- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Van, Logout blogomban megtalálod melyik file-okat kell törölni (sima ügy recovery alól is a saját file manager-ével, 1 perc az egész) vagy mit flash-elj (zip-ek lentebb) vagy használhatsz OrangeFox-ot, abban is ott vannak a pin/pattern törlő funkciók (amik amúgy ugynazokat a zip-eket flash-elik simán..) - belátásod szerint cselekedhetsz.
Logout blogomban Keress arra, hogy "Pár hasznos tipp a lock feloldására".
Zip-et találsz a Mega tárhelyem is:
- Flashing toolkit - TWRP - passreset és rmpass zip-ek
- Flashable zips - PassReset és reset_key_password zip-ek -
crok
Topikgazda
Tippre?
- Vagy régi az OrangeFox-od (R9.0 a mostani legfrissebb)
- Vagy az előző ROM-on volt ujjlenyomat/PIN/minta és le volt titkosítva a /data de te csak wipe-oltad mikor telepítetted a Syberia-t - format kell, a wipe nem elég. Belső memóriából minden elvész. Viszont máshogy nem fogsz tudni továbbmenni. Esetleg próbáld meg hogy ha volt PIN vagy minta hogy add meg azt (minta átalakítása számsorrá meg benne van az Logout blogomban). -
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Meglátjuk (bár nekem fura, hogy nem tetette be a hivatalos Magisk repo-ba és a letöltési link bit.ly hirdetéses...) de reméljük működik és köszönjük!
(Megnéztem mit csinál: bekapcsolja a Cam2API-t és betesz lib-eket & modulokat a megfelelő helyekre - remélem MIUI9 alól mentett, működő file-okat. Ha lesz időm felteszem.) -
crok
Topikgazda
Lehet, ha a MIUI incremental OTA be van kapcsolva, még [leírást is csináltak hozzá] amit a [Red Wolf XDA thread]-jének elején is megtalálhatsz (illusztrációval, mindennel) olyan néven, hogy "[Red Wolf] Install TWRP and root your device without breaking incremental OTA's!".
-
vornia
senior tag
Na most ezt nem értem.
Nézem az xda-n a rom fórumot erre ezeket találom:
Your device has Bootloader Locked on, TWRP Recovery is installed, and USB Debugging should be turned on ...
Be sure to get Full Nandroid Backup before installation ...Itt picit kétségbe estem hiszen én ezt úgy fordítom magamnak hogy a bootloaderem zárt legyen.(nem akarnék visszazárogatással játszani)
Node a Credits bekezdésben ez van:
ROM Requirement: bootloader lock must be open twrp recovey installed
Most mi van?Ez nekem két ellentmondásos információ -
crok
Topikgazda
Úgy néz ki az alpha naponta jön ki:
http://bigota.d.miui.com/8.6.22/miui_HMNote4XAlpha_8.6.22_2f54d1bd08_7.0.zip -
crok
Topikgazda
Mai Alpha, ha valakit érdekel:
http://bigota.d.miui.com/8.6.20/miui_HMNote4XAlpha_8.6.20_7eb47903f3_7.0.zip -
Trailblazer
veterán
-
-
Imi1981
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest