- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
- Újabb fotó mutat Pixelre hasonlító iPhone 17 Air hátlapot
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B2man2
aktív tag
Sziasztok!
Használ itt valaki Masik Miui 2.2-t?
Tapasztalatok?
Redmi Note 5-ön úgy néz ki nagyon jól teljesít. -
vornia
senior tag
Ö,az létezik hogy kimaradt az ujjlenyomatos képernyőzár feloldás az új romból?Az új 8.3.3 miglobeban nem találom. faceunlock van,de nem találom az ujjlenyomatos részt
-
crok
Topikgazda
Van egy új RedWolf v028 - unofficial - build ha valakit érdekel:
RedWolf v3.2.2 -028 mido unofficial by @Pencabut_nyawa
Changelog:
- Treble and non treble support
- Added total partition OSE complete and total partition backup
- Remove flashlight
- See screenshot
- Fixed bugs for 0mb internal storage
- Backup vendor, system image and system
- Autorun lazyflasher
- And more...Feltöltöttem a Mega tárhelyre, ha valakit még érdekel, lehet próbálgatni.
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok
A www.xiaomi.eu oldalon nem találom a 8.8.2-es romokat
Van egyáltalán ?
Én vagyok vaksi.Köszi
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
bizmark6
tag
válasz Archttila #27887 üzenetére
Amikor megvettem a telefont 8miui volt rajta,pontos számra nem emlékszem,ota-n rögtön frissített 9.2.1-re.Ebből kiindulva,mihelyst meglesz a 10 global stabil,az ota-n kiadják és frissít.
Véleményem szerint.redmi note 10S MIUI Global 13.0.3.(SKLEUXM),Hisense 43"A7500F
-
Archttila
veterán
A jelenlegi 9.6.2 stabil idővel frissülni fog a 10-es MIUI-ra vagy innen már csak biztonsági frissítésekre lehet számítani a 9-es vonalon?
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
vargalex
félisten
válasz stifi82 #27882 üzenetére
Ha vársz még vele, akkor lesz még durvább is. Nekem 3-szor történt meg a Note 4X-en (3/16 GB-os), mindháromszor kijelzőt cseréltek. Az utolsót már nem fogadtam el, váltottam 3/32 GB-os Note 4 Global-ra.
Alex
-
B2man2
aktív tag
Igaz, hogy "csak" tartalék telefonnak, de megjavítattam a Note 4 Global-omat.
Hétfőn adtam postára, ma ( szerdán ) már a kezemben is van. Kijelző hiba javítva. Ez sebesség ( Miui Szervíz ).
Töröltem a Google fiókot róla, azóta azzal zaklat, hogy nem készült biztonsági másolat, és be akar jelentkezni. Hogy orvosolható ez a hiba üzenet? -
MrChef
aktív tag
Gyors kérdés: szerintetek megegyezik a
33602-LDC8 cikkszámú (Kymco Agility) indexbura a
33602-A8D-000 cikkszámú (Sym Mio) indexburával? Külsőleg nagyon úgy néz ki mind a kettő.
Ha ugyanazok, veszek kettőt.[ Szerkesztve ]
-
Theory66
aktív tag
Hali. Kicsit kihagytam a romok követését az utóbbi időben, hol tartunk most hivatalos miui globallal? Nincs még 10 ha jól vettem ki az utolsó 2 lapról, és nem is lesz Oreo. Most crDroid 4.3 van fent de gondolkozom a váltáson. Milyen üzemidőket hoz a global stable mostanában? Érdemes rá váltani vagy menjek inkább Nougat alapú cr-re vissza aminek biztos nagyon jó az üzemideje?
-
asaca
tag
Sziasztok. Van egy törött kijelzős XR note 4. Hogy tudok hozzá ujjat rendelni? Mert a noteebok.alkatrész.hu-n van több ár kategória.Melyiket érdemes megvenni hozzá.Mert az enyém global verzió. (tehát a mikro usb mellett nincs két oldalt csavar) Valaki segitene nekem hogy melyiket rendeljem meg?
BF3: aSaca-Hun
-
Thrawn
félisten
What's new in 3.2.3-0:
* Fix automatic installing of OTA zips on encrypted devices
* Remove SuperSU from TWRP
* Support both md5 and md5sum file extensions when doing MD5 checking for zip filesDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
crok
Topikgazda
Van TWRP frissites, 3.2.3-0
Keresek changelogot is. -
-Prometheus-
tag
Köszi!
Szórakoztam még vele egy kicsit, és úgy néz ki, hogy ha úgy indítom újra a telefont, hogy be van kapcsolva a környezeti kijelző, akkor működik egy ideig (legalább 1-2 alkalommal), de utána pár perc múlva már nem hajlandó. Ha úgy indítom újra, hogy ki van kapcsolva a funkció, majd bekapcsolom, egyáltalán nem működik. :D
Szerintem nemsokára ráveszem magam egy wipe-ra, hátha megjavul.
[ Szerkesztve ]
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Egy testre szabható SMS appot tudtok ajánlani? Most a Handcent sms-t használom, de rendszertelenül jönnek meg az sms-ek.
Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Tok a telefonhoz, nekünk is ez van, én még 7 $-ért vettem, most
2.45$ már 2.58 (bocs app only)
LENUO PU Leather Cover Case - BLACK
A piros is...[ Szerkesztve ]
-
kanyi51
senior tag
válasz ElektrikusDE #27863 üzenetére
nekem is ez van, és ugyan az mint Nálad.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz kanyi51 #27859 üzenetére
Várnom kell a következő frissitésre.
Mint (Miui forum) kiderült, igy jelzi a visszavont frissitést.
Ui:
Pedig nálam ez az eddig legjobb Miui 10 verzio...
És persze attól hogy visszavont, müködik...
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Gloob
addikt
válasz Imi1981 #27857 üzenetére
Mi a baj vele? Szerintem egész jól használható, miután rájöttem a módjára. Azt kerestem, hogyan lehet lakatolni ott. Meglett. A taskon hosszú nyomásra felugrik egy menü. Ott van a lakat, de onnan elérhető az osztott képernyő is, meg az alkalmazás beállítása is. Szóval nem olyan rossz az.
Samsung Galaxy A52S
-
bollokcs80
Korrektor
-
kanyi51
senior tag
válasz ElektrikusDE #27856 üzenetére
És mit tudsz vele csinálni?
-
rin33
senior tag
válasz -Prometheus- #27831 üzenetére
Nekem RR alatt működik szépen. (Ez is Los15.1 alapú de lehet, hogy csak részben.. Beállítások/Megjelenítés-ben legalul van nekem)
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
-
ElektrikusDE
senior tag
-
MrChef
aktív tag
válasz ElektrikusDE #27853 üzenetére
Ha "Secret edition", akkor azt nem lehet félrefordítani.
-
fudi2002
veterán
válasz loosht #27718 üzenetére
Nos kipróbáltam. Komolyan mondom, nemtom mit csináltok ezekkel a 8.1.1-es romokkal, nekem a szokásos 2sim, adatkapcsolat csak akkor aktív ha kell éppen, autofényerő, 24 óra bluetooth miband, 4 óra mobilnet (3g) többi wifi tesztkörömmel ezek mind 9 órákat (SOT)dobnak. Crdroid 3.8.5 (7.1.2) pedig 11 óra SOT. Eddig bármelyiket 8-ast próbáltam, rendre -2 óra SOT. Még egy érdekesség, ugyanazon governor beállításokkal teljesen más frekvenciahasználatot látok 7 és 8-as droid alatt. Nem, nem csak ennek tudható be a -2 óra SOT, nem drasztikusan, de többet használja a 1400mhz-es frekit 8-as alatt. Vélhetően több erőforrást zabál az újabb, csak erre tudok gondolni.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
jemy
tag
xiaomi.eu 8.8.3 töllthető!
-
Gloob
addikt
válasz Imi1981 #27844 üzenetére
Szerintem az első. Full wipe, és mehet vissza a v9, ha nem teszik a v10. A mentéseket már megcsináltam, szerintem holnap én is telepítem, mivel szabin leszek, lesz időm. Kiváncsi vagyok rá, és erre a romra vártam már. Vagyula külföldön volt, így csak most lett meg. Jókat írnak róla, és alapból engedélyezett a camera api2.
Samsung Galaxy A52S
-
kanyi51
senior tag
Valakinek véletlenül nincs 5lete a #27816-ra?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ez milyen rom [kép]
Nem úgy volt hogy nem lesz több miuihu 9 frissítés?[ Szerkesztve ]
-
vornia
senior tag
Skacok!
A két mikrofonos zajszűrést lehet menüből kikapcsolni miui10 alatt?Nem.is tudom melyik verziótól kezdve tűnt el ez a hasznos opció (IS) -
-Prometheus-
tag
Legújabb LineageOS 15.1 nightly-t (illetve az XDA thread szerint ugye weekly-t) használ valaki?
Működik a "környezeti kijelző"?Nekem kb. egyszer működött, azóta nem kapcsolja fel a kijelzőt. Amikor értesítések érkeznek, olyankor igen, de az egyéb gesztusok (zsebből elővétel, integetés a közelségérzékelő előtt) nem működnek.
Belenéztem a rendszernaplóba adb-n keresztül, látni az eseményt, sőt, az ottani üzenetek szerint be is kellene kapcsolnia a kijelzőnek, de a valóságban nem megy. Ugyanez van a Google Play-ről letöltött Ambi-Turner nevű alkalmazással, hogy a naplóban ott az esemény, mégsem történik semmi. Ez az alkalmazás is működött kemény 1-2 lezárás/feloldás erejéig, utána többet nem.
Újraindítás természetesen volt már. Valakinek valami ötlet? Hard reset, mi?
-
punky10
addikt
válasz Mr. Nimbus #27829 üzenetére
Én csak azt tartom gáznak,hogy pár hónappal ezelőttig még volt...
Nem egy témám van,ahol fekete(volt...)a háttér.Az általam sokat említett BlackRUS is,ő amiatt van nálam kivételezett helyzetben,mert a statusbaron nagyobb betűméret van nála alapból beállítva...
Ahogy múlik az idő ez egyre szimpatikusabb,még akkor is,ha nálam alaphelyzetben nem látszódik a statusbar...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz Mr. Nimbus #27826 üzenetére
Igen,hiába van a témában kép is a fekete hátterű értesítési sávról,én már tavasz óta nem láttam olyat,hogy fekete legyen a háttér az értesítési sávon.Legalább 30 témát töltöttem le,de egyik sem volt jó.Sőt,amit eddig használtam,az is fehér hátterű lett...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Mr. Nimbus #27826 üzenetére
-
Oldman2
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #27824 üzenetére
Oké, ez nem meglepő.
Az viszont tény, hogy a problémám régi MIUI-kon is probléma volt, konkrétan hogy "nem egységesek a témák"...
A MIUI10 ezt csak tetézte azzal, hogy eddig konstans módon világos az Értesítések háttere.
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
MIUI 10 Global 8.8.2 Fejlesztöi kiadásom van. Sehol nem találom WIFI beállitásoknál a " Tartsa bekapcsolva a WI-FIt alvó üzemmódban " . Valaki tudná esetleg hogy hol található? -
Faby
senior tag
Nincs, eddig Epic rom alatt sem volt és működött, de azért kipróbálom.
Viszont egy másik Magisk modul (Magisk-v16.0-mido-treble) a korábban linkelt 3.3.61 jó is bootloopot csinált, úgyhogy mentésből kellett visszaraknom.
Adok még egy esélyt, de ha nem megy, rakom vissza az utolsó Epic Miuit. A kártyánkénti csengőhang beállítása nálam kardinális kérdés, és úgy tűnik, RR alatt nem megy.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
kelly416
veterán
válasz Archttila #27813 üzenetére
Ha a wayteq-hez küldöd be, nekem cseréltek kijelzőt, tök jó minőséget tesznek be, szerintem ugyanaz, mint a gyári.
Azt meg én elfelejtemém, hogy "jó lesz úgy is az asszonynak még egy évet", de az én vagyok, meg az én asszonyom. Azt Neked kell tudnod, milyen viszonyban vagy Te a tiéddel.
-
Archttila
veterán
válasz snpetit #27810 üzenetére
Köszi srácok igazatok van, már elengedtem a témát!
Három lehetőség maradt:
1, rendelek egy kijelző-+digitizer párost (lesz amilyen lesz...)
2, Pesten megcsináltatom, 17k
3, leszarom, megbírja így az asszony egy évig, jövőre meg kap egy másikat.szerk.: Egyébként gondolom 17 ezerért ugyanazt a kínai utángyártott kijelzőt rakják bele amit Alin árulnak, vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
snpetit
aktív tag
válasz Archttila #27787 üzenetére
Sok sikert hozzá! Ha lenne tippmix-en rá lehetőség, felraknám minden pénzem.
Házilag nem lehet megcsinálni normálisan, vannak erre célgépek, de nagy szériás telefonoknál éri csak meg gyártani és megvenni is. Annyi helyen félre sikerülhet még úgy is, hogy csak gyakorlattal vállanám be.
Valószínű már a ragasztó, üveg páros leszedése után kukás lesz a kijelződ.
Ha nem... hogyan illeszted pontosan rá digitizert? Venni kellene hozzá sablont is, ha kapható....
Ha ezen is túl vagy, ragasztó? Rétegvastagság? Buborék? Szennyeződés? UV lámpád is van hozzá?
Ha ezen is túl vagy, működik-e? Aztán összeszerelve működik-e?
Utána meg a cidri faktor, (bár idáig nem fogsz eljutni) mikor kezd el foltosodni esetleg elválni a ragasztó miatt. Hőterhelést azért kap rendesen.Tudom van a youtoube-on csomó videó róla, de nem mindent kell készpénznek venni.
-
Faby
senior tag
Ezt raktam fel, amit itt linkeltél: hsz_23376
Epic romon 16.0 Magiskkal ment is, rr romon 16.6 Magiskkal nem megy.(#27808) Oldman2
Ugyanazt csinálja ezzel is.
Fölmegy, zöld pipa a host fájl alkalmazása után, majd újraindítás után Adaway leállt, és ugyanúgy megjelennek a hirdetések.[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Oldman2
nagyúr
-
Faby
senior tag
Kártyánként különböző csengőhang beállításában tud valaki segíteni Resurrection remix rom alatt? Miuiban (de korábban Lenovonál is) nagyon egyszerűen ment, itt nem találom. Sőt, a próba kedvéért feltettem egy crdroidot is, abban sem leltem. Lehet, hogy 8.1 romok nem is tudják?
Illetve kellene egy működő Adaway, mert a 3.3-as vagy leállt, vsgy nem tudta a host fájlt alkalmazni, vagy ha igen, a reklámok ugyanúgy maradtak.
[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
punky10
addikt
válasz Oldman2 #27801 üzenetére
Igen,van olyan,ami egységesen fekete.Régóta(na jó,csak 2 éve,amióta MIUI-t használok)az van beállítva,de sajnos valamelyik év eleji frissítés óta az értesítési sáv háttérszínét egy téma sem tudja módosítani.
Egyébként a téma neve Black RUS,próbáld ki..Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Oldman2
nagyúr
Jelenleg Globe MIUI10 ROM-ot használok. Egy valami fura benne (ami MIUI vonalon régi nyűgöm), hogy bárhogy témázom, nem lesz egységes a felület. Ami most nagyon kilóg az egységes megjelenésből, az az Értesítési sáv. Mindenhol vakító világos.
Talált már valaki olyan témát, ami egységesen sötét?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Milyen széket vegyek?
- Külpolitika
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Villanyszerelés
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
- Samsung Galaxy Fold 4 256G Újszerű 6hó jótállással/áfá-sszámlával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest