- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz anony.name1 #26182 üzenetére
Köszi szépen!
Nyitott a bootloader, de nincs root. Anno volt, talán egy global frissítés után visszaállhatott, nem tudom. Mindenesetre próbálkoztam most build prop-ban a HAL3 sor hozzáadásával, de nem tudtam rámenteni.Lehet, hogy valamikor nekiesek a root-nak, de azelőtt rendet kell tenni a telefonomon - az nem két perc. Plusz akkor már lehet, hogy custom romot dobnék rá, de annak még nem igazán jártam utána, abból melyiket volna érdemes...
Talán jövő hétvégén lesz rá időm és utánajárok mindezeknek.
-
Oldman2
nagyúr
válasz anony.name1 #26184 üzenetére
A Google Camera -ban Ti milyen készülék Modell-t állítotok be?
-
vargalex
félisten
válasz kosinalajos #26196 üzenetére
Az összefoglaló "Milyen kamera van a telefonomban?" bekezdésében található linken van a válasz...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
Fulár
senior tag
Üdv Urak!Elkösszönni jöttem mert hosszas hezitálás után beruháztam egy kék színű Redmi Note 5(pro)-re ami valamikor a hétfői napon érkezik.
Nagyon szépen Köszönöm nektek a rengeteg segítséget,jótanácsot és legfőképpen a türelmet!Nagyon frankó kis csapat jött itt össze! -
kosinalajos
csendes tag
válasz Trailblazer #26185 üzenetére
És azt honnan lehet megtudni, hogy nekem milyen van?
-
droti25
őstag
Sziasztok.
A volte-t hol tudom kikapcsolni? Az új stabil romon nem találom.
-
kelly416
veterán
Hát srácok... nem tudom, ki mennyire szereti a szenzorszigetet, én annyira nem csipázom. Sőt, van, ahol kimondottan undorító. A tévesnek bizonyult Mi Mix 2 S megoldása simán élhető lett volna mondjuk, az még tetszett is. De a Mi 8 SE megvett. Külsöre is nagyon tetszik, még szerencsére kisebb is mint a Note4, meg hardverileg sem hiszem, hogy 1-2 évig bajom lenne vele. A szenzorszigetre meg ne szóljak semmit ezek után, igaz? Várok azért néhány tesztet, mit mondanak a kamerájáról, mert ha számottevően nem jobb, akkor nem éri meg a felárat és nem cserélek, de elméletileg sokkal jobbnak kellene lennie, mint a Note4-é.
Szerk.: Bárok-at írtam Várok helyett
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz bollokcs80 #26192 üzenetére
A tiszta szesz.A WD40 ugyanis olajtartalmú,ami használat után gyűjteni kezdi a port.Annál még bármelyik kontakt-spray is jobb.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
helixP
nagyúr
válasz anony.name1 #26187 üzenetére
Nincs lényeges különbség a szenzorok között.
-
Hary50
csendes tag
Sziasztok! Tudom, hogy volt téma a Jack dugó hibája de sajnos nem tudom használni a keresöt ezért kénytelen vagyok kérdezni. (Próbálkoztam a keresővel de nem dobott ki semmit) Szóval engem is utolért a próbléma, vagyis pont fordítva müködik a füles. Bedugom a fülest eltünik a jel és a telefon hangszórója müködik. Kihuzom elöjön a jel és a füles müködne ha nem huztam volna ki. Újra inditás helyre hozza a problémát de úgy emlékszem van valami más megoldás. Köszönöm a segítséget.
-
anony.name1
tag
válasz Trailblazer #26185 üzenetére
Nekem a Samsung szenzor van, de valóban a Sony a legjobb.
Itt van pár HDR+ kép, egyenesen a kamerából, nulla szerkesztéssel.Redmi Note 4 (mido) - Samsung S5K3L8 sensor
-
zho-lee
addikt
Én anno megvettem a Nexus 5-re a Manual Camera.apk-t.
Örömmel vettem észre a Samsung után, hogy a Xaomin működik.
Jövőhéten hozok fotókat, amiket azzal készítek, hátha..Gyorsba lőttem vele, de lehet bemozdult, és zoom is volt rajta..
A mai "termés" a Dankó utcában: [link]
(azért link, mert jó nagy a kép)[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Trailblazer
veterán
Meg hát ugye tudtommal lencséből is háromféle került alkalmazásra: OmniVision, Samsung vagy Sony lehet. Mind közül az utolsó a legjobb.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
anony.name1
tag
-
kosinalajos
csendes tag
válasz helixP #26181 üzenetére
Meg vagyok vele elégedve, a video jó, a hangnál van olyan hogy fülelni kell, de úgysem fogjuk nap mint nap nézegetni. Inkább az utókornak kell, nekik meg mindegy milyen mai teknikával vesszük fel úgy is elavult lesz. Inkább a fotóknál találkozok hibákal. Szobába mindegy milyen a fényviszony nem csinál jó képeket. No de mit várunk egy 50e.- telefontól
-
anony.name1
tag
válasz Peterhappy #26152 üzenetére
A kamerán a Google Camera HDR+ portokkal, illetve RAW felvételekkel lehet javítani. Ezekhez viszont engedélyezni kell a Camera2 API-t, amihez pedig nyitott bootloader kell.
Redmi Note 4 (mido) - Samsung S5K3L8 sensor
-
helixP
nagyúr
válasz kosinalajos #26179 üzenetére
Csinálj 3 db 10 perceset.
Amúgy látszik/hallatszik valami értékelhető azokból a videókból? Mert nem brillírozik azért ezen a téren a telefin. -
helixP
nagyúr
válasz kosinalajos #26174 üzenetére
Amúgy mire nem elég 4GB videó egy telefontól?
-
crok
Topikgazda
válasz kosinalajos #26174 üzenetére
Ez egy "ésszerű" korlátozás.
Mondjuk nem írod milyen rendszered van.. de gondolom MIUI9 gyári.
Belső memórián tudna tárolni nagyobbat is (ext4) de nem tudnád utána leszedni róla, az MTP-nek van egy 4GB-os korlátja (nem, nem a filerendszer miatt) a Mi Drop vagy a webszerveres megoldás meg nagyon lassú, azzal nem is számoltak. A Logout blogomban írtam már pár dolgot erről a "USB kábelen MTP-vel" résznél. -
kosinalajos
csendes tag
Az hogy a telefon 4 GB-nál nagyobb megállítás nélküli videofelvételt már 2 fájlba (vagy többe) rak az hardver (nincs külső kártya csak belső memória és nem tudom hogy fat-ra vagy ntfs-re van formázva alapból) vagy szoftver (a belső gyárit használom, amúgy ki mit ajánl?) függő?
Csúnyán mondva rá lehet valahogy "venni" vagy nem hogy egy fájlként kezelje?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
vipviform
senior tag
Sziasztok, elköszönök a topictól, S7 Edge váltás miatt, eladtam a telót. Nagyon köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólásait, elsősorban "crock" fórumtársét, de a többieknek is.
Továbbra is fogom olvasni a kommenteket, mert ha lesz plusz pénzem, akkor mindenképpen visza fogok térni egy prémium kategóriás XIAOMI-ra.Üdv, mindenkinek!
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
kmarci25
veterán
Ma próbáltam a telefont egy mobil hangszóróval összekötni jack kábellel. Először nem is érzékelte, hogy csatlakoztatva lenne, sem a hangszórót, sem a próbából rádugott fülhallgatót. Egy újraindítás abba segített, hogy a fülhallgatóval tuti volt, nem volt gond. De mégis, a hangszórón rádiót szerettem volna hallgatni, amit elég sok, ki-bedugás után volt csak hajlandó megtenni... Ez mi lehet? Kezd a jack csatlakozó döglődni? Viszonylag gyakran napi/kétnapi szinten használom, de sosem "nyúztam", tekergetem, feszegetem a kábelt.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
[lAyCsI]
addikt
nálam nem szerencsére pedig dirty flash rendszeresen
ellenben nálam meg olyat csinál néha hogy telefonálás alatt az értesítési panel
leugrik magától, meg néha bekapcsolódik rajta 1-2 gomb, az a gyanúm hogy néha
kikapcsol a közelség érzékelő és a fülemmel össze-vissza nyomkodom
lehet ezt valahol ellenőrizni esetleg?-= No way back from Here =-
-
juve600
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #26120 üzenetére
most is van Oreo,csak nem gyári
-
vargalex
félisten
Ahogy a kolléga is írja, ez nem így van. Nekem egy Note 4X-em volt, majd most 1 hete egy Note 4 Global. Budapesten mindenhol LTE hálózat volt a 4X-el.
Sőt, azt kell mondjam, hogy ugyanazon útvonalon járva a Note 4 Global-al már volt, hogy csak H+ hálózat volt. Ez gondolom azért lehet, mert a Note 4X tudja az 1900 MHz-es LTE-t, míg a Note 4 Global nem. Legalábbis a gsmarena információi szerint...Alex
-
pluhm
aktív tag
Ez hülyeség, a városokban simán van X-el is 4G, mert ott 1800 és 2600 frekvenciákon is nyomja mindhárom szolgáltató...
Munkatársam figyelmetlenségből 4X-et vásárolt, megyeszékhelyen dolgozunk, és ő a szomszédos megyeszékhelyről ingázik. Tulajdonképpen mindkét városban van 4G-je, közte az úton is itt-ott, de ha nincs akkor is megy a H+, mivel vodafone előfizetése van....
[ Szerkesztve ]
-
Folee
tag
válasz vadasz70 #26155 üzenetére
Beállítások/SIM kártyák és mobilhálózatok/szolgáltatód neve/Mobilszolgáltatók
Itt várni kell, míg kiírja az elérhető hálózatokat. Ha a szolgáltatód neve mellett látod a 4G-t (pl. Telenor HU 4G), akkor Globál verziód van, ha nem, akkor X.
Egyébként az X is tud 4G-t, csak nem az itthonit, ami a B20 néven ismert 800 MHz. -
Gloob
addikt
Nem tudom volt-e már, de MIUI 10 menetrend:
MIUI10 támogatásSamsung Galaxy A52S
-
wazo
aktív tag
Sziasztok, egy ideje azt tapasztalom hogy böngészés vagy Facebook után újra tölti a kezdokepernyot a készülék. Legfrissebb globál fejlesztői rom 3/32 verzió. Másnál is van ilyen vagy nálam nem jó valami?
Kösziacer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
rin33
senior tag
A legújabb AEXnél tapasztalt már valaki random újraindulást? Egy nagyon jó ROM... Lenne... (Clean flash volt)
-
vipviform
senior tag
Igazad van, engem megkínált a cég egy Samsung Galaxy S7 edge telóval, hát iszonyú a különbség a fényképezés terén. Az igaz, hogy többe kerül, de már közelítő áron is elérhető. Ettől függetlenül szeretem a Xiaomit!
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
[lAyCsI]
addikt
válasz Peterhappy #26150 üzenetére
ennyi...
általában mind 2. szériának szokott értelme lenni-= No way back from Here =-
-
Upo
addikt
válasz Oldman2 #26151 üzenetére
Akkor még bízzál egy darabig
Már elég régóta ezt nyomják, és legyünk őszinték, még nem nagyon sikerült, még a csúcs telóiknál sem. Nekem ez a note5 is csalódás, néztem a linkelt napidroidos képeket, hát dinamika nincs, képrészletek nincsenek, azaz képélesség gyenge, zaj erős már közepes fénynél is (virágcserepes kép katasztrófa, úgy életlen hogy jó zajos is, pedig az még messze nincs sötét), optika is elég gyenge, képszéleken torzít, nagyon erős kromatikus aberráció (fenyős parti képen nagyon látszik, ha jól ismertem fel fenyőnek mert nagyon gyenge kép), nincs is ott olyan kép amire azt mondhatjuk hogy jó, és attól hogy a hdr-es bűvészkedést rányomjuk, még nem lesz jó. Volt nekem annak idején rövid ideig P8 lite, az simán értelmesebb képeket csinált ezeknél. Valamit a xiaomi nagyon nem tud, azért ilyen vagy hasonló kamera modulokból művészet lenne gyengébb képeket kihozni, más gyártóknak valahogy jobban szokott sikerülni. Nekem ha fontos lenne a telefonban a kamera akkor kizárt lenne hogy bármilyen xiaomi telóért pénzt adjak, de nem érdekel, és másban meg nekem teljesen megfelelnek a készülékeik.
De a reményhal meg utoljára.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Peterhappy
őstag
válasz Oldman2 #26151 üzenetére
Jó lenne, mert ez a telefon az én felhasználási igényeimet untig képes kielégíteni, viszont még HDR kamera appokkal is bűn rossz képeket készít (plusz jó eséllyel én sem vagyok túl ügyes), miközben a környezetemben mindenki olyan képeket lő a mobiljával, hogy néha már-már szégyellem magam.
-
Oldman2
nagyúr
válasz Peterhappy #26150 üzenetére
Én abban bízok, hogy az a nemrég megjelent hír, miszerint a Xiaomi is ráfekszik a jövőben a kamerára, rövidesen termék formájában is realizálódik.
Talán majd a Note 6, ahogy ez már elhangzott előbb...
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Mi a különbség a sima not 4 és az not 4 x között? Köszönöm
-
Gloob
addikt
-
Haligali
tag
válasz Haligali #22574 üzenetére
Csak hogy nyoma maradjon, hátha mást is majd érdekel, a UPC megoldása:
"2018..... .-án érkezett megkeresése alapján tájékoztatjuk, hogy az Önnél felmerülő VPN kapcsolat problémát a modemre kiosztott ipv6-os ip cím okozza, melyet módosítottunk ipv4-re. Minden bizonnyal most már működnie kell a szolgáltatásnak."
-
Headless
őstag
-
gabe_
őstag
Én is nézelődtem már a note 4 utódja után, de 50-60 ezer körül nem igazán találok olyat ami előrelépés lenne, gyengébbre meg minek cseréljek?
Ami nekem fontos: minimum ugyanekkora akksi, vagy ha nagyobb a kijelző, akkor minél nagyobb akksi, legalább ilyen erős proci, stb...Sovány szakácsban sose bízz!
-
Headless
őstag
válasz [lAyCsI] #26138 üzenetére
Én a 18:9 másnéven 2:1-es képarányt és az emiatt bevezetett kijelzőbe épített gombok zavarnak a legjobban, igazából nem lett nagyobb a kijelző, csak a gombokat rakták oda...
simán elfért volna még alá a 3 kapacitív gomb...
Ehh azt hittem note5 topikba vagyunk... néézem a note 4 utódját...
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
[lAyCsI]
addikt
-= No way back from Here =-
-
unyadavid
senior tag
Nekem sárgulás miatt csak a ragasztót cserélték a kijelző és az üveg között, ráadásul a szélére ki is folyt egy kis ragasztó, de azt le lehetett kaparni.
Gondoltam megemlítem. Közel 4 hetet vett igénybe (de itt az edigital a tettes). -
vargalex
félisten
válasz cimbi186 #26131 üzenetére
Nekem már 3-szor cseréltek kijelzőt sárgulás miatt a Note 4X-en (3/16GB-os verzió), soha nem problémáztak, hogy ne lenne garanciális. Az utolsó javítást már nem fogadtam el (mindig ugyan ott sárgult be, így az szerintem csak a következmény), így 2100 Ft ráfizetéssel váltottam egy 3/32 GB-os Note 4 Global-ra újabb 1 év garival.
A kijelző csere nekem 2-3 hét alatt megvolt.Alex
-
kelly416
veterán
Én sem azt mondtam, hogy az akkut kell kicserélni, hanem azt, hogy a tervezett elavulásba az akkut szerintem úgy kalkulálják be, hogy az alkalmazások egyre energiaigényesebbek (és sok esetben feleslegesen).
Az meg, hogy a z1c-ben sokan cseréltették, az sajna a Sony hibás akkujainak az érdeme. Nagyon sok esetben egyszercsak gondolt egyet az akku, 40-50-70-akármennyi százalékról leesett 1%-ra átmenet nélkül. Nem egy, nem két ilyen eset volt csak a topiklakók körében is. Még az összefoglalóba is bele tettük a topiklakók kérésére, mint típushiba. Sajna gyártási hiba lehetett (vagy ez is tervezett elavulás, csak kicsit rövidre szabták mint akarták), mert volt, aki rendelt kínából ilyen fullkamu 2x-es kapacitású akkut, ami ténylegesen talán a felét tudta a gyárinak, de az elektronikát leműtötte róla, át tette a gyári akkura és minden tökéletes volt a gyári akkuval továbbra is. Tehát valahol az akkuba épített elektronika volt a ludas. Csak ezt elég kevés fórumtárs tudja megcsinálni, lévén igen kevés a micro-műszerész köztük.
Ha a történet leírója hazudott, én is hazudok, illetve megeshet, hogy már nem pont úgy emlékszem a dolgokra, ahogy voltak (ha szeretnéd, kikeresem a fórumtárs leírását a hitelesség kedvéért), de az biztos, hogy kicserélte az akkun az elektronikát és megjavult. Tehát nem konkrétan az akkuval volt a baj, csak bele építve az akkuba. -
-
droti25
őstag
Sziasztok
Tudnátok dobni egy friss linket bootloader nyitáshoz és rootoláshoz. Köszönöm előre is
-
kmarci25
veterán
válasz bollokcs80 #26116 üzenetére
Oké, hogy a kijelző is nagyobb, de azért ez 7 mm-rel magasabb, ami szerintem sok. De azér' teccik.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
D1L1ZS
őstag
válasz bollokcs80 #26116 üzenetére
HHmmm....Ha nem lenne Redmi Note 4-em, és nem lenne akkora a RN5, simán rendelnék egyet!
SZERK: Most néztem, 2017.05.25 napján kaptam kézhez a RN4-et! El sem hiszem, már több mint egy éve!
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
bollokcs80
Korrektor
B.Cs.
-
cimbi186
aktív tag
válasz helixP #26113 üzenetére
Értem én
Ipon-ban vettem,11hónapos. Már beszéltem velük, vihetem a wayteq-be a gubacsira.
Csak azt szerettem volna megtudni,hogy ez garanciális hibának számít-e és cserélik a kijelzőt szó nélkül vagy beveszik és ülnek rajta 3hétig majd visszadobják ,hogy ez nem garis és az asszony üti a fejemet ,hogy addig nincs telefonja és még meg sem csinálják, na még 2x odavándoroltam Érd-ről is. -
crok
Topikgazda
Nem lehet és nem szabad minden wakelock-ot kigyilkolni, mert nem minden használhat alarm-ot ébredésre.. van, ami csak wakelock-al működik jól.
Örökmozgó nincs - és én nem látok ebben hibát:
~8.5 óra alatt 9% ment le
~0.75 óra aktivitás bekapcsolt kijelzővel (ekkor gondolom használtad a telefont)
~0.75 óra aktivitás kikapcsolt kijelzővel (háttér sync, GMS..)
van deep sleep és
van doze is - szép nagy szám - tehát idle-ben tényleg idleHa ezt a 8.5 órás infot visszaosztod egy 100%->10% merülésre, akkor ugyanilyen használat mellett lehetne 76.5 óra alatt (ami több, mint 3 teljes nap) 6.75 óra aktivitás bekapcsolt kijelzővel (a telefont aktív használata mellett) és még maradna 10% és akkor nem számoltam, hogy éjszaka ha nem nyomkodod akkor általában azért doze-ban van a telefon és alig-alig merül - szóval ettől még egy kicsit jobb is lenne a vége. De ha többet nyomkodod és kevesebb lesz a teljes idő akkor mondjuk 2 teljes nap alatt lenne 10 aktivitás bekapcsolt kijelzővel - ami szerintem tisztességes érték.
Próbáltad már teljesen végig meríteni, egy teljes ciklust nézni? Próbáld ki.
(Ha a qpnp-ket kilőnéd gyakorlatilag működésképtelenné tennéd a telefont idle-ben - de céges wifi (802.1x-el) szokott olyan gondot okozni, hogy idle-ben is sok a wifi forgalom az auth. miatt valamint a sok multicast wifi-n (mDNS meg SMB felderítés okozza általában) - de ez más káposzta. A qpnp_fg_* pedig a "battery fuel gauge", a PMIC-hez tartozó (Power Module IC) kernel szintű működés része, enélkül se az akkukijelzés, se az SRAM működés se egy csomó minden más nem menne idle-ben, csonttá fagyna a készülék.)
-
rin33
senior tag
Ha egy treble ROMnál (pl a legújabb PE) beírom a vendor/build.prop-ba az additional oszlopba hogy persist.camera.HAL3.enabled=1 akkor ugye lesz camera 2 api ugyanúgy mint non treble romnál?
Mert a system/build.prop-ba hiába írnám... Az nem teljes. ..------
Szerk: igen, így működik.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
PowerManagerService - Az összes partial wakelock gyűjtője.
Ez nem fogyaszt, ez egy számláló. Van normális app és épp azt használod, csak másik menüpontot kell megnézned hozzá (partial wakelock). De ha tényleg részletes leírást akarsz látni, hogy mikor mit csinált a telefonod + részletes statisztikákat akkor [ezt] csináld, ott meg tudod nézni. -
orc88
őstag
Oké, mégsem oldotta meg teljesen a problémát, de lényegesen jobb a helyzet. A netlink eltűnt, viszont a "PowerManagerService.WakeLocks" továbbra is sokat fogyaszt. Nincs valami normálisabb app amivel pontosan ki lehet deríteni hogy melyik folyamat használja?
Néha a "qpnp_fg_memaccess" is lecsíp egy kicsit az akksiból."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
z0d1@Ku$
senior tag
CrDroid 4.2 : valaki meg tudná mondani itt hogy merre találom a billentyűzet magasságának beállítását (ha van ilyen)
Más: Be lehet állítani, hogy gépre csatlakoztatáskor ne a töltés legyen az alapértelmezett és ne kelljen átállítani folyton?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest