Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Amit tudok felpattintok ide:
https://mega.nz/#F!NoBThQbR!OgbtA5myjqAwSy0uwGit9A- Rootoláshoz ami kell
- Gyári Global ROM-ok
- Custom Recovery-k
- Custom ROM-ok
- Custom Kernelek
- Magisk és modulokEgyelőre a ROM-ok közt még csak a legfrissebb AEX van fent de megy fel még egy csomó másik, csak 10GB és hát kell neki kis idő még.. a többibe már feltettem amit akartam..
-
Buckey
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha frissítek custom romra (pl. erre , a leírás alapján), akkor a legfrissebb stabilat felrakva minden ugyanúgy fog működni (pl. ujjlenyomatolvasó, szenzorok, adatkapcsolatok stb.), mint a jelenlegi MIUI Global Stable 9.0.3.0 (NCFMEI) alatt?
Bocs a láma kérdésért, de Nexust már bűvöltem kb. 4 éve, azon minden jó volt, de ez egy kicsit más. Nem akarok elcseszni egy jól működő rendszert, de hát az a kiváncsiság engem is hajt, hogy milyen az új.
Bootloader nyitási engedély megvan, elvileg működik is (sikerülni is fog).
Párszor olvastam az összefoglalót, csak még bizonytalan vagyok.
No, meg ha nem jön össze, vagy nem tetszik az egész, akkor vissza szeretném varázsolni gyári beállításra. Vagy esetleg a MIUI EU romra (ami stabil).Előre is köszönöm a segítséget!

-
Janou
őstag
AEXOTA nálatok működik?
-
holozis_HUN
addikt
Valaki használ már itt huzamosabb ideje 8.0 alapú romot? Sebességre, aksira milyen? Érezhető bármi változás?
Ki milyen custom kernelt használ?
Magánéleti problémák miatt mostanában mindent elhanyagoltam, így a romokat/kerneleket sem követem, utoljára szeptemberben raktam fel rá romot

-
crok
Topikgazda
válasz
Pakliman
üzenetére
Ez egy tipikus földhurok probléma. Kocsiban többszörösen összetett, de ha nem akarsz nagyon belemenni akkor lehet rá kapni olyan jack-jack kábelt amin van "szűrő" amivel galvanikusan le lehet választani a "brummot" de egyébként valószínűleg a rádió bekötésénél lesz baj (a szivargyújtó fökdelése nem ugyanott van ahol a rádióé és eltér a potenciálja ésvagy elve rosszak a földelési csatlakozások) vagy a generátor lett zajos vagy maga a töltő csinálja (kínai?). Ezt csak úgy írom, nagyon offtopic ide de ez a helyzeted.
-
MrVinyl
csendes tag
Sziasztok!
Autóban 3,5 jackkel csatlakozom egy Aux-In-re, de a médialejátszás (Mi Music) hangereje nagyon halk. Ez a telefon miatt lehet? Látok a Play Áruházban Volume Boost appokat, ezekben nem hiszek, mi a megoldás, hogy hangosabb legyen? (Mókolás nélkül).

-
juve600
nagyúr
-
MrChef
aktív tag
válasz
helixP
üzenetére
Sziasztok!
Leírom a tapasztalatomat.
1. Volt már full cover kijelzővédőm, de a teló közepén buborékos volt, érzésre meg nem üveg, hanem műanyag (nem csúszik rajta az ujjad).
2. Vannak a jócskán alulméretezett védőfóliák, amik jól illeszkednek, de hülyén néznek ki és nem védik az egész kijelzőt.
3. Nekem most ez van a telón hónapok óta, ez nem full cover. A szélein meg kellett vele küzdeni, hogy a folyadék kitöltse a rést, de nem folyjon máshová. Viszont most tökéletesen fed mindenhol.
-
kelly416
veterán
Nézz be az összefoglalóba. Leírtam szépen. Az én telefonomon elállt az üveg, levettem, áttettem feleségem Note4 készülékére, azóta is tökéletes. Képekkel dokumentálva. Nem az üveg a hibás az elállás miatt, hanem a telefon.
Ha nem elálló üveg kell ami nem full cover, a készüléket kell lecserélned. És ahogy elnézem a fórumot, igen kevés az a készülék, amelyikre jók az ilyen üvegek. -
djtörök
senior tag
23-as revolt kernelt valaki próbálta már? Állítólag javították a led hibát.
-
-
helixP
nagyúr
Full cover. Azért Full Cover, mert teljesen eltakarja fekete peremmel a széleket, emiatt nem látod a tizedmilliméternél kisebb elállást, ami miatt ronda lesz a sima átlátszó üveg.
-
Aki akart kínlódott vele.
Viszont, sokadjára leírjuk, tökéletes megoldás nem lesz 2,5D kerekített üvegre... Ez van, ami kerekített, arra nem tudsz sík felületet tökéletesen ragasztani.
Ennyi, a többit meg már milliószor leírták a fórumon.
Vagy veszel full covert, vagy veszel sík üveget, de utóbbi soha nem fog rendesen feltapadni
-
-
helixP
nagyúr
Amúgy nem, nem látszik, sajnos elég rossz, életlen a kép

Az továbbra is gond, hogy hiába takarja a "hasznos felületet" (mondjuk nekem az egész telefon előlap hasznos, így a védelme is kell, nem csak egy bizonyos %-a) ha egy balról jobbra simításnál folyamatosan elakad benne az ujjad.Nekem full cover van és nem áll el.
-
crok
Topikgazda
-
fudi2002
nagyúr
Háát, nem. Ez pont kiér végig.(szélein ragad csak, ezért nem is jön fel) Egy hiba van, amivel együtt lehet élni, időnként középen "olajfolt keletkezik" keress rá itt a fórumban erre. Ez főleg meleg párás helyen. El is múlik.
-
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Graphics
üzenetére
Nem, romolásnál sosem választom le, ahogy a miband belép az accountba rögtön már csatlakozott is a karkötőzhöz (miband 1)
Szerk: zsír. Költöztetést sosem csinálok, új rom->újrarak mindent. Nem hiszek az ilyesmiben, vagy csak maradi vagyok

HT42: ilyet használok, ez nekem bejött.
Tudooom, nemreflink!!
-
crok
Topikgazda
Olyat kaptam a tokomhoz ami nem ér ki a széléig (van egy kis rész ahol nincs üveg) de mivel a tok rásimul az oldalára a telefonnak és van egy kis pereme ami felül ráhajlik a telefonra így ez a kis rés az üveg és a tok közt nincs egy milliméternél több.(talán másfél) körbe.
[Szerk.:] Közben írdat hogy pont ilyet keresel. -
-
ht42
senior tag
válasz
Simba86
üzenetére
Dehogy zárja ki. A nem full cover nem ér ki a kijelző széléig, csak a hasznos területet takarja. Nekem olyan van a telefonomon, tökéletes. A dobozban 2 üveg volt, a másikat ma föltettem egy másik Note 4-re, és döbbenten tapasztaltam, hogy a szélén vagy 4 mm nem tapadt fel.

A kép elég szar, de a fölső részén látszik a szürke sáv, ahol nem tapadt fel az üveg. -
-
ht42
senior tag
Tud valaki olyan üveget, ami nem full cover, nem pöttyös és nem áll el a szélén?
-
juve600
nagyúr
raktak fel az androidfilehost-ra új PixelExperince 8.0-ás romot,felraktam,nagyon jó de már törölték a fájlt a szerverről ..........
-
-
vadkörte
addikt
válasz
Termi92
üzenetére
Ugyanott van az eu dev-ben is. Amikor írtam nem működött. Most kipróbálva működik.

A biometrikus azonosítást - ujjlenyomat - nem a gyorsasága, inkább a biztonságossága miatt használom. Bár ez is oldható, ha kiverik belőlem a PIN-t, vagy levágják az ujjaim.
(#17334) HB1977:
Keresd meg a MIUI és a RAM optimalizációt és kapcsold ki, lock-old az app-ot. Google PlayZene app nem akad, nem zár be. MIUI gyári sem akad és az sem zár be. -
HB1977
csendes tag
Helló! Van valakinek tippje hogy miért akad a zenelejátszó? Lassan az összeset kipróbáltam és mégis. Hogy tudom ezt megszüntetni? Miui Global 9.0.3
-
Nem tudom már ki akart olcsón 4/64-est. HW aprón van új, garrakl 52k.

-
Termi92
tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Felraktam most GlobeRom legutolsó dev romját (7.11.16), nekem van képernyő altatás menüpont (lehet a GlobeRom fejlesztői rakják vissza?). Nálam a beállítások ->Képernyőzár és Ujjlenyomat menüpont alatt van alvó mód címen.
Ez az arc felismeréses feloldás meglepően gyors és pontos amíg az ember fényes helyen van (még telefon fényénél is sikerült feloldanom párszor). Lehet nem ezzel fogom a telefont mindig feloldani mert ujjlenyomat gyorsabb, de vannak helyzetek amikor jól jön.
-
sakraphad
csendes tag
miuihu-t hogy kell rootolni? flashelem a supersu-t/magisk-et?
-
Gloob
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Pontosan minden így volt, ahogy leírtad. A kérdés után, a MiKey-t választva írja, hogy az eszköz nem ismerhető fel, próbálja újra.
No mindegy, buktam rajt fél $-t. Nem vártam tőle sokat, 1-2 dologra használtam volna. Túlélem. Köszi még egyszer. Azért a kínai értékelésébe majd beírom, hogy fake, nem működik. Fél $-on nem vitázok vele. -
-
Gloob
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Még egyszer köszönöm. Így már ok, csak az a baj, hogy a csatlakoztatott eszköz nem ismerhető fel. Most vagy az olcsó eszköz sz@r, vagy itt is az a fajta csatlakozó probléma merül fel, ami a fülhallgatóknál. Gyanítom, hogy az utóbbi. Esetleg még lehet rom hiba is. Fülhallgatóként látja, megjelenik az ikon, a választásnál, a mikey választás után viszont azt irja, amit írtam.
-
trebrona
nagyúr
Leszedtem miuihu-ról feltettem Mega-ra: MiKey_3.0.1.apk
Szerk: nem néztem, hogy eu-sok devhost-on tárolják.
-
Gloob
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Köszönöm, de áruld el, hogy hogyan, és mit lehet, és kell letölteni. Nekem nem sikerült. Volt minden, még figyelmeztetés is két vírusra is. Szóval ezt nem tudom letölteni. Ami lejött, az pár kb-os, dupla kiterjesztésű (apk. apk) file. Más forrásban is kerestem, de ott egy teljesen kínai nyelvűt találtam, amivel nem tudok mit kezdeni. Szóval, ha nem nagy kérés, akkor egy konkrét linket az apk-ra. Köszi!
-
sakraphad
csendes tag
a xiaomi market-et honnan lehet letolteni?
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Ma megjött az aliról rendelt olcsó mikey. Ha bedugom, akkor a telefon azonnal fülhallgatóként érzékeli, és bármelyik alkalmazást teszem fel a play-ról, egyikkel sem működik. Az eszközrendszergazda beállításoknál az engedély beállítva. Ez ilyen, vagy van valami mód működésre bírni? Van ennek valami trükkje? Melyik program ajánlott hozzá? -
apszi
őstag
Egy buta kérdés! Ezek a kínai felugró reklámok a global verzióban ugye nincsenek?
Sorry, ha baromságot kérdeztem
-
Danex
addikt
válasz
Digitalis
üzenetére
Köszi a véleményeket, végül a 3GB mellett döntöttem, mondván a mostani Meizu M2-mben is elvagyok a 2GB-tal és ti is írjátok, hogy használható 3GB-tal is a gép.
Magasabb kategóriából szerettem volna telefont, de csak jövő nyáron, azonban most meghalt a családban egy teló és SOS kellett egy újat venni
.Fémtokból esetleg van bevált darab?

-
sakraphad
csendes tag
ti milyen reklam blokkolot hasznaktok? adaway nem a legjobb. egy csomo alkalmazas be se tolt teljesen ha aktiv az adaway :-/
-
4/64-re alternatíva: Használt pár hetest és 3/32-es áron van. Sztem. Nekem bejött.
-
Digitalis
senior tag
-
jeni
félisten
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Igen de nekem nincs paypal kártyám,így a sajátommal kellett fizetni de hál istenek sose volt,hogy pluszban lenyúlták volna róla a pénzt vagy az árú nem érkezett meg. Olyan volt,hogy a Posta szart tájékoztatni,hogy a csomagom megérkezett!
A Spemallos még nem ismertem de halottam,LEHET ÉLNI FOGOK MAJD VELE.A Páva utcában levő Puremobile irodában már nincs lehetőség cucc átvételére. Ez megszűnt! Kizárólag POSTAI küldeményként kaphatom meg.
-
KamuMazsola
őstag
A külföldi rendelésről gondolom te sem ma hallottál először. PayPal, Alipay ezekkel elég jól biztosítva vagy. A garancia részemről nem érdekes, mert sokszor a hazai árból kijön két termék is.
Szóval egy (nézzük az én esetemet) spemall-os vásárlás 46400 Ft volt, két nap alatt házhoz szállították magyar raktárból és két év hazai garit ígértek rá. PayPal-lel fizettem. Hol és milyen veszélyeknek voltam kitéve ami miatt jobban jártam volna a puremobillal?helixP: Azt a jó 20%-ot inkább a négy gyerekeimre költöm. Meg a benzin árát is, amibe kerülne nekem a páva utcába elmenni.
-
csurgoi
aktív tag
Olvasgatom a forumot és látom hogy mindenki a xiaomi.eu dev-et 7.11.16-ot használja.
De ott látom hogy van eu-s stable is: xiaomi.eu_multi_HMNote4X_V9.0.4.0.NCFCNEI_v9-7.0.zip
Ezzel van valami gebasz vagy lemaradtam valamiről?
Én ezt toltam fel és nem találtam semmi bugot, igaz nem sokat buzerálom a telot csak sima email, Fb, meg navi. -
helixP
nagyúr
Előnye nem az,hogy a vevő nem bukik pénzt, mert ha a vevőnek van esze, akkor PayPal-lel fizet

Előnye az, hogy van raktárkészlet, ha nincs idő, vagy lehetőség kivárni a kínai szállítást...
Páva utcában van és 2x voltam náluk személyesen átvenni terméket, tény hogy mindenen van jó 20%. -
jeni
félisten
válasz
KamuMazsola
üzenetére
előnye,hogy nem a vevő bukja a pénzt ha nem érkezne meg a csomag.
1x voltam a Puremobile boltban (emeleten vannak egy iroda házban,nem tudom miért szűnt meg a személyes átvétel náluk) van kínálat náluk,de drágábban is adják.
Az Eustock meg gyors és olcsóbb is. Igaz semelyikhez nem lehet opcióban +1év garit venni. -
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Puremobilt nem is merem ajánlani őszintén szólva
Ismerős full kínai dobozt kapott....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.