- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Készül a ROG Phone 9 FE
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz Flashget #19799 üzenetére
Egy letöltési linket kérhetnék esetleg ehhez a Multitoolhoz? Nem lelem ebben a linkelt témában. Ugyan regisztrálva vagyok régóta ezen a miui.hu-n, de egy nagy áttekinthetetlen összevisszaságnak tartom a fórumát.
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Flashget
félisten
válasz nzsolti #19796 üzenetére
multi tool felrakja a legfrissebb twrp-t mobilhoz valot.
Realme GT Master Edition
-
nzsolti
csendes tag
-
rin33
senior tag
https://m.geekbuying.com/item/Offical-Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-4G-64GB-Smartphone---Black-379093.html
Innen rendelt már valaki?
-
punky10
addikt
Én már egy 3S Prime-al is teljesen elégedett vagyok.De nemrég rendeltem egy 5A-t egy munkatársamnak,és rájöttem,hogy tényleg nehéz egy 5,5"-os telefont zsebre tenni,de van előnye annak a több,mint egy centi plussznak.Úgyhogy rendeltem egy Note-ot,remélem jövő héten megérkezik...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
vargalex
félisten
válasz x1port #19767 üzenetére
Próbáld ki egy nem AC-s routerrel mindhárom készüléket 5 GHz-en. Azonos sebességet fognak tudni.... Más hardware tulajdonságokat miért kell összehasonlítani? Ilyen alapon írhatnád azt is, hogy elég gyenge a kijelző mérete az S7-nek és az IPhone 7-nek a Note 4-hez képest, vagy akár az akku kapacitása... Ja, hogy úgy is van specifikálva? Kit érdekel...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vipviform
senior tag
válasz Trailblazer #19784 üzenetére
Tökéletesen igazad van!
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
Lujo416
tag
Srácok
Valaki magyarázza már el nekem hogy a gcam-hez kell e valamit ügyeskedni vagy simán felmegy és használható? -
vipviform
senior tag
válasz Imi1981 #19781 üzenetére
Srácok, egyfolytában hajtjátok a semmit. Állítólag ebben a fórumban mindenkinek XIAOMI NOTE 4-es telefonja van, mert ezt akarta megvenni. Ennek ellenére megállás nélkül megy a fikázás. MIÉRT? A vásárlás előtt senki nem nézett utána, hogy mit vesz, mi várható el a telefontól? Almát nem lehet a körtéhez hasonlítani, vagy akkor be kellett volna nyúlni a zsebbe +50-200 rugóért, és azt kellett volna venni. A paraméterek ismeretében ez a telefon egy nagyon jó áras megoldás.
Lehet fejleszteni, romolni, és lehet nagyon szeretni, vagy ha nem elég amit tud ennyiért, akkor le kell cserélni.
Én nem fogom!MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
Imi1981
veterán
válasz x1port #19779 üzenetére
Én Samsung s4 és Samsung j5 2015 - höz hasonlítottam és kamerába mindkettő veri, meg hangminőségben is amit bluetooth hangszóróval hallgatva hallom a különbséget. Kijelzőbe az s4 élénkebb színei voltak de a Xiaomi note 4-nek meg természetesebb (kontrasztban viszont az amoled verhetetlen ez tény ) és szerintem jó minőségű a kijelzője, iPhone 8-at mellé rakva (szintén ips) nem láttam szebbnek az iPhone 8 kijelzőjét . Én elfogadtam, hogy kamerába és hangminőségben kicsit gyenge de ezzel együtt is sokkal jobb sokkal gyorsabb mint az s4 vagy a j5 meg hasonló telók.
-
x1port
addikt
válasz Black_Raven #19778 üzenetére
Mondjuk az asszony J5 2016-a veri ezt a telefont kamerába, kijelzőben.
Ezen kívül másban nem -
Black_Raven
veterán
válasz x1port #19777 üzenetére
Akkor lenne az igazi az összehasonlitásod, ha a legdrágább csúcsmodell Xiaomival hasonlitgatnád össze az S7-i7 párost. De mivel árban megegyezőt keresünk, így halljuk a konkurencia megfelelő modelljeiről a véleményed, vagyis Note 4 vs Samu J5 vs i5s
BÚÉK.[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
vigyori78
őstag
válasz x1port #19775 üzenetére
Csak sokan mondják hogy a másik két típus túl hypeolt, túlárazott.
De azért tudnak is valamit. S7 még oké volt nekem is király teló, i7 van a gyereknek, na az túlárazott kb 50K-val kevesebbet adnék érte mint egy S7-ért mert kb annyit ér/tud.
Ami számomra hasznos és jobb az S7 és i7-ben a kamera, de nem fizetem ki a kamerára a telefon árának 3-4 szeresért, az árkülönbségből elég durva fényképezőket lehet kapni.[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz Kaktusz92 #19772 üzenetére
"gyenge"
Persze amire kell arra elég.
Csak sokan mondják hogy a másik két típus túl hypeolt, túlàrazott.
De azért tudnak is valamit.
Ez a teló pont annyit tud mint amennyi az ára.
Félreértés ne essék, én maradok ennél.
Csak a napi hasznàlotok után azért szép lassan mutatkozik a "gyengesége" -
Gloob
addikt
Eljött az év utolsó napja, a jókívánságomat ebben a poszban kapjátok! Kívánok én Nektek Boldog Új Évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BUÉK!
Samsung Galaxy A52S
-
juve600
nagyúr
válasz vipviform #19762 üzenetére
én is miui-t használnék ha minden működne rajta,de amikor feltettem a 7-es alapú RR romot vagy most a 8.1-es Pixelt és utána visszarakom a miuit-t akkor jövök rá hogy mennyivel jobb mindkettő mind a miui
persze mindenki olyat használ amilyet akar,én csak leírtam a véleményem
attól ez még egy @rvajó telefon -
Kaktusz92
tag
válasz Kaktusz92 #19754 üzenetére
Az utóbbi napokban elkezdett pattogni, recsegni a hátlap. Elég idegesítő, néha akkor is csinálja ha csak fölveszem az asztalról. Ha az oldalát és a hátlapot nyomkodom felváltva szépen lehet muzsikálni vele. Másik meg hogy alul az érintőgombok közül a vissza gomb sokkal világosabb mint a másik kettő. Ezekkel érdemes szervizbe vinni?
-
Trailblazer
veterán
Én sem találom azt a bosszantó hibát. Sőt, a MIUI volt a fő oka, hogy megint Xiaomit vettem. (Nagyon jó benyomást hagyott bennem az év elején birtokolt Mi Max is, annak praktikum, illetve annak hiánya okán kellett távoznia.)
-
nzsolti
csendes tag
Köszönöm az eddigi segítséget.
Sajnos a te fájlaidat használva is a következőket hisztizi TWRP telepítésekor a W10 (cmd-t rendszergazdaként indítva):
c:\adb>fastboot flash recovery twrp-3.2.1-0-mido.img
target didn't report max-download-size
sending 'recovery' (26868 KB)...
FAILED (command write failed (No error))
finished. total time: -0.000sMi lehet még a gond?
-
vipviform
senior tag
válasz juve600 #19760 üzenetére
A néma gomb az tényleg hiba most, de gondolom a jövő hétre OK lesz. A többi amit leírtál, abban én szerencsés lehetek, mert nálam nem jöttek elő. Gondolom az egyéb nem MIUI romoknál is vannak heti hibák, erről is lehet olvasni, csak valahogy toleránsabbak a felhasználók. Természetesen nem akarok megtéríteni senkit, mindenkinek szíve joga, hogy milyen ROM-ot használ. Én is lecserélném azonnal, ha lenne egy igazán stabil, hosszú távon is működő hibamentes, mert alapvetően nem a kedvencem a heti újra belakás.
Ha tudsz ilyen megoldást, örömmel elfogadnám és máris nekilátnék a cserének.
Köszönöm az eddigi, segítő szakmai posztjaidat, amit jövőre is várunk.
Boldog Új Évet, kívánok Neked és a családodnak!
[ Szerkesztve ]
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
vipviform
senior tag
válasz juve600 #19753 üzenetére
Mik azok a bosszantó hibák? Én csak egyszerűen használom, hiba nélkül. Hetente frissítem az EUDEV- et, feltettem a cam2 api-t, akár RAW- ban is menthetek, nekem teljesen megfelel.
BUÉKMIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
Kaktusz92
tag
Az utóbbi napokban elkezdett pattogni, recsegni a hátlap. Elég idegesítő, néha akkor is csinálja ha csak fölveszem az asztalról. Ha az oldalát és a hátlapot nyomkodom felváltva szépen lehet muzsikálni vele. Másik meg hogy alul az érintőgombok közül a vissza gomb sokkal világosabb mint a másik kettő. Ezekkel érdemes szervizbe vinni?
-
vargalex
félisten
Nos, sajnos rövid időn belül másodszor is kezd utolérni a képernyő sárgulás. Nem hiszem el, hogy szinte folyamatosan ez szivat (az Idol 2 Mini S-nél többször és itt is már másodszor), pedig itt nem tűnik jellemző hibának.
Így az új évet kezdhetem is szervízzel.
BUÉK![ Szerkesztve ]
Alex
-
juve600
nagyúr
válasz lolka-bolka #19744 üzenetére
MiA1
miui-t meg felejtsd el ,bl nyitás és mehet fel a másik rom
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz Trailblazer #19741 üzenetére
én nem láttam hogy ezt írta
-
harry3
őstag
válasz lolka-bolka #19739 üzenetére
Jelenleg 7.0 a legfrissebb. Ha jönni fog is a 8.0 nem hiszem, hogy a közeljövőben.
-
juve600
nagyúr
válasz lolka-bolka #19739 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz lolka-bolka #19736 üzenetére
már 8.1 is van rá
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok. A redmi note 4 global meg kapja az android 8.0-át?
-
crok
Topikgazda
válasz Trailblazer #19734 üzenetére
Csak olyan modul van ott ami mukodik, nem bootloopol, akar az osszeset is egymas melle teheted (nalam is ugy volt fent).
-
Trailblazer
veterán
válasz janakbacsi #19732 üzenetére
Lehet szemezgetni, de mindent ész nélkül felpakolni nem érdemes. Még az előző telómmal jártam úgy, hogy csúnya bootloopot kaptam egy Magisk modul miatt, és csak recoveryből, Mount-Magisk.zip segítségével tudtam legyakni.
-
x1port
addikt
válasz janakbacsi #19732 üzenetére
Én a camera2 api-t engedélyeztem.
Igaz nem ebből a gyűjteményből ( nem tudtam, hogy van ilyen gyűjtemény). Google camera egész jó fotókat és 4K videókat csinál. Bár egy Galaxy J1 szerintem így is simán veri -
vipviform
senior tag
válasz sandró60 #19672 üzenetére
Kedves Kortárs, 60+, ne félj a frissítésektől, rengetegen dolgoznak a jobbításon, én eddig mindig elfogadam az az OTA frissítéseket és most is a jól működő telót használom.
-
Happi
tag
válasz bokarcsi71 #19696 üzenetére
Megnyitod a fájlkezelőt. Fentről csinálsz egy roló lehúzást és ott lesz.
-
Trailblazer
veterán
Én immár Red Wolf recovery-t használok, ez automatikusan alkalmazza a lazyflashert. Bár ami rom fennvan (beta-s MIUIHU), az pont nem is igényli.
-
x1port
addikt
válasz Trailblazer #19722 üzenetére
Bakker..pedig egyértelműen le van írva az összefoglalóban.
Amit karácsonykor felszedtem pár kilót ,most leadtam mind 10 perc alattKöszi a segítséget mindenkinek!
-
x1port
addikt
Ajjaj..most indításnál megállt a telefon.
A Mi logo alatt egy lakat van kinyitva és unlocked felirat ???Ennek annyi
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz x1port #19716 üzenetére
Az összefoglalóban levő Logout blogomban levő MEGA gyűjteményben menj be az ADB könyvtárba és szedd le a windows_adb_fastboot_twrp_mido.zip-et, azt tömörítsd ki bárhova, ott nyiss egy parancssort és a leírás szerint add ki ezt a két parancsot:
fastboot flash recovery twrp-3.2.1-0-mido.img
fastboot boot twrp-3.2.1-0-mido.img
(Összedobtam már egy könytárat zip-elve amiben benne van a legutolsó TWRP meg adb/fastboot is hogy ne kelljen itt bábozni többször) -
Upo
addikt
válasz x1port #19716 üzenetére
Az tök mindegy. Ugyanabban a mappában legyen az adb, a fastboot, a hozzá tartozó dll-ek, és a twrp img is. A mappában shift-jobb gomb, parancssor nyitása itt (vagy ilyesmi), és ott csináld.
De nemrég volt róla szó, a harmadik vagy negyedik módszerrel örökre megoldódik, és powershell és cmd alatt is. [link]
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz x1port #19712 üzenetére
win10 1709 ??
Akkor nem parancssort nyitottál, hanem powershell-t, okosan már automatán behelyettesíti a parancssor helyére. És a powershell nem találja meg az aktuális könyvtárban az alkalmazásokat.
Mostantól minden tutorialnál az adb helyett .\adb és a fastboot helyett .\fastboot írandó, és jó lesz. A .bat .cmd fájlokban is át kell írni. Vagy tényleg parancssort nyitni, futtatás alatt beírni hogy cmd és enter. De akkor kézzel be kell menni az adott könyvtárba. Inkább hagyjuk, ne indítsunk alapfokú okj tanfolyamot a könyvtárakról és elérési útról...
Szerk: még egy megoldás, ott az ablakban írd be hogy cmd , nyomj entert, és onnantól menni fognak a dolgok.[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
x1port
addikt
válasz Trailblazer #19709 üzenetére
Letöltöttem a twrp-t ,kicsomagoltam ugyanabba a mappába és ott nyitottam meg a parancssort.
De bármit írok be ugyanezt a hibát dobja ki -
crok
Topikgazda
válasz Trailblazer #19709 üzenetére
biztosan nem.. azért is írtam hogy minimal adb..
-
Imi1981
veterán
válasz Buszos #19705 üzenetére
Szerintem először az rr romot próbáld ki. Ha nem állítgatsz akkor tök stock kinézetű rom de nagyon sok állítási lehetőség is van benne (statusbar, értesítési sáv, előzmények panel, stb) amivel tök jól testreszabható. Persze aki szereti az ilyet, én szeretem ízlésemnek megfelelően beállítani. Ha nem miui-t használnék akkor rr romot [link] tutira. Akkuhasználatban én úgy vettem észre ugyan olyan mint a gyári miui. A miuihu jobbnak tűnik de lehet addigra járatódott (vagy hogy mondják) az aksim mikor felraktam a miuihu-t.
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
Mindegy ..egy próbát megér.
De mindenhol csak falba ütközök.
Most pl a twrp telepítés nem akar összejönni.
Legalább is az összefoglaló alapján nem. Twrp zip kicsomagolva , parancssorba beírva a fastboot devices.
Hiba : Fastboot is not recognized as an internal or external command............ -
Buszos
aktív tag
Szervusztok!
Ismét vettem egy Note 4-et (4/64 akcióban a "hülyenemvagyok" áruházban br. 54.900.-ért). Most várok a 72 órás helyben futás (BL Unlock) végére. Milyen romot ajánlotok a MIUI helyett (nem szeretem a design-ját)? Valami stabil, nem szétmókolt stock droid kéne, mondjuk 7.1.
[ Szerkesztve ]
Sokadik átbaszatásom okán elhatároztam, hogy nem utalok előre!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!