- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
dkpisti #34088 üzenetére
"Aosp romok mennyire jók mostanság?" - alig 20+ féle van AOSP-ra épülve, úgyhogy.. de egyébként elég jók (:
Volt egy hasonló eset mostanában és ezt válaszoltam rá és most is ezt írnám (TWRP frissítés, clean install firmware frissítéssel egybekötve + Magisk ha kell + ami még kell).
-
Termi92
tag
válasz
dkpisti #12363 üzenetére
Persze. Letöltöd innen a 3.2-es adaway apk-t, telepíted, host file frissíted a fent lévő nagy szürke gombbal, és újra indítot a másinát.
Maist: +1. Teljes mértékben egyet értek. Ebben az ár kategóriában ennél jobbat nem kapsz (vagy ha igen az akkor más rovására megy, akku, kijelző, egyéb). Vannak 100k feletti telefonok amik rosszabb képeket gyártanak (pl Lenovo P2, legalábbis mobilarénás tesztben nagyon lehúzták).
-
mellov
csendes tag
válasz
dkpisti #5794 üzenetére
Köszi a gyors választ. Néztem több boltot is de normális áron csak az eustocknál láttam ilyen procival. Egyébként piszkosul megtetszett ez a teló, de nekem elég a 32gb tárhelyes. Eddig egy Iphone 5s-m volt, de valahogy nem sikerült belezúgnom másfél év alatt sem.
Egy dolgot viszont még emésztgetnem kell, az pedig a mérete. Nincs nagy tenyerem, és szeretem ha a mobilom elfér a zsebemben. Ahogy néztem ez itt már nem játszik
, szóval valami mást kell kitalálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest