- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aRm1n
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy el lehet-e tüntetni bizonyos gyorsbeállításokat a zárképernyőn? Főleg a wifi/mobilnet, repülőgép mód, gps érdekelne, mert ugye ha valaki jóindulatúan elsétál a telefonnal, hiába keresném ha az elején kinyomja ezeket... jelenleg AEX-en vagyok, de (eddig) nem találtam natív megoldást. Köszönöm szépen!Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
Imi1981
veterán
válasz droti25 #19998 üzenetére
Szia! Már nem mostanában használtam a stabil miui 9-et de amire emlékszem azt leírom neked.
1. Memóriakezelésre nem nagyon emlékszem de kb ugyan az. Ezt beállításokkal lehet nagy mértékben javítani!
2 Nem smoothabb szerintem tök ugyan az. Talán picit fürgébb.
3. Navigációt nem próbáltam azon a romon.
4. Wifi hotspot-ot szintén nem próbáltam.
5. Kamera szerintem ugyan olyan.Az autofókusz mintha fürgébb lenne.
6. Antutuban 62200 volt.
Akkukezelésben nekem jobbnak tűnt mint a miui 8.5. -
droti25
őstag
Sziasztok
Még mindig a stabil v8.2es romot használom. Akik használják az új stabil v9.0.5.0 romot, írjanak már véleményt. Nem merek frissíteni. Igazából a wifi nem az igazi, 28Mb/s a maximum fel/le töltés.
Pár kérdés :
-Jobb a memória kezelés?
-Smoothabb kicsit a teló?
-Navigációk jól mennek?
-Wifi hotspot
probléma van-e?
-kamera jobb-e?
-Antutu(tudom nem mérvadó) hány pontot ad?
Ehhez hasonló infók érdekelnének, hogy dönteni tudjak a frissítést illetően.Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
Nem vagyok szervizes, így csak a tapasztalatomat tudom leírni. Nekem sajnos a gyári kijelző is besárgult 4 hónap alatt, majd a cserélt kijelző is 3 hónap múlva. Kérdés, hogy a Wayteq egyáltalán gyári kijelzőket használ-e.
A linkelt termékhez pedig: a keretes valóban csak becsavarozandó, de ha jól gondolom, akkor a keret maga az nem látszik kívülről, tehát ha összekarcolja a kolléga, nem feltétlenül gond. Viszont valóban le kell választani az eredeti keretről a kijelzőt, majd ragasztani az újat. Tehát szerintem sem éri meg az a minimális különbség...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
ubul23
senior tag
Köszi a választ nézegettem kijelző cserét a youtubon nem tünik olyan bonyolultnak de nem biztos, hogy bele mernék vágni még filozom a dolgon lehet ezt eladom alkatrésznek, és veszek egy új telót talán redmi 5 vagy redmi 5 pluszt Kínából. Kb mennyit érhet így törött üveggel?
-
Upo
addikt
válasz ubul23 #19899 üzenetére
Azt számold bele, hogy 29000-ért eredeti kijelzőt kapsz, és megmarad a garancia. is. Külön nem cserélhető, üveg+kijelző egyben van. Illetve lehet kapni olyan gépet amivel szét lehet választani, és fel lehet újítani, de egy szétszedő+kemence+egyéb járulékos dolgok amik kellenek a művelethez jóval többe kerül, mintha vennél egy jópár új telefont.
Garázsüzletben amit cseréltetsz, az kb 99.9% hogy nem lesz eredeti (original néven csupa utángyártottak vannak az ali-n ebay-en), zsákbamacska az érintő minősége, érzékenysége, valamint a kijelző színhűsége, tartóssága, pár hónap utáni foltosodása, sárgulása.
Ha csináltatni akarod akkor szerintem nem éri meg kockáztatni. Volt már olyan, hogy az egyszeri gsm boltos még jól össze is barmolta a készüléket a csere folyamán. Esetleg tud valaki javasolni bevált szakembert aki biztosan jól megcsinálja.
Ha magadnak megcsinálod, akkor esetleg rendelsz kerettel együtt komplett előlapot, amit némi csavarozással otthon is ki lehet cserélni, aztán lesz amilyen lesz. Árban viszont töredékéből kijössz.Itt van egy példa, az árakat nem néztem, ez volt az első találat amit kidobott a kereső. Nem tudom hogy milyen minőségű, nem tudom mennyire megbízható eladó, nyilván lehet találni olcsóbban és drágábban is. Csak a példa miatt rakom be! [link]
Ha megnézed, fent bal oldalt van 6 kis kép. Fentről a harmadik a keretes (with frame), látszik hogy komplett előlap, csavar helyekkel, mindennel, beragasztott és pozicionált üveggel-kijelzővel. Kb. negyed óra alatt át lehet rá csavarozni a régi teló többi részét.
Fentről a negyedik kis kép a keret nélküli, ez csak az üveg a kijelzővel. Ha ezt veszed, akkor a régi előlapból ki kell faragni a törött üveget-kijelzőt, és annak a helyére kell ezt beragasztani. Ha egy kicsit félremegy a kiszedés, akkor lesz egy sérült karistolt előlapi keretbe beragasztott kijelződ. És még kell valami jó ragasztó is hozzá, ami nem esik az öledbe pár hónap múlva mint a kétoldalas ragasztóból vágott csíkoknál. És az átépítési idő is több, ráadásul gyakorlott kezet és káromkodásra érzéketlen családtagokat kíván. És csak 3$-al olcsóbb mint a komplett előlapos. Nincs az az ember akinek én ezt a műveletet 3$-ért megcsinálnám (privátokat se kérek, még a csavarozást sem csinálom meg senki másnak a saját magamén kívül), ráadásul ha mondjuk egy normális uv ragasztót is kell venni mellé, akkor már drágább is az egész a plusz sz0pás mellett.Mérlegeld a lehetőségeket, aztán magadnak kell meghozni a döntést.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Pedrito86
újonc
Sziasztok!
Van egy fél éves Redmi Note 4 Global telefonom.
Kb.3 hónapja felmerült egy olyan probléma,hogy amikor a töltőre csatlakoztatom,
a kijelzője villog és eldobálja a töltést!
Van amikor szinte másodpercenként villan fel, van amikor csak időnként.
Teljesen kiszámíthatatlan "random" módon.
Szervizbe is vissza küldtem, de ott azt mondták,ők ilyet nem tapasztaltak és 2 hét várakozás után visszaküldték.
Közben közben kapott egy friss Androidot is 7.0 és egy szintén friss MIUI-t.
Kb 1 hónapig jól működött, de pár napja megint ugyan az a jelenség.
Másnak is volt már ilyen gondja? Ha igen mi lehet a megoldás? -
Imi1981
veterán
-
regos
tag
Üdv Uraim!
Holnap kapom kézhez az Eustocktól rendelt Redmi Note 4 3/32 EU telót.
Lehet,hogy volt már róla ezerszer kérdés,de most még a topikba beleolvasva totál káoszt látok csak.
Első lépésként kell valamit mókolgatnom gari vesztés nélkül vagy csak használjam és hajrá? :-)
Köszönöm a válaszokat. -
aRm1n
aktív tag
De meg lehet rendelni kütyük nélkül, csak ki kell venni a pipát a "szükséges tartozékok" szöveg elől. Bár pár százast biztos megérnek azért... Amúgy köszi szépen az oldalt, látom, van választék alkatrészből, még jól jöhet...
Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
pluhm
aktív tag
Nem az internet megosztással volt baja, hanem magával a mobilinternettel. Az én APN-em is internet.vodafone.net, és tökéletesen működik. Tudom, így a hotspot nem megy, de ha standardnet-re átállítom úgy igen. Igaz, akkor szerintem nagyobb az adatforgalom, mert pl. a képeket nem tömörítve tölti le egy weboldal esetében....
-
Buszos
aktív tag
Miért nem tudok RR után Lineage-t felrakni? Mi lehet a gond? Wipe megvan, 14.1 és 15.0 sem sikerül. A 14.1 error 7-tel száll el, a 15.0 felmegy, de jelszót kér, majd azt írja, hogy rendszer-visszaállítás szükséges. És ezt teszi a végtelenségig, hiába wipe-olom.
Sokadik átbaszatásom okán elhatároztam, hogy nem utalok előre!
-
xTech
tag
Ki és milyen oreós ROM-ot használ egyébként? Melyiket tartjátok a legjobbnak, leghasználhatóbbnak jelenleg, amely egyben a legközelebb áll a stock droidhoz?
-
Trailblazer
veterán
válasz x1port #19958 üzenetére
Nézd, a kamerában egy Sony IMX258 szenzor van, amit bőven szerelnek másba is. Ez nem egyértelműen kínai gagyiság úgymond.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
vargalex
félisten
válasz x1port #19958 üzenetére
Többször leírtuk már, hogy AC wifivel szerelt készülékek wifi-n elérhető sebességét ne hasonlítsuk már N-es wifivel szerelthez!
De mondhatnám azt is hogy a Linksys WRT3200ACM routeremhez AC3200-as eszközzel kapcsolódva miért sokszoros a sebesség egy AC433 eszközhöz képest? Azért, mert utóbbinak gagyi a gyártója? Ja, az nem jut eszembe, hogy ezt tudja az adott szabvány...[ Szerkesztve ]
Alex
-
Janou
őstag
Sziaszok
Olyan problémám lenne hogy tegnap még működött a mobilinternet, ma már nem megy... APN beállításokat átnéztem és jók. Semmi nem lett a telefonnal csinálva. Már visszaállítottam a hálózati beállításokat is, de az sem segített. Telefon teljes újratelepítése nem opció, mert vannak rajta olyanok pl. a Google hitelesítő, amiben nem vagyok biztos hogy ha visszateszem visszakerülnek bele a felvett 2FA kulcsok. Akkor meg ugye bukom a bejelentkezéseket.
A teló Note 4 Global a Rom pedig: AEX. Valakinek valami ötlet?[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz dethroner #19955 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy nem a Xiaomi, hanem a SoC gyártója, a Qualcomm nem engedélyezi defaultban a 40 MHz-es csatornaszélességet? Így van ez más QC SoC-os telefonokban is (pl. az én korábbi Alcatel Onetouch Idol 3 4,7 készülékemben is). Nyilván más SoC gyártó esetén más lehet a default, így pl. MTK esetében jellemzően engedélyezve van a 40 MHz csatornaszélesség.
Ha egy bizonyos készülékben alapban nem így van, akkor ő eltér a SoC gyártó által ajánlott konfigurációtól. A Xiaomi ezt nem teszi.
Persze rakhatsz fel nem gyári ROM-ot, ott alapban általában engedélyezett. Ugyanakkor érdemes Headless tapasztalatát is elolvasni: 2,4 GHz-en engedélyezett 40 MHz csatornaszélesség esetén 5 GHz-en visszakapcsolt 20 MHz-re. Azaz lehet, hogy nem véletlenül nincs engedélyezve...
Illetve érdemes a routered/AP-d beállításait is megnézni, mert 72 Mbps kapcsolati sebesség esetén is sokkal jobb gyakorlati sebesség érhető el...Alex
-
nagyra
tag
Nem kötekedés képpen, de nekem volt egy DLink AC1200 sebességű routerem, az max. 110mbps letöltési sebességre volt képes számítógéppel (gigabit net), 30 centire a routertől. Vettem egy szintén AC1200 sebességű Asus routert, jééé 400+ mbps (30 centire a routertől)...
Telefonnal a DLink sosem ment 60mbps felé semmilyen távolságból, most az Asus router, 2 fallal meg egy emelettel arrébb, kb. 6m légvonalra (legújabb MIUI EU béta ROM, mókolás nélkül):UI: ezzel nem szeretném semmilyen eszközödet fikázni (router, telefonok), pusztán arra hívtam fel a figyelmet, hogy az internet sebessége (és a kapcsolat sebessége) több mindentől is függ.
Ami kisebb, mint nagyobb, az egyenlő!!! :D
-
helixP
nagyúr
Figyu, attól, hogy leírod, most már harmadszor, nem lesz jobb. Vannak szép leírások, több fórumozónak köszönhetően, vagy használd az Oukitelt 80 USD-ért.
Leírtad, válaszoltak, van megoldás, elvezettek a megoldáshoz, csináld meg, vagy ne csináld neg, De nincs sok értelme X. alkalommal is leírni ugyanazt.Bár ez a fórum már tényleg olyan, mint az M3 TV: ismétlés megy egész nap.
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
Hát én otthon nem telefonon nézném a steamelt videókat, hanem inkább tévén. Ezt nem is értem miért jó hogy otthon egy 15 centis egérmozit néztek. De kinek mi. Én nem mondom, hogy ez a teló milyen csúcs, mert nem az. Akinek van hozzá kedve mókolja, hogy jobb legyen, van aki csak nyafog ahelyett hogy vásárlás előtt tájékozódott volna.
Üdv.: KamuMazsola
-
x1port
addikt
válasz dethroner #19943 üzenetére
Érdekes ez a wifi dolog.
Mindentől függetlenül én is kicsit furcsàlom hogy ahol a többi telefon 300 feletti sebességet tud ez max 118 at.
Jó.. nincs rá szükség stb.
De!
Ha már bemegyek a hálószobába akkor van, hogy megakad egy komolyabb streamelt videó vagy néha még a yt is.
Pedig aztán nem egy kastélyban lakunk. Sima társashàz ( tégla)
Szóval szerintem árához képest használható kis telefon de azért érződik rajta a bóvli kínai is.. Kamera stb.
Ettől függetlenül szeretem. -
Buszos
aktív tag
RR-t felraktam, de ezt annyit kéne állítgatnom, hogy feladtam. Pl. a kezdőképernyőről nem tudom eltüntetni a google hülyeséget meg az időjárást, és az alsó alkalmazás sáv méretezését sem találom benne. Van viszont több száz olyan beállítás, amiről nem is tudom micsoda?!
Leszedtem a 14-es Lienage-t, de mikor flashelném, a TWRP 7-es hibakóddal megáll. Miért?
-
Imi1981
veterán
Te a vonalsebességről írsz amit a wifi beállításoknál látni [kép]? Az nálam 2.4 ghz-en 72 megabit 5 ghz-en 150 megabit. De mivel az én netem úgyis csak 55 megabit így nem számít nekem. Amúgy nekem nagyon jó a wifi és nagyon stabil. Jobb mint az előző telómé(samsung s4).
-
dethroner
veterán
válasz KamuMazsola #19946 üzenetére
Ez nem nyafogás, csak közöltem egy tényt, miszerint amekkora tételben a telefont gyártják, biztosan lett meglett volna 0,2$-ból egy vacak fólia, ha már nem garantál a gyártó semmilyen védelmet az üveggel kapcsolatban. Eddig 2db elephone, 2db jiayu, 1db feiteng samu klón és 1db oukitel telót vettem külföldről és egyik se volt 200$-nál drágább, sőt, ezekből több a 100$-t sem érte el, mégis volt rajta gyárilag fólia és volt amihez a dobozában volt 1db tartalék is. Túlreagálom a wifi-t? Ne mond már hogy az normális hogy anyám 80$-os oukitel telója alapból 150mbps sebességgel kapcsolódott a hálózathoz, és az itthon lévő 2db elephone is így működik, ellenben egy újabb modell, ami ráadásul dual bandos, csak mókolás után képes erre. Mert persze, egy weboldal betöltődik akár 5 másodperc alatt is két fallal távolabb, de próbálj meg 4 megabites sebességgel videót, stream-et nézni. És ahogy látom mások is bosszankodtak ezen, sőt, megtalálták a megoldást is rá. Akkor ők is túlreagálták, semmi szükség nem volt rá, feleslegesen dolgoztak rajta? Tényleg nem értem, valaki magyarázza el, mi az értelme annak, hogy a rendszer csak 72Mbps sebességgel engedi csatlakozni a wifit?
(#19945) Imi1981 Nekem 100/50-es net van, két elephone 70-80/50-et tud. Xiaomi meg ugyanott ahol a másik kettő (2 lépésre a routertől) 30/35.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
aDaM909
tag
Remélem jó helyre írok: Xiaomi Redmi Note 4 - (Android 6.0 MRA58K operációs rendszer, MIUI 8 Global) hogyan lehet az SD kártya kötetcímkéjét átnevezni (ha lehet)?
-
Barell
senior tag
Jól van írjátok le még páran... Köszönöm.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Nagyon rá akarom magam beszélni Redmi 3 után egy Note 4-re. Kérdésem az lenne hogy mi a különbség a sima 4 és a 4X között?
-
Buszos
aktív tag
Hogy ez az edigitalos üvegfólia mekkora csalódás! Körben brutálisan eláll, helyenként kipasszírozhatatlan foltok... Na de a lényeg: Végre nyitva a bootloaderem, indulhat a TWRP és a stock rom.
-
vipviform
senior tag
Nekem van 3 hardveresen nem illeszkedő Sony szenzorom, Note4x snapi 3/32 a teló, elvileg ugyanaz mint a tiéd b20 nélkül.. Elküldenéd a linket, ahonnan rendelted, még egy próbát megtennék. Előre is köszi...
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
nrg_52
addikt
válasz KamuMazsola #19946 üzenetére
Szerintem is. Full gyari miui van rajta, semmi mok, de az asszony meg nem picsogott, hogy nem megy a fecbukk. 😂
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
dethroner
veterán
válasz arcsin #19939 üzenetére
Volt rajta egy fólia gyárilag, ami egyrészt buborékosan volt rajta, másrészt torzította is picit a színeket, és felül volt egy kis fül rajta. Eddig az összes általam rendelt telón volt ilyen, na mondom ez csak a képernyővédő fóliát védő fólia. Lekaptam róla és akkor döbbentem rá hogy nincs másik fólia alatta és a dobozba sem volt hozzá csomagolva. Ne már gyerekek, több ezer embernek adnak munkát, több milliárd dollárt forgalmaznak, eladnak sok 100 millió terméket, de egy rohadt fóliát nem adnak hozzá alapból? És a wifi-vel is mókolni kell, mert valós használatban a 72Mbps vonalsebesség 2 helyiséggel odébb már a használhatóság határát súrolja. Szép a ketyere, meg gyors és minden, de azért pár órával a kézhezvételtől számítva két ilyen "hiba" Na mindegy.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
vipviform
senior tag
válasz szilvaspet #19938 üzenetére
igen, nálam ott van, pontosabban a rögzített hívások alatt, de elvileg ez a micloudból jön, még a 2014- es hívásaim is megvannak...
[ Szerkesztve ]
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
arcsin
senior tag
válasz dethroner #19900 üzenetére
Kitárgyaltuk már párszor hogy ezen nincs nevezetesen semmiféle védelem gyártói specifikáció szerint sem. Valószínű hogy van rajta valami nevenincs, vagy csak szimplán egy erősebb üvegből van kijelzője. Bírni bírja a strapát, mikrokarcok lehetnek rajta könnyen, de nem árt rá egy tempered glass hogy az törjön be.
Ja a Xiaomi meg egy 15 milliárd DOLLÁROS bevételű cég(7 éve alakult), a nagy automatizálás közepette is legalább 15 ezer embernek ad munkát. Hazudhatnak nem mondom, de hamar kiderülne mivel a userbase az több millió, elszánt orosz youtube tesztelőkből pedig annyi van mint az oroszok -
BSOD
senior tag
válasz Zotyatv #19932 üzenetére
https://www.witrigs.com/oem-rear-camera-for-xiaomi-redmi-note-4x
Figyelni kell, hogy mit rendelsz! Más való az mtk és más a snapi verzióba!
Egyébként végtelenül egyszerű kicserélni. Kb mintha akkut cserélnél. Még csavarhúzó sem kell hozzá, csak egy bontószerszám. (Ami nélkül meg sem tudod venni, mert nem engedi kosárba tenni, de legalább jó drága. )@vipviform
note4 snapi (global b20) midoKeresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
dethroner
veterán
válasz vargalex #19924 üzenetére
Azta qrva, nyomtam már oda, de eddig mindig csak qr kód megosztása wifi-vel jött be. Mert annyira egymáson vannak azok a kis szarok De most végre a kacsacsőrt is eltaláltam. Szóval, 72mbit. Az elég karcsú, a régi telóm tud 150-en is csatlakozni. Lehet ezen valahogy javítani?
-
Happi
tag
válasz dévidvilla14 #19881 üzenetére
Most hozta a postás a Nillkin okos tokot, és Nillkin átlátszó szilikon tokot. Hát az okostok nem gyerebe. Bár tökéketesen beleillik a telefon, az "ajtaja" nem zárható sem mágnesesen, sem máshogyan. Csak úgy lifeg a semmiben.
A szilikon tok viszont tetszik. Az oldalán vannak csúszásgátlós részek. A kivágások tökéletesek, pontosak. -
x1port
addikt
Szerintetek dev rom után vissza tudom tenni a stabilt?
BL nyitva. Twrp eltűnt. Attól félek ha visszateszem akkor ugyanúgy megakad az elején az indításnál. Viszont így már nem tudom twrp ből telepíteni azt a bizonyos zip et.. -
Graphics
Jómunkásember
Halló, tud valaki olyan megbízható helyet, ahol lehet venni törésbiztosítással ilyen telefont?
Sajnos öcsém eléggé amortizálja, és egyszerűbb így venni. Elég a 3/32-es is.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
droti25
őstag
Sziasztok
Még mindig a stabil v8.2es romot használom. Akik használják az új stabil v9.0.5.0 romot, írjanak már véleményt. Nem merek frissíteni. Igazából a wifi nem az igazi, 28Mb/s a maximum fel/le töltés.
Pár kérdés :
-Jobb a memória kezelés?
-Smoothabb kicsit a teló?
-Navigációk jól mennek?
-Wifi hotspot
probléma van-e?
-kamera jobb-e?
-Antutu(tudom nem mérvadó) hány pontot ad?
Ehhez hasonló infók érdekelnének, hogy dönteni tudjak a frissítést illetően.Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
-
vipviform
senior tag
válasz szilvaspet #19919 üzenetére
Melyik menüben keresed a rögzített hívásokat?
-
dethroner
veterán
Olvasok, de eddig a leghasznosabb kérdés amit találtam a #4292 volt, ott be is linkelt a fórumtárs egy képet, amin látható a router és a teló közötti linksebesség. Ezt a képernyőt viszont én sehogy sem tudom előhozni, csak az elérhető hálózatokat mutatja, ha meg az én hálózatomra nyomok, akkor csak a jelszó cseszegetését engedi. Másik telómon 5.1-es droid van, azon ha rábökök a használt hálózatra, akkor nagyon szépen mutatja hogy hány megabittel kapcsolódik. A redmin viszont nem találok ilyet
-
rin33
senior tag
Üdv, a ,,charging board" mindig tartalmazza a mikrofont?
-
szilvaspet
tag
Üdv!
A hívásrögzítővel van problémám. Eu Dev rom alatt egyszerűen nem rögzít. Minden engedély meg van adva, memória optimalizálás ki van kapcsolva és a MI fiók szinkronizálás is okés. És régebben simán ment. Van valakinek ötlete? -
Ármester
válasz nrg_52 #19915 üzenetére
Nekem volt, nálam N Launcher (vagy Pixel Launcher, már nem tudom) alatt jött elő, azóta se tudom miért csinálta, amint beállítottam bele is nagyított.
Most Microsoft Launcher van, ebbe van napi Bing háttérkép, azzal szerencsére nincs ilyen gond.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
nrg_52
addikt
válasz dethroner #19914 üzenetére
Sracok, bocs ha volt mar, de tapasztalt mar valaki olyasmit, hogy beallitok egy fenykepet hatternek es egy ido utan fogja magat es megvaltoztatja? Pontosabban a kep marad, csak belenagyit. Nova launcher, ugyanazon beallitasokkal h9-en nincs vele gond. Valaki tid erre megoldast?
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
dethroner
veterán
Akkor ez nem egyedi hiba, köszönöm. Úgy látszik mindent kérdezni fogok, bocsánat
Panelben élek, van annyi hálózat mint a fene, de a routereim csak 2,4GHz-et tudnak. A régi telóm (elephone P8000) 67Mb-et tud pár lépésre a routertől, ugyanonnan a Note 4 csak 23Mb. Van valami extra, beállítani való, csak ennyi a vége?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Imi1981 #19909 üzenetére
Nem, nem a gombhoz értem, most vettem észre hogy az ujjbegyem véletlenül az ujjlenyomat olvasót érte el és ezért ébred fel a képernyő. Mondjuk nem is állítottam be ujjmintát. Ez így normális azért?
-
dethroner
veterán
válasz Trailblazer #19901 üzenetére
Kösz srácok, akkor beruházok egy 9H-s fóliába. Az összefoglalóban szereplő fullcover fólia gyanúsan olcsó. Tényleg jó, rendeltetek onnan többen?
(#19906) Digitalis Köszi, de ragaszkodom a paypal-hoz, ali nem játszik
Más. Most veszem észre hogy lezárt képernyőnél ha a bekapcsoló gomb alatt és a vele szemben lévő oldalon egyszerre megszorítom, felébreszti a képernyőt, pedig biztosan nem érek a power gombhoz. Ez mennyire általános, tapasztalt ilyet más is?[ Szerkesztve ]
-
Digitalis
senior tag
Ez patent rá. Kikapcsolt állapotban oldalról nézve van a közepén egy kis szivárványosodás, de engem nem zavar.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Imi1981
veterán
válasz z0d1@Ku$ #19904 üzenetére
Nekem amelyik telómon nem volt fólia /üvegfólia mind megkarcolódott. Szerintem akármilyen új a gorilla glass karcolódik porszemektől. Van olyan aki nagyon tud vigyázni a telójára és 1 év után is karcmentes minden védelem nélkül, de nem tudom hogy csinálják. Én is vigyázok rá de akkor is karcos lesz egy idő után (ha nincs rajta fólia). Most rendeltem is kettőt aliexpressről remélem jobb lesz mint ami most rajta van.
Amúgy észrevettem egy dolgot! Ugye az üvegfólia amúgy is csökkenti az érintés érzékenységét de ha töltőre dugom a telót és úgy használom mégrosszabb az érzékenység. Miuihu legújabb romon. Másnak is jelentkezik ez?[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Imi1981 #19902 üzenetére
Nem véletlen hogy a Xiaomi nem jelzi az üveg típusát. Nem egy hú de baromi erős üveg ez. zsebben hordva, semmivel nem érintkezik, és így is van rajta karc, pedig csak fél éves és én eléggé vigyázok a cuccaimra. Azért nincs rajta üveg/fólia, mert nem seftelni vettem a telefont. Ha kipurcan, veszek másikat.
-
Imi1981
veterán
Azért a xiaomi nem gagyi kínai márka! Jól ellenáll a karcoknak a kijező (youtubeon van videó róla). Én raktam rá üveget de minden telóra rakok. A porszemcsék /homokszemcsék minden gorilla glass üveget megkarcol. Meg talán törés ellen is véd valamennyit az üvegfólia .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest