-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
Ha jól emlékszem 3 hétre vállalják a munkát. Ez lehet sokkal kevesebb is, attól függ mennyi munkájuk van éppen. Én egyszer mehettem 2 nap múlva, egyszer pedig 6 nap után a telefonomért. Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak velük.
Biztonsági mentést mindenképp csinálj előtte, új, ropogós szoftverrel kapod vissza a telefont. -
zeon.hu
nagyúr
A BT - eszköz neve mellett/nevére kattintva nincs további lehetőség?
Ez a "no media" pont azt jelenti, hogy nem engedélyezett számára a médiaaudió hangátvitel.
Frissítés előtt ment? Mert ugye nem minden bluetooth eszköz alkalmas rá a különböző BT profilok miatt.(Nincs itthon a lányom, így a telefon se, hogy rá tudjak nézni most)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest