- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz Kolondrum #16599 üzenetére
Így van, azonnal szét kell szedni, akkut lehúzni, kifújni a vizet (esetleg hajszárító minél kevésbé forró fokozaton, de azt az akku nem szereti, az ki kellene kapni előtte. Ha rossz helyen indul meg a korrózió akkor akár pár óra alatt végez a készülékkel. Nem tudom ezt a rizst ki találta ki, de nem jó semmire.
Régebbi telót sikerült menteni, azonnal kikaptam a vízből, szét is szedtem, kapta a kompresszort. Mondjuk alig ment valami a burkolaton belül, mire a vízhez ért már ki is vettem.
Ha elmerült, akkor is minél előbb szétkapni, akkut menteni mielőtt felrobban, meg alaplapot kifújni, esetleg még alkoholba meríteni, az a bga chipek alól is ki tudja nyomni a vizet. De minél előbb, a víz agresszíven teszi tönkre a sima és bga forrasztásokat, 1 nap után már gyakorlatilag esélytelen hogy hibátlan maradjon.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
crok
Topikgazda
-
NoMagix
addikt
Sikeresen megúsztattam ma a telómat! Alig egy hónapos!
Kikaptam a vízből, megpróbáltam kikapcsolni, ami elsőre úgy tűnt, hogy sikerült!
Betettem egy zacskó rizsbe!
Később ránéztem és látom és érzem, hogy rezzen egyet, majd felvillan egy sapkás csillagos nyuszi valami menüvel, majd később, folyamatosan ment körbe a rezgés bekapcs kikpacs!
Délután azt hittem sikerült kikapcsolni, nem rezget már, erre most mikor hazaértem jelezte, hogy email érkezett, utána nehezen de sikerült kikapcsolni!
Most itt tartok, a jack helye telement rizsszemekkel...
Holnapig nem nyúlok hozzá! -
trebrona
nagyúr
válasz mediumgecso #16589 üzenetére
Nem muszáj, vevő lehet kifejezetten értékeli.
Legegyszerűbb mód a visszazárásra MiFlash fastboot rom flash, clean all and lock opcióval. Így teljesen szűz gyári állapotra hozható.
De eladás előtt mindenképpen find device kikapcs és utána el kell távolítani a Mi fiókból.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Blazkowicz #16576 üzenetére
Miért nem műköfik neked a TVGO? Csak mert mióta nekem megvan, azóta nézem rajta, semmi gond nincs vele.
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Vki zárta már vissza a bootloadert?
Eladás előtt muszáj visszazarni??[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
parts
tag
Sziasztok! Tud valaki beszerzési lehetőséget (jó lenne elsősorban hazai) gyári fekete hátlapra? Oldalára esett, a keret benyomódott és a hangerő gomb elhajlott (folyamatosan be van nyomva a fel irány).
Xiaomi 13T Pro
-
MrVinyl
csendes tag
-
Blazkowicz
tag
Hello.
Én 6 hete rendeltem a Spemall-tól egy 4/64GB verziót szürke hátlappal. EU Stockból szerettem volna, de ott már csak fekete 32GB-os volt, ami nem sokra rá elfogyott. Ez a modell volt az ideálom, így örülök hogy sikerült megszerezni.
Kézhezvételtől pár napra megjött keletről a 2db Nillkin tok (szilikon és kemény) és a védő üveg. Először a szilikon volt fent, de a kemény jobban bejön. Amúgy mindkettő nagyon minőségi.
Nekem ez az első androidos, és egyben az első okos telefonom, bár már pár éve terveztem hogy veszek, csak most jött el az idő. Nagyon jó kis telefon, ezért az árért. Összeszerelés, anyaghasználat, akkuidő, kamera (ezért az árért) stb.
Ennyi használat után tetszik az Android. Még a 8.2 Stabil MIUI van fent, de tervben van a frissítés. Csak az itt olvasottakból még nem tudom melyikre . Ha majd elég XP-t gyűjtök kigyomlálok jó pár Xiaomi és Google okosságot, amire semmi szükségem. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar elkezdek gondolkodni a rootoláson.
Ami negatívum, hogy nem tudom nézni pl. a TV GO-t, de ez nem ért váratlanul, mert olvastam hogy alapból nem lehetséges. Jó, hogy van megoldás a problémára.
A másik az ujjlenyomat-olvasó, ami az első 2-3 hétben tökéletesen működött. Aztán megbolondult, és nagyon rapszodikusan működik. Próbáltam több ujjal és új mintákkal, de nagy eredményváltozás nem volt. Valamikor sorozatban jó, aztán egy rossz próbálkozás után már tudom, hogy most nem fog beengedni.
Ezért is szeretnék majd frissíteni, csak még nem tudom melyik verzióra.Ui: A Spemall-tól 2,5 nap alatt nálam volt magyar raktárról. Kuponkóddal kb. 58e Ft volt
-
juve600
nagyúr
nem tudjátok a T-com ingyen cseréli a micro sim kártyát -nano simre ? gondolkodom hogy A1 -re váltok
-
MrVinyl
csendes tag
Egy jól működő zenelejátszót tudnátok ajánlani. Widget belepörgetési lehetőséggel. Kipróbáltam párat és valami hiba miatt állandóan a mikrofon figyelés jött be, fejhallgató csatlakozáskor. Ez hogy lehet?
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Nos ebben tudna nekem valaki segíteni?[link]NAGYPAPA
-
Gloob
addikt
válasz KamuMazsola #16566 üzenetére
Hűha, tényleg igazságod vagyon! Ezt most tényleg én is kevertem. Az EU Express szokott átjönni, viszont azzal meg nem mindent lehet rendelni. Ezt a kollégának meg kell még nézni pontosan!
Samsung Galaxy A52S
-
Attipapa
aktív tag
amíg írtam, addig más is megírta Én is vettem egy feketét és EU Expresszel engedte. Csak valami bibi van a rendszerben mert az előzőt 19-én rendeltem és még UK.-be sem érkezett meg. Ebből már nem lesz 10-25 nap. Előtte kollégámnak rendeltem 16-án Vernee M5-öt, (szintén EU Exp.)az most jött meg 5-én.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz KamuMazsola #16566 üzenetére
ÁrPi2 eu express-t írt, nem eu registred-et.
Szerk: illetve mindkettőt, de a végén ezt: 36dodó plusz az eu-exp-ship.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Buckey
őstag
Lehet, hogy volt már róla szó, MIUI9 téma szerkesztésénél nem lehet az órát csereberélni másik témáéra.
Vagy csak én nem tudom?
Ezzel is úgy járok, mint az előző telómmal. Egyre butább lesz!
Ha a következő frissítés is ilyen ütemben butul, azonnal megy a háztól. Nem értem, miért kell hülyének nézni a felhasználót. ROM-olni nincs kedvem, csak használni. -
helixP
nagyúr
Aha, garancia köhögős, ha épp' úgy van. Az árhoz jön hozzá Áfa+Kezelési költség, nagyjából ott vagy, mintha itthon vetted volna.
Amúgy hiba nem hiszem, hogy van.[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
válasz andrás47 #16520 üzenetére
Nekem van mindkettő, a 4X a fiamnál van most. Üzemidőben nagyon picivel a Note 4 jobb, melegedésre a 4X mintha jobban melegedne(mármint inkább langyosodásnak mondanám). Sebességre mindkettőn a legutolsó MIUI9-es dev rom van és a 4X hiába papiron lassabb, érzetre gördülékenyebb, a Note4 hamarabb akad meg időnként(ezeket is érzetre mondom, nem teszteltem meg ilyesmi, csak használom, netezésre, youtube, stb. játékra nem). Kamerában a Note4 mintha részletesebb képeket csinálna, akár a hátsó, akár a szelfi kameráról van szó.
Wifi érzékenységre a 4X egy hajszálnyival érzékenyebb, bár így is mindkettő leveri a márkás százezres társaikat(XZ Premium, S7 Edge,Huaewi p) Plus, P10)
Hangerőre a Note4 tisztábban, de picit halkabban szól mint a 4X. Fülesen a Note4 192KHz/24Bit viszont jó fülessel már eszrevehető előnyben van.[ Szerkesztve ]
-
gaben88
őstag
A heten szépen lefrissült a RN4-em (Snapi, B20) MIUI 9-re OTA-n. Gyári stable verziót használok. Hol tudom beállítani, hogy zárt képernyőn jobbra, balra húzva mi történjen? Most nekem balra a MI távirányító és lámpa van, jobbra meg a kamera. Ez MIUI 8-nál állítható volt és nekem balra nem ez volt beállítva.
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2, Apple Watch S10 46mm
-
holozis_HUN
veterán
Van itt valaki aki rendszeresen/legalább 1x utazott fapados repülőn?
Aki igen légyszi írjon rám privátban, lenne egy két kérdésem.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
csemeteim
tag
válasz borzosmorzi #16554 üzenetére
Szia
Mindent gyalult, azért volt a mentésből
való visszaállítás. -
borzosmorzi
tag
válasz csemeteim #16551 üzenetére
Köszi. Nálam a 7.10.19-ről és a 7.11.2-ről sem sikerült, pont a 7.11.6-ról nem próbáltam, tegnap frissítettem a 7.11.10-re. De lehet, hogy az volt a probléma, hogy a 9.0.3.0 még nem hivatalosan letölthető a múlt hétvégén, és ezért a "nem hivatalos úton" beszerzett rom online elenőrzés során elbukott (nem volt kinn még a publikus szerveren).
Ezek szerint a frissítés mindent legyalult, ezért kellett újrahúznia a telepített appokat az online mentésből?[ Szerkesztve ]
-
csemeteim
tag
válasz borzosmorzi #16548 üzenetére
Szia
Developer 7.11.6_ról.
Mindenféle komplikáció nélkül.
Letöltöttem betalloztam és hajrá.
10 perc volt, Miui fiókból pedig ment vissza a mentés.
Minden működik. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Rendeltunk egy full cover tempered glasst a telefonra, de ahogy nezem, az Ipaky tok nem lesz jo hozza. Szerintem felnyomja majd a foliat. Ez az: [link]
Tudtok ajanalni olyat, ami nem nyomja fel? Akar ilyen belepattintos, akar mas stilusu. Szolidabb kellene, anyosomnak kell.
Ugy ertem, hogy ami itt bevalt nektek, alin keresgetni en is tudok
Koszonom -
törölt tag
na végre lefrissitettem a rendszert,baromi gyors lett semmi hiba nincs nálam.
-
csemeteim
tag
Sziasztok
Fejlesztői romról váltottam Global stabilra csupán úgy hogy letöltöttem a memkártyára és betallóztam a romtelepítés kiválasztásához.
Működik. -
RVR400
veterán
válasz djtörök #16539 üzenetére
Szerintem elbeszéltek egymás mellett.
A tálca nekem is lötyög, mindkét Note4 ilyen volt, én így nem is foglalkozok vele
Te pedig valószínűleg a készülék és a tálca oldalának illeszkedésére gondolsz. Na azon lehet segíteni, sőt már a hátlap lepattintásával hajlik befelé a vékony rész, és szorulni fog a tálca.
-
Graphics
Jómunkásember
Megjött a Gertong tok, elég jól mutat, kicsit szokni kell
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
senior tag
Másnak is lötyögős a SIM tálca azon része, ami belesimul a telefon oldalába?
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
ÁrPi2
senior tag
-
Indian74
senior tag
Szerintetek érdemes miuihu romot érdemes-e felrakni és ahhoz lazyflasher is kelne??
MultiTool 0.9m programmal is fel lehet tenni vagy TWRP??[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
jeni
félisten
elméletben a nagyobb kijelzők többet fogyasztanak.
az,hogy mennyire van a 425 és a 625 optimalizálva ez csak a gyakorlatban jönne ki.
értelemszerűen a 625 nagyobb hangsúlyt kap mint egy 425 procis teló ezért gondoltam a jobb támogatására későbbiek folyamán,ha azt nézzük,hogy az MI A1 is ugyan arra a hardverre épül ,attól függetlenül,hogy az benne van a Google csomagban.továbbra is a 625-s telót venném ha választanom kellene kettő között vagyis a Redmi 4x ellenében.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
Snapdragon 625 sokkal takarékosabb, hiába nagyobb a kijelző és FHD a felbontás, sokkal jobb az üzemideje így is.
"Amivel nagyobb,jobban látható"
Ez milyen okosság? Lehet nehéz a felfogásom, de nem nagyon értem ez mit takar.
"Szoftveresen akár jobban fogják támogatni"
Ez meg a másik, támogatást nehéz megmondani, még Xiaomi sem tudja. -
jeni
félisten
válasz andrás47 #16520 üzenetére
A Note4 nagyobb kijelző,nagyobb felbontás,ERŐSEBB PROCI.
Hátránya,hogy kijelző nagyobb és emiatt többet fogyaszt annak ellenére,hogy az aksi mindkettőben ugyanaz.
Szoftveresen akár jobban fogják támogatni.Amivel nagyobb,jobban látható,nem nehezebb kezelni.[ Szerkesztve ]
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Redmi Note 4 3/32 EU néztem ki, de most gondolkodtam hasonló a 4x is csak kicsit kisebb, ha jól tudom mindkettő tudja a B20-at, esetleg valakinek volt-e, vagy van-e mindkettő, a méreteken kívül mi a lényeges különbség a két telefon között, mivel kapok többet ha a Note 4-et választom ?
Köszönöm -
amdni
aktív tag
Üdv!
Xiaomi Redmi Note 4-em van, szeretném mobil adat kapcsolattal használni a torrent hálózatot (legális pl. linux le-feltöltésre), de utorrent szerint nincs nyitva port, a pc a telefonhoz van kapcsolva, telefonról kapja az internetet.
A telefonon nem működik az UPnP, vagy a szolgáltatónál van korlátozva?
Ebben kérnék segítséget.
Köszönöm. -
-
-
fudi2002
veterán
válasz KamuMazsola #16512 üzenetére
Csak feleannyi készenléttel, amúgy az sem rossz.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Rickeffe
aktív tag
A miui9-en fekvő módban (90° balra fordítva) még mindig felcserélve veszi fel a hangot a videofelvevő?
[ Szerkesztve ]
Rickeffe
-
SybenX
őstag
Mennyire használhatók ezek az 1 dolláros Full Cover edzett üvegek? Visszajelzések jók.
-
fudi2002
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple iPhone 13 128GB szép állapotban 85% Akku 12hó jótállás/számla
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest