- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
válasz
Agostino #2195 üzenetére
Majd amikor előjön ez a képen látható optikai jelenség, az kissé árnyalni fogja a felhasználók örömét. Ez a harmadik "üvegem" a 1 és 3 $ közötti ársávból, és mind ilyen lesz. Ez az olajos tükröződés nappal, és ilyenkor este is igencsak zavaró tud lenni, folyamatosan látszik a kijelzőn:
A 3D puha szélű védőüveg is megfordult már a telefonon. Az jól tapad, nem olajos, de annak meg mindkét hosszanti széle a fekete kereten belül kb. 2-3 mm-ig nem tapad fel, így az meg azért tükröződik. Eddig mindennek, ami járt nálam, vagy a széle nem tapadt fel, vagy a közepe ilyen. -
válasz
Agostino #2195 üzenetére
Nekem is ez van, én 4-et rendeltem, mert csak a szélei vannak ragasztózva, a közepe nincs, így azért kérdéses meddig bírja, mivel ez nem hajlik rá a szélére, csak optikailag csalnak a fekete szegéllyel.
Sőt érdekes, mert bizonyos szögből pontszerű mintázat is van rajta, de az lehet a sima érintőnek a pöttyei.
Kicsit napfényben zavaró néha, mert RN3-asnál ilyet nem tapasztaltam
-
draco31
veterán
válasz
Agostino #402 üzenetére
Nálam megy, bármikor le tudom húzni a sávot.
Viszont másnál is meg van az, hogy újraindítás után nem minden úgy van bekapcsolva, ahogy előtte volt? Tehát nekem megy a wifi adat bluetooth képernyő elforgatás, és ki van a gps kapcsolva. Restart után bt kikapcsolva, elforgatás kikapcsolva, és megy a gps.
-
sanyirigo
senior tag
válasz
Agostino #215 üzenetére
Használd a kedvesed gépét, akkor azon menni fog. Bár lehet, hogy megérné újrahúzni azt a gépet is
(#214) Zsozsoka 74: Én Chrome-ot használok, nekem az mindig megképdezi a la alján. A pin kód kérdésedre nem tudom a választ sajnos. Nekem csak jel van beállítva ujjlenyomat mellé, de mikor restart van utána első alkalommal nem elég neki a kezem, kell a jel is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest