- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz holozis_HUN #9400 üzenetére
És ha a Mastercard kártyám a telefon tokba rakom? Akkor már rendelkezni fog hardveresen NFC-vel.
Oké értem, csak azt gondoltam az évek alatt kitaláltak valami sufi tuningot rá.
Üdv, Dávid
-
Nestor16
senior tag
Rendben, köszi akkor ezért nem nagyon találtam róla infót a neten, bár nem értem pontosan hogy is működik. Ezt a blog írást találtam erről. NFC tageket árulnak tucatjával, azt tok mögé be lehetne tenni, ott nincs árnyékolás. A telefonnal is NFC-n keresztül kommunikálna elméletben vagy hogy van ez? Egy kicsit részletesebben elmagyaráznád kérlek, hogy miért nem valósítható meg?
Üdv, Dávid
-
Nestor16
senior tag
Van lehetőség NFC képessé varázsolni ezt a telefont?
Üdv, Dávid
-
Nestor16
senior tag
Én az Eureka 8 Pro X! témát használom nagy megelégedettséggel.
Üdv, Dávid
-
Nestor16
senior tag
válasz Kinsiinoo #5370 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásod, remek ötletnek tűnik a Honorbuy oldal, jókat hallottam róla eddig is.
Ugye ezt érdemes venni? Xiaomi Redmi Note 4 64GB
Csak az zavar meg egy kicsit, hogy nem a Note 4x listában van benne, hanem az International menüpontban és azt hittem, hogy az x azt jelenti.Mennyi lesz a végösszeg? (Gondolom van még rá postaköltség, de a további\rejtett költségre vagyok kíváncsi.)
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dávid
-
Nestor16
senior tag
válasz jmuranyi #2182 üzenetére
Köszi.
Bár azért ezeknek nincs akkora nevük és hátterük.A cikkel kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy én nem bánom, hogy történt egyfajta visszalépés a CPU terén, viszont ha ezt át tudták konvertálni az akksi idő javulására, akkor mindenki boldog. Legalábbis aki telefonként akarja használni, mint én is tehát böngészés, messenger, viber, zene, film stb. annak jobb a több ram. Engem már kicsit kezd megőrjíteni, hogy a Note 2-ben az előző előtti programot tuti bezárja, néha az előzőt is. A tabokat is mindig újratölti a böngészőben. Aki nem játékra használja a telefont annak elég lehet a teljesítménye szerintem. Az akksi idő is javulgathat nyugodtan, ki ne akarná csak 2-3 naponta tölteni a telefonját?
Nekem ez a sebességű fejlődés önmagában is megdöbbentő. Note 2 eljövetelekor csiszoltak a sebességen, én már ezt a telót vettem, ráadásul külföldről a megjelenésekor (sajnos ismerősömnek itthonról még csak a Note1-et vettük) és már lemaradva érzem magam. Azóta mindenben fejlődött a széria. A lekerekített képernyő is meglepett, amikor az a csúcsmodell Samsung védjegye és itt is feltűnik hasonló. Az alap dolgokat nem is sorolom, mint ujjlenyomatolvasó, 4GB ram stb. Szóval szerintem hatalmas a fejlődés főleg abban a tekintetben, hogy negyed áron (a csúcskészülékekhez képest) egy kifejezetten használható készüléket kapunk, ami már nem lassul be, már kényelmes és jó is használni.Üdv, Dávid
-
Nestor16
senior tag
Egyébként kapható egyáltalán 65k-ért más 4/64-es készülék itthon? Vagy akár külföldről? Azért ennyi kraft már elég pár évig az biztos. Amíg el nem romlik mondjuk.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dávid
-
Nestor16
senior tag
válasz dragon1993 #1915 üzenetére
Szerintem az eredeti forrás mindig jobb, mint a buherált. Én még a FHD felbontást ajánlom, egyelőre kihasználatlan az előnye egy átlag embernek, amíg nem tudja a 4K-t minden eszköze.
Üdv, Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!