- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Oldbiggy #32476 üzenetére
Már most az R10 RC1-et mondod? Abból azóta van RC2 is csak mindig megkérik a közönséget hogy a legutolsó release-t ne tegyük ki sehova hogy lássák a letöltési statisztikát.
Elég sok dolog lett reszelve rajta, többek közt 3.3-0-ra emelték a forrást, annyira hosszú hogy nem is teszem ide mert nincs spoiler gomb.. pastebin-re tettem ide ha el akarod olvasni a changelog-ot R10 beta4-től a release candidate 2-ig. Szeirntem max egy hét és lesz official release mert az RC2 is majd' két hete van kint és nincs nagy nyavíkolás hogy s.*r lenne. Szerintem nagyon jó lett / lesz, egyebek mellett (mint beépített Magisk install / uninstall zip) lesz benne beépített Magisk Manager is (így aki nincs kibékülve a parancssorral az nem kell, hogy a parancssoros Magisk Manager modult használja ha le kell tiltani egy bootloop-ot okozó modult, csak simán OrangeFox és ott lesz a beépített Magisk Manager). -
crok
Topikgazda
válasz
Oldbiggy #30386 üzenetére
Szoval igencsak suspended de itt letoltheto:
http://bigota.d.miui.com/8.12.27/miui_HMNote4X_8.12.27_c75eb3160f_7.0.zip
-
crok
Topikgazda
válasz
Oldbiggy #30384 üzenetére
Az attól nagyban függhet hogy konkrétan milyen rendszered is van.
Mert kínai 8.12.27 az ugye volt.. és ki is lett adva.
Szóval Xiaomi.EU 8.12.27 pl. van.. ezért pl. Mi-Globe is van.
De az utolsó Global Developer az a 8.12.20, a kiadás az [ünnep miatt meg volt kavarva] és ugyan említve van a posztban hogy 8.12.27 még lesz (vagyis volt, 2018-ban) - de Mido-ra más is panaszkodik hogy nincs (és a hivatalos letöltőoldalon sincs kint). Szóval szerintem a Mido bekerült a két hétig nem frissítettek listájára.. és szerintem a 9.1.10 lesz a következő (ezt megerősíti, hogy írják is pár helyen hogy "suspended" és a 8.12.27 release notes-ában-ban sincs benne a Redmi Note 4 SD, csak az MTK.. sajnos) -
-
kelly416
veterán
válasz
Oldbiggy #27507 üzenetére
Szerintém nem sok köze kellene legyen a rom-nak az sms-hez. Bár az egész jelenséget furának tartom. Nekem egyszer volt ilyenaa egy Sony Z2-vel, de akkor a telefonnak fizikai hibája volt. Valamit szétbarmoltak benne és nem volt egyáltalán térerő csak fél óránként 2 percre kb. Válami érintkezés hibát csináltak benne. De azt a térerő indikátor is mutatta. Egyéb elképzelésem nincs erről a bakiról, hogy mi okozhatja, de biztos vannak itt olyanok, akik séróból megmondják, okozhatja-e mégis egy hibás rom?
-
crok
Topikgazda
válasz
Oldbiggy #27104 üzenetére
OrangeFox vagy PitchBlack vagy TWRP Exclusive vagy Red Wolf.
De simaval sincs gond, mert a gyari MIUI ROM telepitese utan nem restartolsz hanem lazyflash aztan TWRP image install (meg Magisk/SuperSU, ami tetszik) es el is indul majd meg vissza is kerul a recovery.
(Azert irta felul, mert gyari ROM ZIPben mindig van gyari recovery is de a par emlitett custom recovery letiltja az installalasat (ez persze kikapcsolhato ha akarod.))
-
Peterhappy
őstag
válasz
Oldbiggy #27104 üzenetére
Nemrég jött ki a TWRP-ből új verzió, azzal próbáltad?
(Croké az érdem, én csak linkelek)Ezzel próbáld esetleg.
Én sajnos amatőr romozó vagyok, talán a szakik tudnak nálam okosabbat mondani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest