint haszon (SafetyNET..). Magisk Modullal lehetne a prop-ot varázsolni de ahhoz meg az kellene hogy a Modul hamarabb induljon el és tegye is a dolgát mint ahogy a setup wizard elindul. Nekem nem sikerült, a neten embert nem találtam akinek sikerült..Az meg hogy miért van akadozás szerintem pont a beállítás miatt van mert olyan háló típus is van a beállításban amit az életben itt nem talál és idő mire megtalálja azt ami a Diginek van (2G van csak).
Ha adtok egy listát (mert most nincs fent MIUI) mondjuk egy Xiaomi.EU meg egy sima Global Stable alól arról a menüről ahol ki lehet választani a teljes listából hogy mi legyen használva akkor megnézném, hátha van benne olyan amit szintén menne de nincs benne a TD-SCDMA se más amit úgyse lát..Egyébként lehet itt több választ kaptok majd:
VoLTE topik
Digi Mobil -
Sweet Lou 6
addikt
válasz Sweet Lou 6 #32678 üzenetére
Illetve az is jó kérdés, hogy miért kell ezt minden restart után beállítani, miért nem jegyzi meg?
Legfrisebb gyári Globalsweetlou6.wordpress.com
-
-
crok
Topikgazda
Friss AOSP Extended (AEX) 6.5 build:
> Merged May security patch (9.0.0_r37)
> Added Elegant UI
> Added Live Display
> Improved three finger swipe (From MIUI)
> Added Q style battery icon
> Add seekbar to media notifications
> Add dirac QS tile
> Fix wakeup delayMeg ami még itt van : D
http://gerrit.aospextended.com/q/status:merged -
Rickeffe
aktív tag
miui 8-on egy klónozott app esetén normális, hogy nem örökli az eredeti app engedélyeit ( helyesebben ha ugyanazt az engedélyt megadom neki akkor sem teljesen ugyanúgy viselkedik) ?
( egy galéria eredetije hozzáfér a külső sdhez is de a klón nem tud tallózni a belsőn sem. A belsőn lévő képeket viszont úgy tűnik beolvassa)[ Szerkesztve ]
Rickeffe
-
Fonyod
tag
Hát volt, amit át kellett állítani, de nem volt vészes.
Nálam is lassú volt a hívás és hívás fogadáskor csak sms jött, de előtte nem csörgött ki a telefon és az ellen oldalon azt mondta, hogy jelenleg nem kapcsolható a hívott szám.
Megoldás: *#*#INFO#*#* , Telefon adatai 1, Preferált hálózattípus beállítása - LTE/TD-SCDMA/GSM kiválasztása és már működik is a hívás oda-vissza. (Persze én sem magamtól voltam okos - nekem is segítettek a fórumtársak. )Az élet gyorsan repül, minek megelőzni!?
-
Fonyod
tag
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy a mi telefonunkon bekapcsolható-e a VoLTE és a VoWIFI. (Digi SIM-mel kapcsolatban) Ha igen, akkor hogyan?
A gombkombinációt (*#*#VOLTE#*#* és a *#*#VOWIFI#*#*)próbáltam, a felugró ablakban megjelenik a "... was enabled" vagy "....was disabled" felirat, de az állapotsoron nem jelenik meg az VoLTE kiírás, illetve nem aktiválódik a WiFi hívás gomb.
A telefonon működik a digis hívás (oda-vissza) és a digis net is, a térerő jelnél kint van a 4G, de úgy vettem észre, hogy hívás kezdeményezésnél (vagy fogadásnál) levált 4G-ről, majd azt befejezve visszaáll 4G-re.
(Rom: Global Stabil 10.2.3.0, nincs mókolva semmi)Elóre is köszönöm!
Az élet gyorsan repül, minek megelőzni!?
-
Diopapa
addikt
válasz SybenX #32669 üzenetére
Eskü be volt kapcsolva korábban is. Betettem 1-es SIM-nek, beállítottam az APN-t, majd visszatettem 2-esnek és ott is megjelent az APN. Annyit csináltam még, hogy a készülékkeresést kikapcsoltam, mert folyton azzal szórakozott az új SIM-nél. Nem tudom melyik miatt, de "megjavult.."... Köszönöm a segítséget!
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
válasz SybenX #32667 üzenetére
Nincs ilyen menüpont, hogy apn hozzáadása, csak a SIM1-nél van ilyen menüpont. Utolsó stable 10.2.3.0 MIUI-van rajta ha ez segít.
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
SybenX
őstag
válasz Diopapa #32666 üzenetére
Nekem sikerült ez alapján:
Hozz létre egy új APN-t a következő beállításokkal:
Név: Digi Internet vagy amit szeretnél
APN: internet
APN típus: default vagy default,supl
MCC: 216
MNC: 3 vagy 03
Hitelesítés típusa: PAP
APN protokoll: IPv4/IPv6
APN roaming protokoll: IPv4/IPv6Legfrissebb global stabil miui van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mitől van, hogy a DIGI-s SIM-en nem tudok APN-t beállítani? A másik kártya benne Telenoros, azon gond nélkül megy.
-
crok
Topikgazda
A *#*#VOWIFI#*#* igen, működik, ezzel lehet bekapcsolni. De írtam én már hogy a miért van az hogy az hogy a készülék dobozára rá van írva hogy VoLTE kompatibilis és mégse megy egy adott hálózaton. Nem véletlen van a VoLTE szerződésekhez támogatott készülék lista is mellékelve.
Ha működik mutatnia kellene a VoLTE logót. -
crok
Topikgazda
-
vadkörte
addikt
válasz [lAyCsI] #32641 üzenetére
+1 a crok által linkelt eladó mellé. Évek óta rendelek tőle és még sosem csalódtam! Most pl. 2x 128-ast tervezek venni (1 saját, 1 rendelésre) Megbízható ritka normális eladó és nem is lassú - a leglassabb 3 hét volt - ha sietős, akkor MyMemory, ez cirka 1 hét. Árban kb. 10-25%-kal drágább, mint az E-bay-es.
(#32645) fudi2002:
45 nap az e-bay védelmi ideje. 60 volt nap a PP, de ez mintha már 180 nap lenne.(#32648) TMexy:
Ha nem akarod eladni, az Mi fiókról nem kell leválasztani, elég lehet, ha a szokott dolgokat wipe-olod (data, system, art/dalvik, cache, esetleg internal storage) De előtte MINDENKÉPP mentsd le a fontos adataid!(#32650) kmarci25:
Így van, kár lenne kidobni. Bár értékes adatokat nyílván nem tennék egy ilyen mókolt kotványra. Pl. mediaplayer-be, esetleg olyan datalogger-be ami nem rögzít életbevágóan fontos adatokat (arduino-s bohóckodásra, stb...)[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
ÁrPi2
senior tag
Újabb xiaomi telefonosok írtak tanácsot (a digi mobil topikban) a VoWIFI bekapcsolásra ( *#*#vowifi#*#*)
de az enyémen erre nincs semmi reakció, csak a hasonló VoLTE be- és ki kapcsolás az működik. Bekapcsolva vajon mutatnia kéne "volte logót" a felső sávban ha egy nemtesztidőszaki pl. Telekom simet rakok a másik SIM helyre ?
(tnor a fő beszéd kártyám és most Digi lenne adatnak és volte+vowifi 5 forintos percdíjjal)
-
kmarci25
veterán
válasz fudi2002 #32652 üzenetére
Óóó, én simán beállítanám a sorba. Ahogy crok is írja, zenére, médialejátszóba. Nyilván csak olyan adatra, ami megvan még egy példányban valahol. (SD-n, pendrive-on amúgy sem tárolok semmit, ami fontos...)
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
crok
Topikgazda
válasz Gézengúz #32649 üzenetére
"Tudom ezt az állást, valahogy alapértelmezetté tenni?"
Pontosan ezt az állást sehogy, a középső az csak kínában működik mert az "kínai CDMA".
De a leírásodnál lehet könnyebb a tárcsázóban beütni, hogy
*#*#INFO#*#* vagy számokkal *#*#4636#*#* hogy abba a menübe menj,"Volte és Vowifi várható, hogy a későbbiekben menni fog?"
Ezt csak a Digi tudja megmondani de náluk nem támogatott mobil, nem is igen lesz.
Marad a trial-and-error, vagy bejön vagy nem. -
Gézengúz
addikt
Tudom ezt az állást, valahogy alapértelmezetté tenni?
Diginél csak így tud fogadni a teló hívást.Volte és Vowifi várható, hogy a későbbiekben menni fog?
-
TMexy
csendes tag
Néha csinál olyat a telefon, hogy bekapcsolom a wifi-t, és nem csatlakozik a routerhez. Valamikor elég az, hogy megnyitom az elérhető hálózatok listáját, és már csatlakozik is, de van olyan is, hogy rá kell böknöm az adott hálózatra, és csak akkor kezd el csatlakozni. Pedig a routertől pár méterre vagyok, és van olyan is, hogy a laptop arra van csatlakozva, és megy rajta a net.
Szóval így az kizárt, hogy túl messze van, vagy a router nem ad jelet. Egyéb tipp?A másik: szeretnék csinálni a telón egy teljes adattörlést. Jelenleg gyári MIUI Global 10.2 - Stabil kiadás - 10.2.3.0 van rajta.
Olvastam Crok bejegyzésében az eladás előtti teendőket, gondolom itt is ezt kell megcsinálni előtte. Mi Cloud és Mi Account nincs beállítva. A Settings részt megcsinálom, aztán mehet a factory reset.Jelenleg a telefon kb. gyári állapotban van, nincs a Bootloader nyitva, nincs rootolva, meg hasonlók. Nem valószínű, hogy a közeljövőben rom-ot cserélnék rajta. Kérdés, hogyha már csinálok egy Factory Resetet, akkor érdemes-e holozis_HUN leírását követve rootolni a telefont.
-
crok
Topikgazda
válasz kosinalajos #32635 üzenetére
-
kosinalajos
csendes tag
-
[lAyCsI]
addikt
válasz kmarci25 #32571 üzenetére
Szóval lefutott a kmarci által javasolt teljes H2testw a microSD-n:
Warning: Only 127967 of 127968 MByte tested.
The media is likely to be defective.
14.9 GByte OK (31306427 sectors)
110.0 GByte DATA LOST (230769989 sectors)
Details:0 KByte overwritten (0 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
110.0 GByte corrupted (230769989 sectors)
0 KByte aliased memory (0 sectors)
First error at offset: 0x0000000000004008
Expected: 0x000040000003c011
Found: 0x200040000003c011
H2testw version 1.3
Writing speed: 19.4 MByte/s
Reading speed: 10.8 MByte/s
H2testw v1.4...asszem erre nyugodtan ki lehet jelenteni hogy egy kupac sz@r
-= No way back from Here =-
-
HungaroDrone
csendes tag
válasz pulutodurumo #32629 üzenetére
Én továbbra is a MoKee-t nyúzom. Nekem tökéletes, nem tudok hibát mondani.
-
crok
Topikgazda
válasz pulutodurumo #32629 üzenetére
Pl. MiracleDroid vagy LineageOS Extended
-
pulutodurumo
addikt
Milyen romot ajánlanátok, ha nem kell semmi extra, csak:
- Legyen minél frissebb a biztonsági csomag.
- Stabil legyen.
- Camera2 API
- Nem kell 1000 beállítás meg tweak, ha könnyen témázható az előny.Nem érdekel annyira a Pie, elég lenne az Oreo (8.0) is, ha a security patch nem régi.
AEX, PixelExperience, vagy Resurrection Remix?
Maradnék MIUI-on, semmi bajom vele, csak a 10-es alá nincs Cam2API, meg nem is szép szerintem."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
djtörök
senior tag
Észrevettem, hogyha be van kapcsolva az optimalizáció, akkor nem hagyja futni a háttérben az appokat (figyeltem a futó folyamatokat). Meg volt hogy pl. a messenger üzenet késve jött meg. Aztán ahogy kikapcsoltam megszünt ez a probléma, illetve látom hogy bent van a futó folyamatok közt.
-
crok
Topikgazda
Nem lehet megint csak a GMS vacakol mint általában?
Logout blogom > keresés > "GMail nem jelenít meg értesítést új email érkezésekor"
-
djtörök
senior tag
Nálam ugyanez volt a többi pie rom alatt is, késve jöttek az értesítések. A megoldás:
Beállítások/alkalmazások És értesítések/különleges alkalmazás-hozzáférés, és itt kiválasztod az akkumulátoroptimalizálást, majd a kívánt alkalmazásoknál kiválasztod, hogy "ne legyen optimalizálva", és akkor engedni fogja futni a háttérben. -
aRm1n
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan sejtésem, hogy a crDroid 9-en (nálam legalábbis) bajok vannak a háttérfolyamatok kezelésével. Nem kapok meg push értesítéseket bizonyos appokból (a Messenger pont megy), mintha a processük nem ébresztené a készüléket, utána ha belelépek az appba, néha nem tud szinkronizálni. Play Services reset crok leírása alapján megvolt, nincs javulás. Valakinek van ötlete esetleg? Köszönöm előre is!Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
ktomcat
senior tag
Visszatért az aicp qoejohn személyében, akit érdekel innen szedheti a pie buildeket Nekem csak hétvégén lesz rá időm
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Mr. Nimbus #32615 üzenetére
A készülékünk jó,
Merész vagyok , naggggyon olcsó tesztidőszak. Év végéig.[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok,
Digimobil SIMet tesztelnék hamarosan,
és csekkolnám a VoWifi lehetőséget*#*#vowifi#*#*
A teló amibe ma digi teszt simet fogok tenni miui global tavaly őszi 9.6.3 verziós.
De ez utobbi kódbeirásra nem látom semmi reagálását.Mivel lehet élesiteni?
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz pulutodurumo #32612 üzenetére
Jah, h MIUI... akkor nem szoltam
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
pulutodurumo
addikt
válasz pulutodurumo #32611 üzenetére
Na csináltattam Bluetooth logot. A Wireshark meg megmondta hogy SBC a kodek. Gondolom hiányzik pár dolog a MIUI-ból, nem lesz egyszerű bele hekkelni az AptX-et. Na majd ha romot cserélek egyszer, talán...
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Archttila
veterán
válasz pulutodurumo #32608 üzenetére
BT ikon nyomvatart, itt a csatlakoztatott eszkozon nyomsz egy reszleteket ahol (elvileg) megjelenik majd az AptX ki-be lehetoseg.
Nalam az Aptx for android oreo & pie modul tokeletesen mukodik.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
pulutodurumo
addikt
Vettem egy AptX képes BT vevőt. Elméletileg a telefonnak kéne tudnia az AptX-et, mivel az Ainur Sauron Magisk modulnál be van állítva hogy feltegye hozzá a drivereket.
A kérdés, hogy hogyan tudnám ellenőrizni hogy működik-e, és nem csak SBC-n tolja az adatot?"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
djtörök
senior tag
Mostanában nálam a töltöttség jelzés kissé meg van hülyülve, van hogy 20 perc nyomkodás alatt esik csak 1%-ot, van hogy utána 5perc alatt 2-3%-ot, mindegy milyen romot/kernelt használok. Más nem tapasztalt még hasonlót?
Érdekes, hogy az akkuhasználat diagrammja egyenletes, nem mutat semmi kiugrót. -
Gez02
tag
Nem tudtamujjlenyomatot beállítani, hiába érek hozzá, nem érzékel semmit
Közben feltoltam a pixel experience romot, ez elindult, és most már ujjlenyomat olvasó is múködik
/data formázás megvolt, bár a pontos sorrendre már nem emlékszem
nem értem mi baja volt az RR-el, lehet visszapróbálkozom majd, de most várnak a kerti projektek
köszi a segítséget! -
crok
Topikgazda
Pontosan hol es mi tortenik ami miatt azt mondod hogy az ujjlenyomatolvaso nem mikodik? Mi tortent de nem kellett volna vagy nem tirtent de kellett volna? A Pie ROM utan felrakott Miuihu az encryption miatt nem indult el, formazni kellett volna a /data-t, azzal a belso tar is odalesz de indul a Miuihu.
-
Gez02
tag
Segítséget szeretnék kérni, mert elakadtam.
teljesen legyalultam a készüléket, feltettem ezt a firmware-t
fw_mido_miui_HMNote4XGlobal_V10.2.3.0.NCFMIXM_e1a82195b6_7.0
utána a RR-P-v7.0.2-20190519-mido-Official romot, és nem működött az ujjlenyomat olvasó.Próbáltam feltenni az utolsó miuihu romot, hátha - el sem indult
Újabb factory reset után ismét RR+
Fingerprint_reset.zip sem tette helyre, és előbb a lancher, újrahúzás után most az android setup áll le folyamatosan...[ Szerkesztve ]
-
aRm1n
aktív tag
válasz vadkörte #32589 üzenetére
De Neked hajlandó sima képeket készíteni? Ha kikapcsolom a HDR-t, nem menti el a fotót, és nem működik a Motion sem (mikor a kép előtt-után ment pár másodperc videót. Minden más viszont remekül működik, szóval összességében ajánlom, mert szerintem sokkal-sokkal jobb fotókat készít mint bármi más amit próbáltam. A gyárinál mindenképp.
Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest