- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Nofene, OpenGApps-bol 3 napja van hivatalos Android 10 csomag is, ugyan csak pico es nano de haladnak valamint a 24. ota kijott csomagokkal mar elvileg bootolasi gondok se lesznek.
-
crok
Topikgazda
Dolgoznak a hatterben az Android 10 ujjlenyomatolvaso probleman, Santonira van mar fix, probaljak adoptalni a megoldast. Az egyik fo dev. az a Roker2 aki az AICP maintainer-e.
-
BullZeye
veterán
Van mód full screen caller photot beállítani Android 10ben?
RR Nougatban tetszett nagyon, hogy teljes képernyőben láttam kivel beszélek, itt meg egy kb 1,5cm-es körben.CrDroid megy szépen, de nem találtam benne erre utaló beállítást
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
crok
Topikgazda
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
A Gmail nem jelez ha üzenet jön. Pedig semmit nem változtattam. Próbáltam újraindítani is de egyáltalán nem jelez. Mi lehet a gond? Először a Gentle alarn most ez. Kezd széthullani a rendszer... Beállításokban minden ok elvileg.
Üdv: Fishor
-
crok
Topikgazda
válasz BullZeye #35291 üzenetére
Nem kell tartani.. ha már rászántad magad akkor backup után flash-eld fel őket és nézz szét mit lehet állítgatni, van még sok másik ROM is.. pl. az AICP is.. épp átállás van 10-re és van amit abbahagytak, van amiből lesz 10 van amiből official helyett unofficial lesz csak..
-
BullZeye
veterán
Nagyon kell a sok testreszabás, kb csak amiatt használtam RR-t.
Fizikai gombok testreszabása és a többi. Értelemszerűen Pie előnyt élvez, de régivel is jól megvoltam.Egyiket se ismerem, úgyhogy ahogy írtad sorrendet letöltöm.
crDroid elsőnek.Ha RR romom van, akkor simán csak TWRP Factory reset / wipe system és dalvic cache és install, ugye? Nincs itt már olyan mint régen, hogy kell új alaprendszert telepíteni hozzá?
szerk.
Mivel Luis féle az RR alapú azt próbálom biztos ami biztos, ha ott is rossz a wifi, akkor crDroid.szerk2.:
Hát ez gyors volt, ugyanaz a hiba ennél az RR-nél is.crDroidra marad holnapra.
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Na jó, az abszolút favorit Resurrection Rom elhasalt.
1) Munkahelyi WIFI-vel működik rendesen
2) Otthoni WIFIvel hiába állítom telefonon static IP-t és DNS-t, hiába állítom routerbe a DNS-t, egyszerűen nem működnek vele rendesen a dolgok 100%ban.Teljesen újrahúztam, csak google került fel rá, de nem lett jobb.
Aki használta RR romot, mi a hozzá legközelebb álló rom ami szerethető?
-
BullZeye
veterán
Ahogy írod, igen, holnap melóhelyen megnézem wifit biztos ami biztos, aztán ha nem kerek este újra húzom.
Tűzfal és vírusírtó nincs, csak a régi jól bevált programok kerültek fel csak mindenből az új verzió.
Magisk, Adaway (kikapcsoltam már, nem segített) ami rootos.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
crok
Topikgazda
válasz BullZeye #35286 üzenetére
Már a 32 byte dont-fragment-el sem megy át? Ott valami nálad nagyon-nagyon nem kerek vagy a ping le lenne tiltva valahol az eszközeiden? Használsz tűzfal appot a teéefonon vagy valami biztonsági szűrést a routereden? Egy másik eszköz meg megy? Csak ez az egy készülék és csak ezen a WLAN-on nem megy?
-
BullZeye
veterán
Sending 32 bytes to... <- NO REPLY!
We are unable to test this host or IP.
Most likely ICMP traffic to that host or IP is not allowed or the host or IP is invalid.Mobilnettel megy. Routeren nem tudom mi van beallitva, openwrt default.
-
aRm1n
aktív tag
Sziasztok! Úgy egy hete egy olyan jelenséggel küzdök, hogy a Chrome-ban vagy a Google Search -ben leáll a görgetés, nem tudok tovább görgetni, lapot váltani, újratölteni - gyakorlatilag többé nem frissül a kontent. Ha kilépek az appból, újratöltve a hiba megoldódik ideiglenesen, illetve legtöbbször akkor is, ha k>-bekapcsolom a képernyőt. Mi lehet az oka? Jelenleg crDroid 6.2-n vagyok, nemrég volt ugyan egy frissítés, de nem rögtön utána jelentkezett. Marha zavaró...
Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
Faby
senior tag
válasz latya73 #35279 üzenetére
Olyan nagy kérés lenne kattinthatóan berakni a linkeket?
PMGC_7.0.009_ConfigsVersion_V3.apk30 mp volt megcsinálni...
[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
latya73
csendes tag
Műkődik:
PMGC_7.0.009_ConfigsVersion_V3.apk
https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/PMGC_7.0.009_ConfigsVersion_V3.apk -
crok
Topikgazda
válasz BullZeye #35277 üzenetére
Ha ez nem akkor MTU szokott lenni.. Routerben mennyi most az MSS vagy MTU beállítva? Mennyit mond ez a teszt pl. MTU-ra?
-
BullZeye
veterán
Fura, feleségemén működnek, sőt előzőleg is mentek mindenféle beállítás nélkül, ez nem lehet RR rom hibája?
DNS66 tűnt a legegyszerűbbnek, felraktam, beállítottam a 2 DNS-t és START, de sajna ezután se mentek a progik.
Kiszolgálól DIGI, úgyhogy csinálok egy router restartot, hátha az megoldja, router OpenWRT, őszintén nem szívesen állítok be semmi újat, mert 1-2x már sikerült hálózat nélkül maradnom
-
crok
Topikgazda
válasz BullZeye #35273 üzenetére
Mindegy milyen "gyors" a net az főleg tökmindegy hogy mivel van védve a WLAN.
Igen, találkoztunk, pl. mikor szar a szolgáltató DNS-e.. próbáld ki ezekkel a DNS-ekkel:
1.1.1.1
8.8.8.8
208.67.222.222
..vagy amit itt írtam abból bármit - azzal szinte biztosan mennie kell.A DNS szerver átírására sok lehetőség van,
a három szerintem legegyszerűbb módszer:- otthon általában a router oszt IP-t DHCP-n, a nem szolgáltatói (tehát saját) routeren a LAN beállításoknál a DHCP beállításokba írd ezeket bele, aztán WLAN kikapcs-bekapcs a telefonon és megkapod az újonnan beállított DNS szervert - nyilván nem járható út ha a router-t nem tudod konfigurálni mert nem tudsz belépni, nem a tied, etc..
- Root nélkül meg tudod csinálni azt, hogy felteszed pl. a Blokada Slim-et és beállítod a fentebb említett DNS-ek egyikét
- Root-al pedig millió lehetőség van.. néhány a teljesség igénye nélkül:
_használhatod pl. a DNS66 appot
_MagiskHidePropsConfig-al átírhatod a DNS szervereket - a Magisk topik összegfoglalójának végére tettem hogy hogy lehet prop-okat hozzáadni/átírni (arra keress, hogy "Sensitive prop-ok rejtése") és ezt a két prop-ot érdemes átírni, IP-ket persze a fenti listából választhatod:
net.dns1=8.8.8.8
net.dns2=208.67.222.222
_AFWall-al is meg lehet csinálni
_használhatsz rá egy hasonló script-et amit root-ként lefuttatsz (akár minden startkor):
#!/system/bin/sh
iptables -t nat -I OUTPUT -p udp --dport 53 -j DNAT --to-destination 1.1.1.1:53
exit 0
Az IP-t írd itt is át arra ami DNS szervert választottál
(az 1.1.1.1 a CloudFlare DNS egyébként de ez csak példa).[Szerk.] Tudom, nem túl elegáns.. ha többször lefuttatod akkor mindig az utolsó lesz az ami "él" - ha törölni akarod az IPTables bejegyzéseket amiket a fenti script-el csináltál (és visszaállj az eredeti állapotra) akkor futtasd le ezt (vagy indítsd újra a telefont):
#!/system/bin/sh
for i in $(seq 1 $(iptables -t nat -L OUTPUT --line-numbers | tail -n1 | cut -d' ' -f1)); do iptables -t nat -D OUTPUT 1; done
exit 0Valamelyik módszert próbáld ki.
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Érdekes hibám van. Itthoni wifivel nem jelentkezik be otp smart bank, és Firefoxba nem tudok syncbe bekelemtkezni, időtúllépés hiba.
4G-vel megy minden. WiFi gyors, 50/30 és 2ms. Wpa2psk, 5ghz
Ilyennel találkoztál már?
-
crok
Topikgazda
Közben Aryan (a LOS16 maintainer-e) nyitott egy Unofficial LOS17.1-es XDA thread-et és fel is került a tegnapi két teszt build után most az első (init) build is. A SELinux egyelőre permissive.. meg a Goodix ujjlenyomatolvasókkal nem megy.. (mint ahogy egyik 10/Q se és lehet emiatt sose lesz "official" státuszú LOS17 Mido-ra).
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz BullZeye #35266 üzenetére
Minek? Semminek.. Persze hogy megy.. A Magisk-nak csináltam külön topikot amúgy. TiBu helyett ajánlom a Swift Backup-ot!
-
BullZeye
veterán
És tényleg, OTP smartbank is megy rootolva.
Titanium backup a programokat nem igazán tudja visszaállítani, de az adatokat a programokhoz igen, úgyhogy manuálisan telepítve a progikat visszaállíthatóak a beállítások.
Rendszer pörgős, és tényleg azon filózom a kamerán kívül ugyan minek cserélném le ezt a telefont...
-
SirKero
őstag
Köszi.
Az alkalmazásokban letiltottam az AA automatikus indítását és úgy néz ki jó lesz.
Bár azt nem értem,hogy most mitől akart azonnal indulni amikor nem is működik bluetooth kapcsolaton keresztülMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
crok
Topikgazda
crDroid 6.2 (Android 10/Q) frissítés!
Changelog: changelog_mido.txt
Letöltés:
https://crdroid.net/mido
- vagy -
https://sourceforge.net/projects/crdroid/files/mido/6.x/crDroidAndroid-10.0-20200124-mido-v6.2.zip/download -
BullZeye
veterán
Köszi, igen, az is 2017-es. Úgyhogy mindent frissíteni kellett.
Felkerült rá a legújabb RR, be is tölt, viszont ha Gapsot telepítem (android 9, arm64, micro) akkor TWRP-be bootol egy pár perc után, anélkül bebootol szépen, mi okozhatja ezt?
tesztelem addig Nano-val és Picoval.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz [lAyCsI] #35252 üzenetére
Most írta ki David:
1. Next month, there will be Lineage 17.1 releases alongside Lineage 16.0.
2. About the kernel, no, it uses the stock one but I will release it as separate flashable zip because I need to tweak the ramdisk.Hoppá! Lesz 17.1 is tőle meg egy saját kernel (volt is csak az abbamaradt..)
-
crok
Topikgazda
válasz BullZeye #35254 üzenetére
Nem megy az assert_check. Valszeg egy borzasztórégi TWRP vagy valami más de nagyon régi recovery lehet fent még nálad. Igen, amúgy az SD625-ös (MSM8953-al szerelt) Redmi Note 4 a Mido.
Mindegy is, menj a TWRP letöltési oldalára és tedd fel a legújabbat (ami most épp a twrp-3.3.1-0-mido.img).
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
2 éves android 7es Resurrection rom van a telefonomon, most megpróbáltam a legújabbat felrakni, de nem igazán akar felmenni rá.
E3004: this pacakge is for device mido; this device is .
Régen volta már, de B20as snapdragon 625 Note 4 global az Mido, nem?
-
crok
Topikgazda
válasz [lAyCsI] #35252 üzenetére
Az RSSI bug javítása már bent van az official-ben is. De teljesen megállja a helyét amit mondasz, mivel a Zeelog tree-ből rengeteg dolog van áthúzva tényleg ez a legproblémamentesebb ROM lehet most, nekem a testreszabhatósága tökéletesen elég egy ideje, nem hiányolok semmit - nyilván más meg fog.
-
[lAyCsI]
addikt
várjuk szeretettel
jó lenne ha David nyomatná tovább ezt a vonalat,
mert nem a legtestreszabhatóbb de hogy a legprobélmamentesebb custom rom jóideje az tuti. Az offical-al nekem volt jópár idegesítő bug, és a térerő is elég gatya volt, márha volt...-= No way back from Here =-
-
crok
Topikgazda
válasz SirKero #35249 üzenetére
Ha kell a kihangosítás akkor kell a párosítás - ezért néznék szét az AA háza táján, telepített alkalmazások listájánál keresd meg az Android Auto-t és nézd meg van-e beállítva valamire mint alapértelmezett alkalmazás, vagy eleve nézd meg az alapértelmezett alkalmazások listáját: a telepített alkalmazások listájánál jobb felül van egy menü gomb, azt ha megnyitod ott van az alapértelmezett alkalmazások menüpont.
-
-
[lAyCsI]
addikt
Végre megérkezett a LB féle új LoS build:
[link]-= No way back from Here =-
-
SirKero
őstag
Töröljem a párosítást? De akkor a kihangosítás sem megy
Bocs ha triviális a kérdésem de nem igazán értek hozzá.
Egy éve megy normálisan csak mostanában kezdte el csinálni pedig nem állítottam át semmit.[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
latya73
csendes tag
Sziasztok! Crok mester! LilBlinx to Nightly update mehet dirty?
-
SirKero
őstag
Üdv.
Az utóbbi időben azt produkálja a készülék,hogy amikor beindítom az autót ( SX4 S-Cross ) automatikusan elindul az AA is. Nem csatlakozik fel csak a telefonon indul el. Mitől lehet? Valakinek ötlet?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
crok
Topikgazda
Szerintem ne bonyolítsd túl, utolsó TWRP 3.3.1-0, mindenki happy. Szétszedés nélkül szerintem nem tudod megmondani, de szétszedni 3 perc és nagyon egyszerű.
-
Faby
senior tag
Kérdésem lenne, elsősorban crok-hoz, de aki tudja a választ, ne tartsa magában!
A tartalék Note 4-et akarom újrahúzni (4/64, jelenleg az utolsó stabil xiaomi.eu van fent, 10.2.2), és próbálgatni a nem miui romokat, pl ezt, az ajánlások alapján.
Recoveryben mi az ajánlott? Ha jól emlékszem az Orange Fox 10-essel volt némi pitty-putty, ez megoldódott azóta, használható, vagy a 9-es az igazi? Esetleg TWRP-vel jobban járok? (most OF 9-es van fent)Illetve másik kérdés, ez már a gyerek telója, szintén Note 4, csak 3/32-es, szétszedés nélkül meg lehet tudni, milyen usb panel van benne, mit rendeljek hozzá pl innen?
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
aytukabozs
addikt
válasz szetcsuszott #35237 üzenetére
"akkor a vezetékest csak
mikrofonnakhasználja" antennának?
És mindez igaz is, míg miui van a telefonodon
(legalábbis az általam próbált custom romokkal nem működött)[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
szetcsuszott
aktív tag
Biztos ez csak nekem új, mert még sosem próbáltam, de azért megosztom, hátha másnak is hasznos:
Ha a jack dugaljba bedugok egy vezetékes fülest, egyúttal csatlakoztatok a telefonhoz egy bluetooth fülest is, akkor a vezetékest csak mikrofonnak használja, és kinyomja a rádiót a bluetoothosra. Ergo a bluetoothos rádióhallgatáshoz elég egy régi szar jackes füles egy darab vezetékkel, antennánakKezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
-
crok
Topikgazda
válasz KisSarkany #35232 üzenetére
Mármint Evie? Ez azért akkor nem ugyanaz mintha a MIUI 11 sajátja lenne
Akkor annak van saját backup-ja, csinálj egyet majd adattörlés, próba, visszaállítás.. -
crok
Topikgazda
válasz KisSarkany #35228 üzenetére
Ezt próbáld ki ha a gyári launcher-t használod:
a beállításokban felül keress rá arra hogy mentés (vagy backup / mentés app a neve valami mappában) és csinálj egy mentést a kezdőképernyő appról (elég a lokális mentés, nem kell felhő..). Aztán töröld a kezdőképernyő app adatait (home) és próbáld újra. Utána visszaállíthatod a kezdőképernyő mentést. 80+%-ban megoldja..Egyébként egy másik launcher-t ajánlanék..
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Ha fényképezni szeretnék csak a szelfi kamera képe jön be. Mikor átváltanék hátsó kamerára, kiírja, h kamerahiba indítsam újra az alkalmazást. Persze nem történik semmi. Ötlet? Köszi!
-
KisSarkany
csendes tag
Sziasztok!
Van egy global note 4-em.ami a legutolso frissites ota azzal a problemaval kuzd, hogy a widget-ekre hiaba tapizok, nem csinalnak semmit. Korabban az aplikaciot (klara, digical, simplenotepad, weather) elinditotta. Ha frissen ujra kiteszem a widget-et, akkor van amelyik mukodik, egeszen addig, mig pihi modba nem megy a kepernyo... Es most nezem meg ide sem tudok kepet feltolteni parameterek: android: 7.0, miui 11.0.2., kernel:3.18.31.....
Tudnatok segiteni? Mit rontottam el? Vagy mit hagytam ki?
Koszonom!
-
crok
Topikgazda
válasz Narxis #35225 üzenetére
A ROM-al akad össze a ZIP-ben levő XML megint, más is dobta emiatt azt ROM-ot clean flash utáni elhalással. Többen szépen visszaálltak egy régebbi OpenGApps-ot feltenni és kész - amúgy sincsen belőle semmi ha egy régebbit teszel fel hiszen bármelyik OpenGApps csomagot teszed fel utána a készülék úgyis frissíti a komponenseket, nincs szükség újra és újraflash-elni a GApps csomagot, úgyhogy tulajdonképp egy régebbit felteszel és vársz míg az elején lefrissíti a komponenseket és meg is vagy. Nem volt az utóbbi időben olyan változás a csomagokban/komponensekben ami miatt kényszerű lenne a legújabbat feltenni. A decemberi csomagokban is rengeteg volt az ilyen jellegű hiba, XDA-n visszaolvashatsz ha gondolod a decemberi posztok közt, elég nagy volt a zúgolódás hogy nemcsak a beta instabil hanem már a főoldalra kikerült build-ek közt is van ami hasal (általában valamelyik SEPolicy rule miatt, mikor melyik komponens..).
-
Narxis
nagyúr
Mi baja van opengapps-nak ezzel a telóval? Már csak tartaléknak használom, gondoltam frissítem orangefox-ot, firmware-t, ROM-ot stb. de amint full wipe után flashelem ROM-mal együtt az opengapps-ot akkor bootloop lesz. Bitgapps-al működik. ROM Derpfest fan edition [link] opengapps-ból pedig arm64-9.0-pico-20200121-et használtam, novemberivel még jó volt...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
kanyi51
senior tag
válasz kanyi51 #35220 üzenetére
crok mester, Sajnos szívás volt. A javasolt telepítés nem hozott eredményt, szerintem a Rootolás vitte el megint. Teljes rendszer visszaállítás után, sem indult el. Újra fel az egész ROM. Google és MIUI visszaállítás már ami ment, Magisk próba újra,és tökölődés, és most megy egy TB ami régi ugyan de ki lett szitálva. Innen most úgy néz ki hogy rendben lesz már. Persze a belakás még hátra van.
Mindegy , köszönöm a segítséget. Már csak az érdekelne mitől lett ez ? -
crok
Topikgazda
válasz kanyi51 #35214 üzenetére
Csináld az uninstall-t is és a 20.3 telepítést is a legújabbal az eredeti helyről (ne a beépítettel), itt vannak a release-ek. A ROM dirty flash ugyanaz mint a sima ROM update: szárazon ráflash-eled a ROM ZIP-et, nem törölsz semmit.. (max cache meg Dalvik/ART cache). Nem kell leválasztani.
-
-
crok
Topikgazda
-
Attici
őstag
Valaki tudja, hogy mindegyik Note4 változat a BN43-as akkut használja-e.
Vagy konkrétan a Globalban is ez van?
Valaki cserélt már?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok, segitség kellene! RN4X Snapdaron, Xiaomi-EU 10.2.2 van rajta. 2-3 napja frissitettem a Magisk- okat Majd ma ki kapcsotam, és már nem indul újra. A MI logó alatt az android pöttyözik csak. Bootloader megy, OrangeFox van rajta ami szintén elindul. Ha a bekapcsoló gombot nyomom hosszan, kikapcsol de újra elindul és megáll a logónál. Mintha a bekapcsoló beragadt volna, de nem így van.Installáltam az OP-ból a Lazyt, leinstall a Magisk de semmi hatása. Terméseztessen rajta van minden védelem,(ujjnyom stb MIU bejelentkezés) ezért nem tudom merjem-e indítani a gyári visszaállitást (WIPE). Mit csináljak? 5let? köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Elérhetővé tették a 7.0-s AOSP Extended forrást..
De hogy a Mido-val mi lesz azt egyelőre nem lehet tudni.. -
FLATRONW
őstag
válasz janakbacsi #35205 üzenetére
Igazából még a Grid Autosport is egész jól fut rajta. Természetesen fel kell tenni az Android 9-est a Grid-hez.
Nem engedélyezi a játék a max grafikát (hiába mutatja azt a beállításokban), de még úgy is jól néz ki.
Az Asphalt 7-nek nem kéne gondot jelentenie.[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
-
crok
Topikgazda
válasz janakbacsi #35205 üzenetére
Hat jol szinte biztos nem, ha emiatt vetted.. vagy venned akkor ne. 3 eves keszulek es mar akkor is kozepkat. volt max, nem jatekra keszult. De azert megnezzem neked? Bar custom ROM-on vagyok, nem gyari MIUI..
-
janakbacsi
őstag
redmi note 4 3/32-es telefonon elmegy vajon az asphalt 8 nevű játék?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
-
Gézengúz
addikt
Upsz..
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok