- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
-Prometheus- #29182 üzenetére
Ez megnyugtató mert nem csak nálam fordul elő ez a hiba. Majd egyszer később újra próbálom de most ez a rr 8.1 treble rom nagyon bejön.
-
rin33
senior tag
válasz
-Prometheus- #27831 üzenetére
Nekem RR alatt működik szépen. (Ez is Los15.1 alapú de lehet, hogy csak részben.. Beállítások/Megjelenítés-ben legalul van nekem)
-
rin33
senior tag
válasz
-Prometheus- #21135 üzenetére
Ez olyan amikor Vernee Mars-ra raktam TWRP-t és kb 2x mentem bele, utána a gyári recovey fogadott...
-
Gloob
addikt
válasz
-Prometheus- #21121 üzenetére
Igen van. Nálam működik Magisk root-tal. Crok leírta már a megoldást rá. Jelenleg az EU Dev 18.1.18 van, és azon is megy. AdAway 3.2 verzió.
-
Thrawn
félisten
válasz
Nálam megy 8.1.11-en és 8.1.18-on is. Magisk 15.3.
-
ronin79
addikt
válasz
-
Oldman2
nagyúr
válasz
-Prometheus- #18872 üzenetére
Ez az opció mit engedélyez valójában?
-
iff
senior tag
válasz
-Prometheus- #16249 üzenetére
Ha vissza rakod kíváncsi leszek én is. Nálam jó volt.
Visszaállítás után is csinálta a képernyő felvillanást, most kikapcsoltam.Szerintem sokkal jobb volt a 8.5-ös, nagy nehezen megszoktam a beállításokat, aztán totál ésszerűtlenül szét barmolták az egészet.
A 8.5-ben volt, hogy belehetett állítani 40C, 45C jelezzen, ezt most nem találom, rákeresve sem. Most ezt is kivették volna?
Meg ez a nem magyarítás is.
A 9-es tényleg gyorsabb, és több app is megmarad a memóriába, ez pozitív. -
iff
senior tag
válasz
-Prometheus- #16244 üzenetére
Nem volt semmi gondom vele, MIUI V8.5.8.0.NCFMIED STABIL volt, nem mókolt. Igen, be volt kapcsolva, és tökéletesen működött.
-
Gloob
addikt
válasz
-Prometheus- #13217 üzenetére
Hatása az tényleg nincs. A hiba elküldése után eltűnik az ablak, és mintha semmi sem történt volna, megy a rendszer. Hogy mi okozza, azt nem tudom, csak bosszantó néha.
-
Upo
addikt
válasz
-Prometheus- #13137 üzenetére
Nem tudom mihez kötni. Most is újraindítás után vagyok, és most nem kapcsolta vissza. Neten írták, hogy ha a telón a syncnow gombot nyomod akkor is visszakapcsol, most kipróbáltam, nem kapcsolta vissza. Rom frissítéssel se kapcsolta vissza korábban. De néha kiadja értesítésbe hogy nincs minden szinkronizálva, akkor meg szoktam nézni hogy mi az. (Híváslista, üzenetek szokott lenni a leggyakrabban amúgy, és ha sokat nyomkodom akkor nem szinkronizál, ahogy írja, töltőre kéne tenni és kikapcsolni a képernyőt.) Na ezekben az esetekben néhányszor azzal szembesülök, hogy visszakapcsolta a galéria szinkronizálást, de nem mindig. Az utóbbi néhány hónapban már legalább 3-4 alkalommal belefutottam, de még nem tudtam konkrét okozó eseményt.
-
Gloob
addikt
válasz
-Prometheus- #10918 üzenetére
Kipróbáltam neked. Nálam mobilneten engedte bekapcsolni. Többször ki be kapcsolgattam. WiFi-n nem engedte, de mobilneten igen! EU. Dev. 7.9.8-as a rom.
-
juve600
nagyúr
válasz
-Prometheus- #10917 üzenetére
az összefoglalóban leírtak vannak engedélyezve
régebben nekem is gond volt vele de ezzel a EU-s 7.9.8-as buildal jó minden -
wzol
tag
válasz
-Prometheus- #6429 üzenetére
Megerősítem, nálam is ez volt: a simán asztalon pihenő telefon kijelzője véletlenszerűen felébredt (nem volt semmi esemény) és a "Képernyő felébresztése értesítéskor" funkció kikapcsolása megoldotta.
-
-Prometheus-
tag
válasz
-Prometheus- #6334 üzenetére
Eddig úgy tűnik, hogy a "Képernyő felébresztése értesítéskor" funkció okozza a problémát (még ha nincs is értesítés). Amióta kikapcsoltam, egyetlen villanást se láttam, viszont ma reggel visszakapcsoltam és már produkálta is. Persze véletlen egybeesés is lehet, de gyanús.
Órákon belül wipe-olok és feldobok egy újabb MIUI-t, remélem azzal már minden jó lesz.
-
Neck
veterán
válasz
-Prometheus- #6329 üzenetére
Van egy wake lock screen for notifications opció , azt érdemes lehet megnézni.
-
ath
senior tag
válasz
-Prometheus- #6329 üzenetére
Beallitasok/megjelenites/veletlen ebresztes megakadalyozasa?
-
djtörök
senior tag
válasz
-Prometheus- #6323 üzenetére
Ha nincs beállítva ujjlenyomat, akkor is felébreszti a telefont, ha hozzáérsz az érzékelőhöz.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
-Prometheus- #6323 üzenetére
A zsebedben van mikor felébred vagy csak pl az asztalon és úgy villan fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest