- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz
pulutodurumo #36752 üzenetére
Én a 10es alapú luis féle crdroidot használom már kb. 3 hete egyelőre gond nélkül és jönnek hozzá a frissítések folyamatosan, napi mindenes használat mellett nem igen találtam kifogásolható problémát rajta eddig
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
pulutodurumo #36750 üzenetére
Crdroid van mar rá R alapon, hogy mennyire alkalmas napi használatra viszont passz... Sztem én most kicsit MIUI-zok 2-3 hónapot, aztán szokás szerint megunom és keresek rá valami aosp-t
-
jbnd-007
tag
válasz
pulutodurumo #36624 üzenetére
Hát nem tudom. A Locus Map ki tud írni valami hőmérsékletet, de nem tudom, az az akkué-e vagy valahol a telóban van. Ha a menetszél fújja a telót, akkor nem szokott 35-40-nél többet mutatni kánikulában sem. Amikor zárt tokban volt, akkor felment 55-60-ra is és a hátlapot nem lehetett megfogni. De az csak néhány alkalom volt, utána nem kínoztam tovább.
Nem lehet régi dolog, hogy átlátszóra fakult a kijelző széle, mert nagyon feltűnő a kockás minta. Észrevettem volna.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
pulutodurumo #36512 üzenetére
Óbakker, nem vigasztaltatok meg nagyon...
Rendeljek 5öt, hátha egy jó lesz? -
ktomcat
senior tag
válasz
pulutodurumo #36249 üzenetére
Hát nekem az jön be ha a telefon hátulján van a fingerprint leaglábbis a redmi szériákba ez tetszett leginkább eleinte, annyira kézre áll amikor megfogod a telefont..
-
aRm1n
aktív tag
válasz
pulutodurumo #36131 üzenetére
Igen, én is a Note 8T-vel szemezek. Nem mintha a 4-es lassú lenne most, de egy év múlva valószínűleg nem lesz már százas, és ha az új modellek ilyen árakon jönnek ki, akkor még kifutó modellként sem közelítik majd meg mondjuk a 8T árát...
-
KisSarkany
csendes tag
válasz
pulutodurumo #35929 üzenetére
Számít, hogy nekem csak 7-es androidom van?
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #35922 üzenetére
Igen, pontosan azért tudja felülírni. Van módszer amivel lehet trükközni, ha igény van leírom azt is de root kell és nem egyszerű
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #35617 üzenetére
Ez ennel joval bonyolultabb, a SafetyNet eddig is "netes" volt. De a Midot nem erinti, a Magisk topikban beszeltunk rola, adtam hozza relevans XDA es Twitter linkeket.
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #35415 üzenetére
Azt nem kerdezte
-
aytukabozs
addikt
válasz
pulutodurumo #35368 üzenetére
-
FLATRONW
őstag
válasz
pulutodurumo #34946 üzenetére
Köszönöm, FPC van benne.
-
gaben88
őstag
válasz
pulutodurumo #34911 üzenetére
Koszonom es ez szomoru. Akkor marad igy, aztan majd masik telon... :-)
-
loosht
senior tag
válasz
pulutodurumo #34905 üzenetére
Én már nem tudom az enyémet ki készítette, de 5.1.018.177470874. Ebben a lassított felvételen kívül minden megy, csak nincs benne éjszakai mód, meg random lefagy. Legtöbbször elfordításkor, vagy HDR generáláskor. Sokszor egyszerűen képtelen vagyok vele képet/videót készíteni és lemaradok a pillanatról.
-
Faby
senior tag
válasz
pulutodurumo #34823 üzenetére
SMS Backup+ nekem már egy ideje (>1év) nem működik, nem tud hozzáférést szerezni a gmail fiókhoz, a Google változtatott valamit korábban.
-
Fishor
senior tag
válasz
pulutodurumo #34731 üzenetére
Sziasztok!
Ha átállítom a régiót az nem kavar be valamibe? Pl. Helymeghatározás, hívás körzetszám, számlázás, nyelv vagy akármi? Illetve utána hol tudok letölteni más témát? Régen a limitless témát állítottam, mert ott nem volt kerete az ikonnak. Vagy tudtok olyan témát amiben jók az ikonok? És ha a téma letöltés után visszaállítom a régiót, utána maradni fog a téma?
Üdv: Fishor
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #34717 üzenetére
Átpartícionálással egybekötve biztosan nem adnak ki frissítést (nincs is benne a recovery-ben ilyen funkció) vagyis mivel híján van egy partícióval az eMMC (nincs /vendor) így még fastboot tiszta telepítéssel se lett volna jobb vagy egyáltalán megoldható.
Kis magyarázat hogy hogy megy ez a háttérben:
ha megnézed akkor a MiFlash csak egy wrapper a fastboot-hoz: a fastboot ROM .tgz vagy tar.gz eleve tartalmazza a scripteket az installáláshoz (nézz bele a .bat és .sh file-okba, se linux se win alá nem is kéne a MiFlash csak legyen rendben elérhető adb/fastboot és futtathatnád MiFlash nélkül simán a megfelelő .bat vagy .sh file-t amit amúgy MiFlash alatt bekattintasz és a MiFlash választ ki (maradjon-e a user data vagy factory reset, bootloader visszazárás, etc.)) de nincs benne más csak fastboot parancsok hogy melyik image file melyik partícióra menjen fel - nincs is az utasításkészletben partícionálásra parancs. Tettem már fel .sh-val a készülékre Xiaomi MIUI global ROM-ot Linux alól mert bitre-byte-ra ugyanazt csinálja mintha Win-en csináltam volna csak nem volt kedvem elindítani egy VM-et és várni 3..4 percet rá csak ezért -
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #34714 üzenetére
De lehet: a Nougat-ra nincs sec. patch, a particionalas pedig nem engeti, hogy /vendor legyen (nincs elokeszitve) igy nem lehet Oreo, arra lenne meg epp sec. patch.. minden mindennel osszefugg.
-
vornia
senior tag
válasz
pulutodurumo #34674 üzenetére
Onnan kerültem.ide
így kezdődött
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #34651 üzenetére
Nem-nem, csak MIUI - de 10-en és 11-en is ahogy néztük.
-
kmarci25
veterán
válasz
pulutodurumo #34551 üzenetére
Plusz egy, nálam is, bár én rendszeresen használom a gombot (az utóbbi időben egyre kevesebbszer, de a megszokás miatt nehéz átállnom). Annyira még nem gáz, de van hogy 2-3-szor kell nyomni, hogy érzékelje...
-
jemy
tag
válasz
pulutodurumo #34238 üzenetére
igen, most kaptam az infot recoveryt kell cserélni!
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #34177 üzenetére
Már a típusára se emlékszem.. a 3.5 évvel ezelőtti unlock eBay email-ből kapartam elő
LG Optimus L9 P760 és nem 4.4, csak 4.1.2
de nagyon elégedett vagyok vele a mai napig.
-
Peterhappy
őstag
válasz
pulutodurumo #34173 üzenetére
Köszönöm, igen már rendeltem azt is, és felső panelt is, nem adom fel, meg fogom szerelni, mert túlságosan a szívemhez nőtt a telefon. Kijelzőt nem fogok még egyszer cserélni.
Ad hoc jelleggel beszereztem ma mellé egy Note 7-t is, így a Note 4 megmarad "navigálós telefonnak" (Crok Mester után szabadon)
-
Csápájev
őstag
válasz
pulutodurumo #34006 üzenetére
-
Oldman2
nagyúr
válasz
pulutodurumo #34006 üzenetére
Saját tapasztalatom alapján a ragasztócsík kihúzása azért okozhat meglepetést.
Persze ez készüléke válogatja, én minden estre kellően beszoptam az egyik csíkkal anno.
-
Peterhappy
őstag
válasz
pulutodurumo #33973 üzenetére
Köszönöm!
Inkább csak attól tartok, hátha az eladó kifogyott az R-esből és "jó ez ide ezeknek" jelleggel N-est küld helyette.
Elvileg pár nap és érkezik, bejelentkezem én is, mit kaptam...Még 1x köszi!
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #33942 üzenetére
Custom, nem-MIUI ROM-ban nincs MIUI teszt menu.
-
HungaroDrone
csendes tag
válasz
pulutodurumo #33942 üzenetére
Az most nekem is vacakol. 2 napja zsebben is furcsa dolgokat produkál (néha repülős módba vált, néha random küld pl. egy 9-est e-mailben, néha csinál egy screenshot-ot)...
-
ronin79
addikt
válasz
pulutodurumo #33930 üzenetére
De van, falhoz is lehet vágni
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
pulutodurumo #33709 üzenetére
Aha értem. Na de honnan szerzek tartalék modult ? Gondolom, ez nyákra forrasztott USB port, a kis nyákot meg egy szalagkábel köti össze a főbb alaplappal, viszont alkatrészem nincs, amit beletegyek.
Van egy finomhegyű pákám, épp nekieshetek, de az SMD és ottankörüli méterű forrasztás nem az én otthonom, ezért gondoltam, hogy inkább szakemberre bízom.
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #33637 üzenetére
Remény? Remény az mindig van.. hír vagy info, legalább morzsa? Az semmi sincs..
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #33630 üzenetére
Tobben szova tettek mar
elfelejtettem beleirni
Eliras termeszetesen.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
pulutodurumo #33585 üzenetére
No de ilyen? Nem is hallottam még ilyenről.
(#33586) Thrawn: Köszönöm szépen a tájékoztatást. Akkor várok. Csak az az érdekes hogy mi flottában vagyunk és ez az egy szám nem hívható holott ő tud hívni engem.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
pulutodurumo #33580 üzenetére
és crok
Köszönöm szépen a válaszaitokat.
Viszont azóta egy új problémával állok szemben.Nem nyúltam a telefonhoz és eddig minden működött. Nem tudom hívni a páromat Nincs számtiltás egyik készüléken sem. Ő tud hívni engem, nekem viszont egy pittyegés után visszaadja a hívóablakot. Mindenki mást tudok hívni, és ők is engem. egyedül ez a szám nem megy. Számomra rejtély. Lehet ez hálózati hiba? Bár akkor a többi szám sem tudna hívni és én sem őket? -
[lAyCsI]
addikt
válasz
pulutodurumo #33557 üzenetére
Én is gondban leszek ha kifújt Havoc, mert a felkapottabb romok közül talan mar csak CR maradt ki amit még nem próbáltam, de ahogy olvasgattam az sem problémamentes...
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
pulutodurumo #33468 üzenetére
Oh, koszonom. Korbenezek, okosodok.
-
ktomcat
senior tag
válasz
pulutodurumo #33451 üzenetére
megtörtént
a hd audio-ra így is elhallgat, közben meg van egy bt fülesem, azon működik ki-be kapcsolgatva is.. Ezesetben a kocsi rádiójával lenne a gond? 2017es modellekbe ilyen ***t tettek volna?
-
djtörök
senior tag
válasz
pulutodurumo #33451 üzenetére
Érdekes...én hiába állítok bármit is, mindig visszaáll default-ra. Aex 6.6
-
ktomcat
senior tag
válasz
pulutodurumo #33448 üzenetére
-
pluhm
aktív tag
válasz
pulutodurumo #33439 üzenetére
Köszi a választ (neked is aRm1n). gCam-hoz ha jól látom AEX-en nem kell engedélyezés a camera2API-hoz, mert benne van. A teszt szerint a support level: Level_3. Az azt jelenti, hogy OK?
-
pluhm
aktív tag
válasz
pulutodurumo #33420 üzenetére
Szia, sikerült felraknom az AOSP EXTENDED AEX v6.6 rendszert. Ez az első romolásom, eddig még nem próbáltam, illetve ezidáig a gyári rendszert használtam, így egy kis segítséget kérnék tőled, mert látom te is AEX rendszert használsz. Egy-két beállítást nem találok (lehet nincsen). Pl. az értesítési LED színét csak az akku töltésénél láttam, hogy lehet állítani. Az alkalmazások értesítéseihez, e-mail-hoz, nem fogadott híváshoz ...stb. lehet a rendszerben LED színt választani valahogyan? Szeretném a telefonra felrakni a gcam-ot, ehhez még után.a olvasok. Illetve még egy dolog, amit hiányolok. A MIUI-n volt olyan lehetőség, hogy a kezdő-képernyőre kiraktam a képernyő lezáró gombot, így nem kellet a fizikai ki-be kapcsoló gombot használnom a lezáráshoz. Erre van itt valahogyan lehetőség?
-
pluhm
aktív tag
válasz
Ez az AEX rom a Crok mega tárhelyén lévő például? (AOSP EXTENDED AEX) Ebben van több verzió, illetve firmware is. Ha ezt a romot akarom felrakni, akkor egy régebbivel kell kezdenem, vagy mehet egyből a v6.6? Ez Nougat, vagy Pie alapú? Ugye az én telefonom Nougat alapú... Számít ez egyáltalán TWRP-ből történő telepítés során? Gondolom nem mindegy, melyik kernel fut a háttérben.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
Orange Fox R10 mennyire megbízható? Érdemes R9-ről frissíteni? Kompatibilis az R9 mentésekkel?
-
crok
Topikgazda
válasz
De azzal mégse kezdhetem egy teljesen kezdőnél, hogy OrangeFox ZIP-ből szedje ki az img-t és azt flash-elje fel fastboot-al és utána restart recovery-be és onnan flash-.elje fel a teljes zip-et
-
aRm1n
aktív tag
válasz
pulutodurumo #33411 üzenetére
Köszönöm! Ha jól látom, mido-s nincs még, jelenleg 6.1-es van fent és az majdnem jó (csak nem HDR képeket nem tud csinálni, mondjuk az pont nem zavar).
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #33183 üzenetére
Egész nyugodtan hagyhatod fent "buzergálás" nélkül, jó lesz neked.
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #32874 üzenetére
MTK alatt Engineering menüben volt ilyen lehetőség, Snapdragonban emlékeim szerint nincs.
-
Armagedown
őstag
válasz
pulutodurumo #32820 üzenetére
A kész jpg képekről beszéltem, de más kamera alkalmazással még rosszabb a minőség, pl a LOS alap kamera alkalmazásával vagy az OpenCameraval.
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
pulutodurumo #32820 üzenetére
Az érzékelőtől/hw feldolgozótól közvetlen lekért dng fakó és zajos.
Kb. vibrance +60, sat +30, red hue -60 de még így sem az igazi.
(nem véletlen van letiltva alapértelmezetten szerintem) -
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #32722 üzenetére
Valószínűleg a Mi Bandage (ami egyébként szuper) lesz a ludas. BT zenehallgatás mellett megvan az 1-2 megabyte letöltés. Csak akkor van gond, ha a karperec csatlakozik az alkalmazáshoz.
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #32720 üzenetére
Ennyit. Irtam azt is hogy a MIUI kisse mas idozitessel dolgozik. Es a top 5 wakelockokbol BT erintettsegu wakelock min. 2 is.
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #32718 üzenetére
Csak akit erdekel mert nem magyarul irtam.
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #32715 üzenetére
Logout blogomon leirtam miert, valamint angolul is irtam par cikket (ha valakit erdekel).
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #32681 üzenetére
Igen, az a baseband verziója a V10.2.3.0-ból kiszedett firmware-nek.
-
djtörök
senior tag
válasz
pulutodurumo #32681 üzenetére
Igen, az az, a 10.2.3 fw.
Majd kérek beszámolót, hogy milyen az üzemidő! Sajnos az előző verzió nekem eléggé habzsolta az akksit.
Több pie romot is próbáltam, eddig a pixelexperience caf legfrissebb, és az RR ami elfogadható üzemidőt ad. -
HungaroDrone
csendes tag
válasz
pulutodurumo #32629 üzenetére
Én továbbra is a MoKee-t nyúzom. Nekem tökéletes, nem tudok hibát mondani.
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #32629 üzenetére
Pl. MiracleDroid vagy LineageOS Extended
-
Archttila
veterán
válasz
pulutodurumo #32612 üzenetére
Jah, h MIUI... akkor nem szoltam
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #32611 üzenetére
Na csináltattam Bluetooth logot. A Wireshark meg megmondta hogy SBC a kodek. Gondolom hiányzik pár dolog a MIUI-ból, nem lesz egyszerű bele hekkelni az AptX-et. Na majd ha romot cserélek egyszer, talán...
-
Archttila
veterán
válasz
pulutodurumo #32608 üzenetére
BT ikon nyomvatart, itt a csatlakoztatott eszkozon nyomsz egy reszleteket ahol (elvileg) megjelenik majd az AptX ki-be lehetoseg.
Nalam az Aptx for android oreo & pie modul tokeletesen mukodik.
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #32560 üzenetére
Jajj, hát persze hogy van olyan hogy sérült MP3 meg sérült jpeg, én is DC-ztem, volt milliót megszakadt letöltésem : D De olyan hogy egy jpeg úgy jelenjen meg hogy függőleges vonal van benne és nem vízszintesen van elcseszve vagy egy MP3 ami úgy lesz lejátszható hogy torzított a hangja - és ezt filerendszerhibára lehet visszavezetni.. na _olyat_ még nem láttam.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
pulutodurumo #32523 üzenetére
és crok
Köszönöm a válaszaitokat. Ezt a frissítést meg tudom csinálni RR pie romra, anélkül hogy a rendszert újra kellene húznom?
Bocsi ha nagy butaságokat kérdezek de számomra annyi új dolgot írtok hogy sokszor csak lesek ki a fejemből. -
Fishor
senior tag
válasz
pulutodurumo #32014 üzenetére
Szia!
Újraindítottam már, meg ki is kapcsoltam a telefont, de nem oldódott meg. Nem tudom mi az a recovery-s cashe törlés. Nekem full gyári minden, nem értek a "beléhez" a telefonnak.
Üdv: Fishor
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #31400 üzenetére
Nem csak az a lényeg, számold vissza mennyi lehetett az idle battery drain, nagyon pár tized % per óra.
Ezért kérdeztem a ROM-ot meg az egyéb beállításokat. -
Aethelstone
addikt
válasz
pulutodurumo #31346 üzenetére
Jó, ha lehetne, akkor én MIUI 5-öt használnék. Nekem az volt a mindenidők legjobbja
-
kmarci25
veterán
válasz
pulutodurumo #30929 üzenetére
pulutodurumo & szunyi777: Köszönöm a véleményt. Azt nem tudtam, hogy a cr a Cyanogenmod utóda. Ez így kb el is döntötte a kérdést.
szunyi777: ha jól látom pie-t használsz. Mindennapi használatra mennyire alkalmas? Nincs fagyás, ilyesmi? Illetve a frissítést hogy kell/lehet telepíteni hozzá?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
pulutodurumo #30181 üzenetére
Tudok róla, de ha azt a google accountot adja meg amivel FR előtt be volt jelentkezve az adott telefon, akkor mennie kell a dolognak.
Persze ha a csillagok, meg a Google szerverei úgy akarják.
-
válasz
pulutodurumo #30173 üzenetére
Ponstosítva: a vásrosi lokálokban lehet, ha jól tudom. Pl. Bp és környéke adok-veszek, stb...
-
vargalex
félisten
válasz
pulutodurumo #30031 üzenetére
Igen, az már több, mint 12k-val drágább az adott helyen a Note 5-től is. Ráadásul az csak 3000 mAh akkuval rendelkezik. Félek túl kevés lenne a megszokott üzemidőhöz képest.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
pulutodurumo #29716 üzenetére
A miui témázhatósága az egyetlen ami hiányzik. Viszont azt kevésnek érzem, hogy visszategyem. Substratummal nem lettünk cimborák azóta sem, de 1-2 normális téma használhatónak bizonyult. De a kiszámítható működés, a gyors reakció, a kevesebb program újratöltögetés nekem maximálisan megéri hogy ne MIUI-t használjak.
(#29717) crok
Ha jobb akkor írj majd lécci, a firmware-t akkor felrakom crdroid alá. -
Upo
addikt
válasz
pulutodurumo #29696 üzenetére
Nem tenném, ha kiderülne hogy hol lehet állítani. Addig meg hadd polírozzuk kicsit a jancsikát...
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #28959 üzenetére
A Termux nem igazán szokott jól működni su-val, mert a PATH változót nem kezeli valami jól.. használd [ezt] a modul beállítására.
-
kmarci25
veterán
válasz
pulutodurumo #28955 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
kmarci25
veterán
válasz
pulutodurumo #28939 üzenetére
Agreed.
-
kmarci25
veterán
válasz
pulutodurumo #28936 üzenetére
Nekünk marad a 7. 8 se lesz, 9 meg pláne. Mondjuk - mivel a miui elég sok mindent belehegeszt a romba - nekem nem is igazán hiányzik semmi se a 8-ból, se a 9-ből.
-
kmarci25
veterán
válasz
pulutodurumo #28865 üzenetére
Bejött az ötlet, mióta lelakatoltam, azóta frissül.
-
Upo
addikt
válasz
pulutodurumo #28524 üzenetére
Azt éppen nem lehet nehéz felfogni, de az újabb win10-eknél a kedves MS kérdés nélkül lecserélte a parancssort PowerShell-re. A powershell-ről azt érdemes tudni, hogy a unix/linux parancssorokhoz hasonlóan csak a PATH alatt keres, az aktuális könyvtárban viszont a DOS és cmd parancssorral ellentétben NEM!
A legtöbb leírás meg még a kéretlen csere előtt készült, vagy azokból copy-pastelt.
Megoldások:
- PS parancssorban cmd futtatása
- ./{parancs} használata, ez az aktuális könyvtárból futtat
- futtatás menüben cmd paranccsal indítani a parancssort
- Tálcabeállítások alatt a "Parancssor lecserélése a Windows PowerShellre blabla..." beállítás kikapcsolása, miáltal visszaáll a parancssorra a cmd.exe futtatása. Ezáltal a régi leírások is ismét betű szerint működnek. -
gemini
aktív tag
válasz
Akkor gondolom nekem szól. Ha az összefoglalóban található leírás egyértelmű, akkor a megfelelő helyen adtam ki a parancsot, és van némi fogalmam a DOS-ról. Nem kell egyből hőbörögni, ha valaki nem tud egyből rootolni egy telefont. Ez a második alkalom, hogy megpróbálkozom vele. Az első egy 4A volt, ami a topikjában lévő leírás alapján elsőre sikerült. Most ez nem megy olyan könnyen, és mielőtt ide írtam volna, segítségül hívtam a google-t és a youtube-ot is, de nem találtam megoldást. Crok fórumtárs mindig nagyon segítőkész, és holnap friss fejjel újra átolvasom a blogját, mert ma már hiába teszem, nem sokat fogok fel belőle. Viszont ha nem jutok előbbre, akkor már csak azért felteszem a kérdésemet, hogy a következő "tudatlan" legalább a keresőben megtalálja.
Szép estét! -
crok
Topikgazda
válasz
Bakker, mindig elfelejtjük a MIUIHU féle MultiTool-t:
egyetlen programban benne van az egyszeri recovery telepítő / rootoló embereknek minden és van menü meg miegyéb is, igazi All-In-One, nem kell parancsokat kiadni meg parancssorozni Windows alatt:Idézet a MIUIHU oldalról:
- Legfrissebb TWRP letöltése és telepítése minden eszközre
- Saját Recovery telepítése
- Legfrissebb MIUIHU letöltése és telepítése a támogatott eszközökre
- Saját ROM telepítése
- Legfrissebb SuperSU letöltése és telepítése minden eszközre
- Legfrissebb Mi Pc Suite letöltése és telepítése
- Legfrissebb MiFlash letöltése és telepítése
- Alkalmazások mentése és visszaállítása
- Automatikus frissítés újabb verzióra
- Képernyőkép és videó készítése, mentése PC-re
- Telefon infó
- Telefon újraindítása Sima|Recovery|Fastboot|EDL módban ADB és Fastboot módból
- Bootloader ellenőrzése
- Bootloader nyitas
- Napi Zárkepernyo
- Offline használat
- PIN/Jelszó/Minta törlése
- LazyFlasher és no-verity-opt-encrypt
- Anti-RollBack ellenőrzés -
madoxx
aktív tag
válasz
pulutodurumo #28448 üzenetére
Kösz a tippet
Lehet keresek rá egy jó Android 1.6-ot is, az pár száz megahertzen is eldöcögöttEgyébként másoknál is van hasonló jelenség?
Nem általános lassulásról van szó, hanem egyre nagyob lagokról.
Mostanra 2-3 másodperces lagok is előfordulnak. -
sicc_innen
tag
válasz
pulutodurumo #28228 üzenetére
Értem. Köszi!
Tehát a meleg a jelenség kiváltója.
Érdekes, hogy a Mi modelleknél nem annyira jellemző, mint a Redmiknél. -
stigma
addikt
válasz
pulutodurumo #28107 üzenetére
(#28106) [lAyCsI] :
(#28107) pulutodurumo: A garipapírt megkeressük, mert ah megvan ingyen cserélik, ami nem lenne rossz. 7-8k nem rossz 25k-ért már nem biztos hogy cseréltetnék kijelzőt, mert szerintem nem ér annyit.
Köszi az infót
-
sicc_innen
tag
válasz
pulutodurumo #27966 üzenetére
Oldalzseb mindössze csak 2 rövidgatyámon van.
-
trouble
senior tag
válasz
pulutodurumo #27914 üzenetére
Most már értem, köszönöm!
-
Archttila
veterán
válasz
pulutodurumo #27656 üzenetére
Szerintem nem cserélik külön. Az alapanyag (csak digitizer) 1-2 ezerrel olcsóbb mint a komplett kijelző, ha jól emlékszem.
Alin valamivel több mint 2k egy digitizer: [link]
Lefejtéshez van rengeteg guide a neten, persze ettől még simán elronthatok valamit
-
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #27741 üzenetére
Nem tud a sima TWRP differenciális (block) OTA-t.
OrangeFOx R6 beta-t (nemsoká lesz R7 beta talán) -
crok
Topikgazda
válasz
pulutodurumo #27738 üzenetére
-
Archttila
veterán
válasz
Videók alapján nem tűnik nehéznek, és a művelethez szükséges szerszámok is megtalálhatóak a fiók mélyén
18k környékén cserélik, legalábbis én itt aprón ilyen árakkal szembesültem.kelly416
Annyira nem sürgős mivel van másodlagos telója az asszonynak.
-
kelly416
veterán
válasz
Parts4repair oldal sem megbízható ilyen szempontból? Mert attól, hogy most csak mtk-s note4 kijelzők vannak, árulhatnak globalhoz is, amikor épp nem fogynak ki. Legalábbis gyanítom, azért nincs kínálatban, mert kifogyott. Régebb (a sony-s korszakomban, azaz 3-4 éve) mindenki őket ajánlotta alkatrészbeszerzésre.
-
RVR400
veterán
válasz
pulutodurumo #27600 üzenetére
Korábbi verziót tudomásom szerint eddig sem engedett meg az updater.
-
Janou
őstag
válasz
pulutodurumo #27630 üzenetére
Köszi. Elmenti.
-
Janou
őstag
válasz
pulutodurumo #27626 üzenetére
AZ Camera illetve van az AEX beépített. Láttam amúgy az összefoglalóban egy Croc féle zip-et ami elvileg engedélyezi a camera2api-t. Azt recovery-ből kell feltenni?
-
Janou
őstag
válasz
pulutodurumo #27623 üzenetére
Nem találok ilyen beállítást...
-
Imi1981
veterán
válasz
Ha twrp-ből rakunk fel valamilyen custom miui 10-et, onnan vissza térni állni 9-re?
Most láttam crok már írta. -
crok
Topikgazda
válasz
Amire te gondolsz az Midora meg nem el. O most stabilrol developerre is valtana, nemcsak miui9rol 10re.. Ott azert kell amugy is egy rendes clean install. Visszaterhet ha akar csak a modja vagy clean installos miflash vagy twrp es zipbol vissza.. vagy mivel julius vegere igertek a stabil miui10et es ma 26odika van hat gondolom max egy heten belul a stabil is frissul majd.
-
csemeteim
tag
válasz
pulutodurumo #27592 üzenetére
Annyira vacak hogy nem éri meg feltenni?
Azt hallottam hogy Augusztusban jon a stabil, az jobb lesz vagy az sem? -
Archttila
veterán
válasz
pulutodurumo #27364 üzenetére
RR+Magisk alatt en is egy modul formajaban birtam mukodesre, de egyelore MIUI alatt nem piszakolom, mivel meg nem biztos, h marad...
Hianyzik az a rengeteg aprosag amit mas ROM-ok lazan tudnak.
-
borzosmorzi
tag
válasz
pulutodurumo #27248 üzenetére
A tárhely sajnos előbb-utóbb gond lesz, ha minden újonnan vásárolt és régebbi kedvenc CD-imet flac-ként konvertálom át és teszem a telefonra, úgyhogy megnézem, hallok-e valami különbséget a 320 kbit/s-os mp3-hosz képest (a telefonon valószínűleg nem, még komolyabb fejhallgatóval sem). Nálam ez az ódzkodás az mp3-tól valami régi beidegződés, ill. a flac-ot amolyan biztonsági mentésként is használom a CD-imhez. De ez már nagyon off-topic.
A lényeg, hogy megoldódott a Mi Videó elszállásának rejtélye, az mp4 fájlkiterjesztésű audiofájlok okozták. -
borzosmorzi
tag
válasz
pulutodurumo #27180 üzenetére
Köszi, hogy megnézted. Én ritkán használom, úgyhogy az sem biztos, hogy újkeletű a hiba. Ezek szerint a stabil MIUI-ban nincs ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest