- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyi51
senior tag
válasz
MrVinyl #23613 üzenetére
Szia, nekem ugyan az a tok van fenn. Ha jól megnézed a képeket a tokhoz üveg is van, de nem teljes hanem az ablaknak megfelelően ki van vágva. Ekkor szintben van az üveg és a keret széle. Én nem tettem fel az eredetileg hozzákapott üveget , így a tok a kijelző fölött van. Szerintem ha teli üveget akarsz rá tenni, nem fog passzolni a tok széle, vastag lesz és nem tudod összepattintani.
-
Upo
addikt
válasz
MrVinyl #16664 üzenetére
Nem nagyon tudok, 2 tapi a tárcsázás.
Ha a körben a képre/logóra nyomsz akkor kisablakban jön, ha a névre akkor teljes oldal. Azután tapi a telefonszámra, és hív is. Én nem érzem akkora katasztrófának a húzás helyett a két klikket, meg a legfontosabb néhány szám kint van az asztalon közvetlen tárcsázásra, az csak egy nyomás, és még a névjegyzékbe se kell bemenni.
Úgyhogy vagy megszokod, vagy keresel valami tárcsázót ami megfelelő. -
MrVinyl
csendes tag
-
-
vadkörte
addikt
válasz
MrVinyl #16401 üzenetére
Persze.
Az azon használt GMail fiókkal bejelentkezel a Redmi-n és a Google Play Store-ban lévő nem telepített app-ok listáján lévő programokat feltelepíted rá. Elképzelhető, hogy lesz, ami nem lesz komatibilis.Vagy kiexportálod a telepítő apk file-okat - pl. Total Commander (androidos TC-vel, nem PC-n
) vagy Titanium BackUp-pal - átmásolod a telefonra, engedélyezed az ismeretlen forrából való telepítést és telepíted őket.
(#16403) bollokcs80:
Igen, péntekenként. Vagy letöltöd az oldalukról - a mido kódnevű telefont keresd - vagy vársz az OTA-ra.(#16360) KamuMazsola:
Évek óta MIUI-t használok. Semmivel sem kényelmetlenebb ez a MIUI, mint a v5/6/7/8 volt. Olyan Isten nincs, hogy átmenjek más ROM-ra, még a kiváncsiság kedvéért sem.(#16400) z0d1@Ku$:
A tárcsászási hangminőség olyan amilyen. Ez szerintem függ a hálózattól is. Ez nálam leginkább kihangosítónál jelentkezik. A beszédhanggal nincs problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest