-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
sakraphad #18341 üzenetére
Ez így van. A dev ROM-ok BETA-k, anevükben is benne van. Aki developer ROM-ot használ, az vállalja, a hetenkénti frissítgetést (nem muszáj, csak egy lehetőség) úgy érzem nekem az a ~10 perc nem nagy érvégés a friss rendszerért.
A nyafogást sem vágom, hisz mióta dev-re álltam, semmi - értsd |0|, NULL - olyan hibával találkoztam, amiért megy a siránkozás. Az akkuidőm fenomenális, a telefon sebességén egyáltalán nem érződik, hogy hova is van pozícionálva.(#18346) z123456z:
Kell hozzá app, a MiBand papírkájában van egy QR-kód az visz az app-hoz (MiFit) A párosítás simán ment, nálam ~1-2 perc alatt megvolt. Az app magyar nyelvű, nem kell PhD fokozat a használathoz/beállításhoz. -
crok
Topikgazda
válasz
sakraphad #17578 üzenetére
A ReVolt elvileg Oreo support-os (ja, és MIUI-t nem supportál) - egyik személyes kedvencem. Durván meghúzott kernel, volt mikor frissítésben lefelé kellett órajelet állítani mert már azért lagolt mert nem nagyon bírta a GPU és hibázgatott : D Minden van benne, mindeni IS! Kb. minden létező I/O scheduler típus, vagy 15 CPU governor.. A Lazyplug ebben benne van, a fentebb olvasható led dolog az ami még érdekes most: a legfrissebb kernelben az újhoz való cumó került be egy pár frissítéssel egyetemben de azt pl. AEX-en nem használhatod, csak az egyel ezelőttit. Nem mondta meg a fejlesztő eddig, hogy akkor most hogy lesz: marad a kernel az új led dologgal és akkor egy csomó mindenkinek innentől nincs értelme használni és update-elni mert nincs értesítő led.. vagy talán 2 kiadás lesz, a két értesítő led megoldással.. egyébként elég sokat írtunk már a kernelekről meg a tapasztalatokról ( :
Ja, és a custom kernelekbe mindbe beleteszik a volume gain-t, még nem láttam olyan custom ROM ami mido-ra való és nem volt benne.
@kukinyo: örülök hogy segít(h)ettem!
-
crok
Topikgazda
válasz
sakraphad #17569 üzenetére
AEX 4.6 20171118-n vagyok most de most épp nem ReVolt-al.
De a lényeg: 2 10.1 verziójú ReVolt release van:
- régi led meghajtóval rendelkező ROM-okhoz a régit ajánlja: ReVolt22-R10.1
- új led meghajtóval rendelkező ROM-okhoz az újat ajánlja: ReVolt23-R10.1Az AEX 4.6 20171118-hoz így az ReVolt22-R10.1-20171118-1643-mido bysovietteam.zip kel elvilegl. Az ReVolt23-R10.1-20171119-1645-mido bysivietteam.zip -be elvileg csak a led meghajtók lettek kicserélve.
-
crok
Topikgazda
válasz
sakraphad #17566 üzenetére
Hát' max csak' "ajánlót" írok, mert a full OP-ot a két kernelhez le nem fordítom meg magyarázom az 100% (bocsi, annyi ideje még a magasságosnak sincs : D
Azon felül, hogy szénné optimalizáltak (és itt nem csak egy initramdisk kiganézásról beszélek) és megpróbálják minél inkább frissen tartani (általában gyorsan bekerülnek a security patch-ek) meg teletolják mindenféle I/O, LMK és egyéb beállításokkal (wakelock blocker például) én ezek miatt mondanám hogy:
- ElectraBlue:
Szerintem azért jó, mert (volt..*) benne Lazyplug, ami úgy működik, hogy pl. LCD feléledéskor minden magot szépen felpattintja max-ra, te nem látsz lagolást, megy minden mintha nem lenne holnap, aztán ahogy alakul a felhasználó tevékenysége szépen kikapcsol a magokat hogy spóroljon az energiával. Ez is egy nagyon jó ötlet és megvalósítás, de ott van az a *volt mert a legutólsó verziókban a dev. kivette, mert voltak olyan felhasználási esetek mikor pont emiatt kezdett lagolni a telefon (pl. egyes video-k lejátszása közben annyira lement a teljesítmény hogy akadt a lejátszás, de ezt lehetne finomhangolni.. de őt ez nem hatotta meg, inkább ki is vette a fából teljesen).- StormGuard:
A CPUQuiet portolása az nVidia Tegrát használó rendszerekből nekem tetszik, mert le is kapcsolja a CPU magokat ha nincsenek használatban. Itt persze bejön, hogy a bekapcsoláshoz egy meghatározott terhelés vagy egy meghatározott futó folyamat szám szükséges és ehhez jön hozzá a CPU governor még pluszban - azért írom ezt le, mert bizonyos felhasználási mód mellett lagolhat.. olvass vissza (kereső, részletes keresés, felhasználó szerint, crok - fudi2002-vel volt pár ilyen irányú hozzászólásunk).Spectrum support mintkettőhöz van egyébént ha nem akarsz kézzel állítgatni és a fejlesztő által megálmodott profilokban "megbízol".
@ubul23: kiváló!
-
crok
Topikgazda
-
-
crok
Topikgazda
válasz
sakraphad #17054 üzenetére
Azt tedd fel ami szimpatikusabb - itt a lista hogy melyikben mi van benne alapból:
https://github.com/opengapps/opengapps/wiki/Package-Comparison -
NoMagix
addikt
válasz
sakraphad #16097 üzenetére
Bizony az durva, munka közben csak azt látom, hogy az ájfonosok állandóan töltő után sírnak!
Ha iszonyúan szétnyomkodom a telót, sok internet, állandó email és talán egy kevés játék, akkor is estére csak 60 v. 50% -ra esik le az akku, másnap simán elmegyek munkába rátöltés nélkül!
7-9 óra SOT simán összejön!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest