- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyi51
senior tag
válasz
ElektrikusDE #27863 üzenetére
nekem is ez van, és ugyan az mint Nálad.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
ElektrikusDE #27853 üzenetére
És mikor lesz nyilvános-végleges?
-
kanyi51
senior tag
válasz
ElektrikusDE #27856 üzenetére
És mit tudsz vele csinálni?
-
MrChef
aktív tag
válasz
ElektrikusDE #27853 üzenetére
Ha "Secret edition", akkor azt nem lehet félrefordítani.
-
Archttila
veterán
válasz
ElektrikusDE #27643 üzenetére
Mármint a szoftver vagy a telefon notte ki?
-
kanyi51
senior tag
válasz
ElektrikusDE #27639 üzenetére
MIUI10 a 2. frissítés után a Magisk nem müködik, kifagy , nincsen root,bármit csinálok. Utálom már ezt a MIUI 10 -et. Valami sosem megy rajta.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #27639 üzenetére
Rakjatok egy twrp-t és egy Crdroid 3.8.5-öt. Rengeteg kínlódástól kímélitek meg magatok...
-
ktomcat
senior tag
válasz
ElektrikusDE #23708 üzenetére
hát ilyen szempontból a 3s érdekes, mert az aljzaton keresztül ázott be de a töltés meg megy.. Mindenesetre ez akkor legalább kiküszöbölhető és nem 20000ért meg le tudsz menteni mindent ami kell, nálam most egy havi personal data megy a levesbe..
köszönöm az információkat, már csak azt várom hogy átvehessem a "kicsikét"az 5,5" kijelzőtől még tartok, mert félek hogy téglafon lesz, de nincs más a piacon ami minden igényemet kielégíti és megfizethető
-
jbnd-007
tag
válasz
ElektrikusDE #19063 üzenetére
Köszi! Kicsit húzós az ár és csak "1 év FirstPhone garancia". A hardveraprós jobb ajánlatnak tűnik, feltéve, hogy van neki.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE #19060 üzenetére
Persze a 32 GB-es verzió van már csak ott is belőle.
-
vargalex
félisten
válasz
ElektrikusDE #17217 üzenetére
Nekem is ritkán jön elő. Mióta megvan a telefon (június vége) kb. 10-15 ilyen eset volt. Csak sikerülne rájönnöm végre, hogy hogyan fordul elő.
-
tbc2
tag
válasz
ElektrikusDE #16768 üzenetére
Én is érintett vagyok a hotspot problémában, mint somé és tboy72, de megtanultam együttélni vele.
Ahogy annó crok kiderítette, csak a beépített DNS-szervere nem működik, azaz ha a kliensen fixen beégetem a DNS-szervert, akkor tökéletesen tudom a telefonnal osztani a netet.
Egyedül a céges gépnél volt némi para, mert ott nem vagyok admin, ezért én nem tudtam áttekerni a DHCP által kiosztott DNS-ről beégetett fix DNS-re, de kis segítséggel azt is megoldottuk
@somé, @tboy72: össze kéne szednünk, hogy mi az, ami bennünk közös, de más, mint azoknak, akiknek gond nélkül működik a hotspot.
Én vodás üzleti felhasználó vagyok, 9.0.3.0, minden eredeti és nem mókolt. Az APN-em internet.vodafone.net (ki fogom próbálni a lenti standardnet-es tippet!), default,supl az APN típusa, a hozzáférési pont protokollja IPv4, ugyanúgy az alatta lévő barangolás is.
Nem ment a hotspot 8.5.4-en, és nem ment 8.5.8-on sem. 8.2.10-ből kimaradtam.
Nektek milyen beállításokkal nem megy a hotspot?
-
crok
Topikgazda
válasz
ElektrikusDE #15802 üzenetére
Sejtettem. Amikor kozel kerul hozza akkor a benne levo szen/grafit miatt erzekeli hozzaeresnek. Van ilyen :/
-
crok
Topikgazda
válasz
ElektrikusDE #15797 üzenetére
Fekete/sötét színű a tok, jól gondolom?
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
ElektrikusDE #15743 üzenetére
de nem az érdekel mit használ éppen, hanem hogy a hardver mit támogat.
-
crok
Topikgazda
válasz
ElektrikusDE #15743 üzenetére
Meg de a kérdés szempontjából csalóka lehet az eredmény: mi van, ha olyan helyen nézi meg ahol nincs B20 lefedettsége a szolgáltatójának és így természetesen nem használja? Attól még nem mondhatod ki hogy nem tudja a B20-at, csak azt, hogy akkor és ott, az adott időben B20-at nem használ.
-
válasz
ElektrikusDE #15346 üzenetére
40/18 read/write
Sárga samu 64gb. -
lolka-bolka
tag
válasz
ElektrikusDE #14784 üzenetére
Köszönöm a választ!! megnyugodtam.
-
aytukabozs
addikt
válasz
ElektrikusDE #14724 üzenetére
Feltételezem azért, mert a tutorial irója PC-re töltötte le a romot...
(Bár nem tudom honnan idéztél)'wipézni'? lol
-
borzosmorzi
tag
válasz
ElektrikusDE #14727 üzenetére
Azt nem tudom, mert annó, amikor devre áttértem a stabilról én is a downloaded_rom mappába mozgattam át. Most már nem kell, mert a frissítő app automatikusan letölti és elvégzi a frissítést az újabb dev romra.
-
borzosmorzi
tag
válasz
ElektrikusDE #14724 üzenetére
Nem kell hozzá PC, a telefonon levő fájlkezelővel is át lehet mozgatni a belső tárhely downloaded_rom mappájába.
-
RVR400
veterán
válasz
ElektrikusDE #14718 üzenetére
Nekem nem engedte a gyári frissítő ugyanezt a műveletet tegnapelőtt...
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE #14718 üzenetére
Persze MIUI 9-et akartam írni...
Béta de jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- The Alters teszt
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- EAFC 25
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest