- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Az EUStock-tól vettem, a gyári rendszerrel - global stable - minden általam használt funkció kifogástalanul működött. A topik egyes tagjai által hivatkozott problémák nem jöttek elő. Hangminőségbeli problémák - másik fél nem hallott rendesen - akkor jött elő, amikor hülyén tartottam a telefont.
Üdv. V. Körte
-
Simba86
senior tag
segítek egy válasszal: tökéletesen megy a hotspot (két kártyával használom, a 2. helyen van a mobilnetes sim )
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11 -> Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
crok
Topikgazda
Ja, hogy a telefon még nincs nálad..
A PC-re könnyű megoldani, max annyi hogy itt a Wifi Hotspot részben az 5.a és a 6 pontot kell max megcsinálnod, alatta a leírásban ott vannak az APN beállítások is, én mindenkinek a helyében újrahúznám az APN-eket kézzel aki hotspot-ozik (az is aki nem, just in case).
-
crok
Topikgazda
-
Rickeffe
aktív tag
Nálam produkál.
Minden hívott felem arra panaszkodik, hogy bugyborgást hall és a sziszegő hangok nem tiszták (agresszív zajszűrés), illetve van, hogy halkan hall (Ez lehetséges, hogy egyénfüggő én nem szoktam telefonálás közben túl hangosan beszélni).
Az tény, hogy ha elmegy mellettem egy harckocsi akkor abból nagyon keveset hallanak, mert kiszűri a zajszűrő.
Root után a fixek arra jók, hogy kikapcsolják a 2 mikrofonos működést, vagy csak a zajszűrést kikapcsolják.
Csak zajszűrés kikapcsolásakor a 2 mikrofon miatt rettenetes visszhangot hallanak, ezt on-the-fly a felső mikrofon ujjal való letakarásával lehet tompítani.
(Egy P9 Liteot hívtam és mind két oldalon felvettem a hívást, a P9 Lite szerintem érezhetően tisztább jelet produkál.)[ Szerkesztve ]
Rickeffe
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB újszerű 12 hó jótállás/áfás számla
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest