Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hazai
tag
válasz
birorichard
üzenetére
köszönöm az infót gyors volt.

-
hazai
tag
sziasztok
Garancia hoz a gép hátulján levő sorozatszám kell csak számla vagy blokk nem ha meghibásodik? a futár anélkül is elviszi? -
oriic
HÁZIGAZDA
EA/Origin Access-el ismét kapunk korai hozzáférést Mass Effect Andromeda-hoz:
[link]
"Yes, EA Access members get to play Mass Effect: Andromeda early for a limited time." -
DaveHutt
őstag
válasz
BalassaHUN
üzenetére
Még 3 napig akciós (-40%) a harmadik rész, érdemes az Ultimate Editiont venni, ami tartalmazza a két kiegészítőt plusz 2 ezer forintért.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BalassaHUN
üzenetére
Egyértelműen a 3. rész a legjobb, de ebben szerintem mindenki egyetért.
-
BalassaHUN
csendes újonc
Sziasztok,
Hallom a The Witcher nagyon jó játék?
Melyik része a legjobb? Én 360-on az elsővel játszottam.
-
i@lex
őstag
Gyors kérdés:
Ha nekem van egy játékom (digitálisan) One-on, és annak van 360-as verziója is, akkor én ha a profilommal bejelentkezek egy 360-ra, a játék 360-as verzióját ingyen letölthetem?
-
nagyfejü
őstag
hali!
Mi van olyankor ha az uj one s frissités után sincs Magyar nyelv?
üdv
-
rdt89
addikt
Hol lehet most legolcsóbban garanciás box-ot venni üzletből?
Mert a konzolokszervize boltból eltünt az 59990-es használt One.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Injustice 2 Launching May 16"
-
DaveHutt
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Basszus, ez a Witcher, vmi hihetetlen. Most tartok a három boszorkánál a mocsárban. Pofám leszakad ettől a játéktól, olyan mintha egy középkori filmet néznék.
-
Végigjátszottam a Telltale Batman játékot. Kicsit ambivalens, mert nagyon jó a hangulat és a sztori, de technikailag nagyon gyatra. Tele van szaggatással, töltéssel. Nem venném meg újra xboxra. Még tableten is jobb szerintem.
-
okibots
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Igazad lehet, de hátha elkészül egyszer, ha nem is egy közvetlen folytatás de hasonlóan karakteres játék képében.. Azóta megjelent egy Mad Max, egy Arkham Knight, GTA V, Watch Dogs 1-2, stb. Hirtelenjében ennyi jutott eszembe, ami nagyjából követi ezt a stílus jegyet amit a SD is (agy nyílt világ, rengeteg mellékküldetés, felszedhető tárgy, hangsúlyos járművezetés, rengetek akció). Ezek viszonylag sikeresnek mondható címek, még ha akad bennük hiba nem is kevés vagy pedig játékos és kritikus sárdobálás is.
Ennek tükrében én amondó vagyok mindenképpen lehetne neki 2017-18 ban helye a piacon.
De erről szerintem ennyit, túl is beszéltük már
Remélem azért akad a közeljövőben olyan játék ami alulról de azért csapdossa a The Witcher-t

A Fallout 4-gyel tapasztalatom nincsen, csak annyi, hogy mióta megvettem bátyámnak karácsonyra csak azzal játszik
-
Bogyi007
veterán
Gyerekek nem tudom láttátok-e már az új élőszereplős Ghost Recon Wildlands promóciós anyagot, egyszóval ZSENIÁLIS!!!

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
okibots
üzenetére
Sajnos a United Front Games bezárt, így nem nagyon valószínű a folytatás.

A jogok továbbra is a Square Enix-nél vannak, de az első rész relatív sikertelensége miatt szerintem nem nagyon fogják forszírozni a további részeket.A Witcher 3 meg egyértelműen külön kategória, az annyira magasra tette a lécet szinte minden téren (mint folytatás és mint önálló játék is), amit az elkényelmesedett nyugati stúdiók biztosan nem ugranak meg egy darabig, legalábbis ilyen sztori vezérelt játékstílusokban, mint egy RPG (vagy akár a Sleeping Dogs-hoz hasonló akciójáték). (Ilyenkor szoktam a kedvenc negatív példámmal, a Fallout 4-gyel előjönni, mert az nagyon becsípődött nálam.
) -
okibots
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Úgy van, pokolian hangulatos volt, és én is szivesebben várnék belőle egy folytatást mint a mostanában általam kijátszott járékok bármelyikéből (kivéve a The Witcher 3, de az más dimenzióban nálam). Sajnos most utána olvastam és egyenlőre a folytatás parkoló pályára van helyezve, vagy inkább törölve. Reméljük előbb utóbb újra fejlesztés alá helyezik, a kiadó megvan mögötte továbbra is.
-
rdt89
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Egyetértek, szerintem is több figyelmet érdemelt volna sokkal. mai napig a legjobb verekedős játék.

Hol lehet most a legolcsóbban refurb gépet kapni? A konzolvilag kifutott a használt XO 1.genből, pedig vennék most még egyet olcsón sok garival másodgépnek.

Előre is köszönöm a válaszokat.

-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Csak az a fránya Hong Kong a vezetési oldalával...

-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Gombinyó
őstag
-
chop
őstag
válasz
okibots
üzenetére
Jah, az lesz, remeljuk nem talaljak ki, hogy az en hibam.
Egyebkent ehhez a HDMI-s dologhoz azert annyit hozzafuznek, hogy sok TV-men csereltem mar on-the-fly-ban HDMI kabelt (pl. Chromecast miatt) es soha egyiknel sem volt semmi problema. Szoval ha valoban emiatt barmolodott el, akkor ez azert eleg bosszanto.
Persze ettol meg megertem, hogy ugy lenne idealis, ha learamtalanital mindent, de oszinten: ti mindig mindent learamtalanitotok?

-
okibots
aktív tag
Ugyanúgy műszaki cikk mint minden más, nagyon nem kell ezen csodálkozni. A miértjét itt nem fogod megtalálni, valami gebasz van a HDMI csatlakozóval a konzolon, ennél szakmaibbat látatlanban nem tud az ember mondani, hacsak nem bújja szét hasonló/egyező hiba miatt az internetes fórumokat. Minél hamarabb kezded el intézni a garit, annál hamarabb kapod vissza, ennél jobb tanácsot én nem tudok adni

Más: Végeztem a Sleeping Dogs-al, nagyon nagyon meglepett. Iszonyatosan hangulatos, és kellőképp akcióban gazdag játék volt, érzelmi hegyekkel és csúcsokkal. Technikailag rendben volt, és grafikailag is. A harcok nekem tetszettek, mind a kézi mind a fegyveres. Egy végig játszást bőven megért, sőt ha nem lett volna GwG játék akkor egy darabig nem vettem volna meg, amit így utólag sajnálnék is.
A vége pedig egyértelműen egy folytatásért kiált, aminek nagyon örülnék 
-
eL Geri
őstag
-
chop
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Arra gondoltam meg, hogy korabban volt, hogy a monitoron jatszottam es volt, hogy a TV-n (asszony TV-zni akart..), szoval gyakran dugdosgattam at a kabelet, de hogy emiatt bedogoljon a csatlakozo...es raadasul a monitoron probalgatassal ugyan, de elo lehet hozni normalis kepet, hat, ilyet meg nem lattam...
Mindegy, meg garis, szoval megyek a supporthoz.
-
eL Geri
őstag
Valami rossz:
- Tv-t / monitort cserélgetted: mégis elő jött a hiba.
- Kábelt cserélgetted: mégis előjött a hiba.
- Maradt az XBOX, amit ugyebár nem helyettesítettél egy másik BOX-xal, szóval az a ludas
Jobb esetben csak a HDMI kimeneteli csatlakozójával van valami kontakt hiba. -
chop
őstag
A monitoron most egy ideje nincsenek csikok, kihuztam es atdugtam a TV-be. Azonnal csikoz. Ha visszadugom a monitorba, akkor is latszodnak a csikok, de nem durvan, sokadik kihuz-bedug utan eltunnek.
En ilyet meg nem lattam. Arra is gondoltam, hogy valami zaj miatt ilyen a kep, de a gyari kabellel is fos.
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
Ha a friss One S-emet a Microsoftnal le akarom gariztatni a daráló ventilátor hang miatt, akkor annak mi a menete? Annyit tudok, hogy be kell jelenteni a garancia igényt az account oldalon.
- Milyen dobozban kell visszaküldeni, az eredeti jó lesz, vagy azt még pluszban be kell csomagolni?
- Tartozékokat is mellékelni kell, vagy elég csak a gép?
- Mennyi ideig tart ez a procedúra kb.?
- +1 Valami kártérítést nem lehet igényelni, hogy addig ugye ketyeg az óra a Live előfizumból, hogy legalább annyi előfizu hosszabbítást adjanak, amennyi ideig nincs gépem?Köszi előre is a válaszokat
-
chop
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
En is erre gondoltan eloszor, de a gyarival is csikoz.
Es meg a hang is recseg.
-
Jovanny2
őstag
Ilyet még nem, de simán lehet csak szoftveres probléma. Ilyenkor először próbáld a bekapcsológomb hosszú (>5mp) megnyomásával kikapcsolni a boxot, aztán be. Lehet, hogy egy sima cache ürítés megoldja. Ha sűrűn előfordul, vagy fixálódik a hiba, akkor gari (ha garis). Ha hamarosan lejár a gari, akkor szerintem bejelentheted, elviszik, újrahúzzák, letesztelik, visszaküldik.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Bárki tapasztalt olyant, hogy kezdőképernyőn lefagyott a box és csak az áramellátás megszüntetésével tudtuk kikapcsolni. Visszadugtuk és ok.
Nagy bajra utalhat? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
chop
őstag
Sziasztok,
tavaly szeptemberben vettem egy One S-t, amit az utobbi idoben a monitoromra kotve hasznaltam es mivel a gyari kabel nem volt eleg hosszu, vettem hozza egy splittert es igy lett osszekotve a monitor a konzollal. Honapokon keresztul tokeletesen mukodott, azonban az utobbi idoben teljesen randomra nem jon jel a kabelen, a monitor nem erzekeli a konzolt es probalgatni kell, hogy legyen keped. Ujabban mar van kep-nincs kep-et jatszik, termeszetesen teljesen randomra.
Tesztelni akartam, hogy nem-e a monitorom doglott be, ezert visszakotottem TV-re es az alabbi latvany fogadott:
http://www.kephost.com/image/vt5j
http://www.kephost.com/image/vt5hA problema igazabol az, hogy a monitoron altalaban zold csikok nelkul mukodik, de a TV-n minden egyes alkalommal ilyen kep van, harom kabellel probaltam mar, tobbfele bemeneten, illetve atvittem haveromhoz is, de ott meg kep sem volt.
VGA lenne?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
37 pályánál melyik játékban van több?

A pCars 2-ben azért nem csak több autó meg pálya lesz, hanem új módok is (pl ralikrossz). -
eL Geri
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
De ezt mégiscsak teljes árban tudják majd eladni, több pénzért

De ha pozitívak akarunk lenni, akkor talán nem csak új pályák és autók lesznek, hanem javított / módosított játékmenet / fizika / időjárás / bla-bla-bla lesz. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Csapoati
üzenetére
Csak annak tűnik de nagyon nem

Pálya azért tűnik soknak mert nagyon sokból van 4-5 fajta verzió.
37 pálya van benne. Verziókkal együtt pedig 101 (GP, short, National, International, nyitottnál S1,S2,S3 stb.
Autóknál pedig ugyan ez. Van amiből 2-3 fajta is van. Főleg a GT verzióknál GT3-4 stb.Nem azt mondom, hogy rossz játék. Mert nagyon is jó a maga kategóriájában(én jobban szeretem mint az Assetto Corsat). De szerintem felesleges volt pár új autóért és pár pályáért egy 2. verziót kiadni. Simán elfért volna egy DLC-ben.
-
MeSKA
aktív tag
Akcióba megvettem a Forza 6 deluxot, de néhány dolog nagyon idegesít! Pl hogy lehet km/h-ra állítani? És háttérzene nincs valami normális (mint anno a gran turismoba) csak ez a sablonos halo/gears of war zene? Persze kikapcsoltam, inkább ne legyen semmi... Az autók törése sem reális, pedig szimulátor módra van téve. Ilyen téren a Forza 4 jobb volt. :/
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
teljesen egyértelmű és egyet értek itt veled, meg StLui-val is, ne pörögj rá erre a témára

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
StLui-nál a pont.
Nyilván mindenki próbálja optimalizálni a kiadásait, ahol lehetséges, de ezeket a "nem ér annyit a ZZ termék, mert harmadannyiból össze lehet rakni" hozzászólásokat totálisan értelmetlennek és felesleges hangulatkeltésnek tartom. Minden cég azért működik, azért termel, hogy pénzt keressen és profitja legyen, lehetőleg minél több. Ha a termékükre van piaci kereslet, akkor meg fogják venni a szabott áron, ha nincs, akkor nem. Felesleges ezen pörögni, ha "szavazni" akarsz, akkor azt a pénztárcáddal teszed és nem veszed meg az adott cuccot.
-
assalkah
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Ha nem fogadnak el utalványt én se vettem volna meg. A konzolom árának felét én is sajnáltam volna KP-ban kicsengetni egy kontrollerért. Még akkor is, ha tényleg érezhetően sokkal jobb.
szerk.: Most viszont eladnám a slim kontrollerem ami ugye még garanciás. Lehet abból problémám, ha adok egy fénymásolatot az 576 kbyte-os blokkomról? Egyáltalán az új tulaj egy fénymásolattal tudja majd érvényesíteni a garanciát a kontrollerre? Köszi!
-
StLui
veterán
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Nem is, minden pontosan annyit ér amennyiért megveszik!
-
Game-over
aktív tag
válasz
negyven2
üzenetére
Nekem még jobb volt, a parton sétáltam és láttam egy párt összebújva, majd hirtelen a csávó letérdelt és megkérte a csaj kezét

(Csináltam is egy selfie-t velük hirtelenjében, de a játékot eladtam már és nem tudom hogy lehet kinyerni a képeket
[a profilom alatt nincs feltöltve]).Hunt3r22
Nekem kerek 48 óra volt kijátszani az összes mellékküldivel együtt (kivéve a gyűjtögetősek), én szerettem az 1-et is, de ez valami fenomenális lett
Ahogy írták többen is San Francisco hangulata sokkal színesebb, élettel telibb mint Chicago volt.
Külön plusz pont a földi/repülő drónért, el lehetett velük szórakozni.Én most az ünnepek előtt vettem meg 576-tól 14 k-ért, szerintem annyit simán megér.
Más:
Gears of War 4 JD Fenix LE Controller Content Pack
(exclusive in-game emblem and 3 Gear Packs)DK3G6-3K6QD-T3DFR-9KCRD-2G9M*
*Nagyon eredeti leszek, az angol abc utolsó betűje

-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
De azt te is beláthatod, hogy semmi nem ér annyit, mint amennyiért adják.

-
Petreszku
senior tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Szia! Nem bírtam magammal és ma reggel végül befejeztem. Türelem és odafigyelés, de leginkább a türelem. Legalább is nálam ez volt/lett a kulcs. A végső pályák nagyon durvák, rengetegszer futottam neki 1-1 szakasznak, de végül sikerült.
Sziasztok! Elkezdtem a The Incredible Adventures of Van Helsing II: Extended Edition című játékot. Szerencsére van benne magyar felírat, így értek mindent. Ha nem lenne benne, akkor igen csak elvesznék a karakter fejlesztésében. Így is van mire figyelni, érdekes játék.
Két játék került a lattóterembe, Rise & Shine és a Shantae: Half-Genie Hero. Vidók, bemutatók alapján jónak tűnnek.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Ha ezek a "szakértők" valóban jók lennének, akkor ők is valami zsíros állásban ülnének és túlárazott termékeket gyártanának. De mivel nem azok, marad nekik a megmondóember szerepe. (Mint a színész vs. kritikus.)
-
eL Geri
őstag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Hát igen!
Egy termék árát csak részben teszi ki az anyagköltség.Reálisan is jogos, hogy vannak egyéb költségek:
- kutatás, fejlesztés
- gyártó sor felállítása / beállítása / testreszabása...
- gyártó munkások fizetése
- szállítások (üzemanyag, útdíj, járművek amortizációja, sofőr bére, szállítócég profitja...)
- nagykereskedő haszna
- kiskereskedő haszna
- reklám, salse költségek, bérek...
- garanciális ügyek költsége
- support fenntartása
- ...
- na és persze az egész anyacég profitja, különben miért is dolgoznaAmikor bármire is ki kell adnom pénzt, akkor én is szívom a fogamat, és szidok mindenkit

De ha csak elmélkedek, akkor sokszor érzem azt, hogy nyomott áron van elég sok minden. Hogy a fenébe éri ez meg az összes piaci résztvevőnek
A válasz valószínűleg a globális méretgazdálkodás! -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Tételesen, ha csak 5 ezer forinttal kerül többe a gyártási költsége, akkor sokat mondok.

De ez már csak ilyen, egyszer olvastam ezzel kapcsoaltosan egy angol cikket, ahol szétszedtek szakértők darabokra egy Beats fülest, valami 70-80 körüli ársávban mozogott, és arra jutottak, hogy a teljes anyagköltsége az egész fülesnek nagyjából 5-6 ezer forintnyi dollárra becsülendő.
Ebből kiindulva ennek az Elite kontrollernek minimum az 1/3-a úgyis a cég profitra megy.

De mondhatnám bármely céget, ebben a profit orientált világban.
-
assalkah
tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
A Konzolvilágban kaptam végül "ajándék" GOW UE letöltőkóddal 45e HUF volt. Nem tudom, hogy a későbbiekben, hogy fog majd szuperálni, de így első blikkre nagyon masszívnak tűnik és az általam a sima kontrollerben kifogásolt stickek mechanikája is kicsit más. Nem tudom miben különbözik, de érezhetően jobb a minősége és az irányítását is sokkal precízebbnek éreztem miután cserélgettem a mágneses stickeket. A gumiborítás, a ravaszok állíthatósága meg szerintem csúcsszuper. Ami talán egyelőre negatívumként szerepel nálam az a stickeknek a lenyomási pontja ami talán majd, ha bejáratom könnyebb lesz, de egyelőre kicsit nehezebb lenyomni. Miután ezt kipróbáltam és a kezembe vettem a Slim fehér kontrollerét, háááát nagyon gagyi hatást kelt az emberben. Összességében nagyon meg vagyok elégedve vele, de véleményem szerint az alapcsomagnak is ezt a minőségű kontrollert kellene tartalmaznia

Egyébként mi volt amit kifogásoltak a többiek?
-
atish15
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a One s controllekkel az RT LT ravaszokat illetően? A régi kicserélték a szokásos nyikorgásos probléma miatt.
-
assalkah
tag
Tegnap sikerült szert tennem egy elite kontrollerre. Végre! Nagyon tetszik a kialakítása a felhasznált anyagok minősége. A configolás nem volt több 10percnél és már pörgött is az Overwatch. Még szokni kell az alsó billentyűket, mert sokszor megnyomtam azt is amit nem szerettem volna, de ez majd úgyis változik később. Amikor a kezembe vettem az első érzésem az volt, hogy "pfuh ebben aztán van anyag" kb 2x nehezebb is, mint a sima kontroller. Érezhető rajta a minőség. Aki gondolkodik a vásárlásán annak bátran ajánlom!

-
zsocy
őstag
válasz
bogdanypeter
üzenetére
Hardveraprón nézd meg.
-
bogdanypeter
tag
Sziasztok! Hol lehet most a legjobb áron live-hoz jutni?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A kevés tartalmat nem értem, messze a legtöbb pálya abban a játékban van, és autóból is 120+ darabot tartalmaz.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A Project Cars sokkal olcsóbb az összes DLC-t tartalmazó pakkban, mint a Forza Ultimatimaxifullos kiadás 35 ezerért, amihez még vehetsz 8 ezerért Blizzard DLC-t, mert az sajnos pont nem fért bele...

-
okibots
aktív tag
válasz
negyven2
üzenetére
Találkoztam velük, mert oda vitt a sztori, akkor én is felvettem

Igazából az elején tetszett, hogy ilyen laza, majd ahogy haladt a történet semmit sem komolyodott pedig olyan beszédeket tartottak olyan tétekről dumáltak, hogy csak na...és mégsem sikerült feszülté vagy komollyá, falsúlyossá tenni a az egészet, és olyan hirtelen és könnyedén lett vége a sztorinak, pislognom is kellett kettőt, hogy ez ennyi volt
Megöltem egy halom ember (katonákat, gengszteretek, bandatagokat FBI-osokat), betörtem mindenhova, meghekkeltem az atyaúristent is és semmi tétje nem volt neki, mert anonymusban toltam, de az még hagyján, hogy kifelé nem volt de azért Marcus néha elmoralizálhatott volna azon, hogy az előbb lőttem szitává, robbantottam fel meg 60 embert, talán valami nincs itt rendjén. Néha rászóltak (talán kétszer), hogy nem kéne ölni, és ennyi, de ekkor sem a fő karakter hanem a haver szólt. Csak azért írom ezt mert annyira a "gonosz" ellen küzdöttek, hogy közben semmi más nem számított csak az a cél, hogy legyen döntve ennek a rossz embernek a birodalma, hogy a saját szabályaikat sem tartották be az már mindegy volt nekik. Az alap téma jó volt, a megvalósítás majdnem, az érintett problémák is-is, csak éppenséggel a játékos nem érzete egy percig sem azt, hogy ez a játék mondani is akar valamit. Pedig akart, és ha akart akkor úgy kellett volna a sztorit erősíteni, ha nem akart volna akkor meg a drámai faktort kihagyni belőle, és a hatalmas moralizálásokat. De ez az én véleményem, talán sokat vártam a játéktól miután egy kicsit elkezdett tolni arra fele, hogy vedd komolyan hallod-e, vegyed csak annak

De az is lehet, hogy egy elnyújtott sztorijú, hekkelős autóvezetős hipszter szimulátornak kellett volna végig felfognom, amiben egy gonoszkodó bácsi legyőzése a cél

Ja meg az, hogy meghalt a haverjuk, na mondom most akkor innentől komolyodik a sztori, lesz még nagyobb motiváció, kicsit vagányabbak, tökösebbek lesznek, nem álarc mögé bújnak legalább addig...erre lement a bosszú és onnantól többet sem lett a gyerek megemlítve és tolták a "hippi" szöveget tova
Mondom az valami, elég hamar kiheverték. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ez akkor lehúzás, hogy azt elmondani nem lehet.
Szerintem nagyon kevés a tarlatom a P. CARS-ban. Anno PC-n bétáztam vele. Ott nagyon király volt minden. Főleg a fizika amit az 1.0-ra sikerült teljesen lehúzni a béka segge alá.
Még jó, hogy nem vettük meg megjelenéskor. Kb 1 évre rá lett normális a fizika, aztán meg bejelentették a kettőt. De miért? Simán ki lehetett volna egészíteni az alapot aztán cső. -
Krisz0630
senior tag
Dragon Ball Xenoverse-t vette valaki? Megér 4600-at Season Passal? Vagy már inkább a második rész?
-
Mankó
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
Hyperx-et is próbáltam, de az nem jött be hangzásilag, van mélye rendesen, de hiányoltam a közepeket. Plusz adaptert se kapsz hozzá. A TB-hez van gyárilag adapter és minden hang a helyén van benne. S ami főképpen tetszik benne, hogy konkrét, feszes mélyeket produkál, míg a hyperx nekem dübörgő, lágyabb méllyel, alig vagy egyáltalán nem is hallható közepekkel szólt, egyszóval fárasztó volt rövid távon is. Fh3-ban pl teljesen máshogy szólt a kocsi, mint a tb-vel. A tb-vel dorombolt a motor, a hyperxxel meg zúgott. Minőségibb a hangzás számomra minden téren a tb-vel, persze mások vagyunk, lehet te a hyperx-et hallanád jobbnak.
Különben van most eladó xo4 a ha-n is, de jó lehet akár külföldről is. (nekem mákom volt, én 12ért jutottam egy alig használt db-hoz 1 hete)
Sok sikert a választáshoz! -
pelenka35
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

l.skywalker