- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
sepsi0 #30682 üzenetére
A Hardveraproval nincs gond, ott minden adott mobilnezetben is. PH-t en is ugy hasznalom amikor be kell szurni reggel a buszon 6-7 screenshoot-ot... Mukodik, de kenyelmesnek nem neveznem.
Pl most is milyen jol jonne egy multiquote, hogy egyszerre a te, es a szunyi kollega uzenetere is tudjak reagalni.
Eszem agaban nincs bantani a ph-t mert nagyon szeretem az oldalt es az itt levo segitokesz embereket, de ez a rios motor szerintem nem halad korral, legalabbis nem olyan utemben mint a konkurens motorok.
-
sepsi0
őstag
válasz
sepsi0 #30676 üzenetére
Közben a típus (BN43) megvan.
Már csak egy megbízható eladó/akkumulátor kellene.
Gondolom olyat vegyek, amihez kétoldalú ragasztó is van az lcd miatt.
Még nem cseréltem akksit, de valahol el kell kezdeni.Amúgy azért szeretnék rendelni, mert minden telefonnal eddig úgy jártam, hogy mire kellett volna hozzá valami alkatrész, már nem árulták....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest