Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok
Tudnátok nekem abban segíteni,hogy ennek a telónak milyen a csengetési hangereje?
Tettszene,de ha halk akkor kihagyom.
Meizum volt már és annak is alul volt a hangszórója.Elég gagyi hangja volt. -
silver10
aktív tag
válasz
silver10
üzenetére
Bocs, hogy mégegyszer felteszem a kérdést, de nekem eddig MIUI-val semmi dolgom nem volt. Az eddigi kütyüimet már néhányszor flasheltem, recovery stb. Most egyenlőre se BL-t nyitást se flasht nem szeretnék a párom telefonján. Viszont sem weboldalakon, sem youtubeon nem találtam támpntot, miért nem műxik a 1 handed mode. Nekünk ugyanis a demoban nem tünik el a kijelző ablak egyik sarok fele sem, mint egyik-másik bugos működést mutató videón. Viszont a középső kapacitív gombtól akár jobbra, akár balra húzom az újjam más alkalmazásokat (amik a gombkiosztáson vannak konfigurálva alapból) indít el. Valaki járt már így közületek? Ötlet esetleg megoldásra? Kösz előre is.
-
tachikoma
aktív tag
válasz
Graphics
üzenetére
Redmi 1S-re a mai napig érkezik frissítés, pedig az egy 2014 májusi modell. MIUI 8-at raktam rá legutóbb, de az Android verzió Kit Kat maradt. Nem is értem, miért éri meg ennyi felé branchelni a kódot...
Más... lehet azzal csinálni valamit, hogy a felébresztéskor iszonyat lassú az ujjlenyomat olvasó? (bőven több, mint egy másodperc). Ha mondjuk power gombbal élesztem, akkor már gyorsan felold, de alvóból nem.
Lehet valamit lockolni, vagy autostartosra állítani?
Valahol (másik telefon topikjában) olvastam olyat, hogy ha sok ujjlenyomatot veszünk fel, az is lassítja. Érdemes csak egyet vagy kettőt felveni. (?)
-
zzz03
őstag
jött meg mar valakinek teljes kijelzöt beborito üveg

-
Silεncε
őstag
Sziasztok!! Az lenne a kérdésem, hogy a sziamiau meddig szokta támogatni a telefonjait? Itt leginkább arra vagyok kiváncsi hogy van-e arra esély hogy megkapjuk a Note 4-re az Android O-t is? Ez az első Xiaomi telefonom, nem igazán kerültem eddig kapcsolatba Xiaomi termékekkel.
-
merlix
tag
Hamarosan érkezik a honorbuy-ról rendelve (most van 10%-os kuponjuk is).

De megvehető a xiaomishop-on magyar garival, ugyanazon az áron...A fórumokat olvasgatva több visszajelzés is volt, hogy az akkuja alig valamivel gyorsabban merül.
A kamerája ugyanaz a 3/32 és a 4/64 snap625 verzióknak.
-
Upo
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Annyi hogy a tárolónál előbb érdemes leválasztani, mert ha csak simán kivettem akkor gépre dugva előugrik hogy ellenőrizni kell. 4-5x nem talált hibát, de egyszer már volt elveszett fájl, úgyhogy én inkább leválasztom előbb. De amúgy bírja, meglepődtem hogy még a simet is felszedi menet közben.
-
silver10
aktív tag
Próbálom a demo alapján aktíválni az egykezes használato sikertelenül. Nem jövök rá mit bénázok el, ill mit nem állítottam esetleg be?
-
student
őstag
használat közben lehet simet és sd-t cserélni vagy attól meghülyülnek

-
Graphics
Jómunkásember
Nem Xiaomiról volt szó a meghajlás kapcsán.. Mondom, szerintem erős a ferdítés, és a szerviz álláspontját nem is hallottuk, csak amit ő durrogtat... Mi a garancia, amit mond igaz? Egy rossz szájízű dolog után , úgy sem fog korrekt véleményt formálni.
A legszűkebb farmerzsebemben hordom a RN3-ast, 1 éve, pedig erre mondták, hogy törik mint a ropi.. Érdekes, semmi baja.
-
válasz
Flashget
üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy a Xiaomi telefonok elég könnyen hajlanak és törnek a redmiktől a mi 5-ig, csak a mi 6-os jelentős előrelépés ilyen szempontból. Szóval azért az esetek nagy részében simán el tudom képzelni, hogy pl.: beült a kocsiba, zsebében a telefonnak és kapott egy kis ívet, majd eljátszották az értetlent.

-
Graphics
Jómunkásember
Fogadjátok felül sok szeretettel az ideiglenes témaösszefoglalót, amint kiegészül pár dologgal, majd belekerül, pár hasznos infóval és linkkel.
Köszönet Upo-nak az eddig berakott összefoglalóért, természetesen maradt az is.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
GmailOutlook
üzenetére
Kulcsszavakra rákeresve lehet gyorsítani a keresést, jobb fent kereső
- üzemidő
- aksi
- kamera
- képekTámpontként ezeket

-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
GmailOutlook
üzenetére
A teljesítménye 10%-kal kevesebb mint a 650-esnek, viszont energiahatékonyságban a 625 köröket ver rá.
El kell dönteni, hogy Antutuzni akarsz, vagy használni, mert utóbbit kiválóan tudja, az első meg e-pénisz.
60 ezer forintos telefon nem egy Canon 750D DSLR gép szintű képeket készít. Nappal világos témánál jó képeket lő, Samsung kamera van benne ahogy néztem az infókat.
Ha infóra vágysz át kell magad rágnod a topicon. Akku üzemidő kiváló. De már mindent leírtunk.
Valótlan nem írtak az eustockon sem, ez egy kiegyensúlyozott készülék, de tudjuk helyén kezelni, hogy még mindig 60 ezer forintos termékről beszélünk, ez nem fogja lehozni a csúcskategória szintjén ennyiért
-
GmailOutlook
tag
válasz
jmuranyi
üzenetére
Köszi!
Én 60e körül látom mindenütt az Antutut.
De pl. ez a 61362-vel elég hitelesnek tűnik:
[link]Az a gond, hogy a kereskedőknél sok a marketing szöveg. Pl. az Eustocknál is írnak mindenféle jót a kameráról, az akku üzemidőről - energia hatékonyságról, stb., és én nem tudom eldönteni, hogy valóban úgy van-e? Illetve azt nem írja oda, hogy pl. a Redmi 3 melyik processzorral szerelt típusához képest jobb? Mert a Snapdragon 650 váltotta a kevésbé hatékony MediaTek MT6795 Helio X10-et... A MediaTekhez képest, meg nyilván, hogy jobb a Snapdragon 625 is.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
GmailOutlook
üzenetére
Itt van a kezünkben, akkor hidd el , hogy íves a széle.

Azért problémás, mert a hajlított üvegre nem simul rá egy teljesen merev teljesen sík üvegfólia

-
royalka
őstag
válasz
Dareiosss
üzenetére
Van teljes kijelzős Youtube teszt alapján f@xán passzol az egész kijelzőre.
Akad sima, hagyományos (De ez a széleket nem takarja.)
Tokot én a legvékonyabbat választottam.
Minden úton, szal majd ha itt, akkor mese
Én ezeket rendeltem ezekről a linkekről -
Dareiosss
senior tag
Sziasztok!
Hol és milyen üvegfóliát és tokot érdemes venni? Megjött a teló, de üvegfólia nélkül nem használom.
-
v1kt0hr
tag
Sziasztok!
Van itt olyan köztünk aki 4 GB /64 GB-s modellt használ?
(megéro megbárni?,mennyivel merül gyorsabban?)
Mik a hátrányai a telonak? Tudtok esetleg képeket feldobni, ahogy olvastam nem alkot nagyot a telefon fotózás terén. :/
Előre is köszi a helpet!
-
Lenry
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
lett két ronda sárga folt a Redmi 3S-em kijelzőjén, elküldtem nekik, egy hónapig volt náluk. mikor visszakaptam, a kijelzővel már nem volt gond, ellenben a SIM1 foglalat nem működött többé.
felhívtam őket, hallatszott a szervizes hangján, hogy tényleg sajnálja (mert nyilván a kijelzőcsere közben romlott el), küldjem vissza, megnézik. még két hét múlva hívtak, hogy nem tudják megjavítani, visszaadják az árát (így lettem Note 4 tulaj)szóval összességében nem tudom azt mondani, hogy negatív lenne a tapasztalatom velük, mert velem maximálisan korrektek voltak.
(persze nyilván ha kimaradt volna az a két hónap, amit a félig halott és idegőrlően lassú, nyugdíjból visszahozott Moto G2-vel kellett töltenem, az nem lett volna baj) -
Viper26
nagyúr
Note 4 = 4X tok szempontból?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Flashget
üzenetére
Nekem ez így kicsit egyoldalú, mivel a szerviz jelen esetben nem tud erre reagálni, a vevő meg úgy is felnagyítja a dolgokat....
Nem lehet így véleményt mondani. Nekem eddig soha semmi gondom bajom nem volt velük. Akkor most mi az igaz...
És azt a készüléket se láttuk , amiről szó van... ( Ezt a "én nem csináltam vele semmit" dumát viszont már sokszor hallottam... De bevallani sose vallotta be a user, hogy elkurta...)
-
Flashget
félisten
válasz
Graphics
üzenetére
A lényeg mindenki azt írja le akinek gondjuk volt a szervízzel, hogy:
Nekem Doogeet szervizeltek. Kijelző cseréje után ráírták a garanciajegyre, hogy a telefon meg van hajolva, így részleges lesz ezentúl a garancia. Felhívtam őket. Az mondták, hogy zsebben hordtam, azért hajlott meg a telefon, ezért a kijelzőre a továbbiakban nem él a garancia. Mindez történt úgy, hogy sosem volt a két hónapos telefon a zsebemben, mindig kíméltem... Vitának értelme nem lett volna.
2 hónapos Vernee , egyik napról a másikra meghalt a kijelző-> válasz zsebben hordták és meghajolt a kijelző és ugrott a garancia.... Ezeknek mániájuk a zsebben hajlás vagy mi?!
Húgom szoftver hibával vitte be redmi note 3 se teloját.
Edigitalban azt írták hogy semmi nyoma ütődèsnek, megnyomásnak ès külső hatásoknak.
Wayteq meg a húgomag hívta hogy kijelző 2 helyen be van nyomodva ès ezèrt nem kapcsol be a telo illetve hogy 1 kábel csúszott ki.
Szóval arra törekednek hogy garanciás javítás ne legyen.
Így kiakarnak fízetettni vele 24 ezer forintot ha nem többet.
Csak ovatósan velükMa kaptam értesítést, hogy átvehető a telefonom. Odamegyek, erre közlik, hogy 5e forint bevizsgálási díj lesz, és nem javítható gazdaságosan, mert az usb panel, az alaplap és a kijelző is rossz. Ami elég vicces, tekintve hogy csak tölteni nem lehetett, de tökéletesen használható volt, amíg le nem merült. Azt nem tudták megmagyarázni, hogy ez hogy lehetséges, felajánlották, hogy még egyszer elviszik a szervízbe, és megnézik megint, de ezen a ponton már annyira ideges voltam, hogy kifizettem a sarcukat és eljöttem. Ja, és darabokban adták vissza.
Lehet itthoni garanciával úgy Xiaomit venni, hogy ne ehhez a szarputtony Wayteqhez jusson a készülék, ha esetleg szerelni kell? Nem szívesen hagynám ott a márkát, de a Wayteqről hallani sem akarok többé.Én is most adtam be a telóm, sztenderd választ kaptam, kicsit meg van hajolva, és ütődés nyoma látszik, a képernyő is karcos, ezért nem érvényes a garancia. Lehet a Xiaomi felé meg azt mondják, hogy garanciálisan szerelték, így dupla pénzt vesznek fel.
3 hónappal ezelőtt velem is próbálkoztak. Alaplap hiba kijelző hiba mindent találgattak. Még 5 ezer forint bevizsgálási díjat is leakartak húzni garis telóra. Kértem tőlük egy hivatalos szakvéleményt és mondtam viszem a miuszervizbe bevizsgáltatni és ha mást állapitanak meg akkor majd a fogyasztóvédelem intézi a többit. 3 nappal később hívtak hogy kész van és működik a teló.
Ergo csak személyesen vigye be akinek elromlik a mobilja, vetessen fel ott azonnal állapot felmérést és írják rá a hibabejelentő lapra (lásd Edigitalos teló esete) és ha ezek ellenére jönnek ezzel a kamu zsebben hordós dumával, akkor fogyasztóvédelem, másik szerviz emlegetése a megoldás.
-
Whist
aktív tag
Többen írtátok,hogy 8.2.5.0-n vagytok
Ha nekem 8.2.4.0 van, várható update? Esetleg a régió átállítós módszerrel?
Mert eddig semmi :/ -
mQWeXgsf
aktív tag
Hi!
Eddig érintetlen volt a telefonom. Ha most a MultiTool 0.9h progival telepítek TWRP-t és root jogokat is szerzek, utána a gyári updater-el /a 3 pöttyös módszerrel zipből/ még fel tudok tenni stabil global romot? Jelenleg 8.2.5.0-n vagyok. köszi
-
G.Peter
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
Én se nagyon játszom. Csak mondjuk ha Wazeval navigáltam, kaptam egy messenger üzenetet, és közben még befutott 1 telefonhívás is, akkor az már megfeküdte a gyomrát. Gondolom az sem segített a lelki világán, hogy 3 email fiók szinkronizál folyamatosan, ebből az egyikre 5-10 percenként jön email, vagy még sűrűbben. (A messengerről mondjuk azóta leszoktam, nem is értem hogy sikerült egy annyira hardverzabáló kotványt összerakni...)
Mindegy, ettől függetlenül nagyon szerettem azt a telefont, meg is marad tartaléknak
-
G.Peter
aktív tag
válasz
trebrona
üzenetére

Köszönöm, így már sikerült. Azt hittem szóközt a kínaiak is használnak...@Flashget,
Redmi 1S-en én nem bírtam sokáig a MIUI-t, elég hamar ment fel a CM. Túlságosan zabálja a RAM-ot, az 1 gb nem volt elég neki. Ezen már tök jó lenne, csak ez a telefonhívásos dolog nálam nagyon nagy szívás, megpróbálkozom valami egyébbel, és ha megszüntették a hibát utána adok még egy esélyt a MIUI-nak. -
Flashget
félisten
sehogy nincs még nyitva, közben a sim kártyát visszaraktam a régibe ami nem volt egyszerű dolog mert közben nano simmé vált

majd ha megjönnek tokok, üvegek akkor fogom élesben használni, addig csak itthon játszadozok vele.
MIUI V8 nem ismeretlen nekem csak van pár dolog ami másként működik ezen a telón mint egy rootolt MIUIHU-s Redmi 1s-n
-
G.Peter
aktív tag
Valakinél volt már olyan hiba, hogy a bootloader nyitást kérelmező oldalon nem fogadta el a nevet?

Beírtam a valós nevemet, ékezet nélkül, és azt írja, hogy "Please input correct name."
Ennél korrektebbet nem tudok beírni... A Mi accountomban is ez a név van megadva, tehát nem az a baj. -
jmuranyi
tag
válasz
GmailOutlook
üzenetére
Szia!
Itt erre a note 4-re
éppen 73 ezres antutut írnak. Az már nincs olyan messze a 77-től.
Én pénteken kaptam meg az enyémet, eddig bevált. -
Flashget
félisten
Kényelmes embereknek (mint jó magam is) van Multitool a telóra!
Új verzió!
v0.9h
- Összes TWRP frissítve
- Új TWRP: Redmi Note 4 Qualcomm, Redmi Note 4x, Mi5c, Mi6
[link]
MIUIHU nem lesz rá.
-
reap3r
aktív tag
Csak én vagyok az az egyed, akinek 8.2.4.0-n merül, mint az állat a teló és fél perces művelet feloldani ujjlenyomattal a telefont az esetek többségében, mert b*szik feloldani? Egyszerűen nem értem, első 2 napban úgy oldotta, hogy öröm volt nézni. Kezdek elpártolni a Miui bughalmaztól, megy rá az AOSP, ha így folytatja

-
Graphics
Jómunkásember
válasz
holozis_HUN
üzenetére
USB-nek fogja írni.
Menj a Fajlkezelobe, ott a Telefonra, utána le tudod nyitni a tárhelyet.
-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Kéne látnia alapból a kártyát, bekapcsolás után meg is kéne jelennie egy értesítésnek róla. Milyen SD (márka, típus)?
-
Silεncε
őstag
Sziasztok!! Megérkezett az én kis Note 4-em is eustockrol. Első reakció: ez a telefon kibebaxott jó!! Fekete színben rendeltem, még ismerkedünk, de ilyen árért jobb telefon szerintem nem sok van jelen pillanatban a piacon.
A 640 után felüdülés használni (ezt kicsit fájt leírni, borzasztóan szerettem azt a telefont) -
rejtő
tag
Én is megkaptam a telót a SpeMall-tól HU warehouse, DPD hozta ki. Gyönyörű, és minden működik.
Jó a hangszóró, tökéletes a telefonálás is, jól is hallanak. Egyelőre 1 simmel próbáltam, Vodafone 4G. Működik szuperul az OTG funkció és az ujjlenyomatolvasó is. Valóban ébreszt kikapcsolt állapotban, nem kell elé plusz időpont. 1,4 GB szabad ram van.8.2.2.0 rom van rajta, egyelőre nem frissítem. Elégedett vagyok a telefonnal.

-
Graphics
Jómunkásember
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Jó helyre rajtad

Hogy értve nem érzékeli?
-
F.B.I.
veterán
válasz
GmailOutlook
üzenetére
Én 3-rol váltottam, semmit nem vettem észre, nem kevesebb a 4 szerintem semmivel, nekem, egyszerű felhasználónak +B20 ugye, meg keskenyebb, kerekdedebb készülék, aminél maximum az üveg fólia felhelyezés lehet problémás, én ajánlom a 4-et.
-
GmailOutlook
tag
Sziasztok!
Jobb a Redmi Note 4 mint a Redmi Note 3 Special Edition?
- Ha igen, miben?
Igaz az utóbbi az Eustock-nál már nincs, de máshonnan még beszerezhető.
Gyorsaságra a Snapdragon 650 -es proci gyorsabb ahogy én láttam (77 036 Antutu), mint a 625-ös (60 292 Antutu).- Szóval melyiket érdemesebb megvenni?
Köszi előre is!
-
holozis_HUN
addikt
Miért nem érzékeli a teló az sd kártyát?
Van valami beállítás arra, hogy az alkalmazások ne használjanak háttérben adatot? -
F.B.I.
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A 640 után felüdülés használni (ezt kicsit fájt leírni, borzasztóan szerettem azt a telefont)
Jó a hangszóró, tökéletes a telefonálás is, jól is hallanak. Egyelőre 1 simmel próbáltam, Vodafone 4G. Működik szuperul az OTG funkció és az ujjlenyomatolvasó is. Valóban ébreszt kikapcsolt állapotban, nem kell elé plusz időpont. 1,4 GB szabad ram van.
crok