- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Sci
őstag
Használ esetleg valaki Locus (Pro)-t crDroiddal?
03.10. 5.2-vel még ment, 5.3 és 5.4 alatt crashel.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Laslie
tag
Nem ragaszkodom a MIUI-hoz. Igazából egy jól használható, felhasználóbarát, megbízható telefonra van szükségem. Ezeket eddig hozta is ez a telefon. Csak ez a fránya hívó képernyő szín ne lenne ilyen!
Igen, megnéztem. Nálam sajnos nincs ilyen beállítási lehetőség. Próbáltam másik régióval is. Azzal sem jelent meg a menüpont.
[ Szerkesztve ]
-
-
Laslie
tag
Végigolvasom a leírásokat. Ha kérdésem lesz, akkor jelentkezem majd.
Kipróbáltam ezta témaszerkesztőt. Eddig ezt nem ismerem. Sikerült is beálíltani vele egy háttérképet, majd az elmenetett témát beállítottam. Kipróbálva sajnos ugyan az a szürke háttér, szürkés-fekete betűk fogadtak bejövő hívásnál. Így sajnos ez sem hozott megoldást.
Ezért gondoltam már korábban is a ROM cserére, mert ez a 9-es MIUI-ban még jó volt. Abban szinte fekete volt a háttér és (majdnem) fehérek voltak a betük. Annál még tűző napon is el tudtam olvasni, hogy éppen ki hív.
Más ROM-okban milyen a hívó képernyő? Gondolom azoknál nem ilyen olvashatatlan, mint a MIUI 10-ben.
-
crok
Topikgazda
válasz Laslie #32387 üzenetére
Eddig az összefoglalóban levő Logout írások alapján mindenki el tudott boldogulni, ha gondolod kezdd el és ha elakadsz akkor kérdezz de énszerintem minden le van írva.
Bár nem tudom egy másik ROM mit fog segíteni egyébként ezen a problémán (hacsak nem is MIUI lesz..).
Témaszerkesztővel próbáltad már egy meglevő téma file átszerkesztését? Itt a hatodik pont: átállítani a bejövő hívás hátterét a zárképernyő hátterére? -
Laslie
tag
Nem kimondottan. Hanem olyan leírásra, ami pontokba szedve végigvezet(ne) a ROM cserén.
pl.
- bootloader nyitása (ennek lépései)
- mentés készítése (milyen alkalmazás, ezt hogyan tudom feltenni a telefonra)
- stb
Nem szükséges szájbarágós módon, csak valami olyan lista lenne, amivel ellenőrizni tudnám, hogy minden lépst megcsináltam-e, nem hagytam-e ki semmit, hogy sikeresen lecserélődjön a ROM. Ha már van ilyen akkor elnézést, csek én nem találtam ilyet.
Igazság szerint az is jó megoldás lenne, de sajnos az sem segít ezen. Kipróbáltam másik tárcsázókat is, azok sem cserélik le a hívó képernyőt. Az mintha gyárilag be lenne égetve a ROM-ba, éy nem lehetne hozzáférni. -
Laslie
tag
Sziasztok!
Megért bennem az elhatározás, hogy lecserélem a gyári ROM-ot. A legnagyobb problémám vele, hogy sehogy se tudtam a hívó képernyőt átállítani úgy, hogy napfényben lássam, hogy ki hív. Próbáltam már nagyon sok témát, de egyik sem módosított rajta.
Szóval a kérdéseim:
- Melyik az a ROM, amiben erős napsütésben is jól látható a hívó képernyő, és stabilan működik vele a 2 SIM?
- Mik a lépései egy ROM cserének?
Jelenleg MIUI 10.2.3.0 (NCFMIXM) ROM van rajta. MI-, Google fiók van beállítva. Nincs nyitva a bootloader rajta, úgy van, ahogy a gyárilag kiadták, csak a ROM frissítés ment fel rá, amikor kijött a 10.2-es.
Elolvastam crok logout cikkét, de a rengeteg információ a bőségzavarát okozta. Jó lenne egy kivonat!
Köszi előre is. -
tibor72
tag
-
crok
Topikgazda
-
kmarci25
veterán
Találtam valamit az új crDroid-ban vagy én vagyok béna... Ha a DND (Ne zavarjanak) mód be van kapcsolva, akkor az ébresztést is némítja. Hiába állítom be a Ne zavarjanak módnál, hogy a risztásokat engedélyezze, akkor sem jelez.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
tibor72
tag
-
Petrónius
aktív tag
A Magisk felajánlotta a 19.1 (19100) frissítést, a Magisk Manager pedig a 7-1.2 (208)-at.
Érdemes frissítenem? -
Petrónius
aktív tag
Elolvastam és köszönöm a segítségedet.
Még érlelődik bennem a dolog de azt hiszem kezdem érteni a lényeget.
Most nekiállok a blogodnak. Ahogy elnézem lesz mit tanulmányoznom, elraktároznom.
Nem semmi leírás, ezt gyönyörűen összeszedted. Gondolom volt is vele munkád, nem kevés.
Gratulálok és egyben köszönöm is. -
crok
Topikgazda
válasz Petrónius #32369 üzenetére
Ahogy itt írtam olvasd el a Swap Torpedo XDA thread-jének első hozzászólását valamint Logout blogomban keress rá arra hogy "zRAM", azt hiszem mindent leírtam amit tudni szeretnél (a MIUI RAM optimalizálás résznél van).
Egyetlen körmondatban: a memóriában a memória tartalmát bizonyos előre megadott nagyságig külön tömöríti ami által több tömörítetlen memória fog rendelkezésre állni azon az áron, hogy oda-vissza k-be kell majd tömörítenie a RAM tartalmát (ami idő és CPU használat ami egyébként hatni fog az akkuhasználatra is nyilván amit an Android rendszer alatt fog számolni), ami multitasking alatt olyan lagolást eredményez ami miatt általában ROM-ot vált az ember (vagy földhöz csapja a telefont).
-
Petrónius
aktív tag
Szia
Olvasgatom itt a számomra teljesen érthetetlen dolgokat az elmúlt hozzászólásokban.
Tulajdonképpen a ZRam kilövése pörgősebbé teszi a rendszert? Vagy csak biztonságosabbá?
Vagy igazán mi a célja? Ha így írták meg a romot, nem kellene annak ott lennie? Nincs ez valamilyen hátránnyal a rom működésében?
Tudom ezek nagyon laikus kérdések de pár szóban (úgy hogy én is megértsem) válaszolnál rá?[ Szerkesztve ]
-
[lAyCsI]
addikt
ellenőriztem elindította
nem dobott hibát, viszont a stock file browser-ben a .zip inaktív volt (szürke)
tehát nem tudtam kijelölni...
uhogy modul ablakból telepítettem recovery-n keresztül és úgy tűnik így is jó helyre került
ellenőriztem RAM Truth-al is: Swap: 0-= No way back from Here =-
-
crok
Topikgazda
válasz [lAyCsI] #32366 üzenetére
Fura, nálam simán ment.
Milyen hibát mutatott a Magisk Manager terminálja?De nagyon egyszerűen ellenőrizhető egyébként:
- Magisk Manager-ben a Log-ban szerepelnie kell hogy elindította a Swap Torpedo service.sh-ját
- és -
- felteszed a RAM Truth appot és a SWAP/zRAM nullát kellene mutasson
- vagy -
- nyitsz egy terminálemulátor-t és azt mondod hogy free - a swap sorban csupa nulla kell legyen ha minden jó[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz [lAyCsI] #32364 üzenetére
Magisk Manager, zip betallóz, install, flash and forget ( :
Azért jobb a Magisk Modul mert.. ugyan kilőheted a Kernel Adiutorral is vagy kvázi bármelyik kernel manager-el de az akkor már használatban volt, tehát a rendszernek előbb vissza kell pakolnia azt ami zRAM-ba került és.. csak annyit mondok egyszer próbáld ki mennyi idő alatt szed ki ~300 MB-ot (ez az egy giga tiszta memória kb, általánosan) aztán gondolj bele hogy mindezt befele is így teszi, és hogy az neked mennyi lagot jelent vajon. Szóval azért jobb a Magisk Modul, mert még a zygote előtt kiírtja az összes zRAM-ot + swap-ot amit csak talál így a rendszer el se kezdi használni, így már egy-egy restart is energiát spórol (addig se pörög a CPU mint a Chemotox-os légy).
Annyit lehet trükközni, hogy miután nullára állítottad utána állítsd át a vm.swappiness-t és engedélyezd újra a zRAM-ot (ez a paraméter hivatott meghatározni hogy a kernel milyen korán/hamar akarjon swap-elni).
Mivel a vm.swappiness az alapvetően 60 (ami desktopra van kitalálva amúgy (min 0 (kikapcs) - max 100 (mindent is swap-elni akar)) ha mindenképp akarsz zRAM-ot akkor azt javaslom ezt vedd le 10-re (méginkább 5-re, vagy méginkább 1-re) így megmarad a ZRAM és később kezdi el használni, később kezd el swap-olni. De ez is olyan lehetőség ami ugyan lehetőség de nem ajánlom. -
crok
Topikgazda
válasz djtörök #32360 üzenetére
A modul linkjét ha megnyitod van egy olyan része a modul leírásának hogy "Require Kernel Configuration":
ON Temperature Throttle
OFF Core Control
OFF VDD RestrictionVagy ezt a Gist-em mentsd el json file-ba mondjuk ka_mido_enable_msm_thermal.json néven és húzd be Kernel Adiutor-ba, csináltasd is meg vele majd állítsd be hogy boot-nál is állítsa be.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz [lAyCsI] #32358 üzenetére
Swap Torpedo - mert a zRAM nettó lagforrás.. a Magisk Manager-ben levő zRAM manager modulban a kikapcsolás funkció nem működik, írtam az írójának meg csináltam róla issue-t de 10 napja nem reagál.. Ja igen, a letöltés.. A Swap Torpedo kikerült a Magisk Manager repojából mert nem lett frissítve a legújabb template-re és Május 1 után minden törölve lett ami nem az újat használja. Csatoltak egy frissítettet template-est ebben az XDA hozzászólásban ami működik (Mega tárhelyemen is elérhető, próbáltam pull reqest lehetőséget kérni a modul készítőjétől hogy majd kijavítom én ha már nem akarja karbantartani de nem válaszolt eddig.. fork-olni meg nincs értelme mert csak más néven tudnám a Magisk Manager-be felvetetni de nem akarom a munkáját "ellopni", erre lenne jó pull..).
____________________[Mido] Optimized Thermal engine - mert ezt nem húzta be a Syberia ROM kernelén kívül csak kevés ember, pedig nagyon hasznos, azt a bizonyos "ping + lag" játék közbeni szívást is enyhíti, így a SoC nem lassít vissza / veszi le a max. freq-et a CPU-kban és nem korlátoz olyan korán a Wifi chip / LTE / GSM chip enyhébb melegedésénél sem és a töltés is lehet gyorsabb amit úgy értek hogy a hőmérséklet kevésbé befolyásolja a töltési áramot, engedékenyebb a PM modullal is (persze nem hülye a mod, ha nagyon melegszik egy-egy komponens akkor korlátoz mert védenie kell magát).
____________________Magisk Manager for Recovery More (mm) - ha beütne a s.*r és le kellene tiltani egyszerűen egy modult @XDA
____________________Busybox - cse ezt csak mert én használom sűrűn..
-
crok
Topikgazda
válasz djtörök #32356 üzenetére
Már írtam neked Telegramon is egyszer csak nem válaszoltál, azt hiszem az Englezos csoportban ( : Szerintem nem érdemes használni, nettó lagforrás, ugyanazt vallom amit ez az XDA-s Swap Torpedo alkotója, Logout blogomban is írtam róla (keress rá arra hogy zRAM).
-
djtörök
senior tag
A legújabb Pixelexperience caf nem sikerült túl jól, merül vele az akku mint a nyeletlen fejsze...
Persze clean volt az install.
Furcsa mert más romokkal egész jól működik az englezos kernel.
Viszont most váltottam RR pie romra, ezzel lassabban merül, meg jobb a memóriakezelés is.
3Gb rammal érdemes bekapcsolni a zram-ot?Jelenleg ki van lőve. -
[lAyCsI]
addikt
Havoc Pie is beállt ma végül Englezos kernel mögé
Pedig a stock Lotus sem volt rossz...-= No way back from Here =-
-
ktomcat
senior tag
válasz ktomcat #32302 üzenetére
na hát végül sikerült megoldani, valószínűleg ott volt a probléma hogy tiszta telepítésnél eddig egyből visszatöltettem a google beállításokat, és most új telefonként állítottam be aztán megnéztem hogy működik, és igen. Csak ezután töltettem vissza vele az appokat meg wifi jelszavak stbt, és voilá
-
crok
Topikgazda
válasz sayen2 #32339 üzenetére
Arra vigyázz hogy ha használtan veszed akkor az előző tulaj lépjen ki a Mi fiókjából is meg a Google fiókjából is a telefonról valamint a Mi fiókjából törölje a telefont hogy te is tudd egyáltalán utána használni a készüléket a saját MIUI rendszerével. Erre van leírás a Logout blogomban, keress arra, hogy "Eladás előtti teendők". Ezeket mindenképp csináltasd meg vele.
-
tibor72
tag
Sajnos nekem nem jó a : TOOL][MIDO] TOOL ALL IN ONE (Drivers|Unlock|TWRP|Factory Image|Stock Recovery) mivel csak az unlock tool-t letölti és végigvezeti a usert, de semmi extra, csak a hivatalos út. Az accountba minden gond nélkül be tudok lépni a programban is, de a progi nem látja, hogy a fejlesztői mód bekacsolva és az USB hiba keresés is, mindenáron be akarja kapcsoltatni velem, itt a 99% és megáll. EDL mód csak fizikai test ponttal működik, adb terminálból nem.
A Logout írásod még később átolvasom hátha kihagytam anno valamit ami fontos lehet még. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
aRm1n
aktív tag
-
sayen2
csendes tag
Sziasztok !
most szándékozok váltani ilyen telóra . Az érdekelne a tapasztalatok alapján van-e különbség 4/64 GB-os és a 3/32-es verzió közt , melyiket érdemesebb megvenni ? Mennyi helyet foglal el a rendszer ? Mire figyeljek vásárláskor ?
Köszönöm -
crok
Topikgazda
crDroid Pie update!
crDroid Version: 5.4
Build Type: Stable
Build Date: 05/11/2019
Maintainer: MrYachaChangelog:
* crDroid 5.4
* May security patch
* Added Cookie QS style
* Fixed launcher dark theme for google feed
* Added hexagon shape for launcher icons
* Fixed few translations for launcher
* Fixed missing icon labels for landscape mode in launcher
* Overall stability improvements
* Reworked volume panel - shows expansion button like in Oreo
* Added toggle to supress notification sound when screen on
* Added in-call vibration customization
* Added various analog and digital clocks for lockscreen
* Improved weather client for lockscreen and launcher
* Fixed long press music skip and torch on ambient display
* Completely revamped launcher customizations
* Weather widget improvements
* More customization for lockscreen visualizer
* Filter customization for lockscreen album art
* Code improvements for foreground task killing
* Few fixes for stability
* Kernel: Englezos updated to r19
* Kernel: Upstream to 3.18.139 tag
* Tree optimisation
* Offline charging bettary reverted to miui
* Upstremed tree from zeelog's git
* Upstream merge from LineageOS -
Archttila
veterán
válasz guftabi96 #32331 üzenetére
Nalam a kezdeti kohogesek ellenere az AEX pie maradt es nem bantam meg, sot! az utolso ket frissites ota szinte meglodult a rendszer, es persze bugokba sem futok mar bele... Szoval en szeretem igy reszemrol ajanlott.
Igy fest most Nova-val:
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Iborka
tag
Helló!
Szemezek a RR pie rommal, csak az a kérdésem, hogy teljesen magyar nyelvű az egész ROM ?
Különösen az extra beállítások.
Köszi! -
crok
Topikgazda
Azt mondják jók : D Bár valahogy mégis a legtöbben csak cserélgetik és cserélgetik - de vagy nem állapodnak meg egyiknél se igazán vagy visszatérnek Oreo-ra : D Legalábbis amiket nagytotálban olvasok. Itt azért nyugodtabb a légkör. De ha most az 5.8-as AEX-et használod.. és megszoktad.. hát én lehet maradnék : D Vagy tarts egy jó mentést aztán hajrá. Nekem azért sok megvolt de mégis Oreot használok (MiracleDroid) de ha kiajánlani kellene valamelyiket akkor vagy ezt vagy az AEX Oreo-t mondanám (már ha nem-MIUI custom ROM). Pie-ból meg a Syberia, Havoc, Resurrection Remix, crDroid. Ezeket jó kezek tartják karban és jól is működnek (bár ha picit visszábbolvasol azért vannak furcsaságok, pl. crDroid-ban nem lehet lakatolni appot). A Pixel Experience persze hogy "fapados" mert a legjobban Pixelre hasonlítás volt a cél : D De ha visszaolvasol akkor azért ők is belehúznak a csicsázásba lassan : D Nougat-ból a Viper Coral de az már EOL. Meg azért attól is függ hogy mire használod a készüléket (pl. sok gamer még úgy is inkább marad a LineageOS Extended-en amit Alexey csinál hogy ő már nem ad ki ROM-ot hanem csak megosztja amit magának csinál.. teljesen eltűnt Telegramról és XDA-ról is, csak annyi bejegyzései vannak hogy hé, van privát build, itt van ha valaki akarja használni - de ennyi) Meg nagyon elharapódzott mára a "kang" vagyis a kódlopkodás : D Annyi custom ROM és kernel (meg unofficial build hegyek) van(nak) már mindenből is, hogy nem egyszerű kiigazodni (ha nagyon kell mert van igény akkor talán összeszedem de min. egy jó óra meló és utána meg is kéne írni.. : D ).
[ Szerkesztve ]
-
Petrónius
aktív tag
Szia
Próbáld ki a ResurrectionRemix romot. Én meg vagyok vele elégedve és Te sem panaszkodhatsz a beállítások hiányára. -
guftabi96
addikt
Milyenek a mostani Pie romok a kiforrottabb Oreokhoz képest? Nem igazán követtem mostanában a topikot, meg úgy általában nem is foglalkoztam a telefonnal, csak használtam. (még kimondani is szörnyű ).
A legutolsó AEX Oreo van fent, különösebb problémám nincs vele, de ez a CAF érdekelne.
Bár gondolom a Pixel Experience még mindig annyira fapad, hogy nincs se dupla koppos képernyőzár, se testreszabható gombok.#KeepFightingMichael
-
Gézengúz
addikt
Valaki most már segítsen, múltkor Gmail topikban kértem segítséget de nem kaptam.
Valamit elcseszhettem még régebben. A Gmail appból nem tudok fájlokat letölteni, csak Google drive-ra menteni, mit ronthattam el?
Az appnak minden jogosultságot megadtam, a tárhelyhez is.
-
crok
Topikgazda
válasz tibor72 #32326 üzenetére
Nagyon jó lenne tudni mit csináltál mert így nem sokat tudok segíteni.
Fura a helyzet mert 99%-on eddig olyan esetben állt meg mikor pl. a Mi account nem volt a Security tabon 100%-os vagy ha még nem járt le a 72 óra. Vagyis ha most megint kértél jogot (de az ugye volt már?) akkor ez ma már 360/720 óra.. Ha a te account-oddal lett nyitva akkor ilyennek nem szabadna előfordulni (kivéve ha valamit csináltál a Mi account-oddal..).
A legújabb 3.3.0-1-es TWRP-ben van a Restart menüben EDL gomb, így elvileg EDL-be lehet tenni bármikor. (Vagy marad a fizikai test point megoldás..)
Van még egy tool itt amit tudok ajánlani, tud nyitni is.
[TOOL][MIDO] TOOL ALL IN ONE (Drivers|Unlock|TWRP|Factory Image|Stock Recovery)
Fent van a Mega tárhelyemen is (MISC -> TOOL_ALL_IN_ONE_XDA)Ha ez nem.. akkor szervíz, mert nekik spec Mi account-juk van amivel bármit is tudnak nyitni bármikor és így tudják flash-elni is.
(Plusz a Logout blogomba olvass bele)
[ Szerkesztve ]
-
tibor72
tag
-
tibor72
tag
.. Ez az, a BL-t a fiók nyitása után tudnám megcsinálni csak, fastboot adb-vel, de mivel a mifiók zárva és a bootloader is ez amolyan 22-es csapdája per pill. Tanácstalan vagyok, vagy nem értem mit írtál MiFlash + clean all ? sajna ez nem működött egyszer sem, az első boot után mindjárt wifi-re kapcsolódva "készülék lezárva". Most nincs zár rajta, fejlesztői rész bekapcsolva, de fiókba nem tudok lépni, hogy a BL-t tudjam nyitni. Köszönöm
-
crok
Topikgazda
válasz tibor72 #32323 üzenetére
Persze. Miflash + fastboot ROM, torolj vele mindent, legyen gyari. Elotte BL-t nyisd vissza.
Azert nincs se IMEI se Wifi mert serulhetett a firmware (remeljuk az EFS nem, ott vannak ezek az azonositok, de ha megis akkor ujra lehet generalni).
Logout blogomban mindent megtalalsz.
-
tibor72
tag
Sziasztok
Segítséget kérek, vagy tanácsot. Saját készülék és a problémám is, amely nyitott bootloadert és valami 3.1.1x twrp-t takart csak a miui 10.x.x.x törölte én pedig félálomban rátoltam a recovery 3.0- ra teljesen és vártam a csodát. Mivel a fiókból nem léptem ki, tovább bonyolítottam a dolgot, addig "ügyeskedtem", hogy tovább tetéztem a bajt, és a bootloadert lezártam. még egy sor hülyeséget csináltam amire már nem is emlékszem, illetve fastboot modban sikerült beletörölnöm egy particióba is talán..... de passzolok. Ezek után több stabil verziót flash-eltem fel, de a fiókzár miatt mindegy volt. Ebből a Miracle Thunder 2.82 progival EDL -ben tudtam annyira visszahozni, hogy most 10.2.3.0 global mido van fent, de sem IMEI számot nem lát, sem a hálozatot nem kezeli, emiatt nem tudom a fiókba sem beléptetni. Helyre lehet-e hozni valahogy ? Köszönöm...
-
crok
Topikgazda
PixelExperience Pie CAF frissítés!
Build date: 2019/05/09 17:14
Changelogs:
* Fixed Colour Profiles Issues on Reboot
* Moved to englezos kernel
* Removed AdvancedControls And Other Shit
* Fixed Screen Unpinning Issue -
kmarci25
veterán
Én is ott kerestem, de nem találtam. Ok, akkor így jártam.
Viszont asszem találtam egy bug-ot. Ha BT kapcsolatban van a telefon, és be van állítva, hogy beérkező hívásnál villogjon a vaku, és hívás érkezik, akkor onnantól kezdve folyamatosan villog a vaku, akkor is ha vége a hívásnak. Csak a restart segít. Kipróbálnád, hogy nálad is így van-e?"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
[lAyCsI]
addikt
Android GO a tuti recent
-= No way back from Here =-
-
kmarci25
veterán
A crDroidban le lehet "lakatolni" valahogy futó appokat úgy, ahogy a MIUI-ban lehet?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
aRm1n
aktív tag
Sziasztok!
Egy elég komoly hiba miatt szeretnék segítséget kérni. Egyik pillanatról a másikra senkit nem hallok hívás közben! Restart megvolt (nincs változás), frissítés nem volt, semmit (tényleg semmit) nem csináltam a telefonnal az elmúlt napokban. crDroid 5.3 04.12 van fent, T-s vagyok, eddig semmi komoly hibába nem futottam bele.Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
crok
Topikgazda
Holnap crDroid update is lesz ( :
Beta ugye már volt kint egy ideje..[ Szerkesztve ]
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Valószínű hogy nem ide vág, de a google assistanttal már jó ideje nem jövök ki, rom váltás óta sem akar rendesen működni, mindig csak a google cards-ot hozza fel bármit kérdezek tőle. Volt hogy régiót kellett váltani, és megoldódótt, de ezúttal ez sem segít. Van valami tippetek esetleg erre a helyzetre? RR topikban másnál is láttam hogy előfordul, de az ott javasolt megoldások nem oldották meg a problémát...
-
crok
Topikgazda
Újabb PixelExperience Pie AOSP frissítés:
Changelog
* Fixed Colour Profiles Issues on Reboot
* Moved to englezos kernel
* Removed AdvancedControls And Other Shit
* Fixed Screen Unpinning Issue
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest