- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Littletiger
tag
válasz
Nestor16 #5424 üzenetére
Szia! Én innen [link] rendeltem. Ugyanúgy Eu raktár és a rendeléstől számított 2. napon a kezemben volt. Ugyanúgy e-mail-ben küldik a számlát mint honorbuy oldalon. És van is a készülékből raktáron. Sajnos a fekete valamiért 10dollárral többe kerül. Én aranyat rendeltem, szerintem sokkal jobban néz ki, mint a fekete.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
Nestor16 #5419 üzenetére
Global version fülön belül is mutatta, de egyébként igen a linkről amit küldtél az az. Ott a "Official International 4+64GB Black". Az international jelenti a global-t, azért nincs a fölső pár opciónál ez a szöveg. Plusz a képen is írja, hogy globál ha olyat választasz ami international feliratot kapott.
Rejtett költségük nincs, a szállítással együtt 234$. Ebből 199$ a telefon. A többi pedig a DHL Express, ami a rendelés utáni 2.napon már ki is szállítja a cuccot. Ha holnap rendeled akkor kedd délután 2 körül érkezik. -
jmuranyi
tag
válasz
Nestor16 #2179 üzenetére
Szívesen
ZUK Z2 (nem pro)
Elepfone S7
OUKITEL K6000 PlusEzek EU raktárosak. Érdemes szétnézni, mi van még.
Ezekre már nem cserélném le a Note 4-et,
de egyetértek veled, most elég látványos a
fejlődés ebben a kategóriában... -
válasz
Nestor16 #2173 üzenetére
Memória, tárhely biztos elég de a SoC évről évre fejlődik, meg a kijelzőről se tudni, hogy mi kapható majd ezen az áron 3 év múlva. Hosszú táv=3 max 4 év, főleg egy középkategóriás telefonnál.
Ha már SoC akkor egy kis érdekes olvasnivaló xda-ról: Opinion: Xiaomi’s Love for the SD625 (and Other Sidegrades) Impacts the Value of its Affordable Smartphones
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Autós topik
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest