- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
Digitalis #29046 üzenetére
Töltöttem bele külső töltővel, viszont megsértette az akkut amikor szétszedte, úgy elváltozott már az alja, hogy nem megy rá a hátlap sem. Szóval az csere, de a telefon legalább jónak tűnik. Bár nem értem miért világít most meg folyamatosa a led kéken. Vagy érzékelné hogy baj van az akkuval?
-
draco31
veterán
válasz
Digitalis #29046 üzenetére
Nem saját telefon, de nekem is ilyen van.
Ezt hozták kijelző cserére, csak előtte a tulaj már szétszedte. Összeraktam, és csak ennyit csinál. Az én töltőmmel próbáltam, ami biztosan jó, azzal töltöm a sajátom.
Rámértem közben az akksira, 2.2V, szóval nagyjából halott. Megpróbálok bele életet verni Lithium töltővel. -
Danex
addikt
válasz
Digitalis #17308 üzenetére
Köszi a véleményeket, végül a 3GB mellett döntöttem, mondván a mostani Meizu M2-mben is elvagyok a 2GB-tal és ti is írjátok, hogy használható 3GB-tal is a gép.
Magasabb kategóriából szerettem volna telefont, de csak jövő nyáron, azonban most meghalt a családban egy teló és SOS kellett egy újat venni
.
Fémtokból esetleg van bevált darab?
-
Gloob
addikt
válasz
Digitalis #17172 üzenetére
Tudtommal a MIUI HU a kínai devből készül, így az is dev rom. Nekem nyitott a BL, van RedWolf recovery, így én nem is kísérleteztem ilyesmivel. Recoveryből feltettem a zipet. Előtte a Global Stable volt fent, ami nem tetszett. Nem támogatta a mirecast-ot. A hus romon már megy. Egy system wipe után tettem fel. Más nem is volt, csak a dalvik, meg a cashe wipe még. A data maradt. Így nem tudom megmondani, hogy így, ahogy te szeretnéd, mi lesz a vége.
-
trebrona
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz
Digitalis #17040 üzenetére
Rosszul olvastam az előbb az EU expresst, elvileg így nincs vám és áfa, a 10-20 business dayt, azért lehet, hogy nem fogják tudni tartani a karácsonyi rohanásban.
Ha global, akkor van B20 elvileg, szóval rendeld csak.
Bocsi, mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest